Rymlig klädkammare garderoben i dina egna händer hruschevke – nwhistorycourse.org

The BlogDressing ut ur garderoben i Chrusjtjov - är ett bra alternativ för att lagra saker och skorDressing ut ur garderoben i Chrusjtjov - är bra för lagring och obuviHruschevka är en liten lägenhet med en karakteristisk layout. Obekväm plats för små rum gör det praktiskt taget omöjligt att bekvämt boende. Den enda fördelen med en sådan plan är tillgången på lagerlokaler som kan anpassas för att passa dina behov. Till exempel för att fördela till förvaring av saker. Kommer det att vara en inbyggd garderob eller en hel hyllsystem, beroende på rummets storlek och dess position i lägenheten. Tack vare väl utarbetandet och okomplicerad handling garderob ut ur garderoben i Chrusjtjov lätt konstrueras för hand.


Gör en rymlig garderob i hallen hruschevke

Inbyggd garderob - en perfekt lösning för en liten lagringsutrymme, av vilka är djupet 60 cm eller mindre. I de flesta fall har en sådan fördjupning en ingång, vilket gör dess användning att lagra kläder och skor säsongs. Rymlig garderob, kan du göra dina egna händer, uppföra sina enkla komponenter.

Det första steget bör vara att förbereda rummet: tillbakadragna och avlägsnas partitionen, istället för en set-dörr coupe. Väggar och tak kan tapetseras eller plats vattenbaserad färg.

En rymlig garderob i hallen Chrusjtjov kan göra med händerna, men du bör förbereda de nödvändiga material och verktygEn rymlig garderob i hallen Chrusjtjov kan göra med händerna, men du bör förbereda de nödvändiga material och verktyg

Använd inte rentvå. Detta sätt att avsluta är dock en av budgeten, men har förmågan att lämna ett spår på kontaktytorna. För att hålla saker från föroreningar, bör ta material, som inte har den angivna funktionen.

För att göra en enkel garderob, behöver du följande uppgifter:


  • Färdiga banor eller ark av spånskivor;
  • Bärande och fästelement;
  • Rod för ytterkläder.

I detta fall är konstruktionen av speciell utformning krävs inte, eftersom nisch är liten. Hyllorna och stången kommer att installeras på de lastbärande element, som är fästa direkt på väggen. Antal hyllor och avståndet mellan dem beror på höjden av taket och personliga önskemål.

Hur man gör en dressing ut ur garderoben i Chrusjtjov: ta hänsyn till funktioner i lägenheten planen

När man planerar placeringen av hyllor och lådor i omklädningsrummet i framtiden, är det viktigt att ta hänsyn till dess storlek och placering av lägenheten. Det mest bekväma för arrangemanget anses vara ett rum med en bredd lika med storleken på sovrummet. Logga in samtidigt ligger i centrum. Denna typ av plan kan den bärande konstruktionen runt omkretsen av rummet. Klä sig i en sådan garderob kan rymma ett stort antal saker.

Byggandet av flödesutrymmet, kan du börja med förändringen:  • Fördela på halva skafferi, vilket kommer att ge bara två klädkammare;
  • Stäng en av öppningarna, som lämnar mest bekväma entrén.

Till ett rum med ett litet område det inte verkar alltför skrymmande, i stället för hyllor, kan du använda en öppen planlösning. De är lätta att monteras på den typ designer, så att utrymme för att göra mest funktionella.

I ett litet omklädningsrum, kan du använda en öppen planlösning för att inte röran utrymmetI ett litet omklädningsrum, kan du använda en öppen planlösning för att inte röran utrymmet

Lagringsområde vars bredd är mindre än 1 m, är mycket obekvämt att använda. I detta fall, är den bärande konstruktionen endast installeras på väggen, som är belägen mitt emot ingången. Det återstående utrymmet kan användas som plats för dressing.

Om bredden av utrymmet är 1 - 1, 5 meter - fyllning placerad längs två väggar som är angränsande. Den mest lättanvända anses vara en struktur i vilken hyllorna är nära ingången. Rod för ytterkläder ligger i djupet av en garderob i väggen.

Dressing i skafferiet istället för Chrusjtjov: Komponenter i projektet

Att reflektera över förändringen av skafferiet, är det första steget för att utarbeta ett förslag. I schemat kommer det tydligt visa hur framtiden kommer att ligga fylla garderoben.

Installera flera nivåer av zonindelning kommer att göra rummet funktionell som möjligt. Användarvänlighet beror på fyllning av olika typer: hyllorna, stavar, lådor.

Beroende på frekvensen av användningen av en dressing område indelat i aktiv och passiv. Den första är de saker som bärs hela tiden. Därför är hyllor och linne lådor belägna på en höjd av 1 - 1, 5 meter från golvet i ribban för långa slitage - vid en, 5 - 2 meter.

Att klä sig i Chrusjtjov var funktionella, bör den placeras strömavtagare galstuchnitsu och bryuchnitsuAtt klä sig i Chrusjtjov var funktionella, bör den placeras strömavtagare galstuchnitsu och bryuchnitsu

Den aktiva delen måste ställas in och de faktorer som kommer att göra rummet mer funktionell:


  • Strömavtagaren (sänkbar stång för lagring av ytterplagg);
  • Galstuchnitsa (manliga tillbehör för bra läge);
  • Bryuchnitsa (för att bibehålla den ideala typen av kostymbyxor).

dressing passiva zon anses hyllor, som är anordnade under 0, 5 och 2 meter ovanför golvnivån. Som regel finns det en säsongsbetonad sak, handväskor och förvaring i hemmet.

Gör ett omklädningsrum med sina egna händer: installationsfunktioner

Installation klädkammare skafferi innebär istället installationen av en speciell ram, som sedan kommer att monteras hyllor och lådor. Det första steget är att skapa utformningen av ämnena och val av lämplig hårdvara.

Därefter montageramen fästen, som kan göras på två sätt:

  • Med hjälp av ankare;
  • Med hjälp av vinklar.

Efter det, konstruktionen av den bärande strukturen delar och montera fästdon hylla. Nästa är trimma kantlinjer. Sedan installeras hyllor, stavar och lådor.


Ställ ramen fästet kan du använda delar eller med hjälp av dymlingarStäll ramen fästet kan du använda delar eller med hjälp av dymlingar

Att bokhylla konstruktion visade sig smidigt och snyggt, varje steg att lägga fyllelementen värt att kolla laser.

Det sista steget är att genomföra den interna belysning och installation av dörrar.

Klä sig i Chrusjtjov: efterarbete och belysning

Att klä harmoniskt passa in i det inre av lägenheten, kan ett rum utformas i samma stil. Men de flesta av rummet blir av med hänsyn till praktiska, snarare än design. För väggkonstruktion med hjälp av tapeter, färg eller panel; kryper till golvmaterialet, som är lätt att rengöras: linoleum eller laminat.

Inrett vår omklädningsrum, inte glömma belysning, och se till att ställa in att belysningenInrett vår omklädningsrum, inte glömma belysning, och se till att ställa in att belysningen

Det är absolut nödvändigt att installera flera fixturer. En källa är inte till fullo belysa rum utan fönster.

Dressing måste vara utrustad med en spegel där du kan se dig själv i full storlek. Inte vara fel och mjuk sittpuff, vilket kommer att göra processen mer bekväma kläder. ändra område måste utformas separat belysning. För detta ändamål kan du använda en liten glödlampa eller LED remsan.

Hur man gör en dressing ut ur garderoben i Chrusjtjov (video)

Ändring av lagring i omklädningsrummet - stor rationell användning av utrymme i den lilla Chrusjtjov. Olika typer av fäst och innehåll som erbjuds av butiker, tillåter oss att etablera en funktionell design som passar perfekt in i rummet. Skapa en dressing inte kräver speciella finansiella kostnader, och enkel installation ger dig möjlighet att arbeta med sina händer.

Design garderob i skafferiet istället för Chrusjtjov (foto exempel)

780x1040-98m5hnlc0d2-Garderobnaya-iz-kladovki-foto-43c2f14053d8bef41534812b381b535444555f467c9d69428c39549fc4827771dba6cf8ec37622247415a72a0b5edb7065890-e142210562830176520x0resizeinterior266294813869322362011102602-05

Leave a Comment

Your email address will not be published.

64 + = 71

Adblock
detector