Så att hänga tv: n på väggen av gipsskivor tre skede fäste – nwhistorycourse.org

The BlogSpara utrymme i rummet kommer att hjälpa TV, plats att vara på en gipsväggSpara utrymme i rummet kommer att hjälpa TV, att placera vara på ett plåster steneTelevizor har länge spelat en viktig roll i det moderna livet. Tack vare honom, fanns det en stor möjlighet att inte gå utöver gränserna för hans lägenhet fann ett stort antal nyheter och användbar information, så det är naturligt att i köket, i vardagsrummet och i badrummet kan du se den allestädes närvarande tv. Modern teknik är lätt och utmärkt bild och lämplig placering är en vägg. Men på grund av det stora antalet ändringar, som produceras i lägenheter, människor överallt upprätta och nedmontering av invändiga tak, och ersätta dem komma gipsväggar. Därför bör du veta hur man hänga tv: n på väggen i gips.


Hur man monterar TV: n på väggen i gipsskivor: Route ledningar

Varje rum har boende utlopp för anslutning av nödvändiga hushållsapparater. Med tanke på att, tillsammans med en LCD-TV och andra hushållsapparater: DVD-spelare, videokamera eller Wi-Fi, bör försiktighet iakttas för att installera flera uttag. Du kan också behöva extra hylla. I detta fall är ledningarna om processen obligatorisk.

Innan du hänga TV på väggen, är det nödvändigt att tänka i förväg om var bäst att lägga ledningarInnan du hänga TV på väggen, är det nödvändigt att tänka i förväg om var bäst att lägga ledningar

Inlägg kan vara:

  • Öppna. Det innebär att bära kablar direkt på väggen i gips. Naturligtvis gör öppen ledningsdragning utseendet på lokalerna mindre estetiska, men det gör att du snabbt avsluta reparationsarbeten.
  • Dold. Denna metod anses vara mycket populär, eftersom alla ledningar och kablar är helt dolda, vilket gör rummet mycket snyggt och prydligt. Alla kablar är dolda under tak eller golv lister, och visas endast på de rätta ställena.

Planera utgångskablar för hushållsapparater bör vara i stadiet för montering i ramen och arket av gipsskivor.


Rätt val av de nödvändiga ankare och hur man hänga gips TV

Redan vid tidpunkten för TV-shopping, bör du vara uppmärksam, vare sig med honom för att slutföra fästet. I de flesta fall, en konsol som finns, men ibland kan det inte lämnas. Externt, hållare liknar en fjäril, som å ena sidan fäst på väggen av gipsskivor, och å andra sidan - på baksidan av TV: n.

Stadigt och säkert fästa TV: n på väggen av gips ankare för att hjälpa högStadigt och säkert fästa TV: n på väggen av gips ankare för att hjälpa hög

En annan viktig detalj, utan vilken TV: n inte kan hängas på väggen -dyubelya-avlyssning.Konventionella plastpluggar är inte lämpliga eftersom de inte kan stödja TV: n och vid sämsta möjliga tidpunkt, kan kollapsa.

Ofta pluggar, skruvar, inte kommer med konsolen, men de kan alltid hittas på vanligt järnaffär. Men att välja en lämplig plugg, måste du fokusera på diametern på spåren i fästet. Annars kommer han inte att kunna uppfylla sin fästfunktion.

I skruvankare har ett annat namn: Butterfly. Namnet beror på det faktum att efter att skruva det ut till fastigheten, så att du kan skapa ett starkt grepp, vilket gör montering extremt stark och pålitlig.

Vare gips TV stand: montera fästet på väggen

Om du planerar att montera plasma-TV, då förstärkningen i väggkonstruktionen inte behövs. Det är dags att hitta en lämplig plats för TV: n. Den valda platsen ska vara märkt med en penna eller markör.

Experter rekommenderar att märken på väggen först, och först därefter gå vidare till byggandet av anläggningen för TVExperter rekommenderar att märken på väggen först, och först därefter gå vidare till byggandet av anläggningen för TV

När planerar du att fästa på väggen en kraftfull, tung TV, så ska du göra ansträngningar för att stärka gips.

I en förstärkare med användning av flera lager av gipsskivor, som är fastsatta vid varandra med ett speciellt lim.

Stadier av konsolen:

  1. Ta borr och i det markerade området, borrade hålet. Diametern av hålen måste följa tappskruvar. I så fall, om hålet är litet, är det möjligt att pluggen helt enkelt inte in i den, och om mer misslyckas inuti.
  2. Placera träpinne i hålet, och noggranna rörelser skruvas fast i skruven. Använd en hammare bör inte vara, eftersom du kan helt skada vägg gips. När skruvar ska skruven roteras, men inte huvudet. Denna nyans gör det möjligt att dra slutsatsen att alla åtgärder utförs korrekt, annars måste du dra åt skruven och göra manipulation igen.
  3. Det sista steget -kolla expanderande skruv. För att göra detta måste du skruva skruven, om det är i ett avslappnat tillstånd, för att göra det inte fungerar, men om inte -dyubel kommer ut ur hålet utan svårighet.

Liknande manipulationer bör göras med andra pluggar.


Är det möjligt att hänga tv: n på väggen i gips, och hur man korrekt fästa TV: n till fästet

Den utbredda uppfattningen att först måste du fästa fästet till TV: n och sedan fästa den på väggen. Men det är mycket svårt att göra i praktiken. Tänk dig att du har i dina händer är fästet som väger som en fjäder, och även bultade till det och en TV. Som ett resultat, av vikten av strukturen med elektriska hushållsapparater - är betydande. Därför måste du först fästa fästet på väggen, och först därefter hänga honom TV.

Häng din TV på en gipsvägg kan du med dina händer, viktigast av allt - gör det rätt och mycket noggrantHäng din TV på en gipsvägg kan du med dina händer, viktigast av allt - gör det rätt och mycket noggrant

Häng TV: n på konsolen enbart kommer inte att fungera. Och det är inte en betydande sin vikt. Ensam, helt enkelt obekvämt att agera skruvmejsel, särskilt om din TV har en stor storlek.

Efter tv, kommer det att fästas på en arm, skarpt släppa ur händerna inte ska vara. Du måste se till att fästet håller säkert TV: n och endast då, att låta honom gå. För att lösa sina tvivel om huruvida konsolen TV-bänken, är det värt att dra eller vrida i olika riktningar.


När TV: n är fast, är det nödvändigt att göra en anslutning till nätverket. Med fokus på bruksanvisningen, är denna manipulation mycket lätt att göra, särskilt om man tar hänsyn till förhands längd kabel-TV och tog hand om installation av uttag. Annars är det nödvändigt att dra nytta av carry, och hon kommer säkert att förstöra utseendet på ditt rum.

Under drift, glöm inte att kontrollera om de uppvärmda apparater, kontakt med gipsvägg. Om detta inträffar bör armen justeras något, ta bort TV: n från väggen.

Alternativ för hur man hänga TV på väggen av gipsskivor (video)

Som ni kan se, att fästa TV: n på väggen är inte en svår uppgift. Att hålla alla ovanstående regler för att klara av arbetet, även nybörjare.

Lycka till!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

69 − 60 =

Adblock
detector