Samenvatting: multi-level plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogMultilevel verlaagd plafond zal uw kamer een stijlvol en uniek makenMultilevel verlaagd plafond zal uw kamer een stijlvolle en nepovtorimymMozhno ruimten van het internet om veel verhalen over hoe mensen met hun handen opgestapeld plafondmontage met spanning structuren vinden. Installatie van het plafond - niet een simpele gebeurtenis, het proces vereist opleiding en ervaring, maar misschien is het.


Soorten multi-level plafonds: wat zijn de mogelijkheden

Opties zal de complexiteit van het ontwerp, het aantal lagen en het ontwerp variëren. U kunt bijvoorbeeld gedifferentieerde daken, zeer eenvoudig met de gebruikelijke geometrie twee lagen, waarbij de stretched canvas is de basis van het plafond maken. Maar zorg en design in drie niveaus met complexe gebogen elementen, weven kleuren, etc.

Elke versie van multi-level plafonds heeft onderscheidende kenmerken: het ontwerp, het aantal verdiepingen, het ontwerp complexiteitElke versie van multi-level plafonds heeft onderscheidende kenmerken: het ontwerp, het aantal verdiepingen, het ontwerp complexiteit

De moderne multi-level plafonds:

 • Stel een rijke kleurenpalet;
 • Andere textuur;
 • Laat het gebruik van hoge kwaliteit afdrukken;
 • Het gaat om het gebruik van dichte en doorschijnend texturen in één ontwerp, enz.

Het aantal niveaus kan in theorie oneindig - en deze niveaus kunnen onder elke hoek worden aangebracht en deze kegels en bogen en duin.


Wat zijn de voordelen van multi-level plafonds

De eerste en belangrijkste voordeel - het perfecte ontwerp. Dit is niet een van die "eenvoudig en bescheiden" is een plafond van indoor self-contained element.

En andere voordelen genoeg:

 • Een dergelijke structuur kan worden gebouwd in gebieden met enige functionele belasting - woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, zwembad, sauna, balkons, etc.
 • Multiniveaustructuur verbergt perfect gebreken van de basis plafond.
 • De tegels zijn eigenlijk te verbergen het communicatiesysteem, ook zij trekken het oog, waardoor het interieur lijkt een of andere manier onvolledig, onzorgvuldig.
 • Verschillende niveaus van het plafond - het is altijd een extra thermische isolatie en geluidsisolatie.
 • brandveiligheid op zo'n plafond, ook, geen klachten, het plafond is moeilijk te ontsteken.
 • Doek is sterk genoeg als gips mantel leven van de structuur lang genoeg is, 15 jaar.
 • Het ontwerp vereist minimale clean - veeg het oppervlak met een licht vochtige doek.

Multi-level spanplafond - extra geluids- en warmte-isolatieMulti-level spanplafond - extra geluids- en warmte-isolatieMultilevel plafonds zo goed dat op intelligente wijze de distributie van locatie levels, het spelen met kleur lijnen en, natuurlijk, de verlichting, kunt u met succes gezoneerd ruimte. Afgewerkt model schetsen zijn te vinden op het internet, en u kunt uzelf te creëren.

Profiel voor multi-level plafonds: waarom hebben we nodig

Hier is het noodzakelijk om te begrijpen - je moet twee profielen, meer precies, twee soorten profiel. Één voor de bevestiging van een spanblad, een tweede metalen frame dat is bekleed met gipsplaat te creëren.

Voor verlaagde plafonds worden gewoonlijk gebruikt:

 • Of aluminium profiel (stokbrood). Deze structuur met een hoge stijfheid, die een betrouwbare en duurzame bevestiging zorgt, houdt uitstekend met inkeping hoek.
 • Of plastic molding. Deze universele profiel wordt gecombineerd met elk soort harpoen aan het plafondoppervlak. Een slot zijn onderste gedeelte herhaald geometrisch hoofdzaak variant van aluminium.

Bij het installeren multi-level plafonds, vindt u twee profieltypes nodig: de eerste is noodzakelijk voor bevestiging van de spanning van het materiaal en de tweede - de frameconstructiesBij het installeren multi-level plafonds, vindt u twee profieltypes nodig: de eerste is noodzakelijk voor bevestiging van de spanning van het materiaal en de tweede - de frameconstructies

Soorten profielen voor trek stof:

 • Universal. Het is ontworpen om te werken met gebogen en driedimensionale structuren.
 • Plafond. Stelt de stof rond de randen tot aan de bodem van het plafondoppervlak wordt gebruikt als er geen toegang tot de wanden.
 • Wall. Nodig voor het monteren van de spanning stof rond de kamer naar de wand.

Soms gebruik afzonderlijke profielen - als, bijvoorbeeld, het gebied van de kamer is zeer groot, meer dan 60 pleinen. Maar de hoek profiel dicht bij het onderwerp, zoals betrokken bij de oprichting van multi-level plafond structuren, kruisje webben.

Installatie van multi-level plafonds: wat is

Vrijwel elke installatieproces de plafondconstructie begint met de markering. Langs de omtrek van de kamer moet het niveau van de onderste laag te markeren. De onderste laag - is gipsplaat. Tags plaats door middel van water niveau / laser-niveau.


Het installatieproces begint multilevel spanplafond met exacte markeringen onderrang niveauHet installatieproces begint multilevel spanplafond met exacte markeringen onderrang niveau

Het proces verloopt voorspoedig:

 • Langs de omtrek van de gehele kamer geschakeld UD-profiel montagestap niet meer dan 300 mm.
 • Daarna is de grens gekenmerkt karton vanuit de kamer zijcentrum. Volgens de beoogde lijn verbonden UD profiel met dezelfde stap - 300 mm.
 • Vervolgens moet je knippen en te bevestigen aan de binnenkant van de doos verticale stijlen en horizontale balken. Het interval tussen de staanders niet meer dan 20 cm gebruikte materiaal -. CD-profiel. Mezhplanochnye Alle aansluitingen worden gemaakt met speciale schroeven op de metalen.

Het frame is voltooid. Het is een plan om een ​​multi-level plafond, waarbij het verlaagde plafond opgelegd bovenste lagen, wat vaak gebeurt installeren.


Installatie van multi-level plafond: wat is het volgende

Voortzetting van het proces van het creëren van een meerlagige bedradingstructuur draden. Als u de lichten in de opgespannen doek te zetten, onder hen is het noodzakelijk om het platform te monteren.

Daarna skelet gehecht gipsplaat randen van aangrenzende platen zal vallen op één profiel. Olieverf op één vel is ergens nodig is in de 100 zelftappende schroeven.

Wanneer zelfinstallerende multi-level plafonds, moet je denken van te voren wat je hebt verlichtingsarmaturen worden gebruikt. Aangezien er verder een werkwijze bedradingWanneer zelfinstallerende multi-level plafonds, moet je denken van te voren wat je hebt verlichtingsarmaturen worden gebruikt. Aangezien er verder een werkwijze bedrading

De werkwijze is als volgt:

 • Gegronde oppervlak shpaklyuyut onregelmatigheden naden bandazhiruyutsya speciale tape;
 • Na het opnieuw vullen van de gehele oppervlakte puttied plamuren, stopverf behoeft tweemaal een zeer dunne laag, dan - opnieuw priming;
 • Vervolgens uitgesneden gaten voor de inrichting, gipsplaten gelakt (beter - acrylaat of silicone vodoemulsionkoy);
 • Installatie van verlaagde baan lang gemaakt, eerst langs de binnenste verticale vlak van de box is bevestigd baguette;
 • De lucht wordt verwarmd tot ten minste 40 graden wordt de film bevestigd met een hoek tijdens installatie te warmen de temperatuur tot 60 graden;
 • Spear plak spatel tot deze in een baguette;
 • Zodra het plafond is afgekoeld, wordt het mogelijk zelfs dan is het worden gesneden gaten voor lampen worden en direct installeer de lamp.

In feite, aangezien voltooid. Gips tiers en kan gedaan worden met zijn eigen handen, en vereist speciale apparatuur, dezelfde hitte pistool, want het is ingesteld voor de installatie specialisten vaak uitgerekt canvas.

Het ontwerp van de drie niveaus spanplafond

Multilevel plafonds zichzelf sieren het interieur. Vandaag de dag, kan niet alleen de achtergrondverlichting worden geaccentueerd door een drie-tier structuur - maken het een spel van kleur, het gebruik van modieuze kleuren, interessante vormen en het gebruik van het plafond vormen. Bloem, zon, wolken, piramide, druppels, enz.

Drie-level spanplafond ziet er creatief, origineel en stijlvolDrie-level spanplafond ziet er creatief, origineel en stijlvol

Heel vaak op zo'n plafond sierlijsten en stucwerk elementen.

Als dit wordt gecombineerd badkamer, bijvoorbeeld, keuken + woonkamer, drie het plafond grote hulp bestemmingsplan lokalen. Het selecteren op deze kookzone + eetkamer en een bank etc.

Indien het maximum van het appartement hoog, te combineren met zonering plafondvoorziening van het podium, bijvoorbeeld.

Installatie van multi-level plafonds (video)

In multilevel plafonds is niet voor niets zo veel fans: ze zijn modern, niet stroken, zo niet overdreven ontwerp, duurzaam en werken goed aansluiten van indoor units.

Veel succes in de reparatie!

Het ontwerp van de multi-level plafonds (Foto Binnenlandse Zaken)

1 min3-min2-min4-min5-min6-min7-min8 min9-min10 min

Leave a Comment

Your email address will not be published.

29 − 28 =

Adblock
detector