Robuuste monolithische trap: het is noodzakelijk om de installatie te overwegen – nwhistorycourse.org

The BlogMonolithic trap - een onmisbaar attribuut van een woonhuisMonolithic trap - een onmisbaar attribuut van het eigen trap domeMonolitnye hebben een aantal voordelen ten opzichte van geprefabriceerde. Juiste wijze geproduceerd berekeningen zoals ladder tientallen jaren duren. Bij het ontwerpen van een monolithische trappen moeten weten of al dan niet aan de versterkende kooi te maken, zal een aantal stappen optimaal mogelijk te zijn in verschijning aan een ladder en nog veel meer te versieren. De antwoorden op deze vragen, gelezen in het artikel.


Duurzaam monolithische gewapend betonnen trap

Monolithische structuren gemaakt van gewapend beton - een van de meest voorkomende en klassieke versies buitentrap.

De voordelen van monolithische gewapend beton trappen:

 1. De duurzaamheid en slijtvastheid;
 2. Niet verslechtert door veranderingen in temperatuur, vochtigheid en andere klimatologische omstandigheden;
 3. Vuurvast, is het niet nodig om de vlamvertragende mengsel bestrijken;
 4. De brede mogelijkheid tot realisatie van architectonische ideeën;
 5. Geschikt voor huizen gemaakt van elk materiaal en eventuele afwerking.

Monolithische gewapend betonnen trap duurzaam en betrouwbaarMonolithische gewapend betonnen trap duurzaam en betrouwbaar

Monolithische trappen kunnen worden afgewerkt met decoratieve materialen, waardoor het ontwerp nog interessanter.

In suburbane woningen en huisjes op de populaire decoratie in hout en steen. In stedelijke, gemeentelijke instellingen zoals klaring is niet altijd acceptabel, zo vaak gebruikt graniet en agglomeraat. Bovendien kan de ladder worden geverfd in elke gewenste kleur.


Monolithic trap met zijn handen: installatie-instructies

Gewapend betonnen trap naar uw eigen te bouwen, als je al ervaring hebt in het werken met lassen, beton en houtwerk. Anders is het beter om de hulp van een constructie bemanning te zoeken.

Fasen van de bouw van monolithische trappen:

 1.  Het ontwerpen van de toekomst van de trap. In een eerste stap alle metingen: lengte, breedte, lengte, rotatie van de ladder, het aantal trappen. Voor deze metingen de tekening. De tekeningen moet worden gedaan in DWG formaat;
 2. Graaf een gat voor de fundering van de toekomst van het voorhuis;
 3. Doe de bekisting en genieten van een versterking kooi;
 4. Het mengen van beton;
 5. Houtwerk.

Monolithic ladder je kunt bouwen met hun eigen handenMonolithic ladder je kunt bouwen met hun eigen handenVergeet niet dat het beton voor de bouw van de ladder niet minder dan het merk M300 zou moeten zijn.

Een goede productie van monolithische trappen: het juiste advies

Als u besluit om uw eigen ladder gemaakt van gewapend beton, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal van de nuances die zullen helpen om een ​​kwalitatief eindresultaat te krijgen.

Wat te overwegen in het proces van de vervaardiging van betonnen trappen:

 1. Ontwerp Toekomstige ladder vriendelijk. Om te beginnen, berekent de nodige parameters: het aantal stappen, de lengte, de hoogte van de ladder, etc., en dan te trekken.
 2. Als de grond op het grondgebied van de toekomstige trap hard genoeg, kan de versterkende kooi niet doen: trap en zo is sterk. Dienovereenkomstig, hoe slechter de bodem - hoe meer zal moeten werken met een skelet.
 3. Vergeet niet om onregelmatigheden te corrigeren na elke het storten van beton in de vorm, en wanneer zal de hele structuur te vullen - opnieuw te beoordelen en izgladte alle lelijke plek.

Het ontwerpen van de toekomst ladder moet op voorhand worden gedachtHet ontwerpen van de toekomst ladder moet op voorhand worden gedacht

De makkelijkste optie monolithische trap - marcheren model. Maar niet minder mooi zal kijken monolithische trap met verschillende wendingen en spiraal patroon.

Geprefabriceerde monolithische trappen: wat is het verschil

We moeten ook de praktische verschillen tussen het model kits van monolithische, evenals hun voor- en nadelen te noemen.

De voordelen van monolithische betonnen trap voor de teams:

 1. Sterkte. Vergeleken met bouwdozen, monolithische duurzamer en bestand tegen mechanische belasting, omdat de kleinere delen en de structurele integriteit - dus betrouwbaarder.
 2. Slijtvastheid. Monolithic ladder zal duren langer dan teams. Zelfs met het actieve gebruik, solide modellen zijn meestal meer dan 50 jaar.
 3. Solidity. Onnodig bezitsladder - heeft zo zijn voordelen. Deze trap ziet er echt holistisch, ziet geen tegenstrijdigheden, hiaten en gebreken details.
 4. Brandveiligheid. Evacuatie trappen zijn gemaakt van gewapend beton is te wijten aan de brandwerendheid eigenschappen, die geen houten model kits hebben.
 5. Gewapend beton trappen zijn niet bang voor corrosie, dat is blootgesteld aan het metaal en het proces van verval, die typisch is voor een houten trap.
 6. Monolithic producten - een opslagplaats voor het architectonisch vormgever, want er zijn geen beperkingen op de mogelijke vormen.

Ondanks de onmiskenbare voordelen van de betonnen trap, ze hebben ook hun tekortkomingen in de voorkant van samengestelde producten.

National monolithische trappen bezitten een aantal voordelenNational monolithische trappen bezitten een aantal voordelen


Nadelen monolithische trappen:

 1. Hard-hitting uiterlijk. Typisch, monolithische trap kijk ruwste voordat de moderne composiet modellen.
 2. De behoefte aan externe afwerking. Sinds gewapend betonnen trap is niet zo mooi als een prefab model, is het noodzakelijk om het uiterlijk met behulp van MDF of hout trim aan te passen. Deze optie, natuurlijk, past niet in de bouw van nood trappen.
 3. Installatie. De bouw van betonnen trappen - een complex proces, die nauwelijks beginner kan gaan in de bouw. In dit verband heeft de samengestelde model winnen, omdat de instructies voor de montage is bevestigd.
 4. Lang drogen van. compleet beton droogproces kan duren voor een maand. En tijdens het lopen de trap op een paar dagen zou kunnen zijn, naar de finish te maken, zal moeten worden uitgesteld tot een volledige droging.
 5. Vereist voor de bouw van een breed scala aan vaardigheden. Als u wilt hoge kwaliteit gewapend betonnen trap te krijgen, moet je vaardigheden bij het lassen het bedrijfsleven, het storten van beton en het exterieur.
 6. Gewicht trappen. Concrete producten zijn zwaar en massief.

Als u nodig hebt om gewapend betonnen trap te elimineren, dan weer moet je hard werken - te vernietigen het beton kwaliteit is niet zo makkelijk om te bezitten.

Mooie afwerking trap hout monolithische: fineer opties

Afwerking betonnen trap - een interessante en creatieve proces. U kunt een anonieme concreet verfraaien, en de trap zal mooier.

Opties monolithische bekleding van de trap:

 1. Geconfronteerd met een boom. De meest voorkomende optie als brandvoorschriften toelaten hun toevlucht nemen tot het. De afgewerkte en half natte beton product afwerking bovenop houten elementen. De meest populaire soorten zijn eiken, essen en beuken. Oak - de meest populaire is vanwege de duurzaamheid, as heeft een meer verzadigde kleuren, en in een prachtige beuken homogene structuur. U kunt ook houtwerk exoten: Merab, ebbenhout, enz., Maar het komt meer en tot een goed resultaat te designers professionals in te huren hebben.
 2. beton schilderij. Als het budget is beperkt tot de ladder of brandvoorschriften dicteren de regels, kunt u gewoon schilderen de trap in elke gewenste kleur.

Tegenover monolithische trap ziet er erg indrukwekkendTegenover monolithische trap ziet er erg indrukwekkend


Als u besluit om te versieren de boom gewapend betonnen trap, bedenk dan dat vocht ras mag niet meer dan 12%. Vers hout is ook niet geschikt voor deze werkzaamheden.

Setup en installatie van monolithische trappen in het huis

Het installeren van betonnen trap direct gemaakt op het punt van de bouw, het grote gewicht van het product niet mogelijk is om te dragen.

Berekening verbinding knooppunten metaal versterkte betonplaat liggers steunen op p.5.16 * snip "staalconstructies". Kwalitatief ontworpen unit - de sleutel tot uw veiligheid.

Het installeren van betonnen trappen moeten rechtstreeks worden gemaakt op de site van de bouwHet installeren van betonnen trappen moeten rechtstreeks worden gemaakt op de site van de bouw

Voordat een apparaat trappen, van mening dat de gemiddelde mens stap - 63 cm. Repellent deze figuur in de berekening van het aantal noodzakelijke stappen.

Hoe de monolithische trappen alleen te berekenen

Om de ladder was stevig en comfortabel in de eerste fase van het ontwerp nodig hebben om alles grondig te berekenen.

Berekening van de monolithische trap:

 1. trap;
 2. breedte;
 3. lengte;
 4. De dikte van de fasen;
 5. Aantal trappen.

Om de ladder was betrouwbaar, is het noodzakelijk om berekeningen te makenOm de ladder was betrouwbaar, is het noodzakelijk om berekeningen te maken 

Indien het project wordt naast de overloop-stappen moet berekenen en dikte de lengte.

Outdoor monolithische trap in huis orde met een bouwbedrijf

Als je geen ervaring in de bouw het werk te hebben, maar je moet een gewapend betonnen trap te zetten, kunt u de diensten van bouwbedrijven gebruiken. Een van de bekende bedrijven - Belstep.

In de eerste plaats, lees de recensies over het geselecteerde bedrijf op meerdere locaties-otzovikah en leert de ervaring van het bedrijf, dat op de officiële website moet worden vermeld.

Het bedrijf moet de juiste certificaten en de toegang tot de bouw werken hebben.

Installatie van gewapend beton monolithische trappen zijn actief in de bouw bedrijvenInstallatie van gewapend beton monolithische trappen zijn actief in de bouw bedrijven

Bouwbedrijven zal u helpen met de berekeningen van de toekomstige trap in de lier, het creëren van bekisting, de versterking van de kooi en alle andere fasen. Bepaal op voorhand de normen en voorwaarden van de exploitatie.

Je zou willen ladder met eventuele bijzonderheden: met zabezhnymi stappen, bochten, luik, inserts voor verdere afwerking, etc. En het is mogelijk dat al uw beste optie zal worden gespiegeld trap - dubbel model met aangrenzende binnenvoering.

Een goede bouw van monolithische trappen bij het huisje

Het hele proces van de bouw van betonnen trap in het land is niet anders dan de dezelfde woning.

Echter, er zijn functies in het exterieur. En het belangrijkste van hen: de vraag of het nodig is om de vacht van de trap boom? Wil je zo vaak in het land dat in staat zal zijn om de toestand van een boom te controleren, op het juiste moment om het te bedekken met een antiseptische oplossing zijn? Misschien gewoon het land beter om de trap te schilderen in harmonie met de huiskleur.

Er zijn verschillende opties voor het afwerken van monolithische trappen bij het huisjeEr zijn verschillende opties voor het afwerken van monolithische trappen bij het huisje

Vergeet niet, gewapend beton trappen is het belangrijk om het overlappende gebied te binden en zorgt voor uw veiligheid. En om alles goed te doen, niet de eerste stap negeren - maak tekeningen uit het bovenaanzicht, zijaanzicht, in doorsnede. Dit zal toelaten om alle functies van uw ontwerp te observeren, en geen fouten te maken tijdens de bouw.

Zoals gemonteerd monolithische trap met zijn handen (video)

Om een ​​ladder te bouwen - niet zo moeilijk, als je al ervaring in de bouw werk. Je moet alleen afmetingen te berekenen, zie tekeningen en voorbeelden om de structuur voor het verdere gebruik ervan te bepalen. Toleranties noodzakelijkerwijs in de tekeningen worden aangegeven. Zo niet - dan jullie allemaal zal doen het bouwbedrijf is niet de eerste keer dat het omgaan met deze, en die precies weten hoe ze een mooi en veilig te ontwerpen.

Betrouwbare monolithische trap in het huis (foto voorbeelden)

826-727-11151000122-Monolit5860031a7ce8a1443978116135929055331454504821adbf8857f8134f76e2854da3220bd527

Leave a Comment

Your email address will not be published.

23 − 21 =

Adblock
detector