Romantische slaapkamer in de stijl van de Provence: 7 binnenland tekenen – nwhistorycourse.org

The BlogDe slaapkamer in de stijl van de Provence combineert eenvoud, comfort en elegantieDe slaapkamer in de stijl van de Provence combineert eenvoud, comfort en izyskannostV slaapkamer persoon besteedt een derde van zijn leven. Comfortabele sfeer garantie voor een gezonde slaap. In de moderne tijd nieuwe ontwerpen en ideeën zijn in toenemende mate slaapkamer in de stijl van de Provence is de vraag. Romantische en tedere interieur laatste keer trok bijzondere charme. Een ongewone meubel en een verscheidenheid van fijne textiel zal aanspreken vele fans van de oudheid.


Slaapkamer Provence: de mogelijkheden ervan

Romantische slaapkamer decor Provence is om alleen natuurlijke materialen te gebruiken. Dergelijke materialen zijn een beetje duurder dan kunstmatige, maar ze zijn milieuvriendelijk en hebben een speciale charme. Kleuren in het interieur is uitzonderlijk mals en ten minste medley.

Provençaalse stijl is ontstaan ​​terug in de negentiende eeuw, is het tot op de dag, ondanks de ontwikkeling van de moderne trends en nieuwe trends in de mode relevant. Provence is een charmant, zonnige rustieke stijl met de geur van wilde bloemen, natuurlijk hout en heerlijke geur van de ochtend natuur.

Het belangrijkste kenmerk van de slaapkamer in de stijl van de Provence - het is fris, lichte tinten vormdenHet belangrijkste kenmerk van de slaapkamer in de stijl van de Provence - het is fris, lichte tinten vormden

De belangrijkste kleuren van de stijl kan alleen zacht, de belangrijkste kenmerken van die zijn gemakkelijk te herkennen in het interieur van de Provence:


 • Het gebruik van wit en pastelkleuren;
 • Een aantal bloemen patronen;
 • Een groot aantal verschillende decoraties;
 • Antieke meubelen;
 • Een aantal van textiel in het interieur;
 • Natuurlijke materialen - hout, vlas, katoen;
 • Een veel natuurlijk licht.

Het interieur van de kamers in de stijl van de Provence doet denken aan grote lavendelvelden of de zee Frankrijk. Provence - een rustieke, landelijke stijl, zodat alle dingen zijn eenvoudig en genade.

Set van kussens, bedekt met bloemmotieven, rondom licht en luchtig. Maximaal gemak en een minimum van pomp - de basisprincipes van design in de Provençaalse stijl. Vintage accessoires sieren bijzettafels, zal foto's met mooie natuur op de muur aan het hoofd van het bed. Slaapkamers Provence is een toevluchtsoord voor verfijnde naturen. Het is een genot om niet alleen om te slapen en wakker te worden, maar de vrije tijdbesteding van de gevallen. Honeymooners en liefhebbers - deze stijl zal vaker gaan.

Gentle Provence stijl in het interieur van de slaapkamer: kleuren

Om een ​​stijl van de Provence in de slaapkamer te creëren moet worden begrepen dat het niet de elementen van een moderne afwerking bevat. Alle meubels moeten de oude dagen te dragen. Als u de oude meubels niet kan kopen kan worden kunstmatig de leeftijd van de nieuwe. Ontwerpers maken vaak gebruik van deze receptie.

Vloeren moeten van hout zijn, of op zijn minst lijken zo. Onzorgvuldig gepleisterde muren niet nodig om af te stemmen, om perfect te worden gelegd op hun patronen met behulp van een sjabloon.

U kunt een achtergrond toe te passen of te schilderen in een stijl die past bij de kleur. Witgekalkte balken aan het plafond, die alle soorten van het over het interieur kan worden gezien. Het is belangrijk om te begrijpen dat er niet per se stijfheid vertonen. Gemakkelijk nalatigheid die vroeger oproept - dat is wat past bij deze stijl.Warme tinten zijn een van de kenmerken van de stijl van de ProvenceWarme tinten zijn een van de kenmerken van de stijl van de Provence

Provençaalse stijl in het interieur van een slaapkamer wordt uitgedrukt in de kleuren, kan het de volgende kleuren:

 • Witschakeringen (room, bleek - geel);
 • Oker en terracotta;
 • Koffie met melk;
 • lila;
 • grijs Pastel;
 • Light - groen;
 • Celadon.

Delicate kleuren worden aangevuld met een enorme hoeveelheid licht zowel natuurlijke en natuurlijk. Grote ramen met scharnierende kozijnen geschilderd in wit of loft met toegang tot het balkon op een warme dag opent deuren. Maar dit is een stijl van het ontwerp functies die in een stadsappartement is heel moeilijk uit te voeren, en soms zelfs onmogelijk.

Maar je kunt vakkundig werken met verlichting. Kunstlicht in de vorm van antieke kroonluchters die zijn gemaakt in houten lampenkappen, veel lampen aan beide zijden van het bed en op de muren - het is een goede zet. Voor comfort op een warme dag, kunt u dekmantel voor de luiken, die moet worden in de kamer of eenvoudige lichtgordijnen uberegut ochtend slaap door fel zonlicht.

Selecteer Provence slaapkamermeubilair

Voor de stijl van de Provence, in aanvulling op de juiste kleurenpalet en inrichting van de kamer met de nodige meubilair voor de slaapkamer. Dit is meubelen gemaakt van natuurlijke materialen van bepaalde vormen.

De belangrijkste verschillen in de stijl van de Provence meubelen volgende:

 • Eenvoud van de constructie;
 • Natuurlijke materialen;
 • Rechthoekige vorm;
 • Gesneden of gevlochten elementen;

Slaapkamermeubilair-Provence kan hout of gesmeed, ingericht in retro-stijl, of kunstmatig verouderd zijn Slaapkamermeubilair-Provence kan hout of gesmeed, ingericht in retro-stijl, of kunstmatig verouderd zijn


Een groot retro-bed in de slaapkamer zal het centrum van waaruit al het meubilair is geselecteerd in de toekomst. Verplichte attributen zijn nachtkastjes. noodzakelijk bed kussens met de hand borduren versieren.

Make-up tafel, kaptafel en commode versierd met verschillende patronen. Als de slaapkamer is ruim genoeg is, dan is het mogelijk om een ​​oude stoel te plaatsen, deken textiel, banquette.

Als er onvoldoende ruimte is beter om verschillende decoratie in het interieur te voegen met gekoesterde accessoires. De vloer moet klein tapijt warme tinten verdoezelen. Het is passend te plaatsen in de slaapkamer, porseleinen beeldjes, en diverse antieke fotolijstjes, vazen ​​met bloemen ornament en natuurlijk bloemen, vele kleuren - niet alleen geschilderd, maar ook het leven pioenen, rozen.

Kleine slaapkamer in de stijl van de Provence

Provence stijl gaat om een ​​grote ruimte met een verscheidenheid aan antiek. Echter, niet alle grote slaapkamer, maar ook een kleine slaapkamer in de stijl van de Provence perfect zijn. De kamer is de slaapkamer - het is niet een woonkamer, een eigen ruimte waarin zijn er slechts de eigenaren, zodat de beschikbare ruimte is niet in het bijzonder vereist. Als de slaapkamer is klein, nodig om zich te concentreren op de lichtere kleuren het is, wit is beter.

Kleine slaapkamer in de stijl van de Provence moet zo lichtKleine slaapkamer in de stijl van de Provence moet zo licht


De belangrijkste punten zijn een indicatie van de Provence:

 • Grote gesneden houten bed;
 • Nachtkastjes gemaakt van hout;
 • Een grote spiegel in een gesneden frame;
 • Kaptafel.

Een groot raam is niet nodig om zware verduisterende gordijnen op te hangen, zal licht luchtgordijnen de beste optie. Bloemmotieven op de muren en weefsels, evenals de beschikbaarheid van verse bloemen accentueren provansalny stijl. Kleine slaapkamer suite vrij geven op het idee van de stijl.

Op muren antieke klokken en schilderijen, geborduurde kruis kan worden geplaatst, moet u de volledige ruimte te versieren, zonder uitzondering.

Het maken van een slaapkamer voor het meisje op de zolder in de stijl van de Provence

Zolder kamer in een houten huis heeft om de kamers in de Provence stijl tegemoet te komen. Goede zal kindermeubilair op zoek naar meisjes in deze elegante en verfijnde stijl. Alvorens de zolder moet worden gedaan om het te repareren. Nou ja, natuurlijk, is om de toekomst gastvrouw wat ze zou graag mijn toekomstige slaapkamer te zien vragen.

White kleurenpalet is niet erg belangrijk is, is het beter om het ontwerp uit te voeren in meer zachte tonen:

 • Delicate purple;
 • beige;
 • Zacht roze.

Zolder kan zeer nuttig zijn voor het ontwerp slaapkamer zijn in de stijl van de ProvenceZolder kan zeer nuttig zijn voor het ontwerp slaapkamer zijn in de stijl van de Provence

Als de kamer zal leven de meisjes ouder zijn, is het mogelijk om een ​​Provençaalse stijl uit te voeren in een conventioneel ontwerp. Houtwerk moet zoveel mogelijk worden bewaard op de zolder.

Versier de slaapkamer, kunt u werken uitgevoerd met zijn eigen handen het meisje, kan het een verscheidenheid van borduurwerk, speelgoed zijn, naaiden hun eigen handen, leplennye beeldjes en diverse ambachten. Vergeet niet de weefsels, moet er heel wat te zijn, op de bedden, stoelen, op een tafel in de vorm van tafellakens, verschillende kussen stoelen.

Als een meisje is bezig borduren, kan het goed regelen van de weefsels met hun patronen. Kussen met ruches kan worden uitgebreid, niet alleen in bed, je kunt ze alle stoelen en tafels te versieren. Bureau, versierd met oude boeken in banden, benadrukken de Provence stijl slaapkamer op de zolder.

Originele slaapkamer in de stijl van de Provence: foto's

Als u niet weet hoe je een slaapkamer te versieren in de stijl van de Provence, het meubilair zet het beeld duidelijk in de verschillende ontwerpen tijdschriften en catalogi ingediend meubelfabriek Tria worden gezien.

Bij het ontbreken van kennis, hoe je een slaapkamer te versieren in de stijl van de Provence, is het noodzakelijk om te pakken naar expertsBij het ontbreken van kennis, hoe je een slaapkamer te versieren in de stijl van de Provence, is het noodzakelijk om te pakken naar experts

Hier kunt u een verscheidenheid aan meubels in de stijl van de Provence te zien:

 • sokkels;
 • ladekasten;
 • kabinetten;
 • Planken.

Het maken van textiel zal helpen op te halen designer stijl van de Provence. In de moderne tijd modulaire meubels Provençaalse stijl maakte vele fabrieken.

Hierbij moet worden opgemerkt dat niet alle meubilair is gemaakt van hout, maar de aard van de Provençaalse geven speciale technieken. Genoeg en klaar accessoires voor dit ontwerp.

Repair slaapkamer in de stijl van de Provence (video)

Provence betekent vroeger, maar dat betekent niet dat de slaapkamer moet worden omgezet in een magazijn van antiek. Het is niet nodig om het interieur artikelen Franse Provençaalse en Chinees te combineren. China is ingenomen met de verschillende soorten meubels levendige details dat de Franse Provence in directe tegenspraak. Voor goed geschreven interieur, kunt u de diensten van ontwerpers en stylisten gebruiken. Kamer zal harmonieus ingerichte Provençaalse stijl te spelen.

Slaapkamer ontwerp in de stijl van de Provence (interieur foto)

DSC6140--124-1DSC6147--101594f461766f09XXL3a01f20482f1f21f012d5a2d8f90c25d3eb75623839394401594f06d78ca2dXXL15194zoom21291-1024x768

Leave a Comment

Your email address will not be published.

18 − 15 =

Adblock
detector