Robuuste houten ladder met je handen: Tekeningen – nwhistorycourse.org

The BlogHet ontwerp van de houten ladder is heel simpel, dus het is heel goed mogelijk om uw eigen handen makenHet ontwerp van de houten ladder is heel simpel, dus het is heel goed mogelijk om hun rukamiPristavnaya ladder in een privé-huis een belangrijke plaats inneemt, want het is gewoon nodig om de vereiste bouw, reparatie en installatie werkzaamheden uit te voeren. In de meeste gevallen kan metaal of hout uitvoeringsvorm zien. Ladder kenmerk, dat deze integraal te vouwen, maar voor de productie geen aanvullende bevestigingsmiddelen nodig. Dat is de reden waarom, om het een stuk makkelijker dan het vouwen en opvouwbaar ontwerp te maken.


Functionele houten ladder

Om een ​​solide en veilige ladder gemaakt van hout uzelf de meest belangrijke ding om nogal wat inspanning te leveren en kies het juiste hout te produceren misschien wel.

Opgemerkt dient te worden dat de houten trap is heel goed mogelijk om zelfstandig uit te voeren, belangrijker nog:

 • Pick-up van het hout;
 • Berekeningen maken;
 • Maak een tekening van het project.

Voordat u begint met het maken van een ladder, moet u eerst kiezen voor de hoge-kwaliteit materiaal en maak een tekening van toekomstige productenVoordat u begint met het maken van een ladder, moet u eerst kiezen voor de hoge-kwaliteit materiaal en maak een tekening van toekomstige producten

Hout wordt beschouwd als eenvoudig genoeg materiaal in de verwerking en assemblage ontwerp, en niet veel extra materialen, net genoeg verf en lak nodig. Met de juiste gebruik en onderhoud van het product, kan het dienen voor een lange tijd zonder enige problemen. De meest gebruikte voor de vervaardiging van trappen naaldhout.


Maar dat duurt voor een lange tijd is het het beste om te gebruiken voor de vervaardiging van trappen:

 • eiken;
 • esdoorn;
 • Ash.

Het oppakken van de boards moet rekening mee houden dat ze perfect glad op het oppervlak te zijn en mag geen onregelmatigheden, schade, barsten, en het is noodzakelijk om te zorgen dat niet de lijm niet te maken. Bij de vervaardiging van de ladder moet u overwegen wat het is om te meten. Indien de hoogte trap is minder dan 3 meter, zal het de planken te benaderen, het gedeelte dat is slechts 40x50 mm. Indien de ladder hoogte van meer dan 3 meter, dient het hout afmeting 40x80 mm. De stappen kunnen worden gemaakt van hout volledig elk ras.

Stair perfect bundel met een doorsnede 35h40 mm. Voordat er aan de productie van een ladder, moet je alle items zorgvuldig omgaan met een antiseptische, omdat het het proces van verval zal voorkomen. Daarnaast zal het helpen om de levensduur van de trap.Eigenschappen van het ontwerp: hoe je je eigen houten trap ladders maken

Productie van houten ladder niet veel tijd in beslag nemen, zoals je kunt al het werk dat nodig is om uit te voeren op de kortst mogelijke tijd. Bij de vervaardiging van een dergelijke structuur het allerbelangrijkste correct uitvoeren van alle vereiste berekeningen en voor te bereiden materialen en gereedschappen.

Zorg ervoor dat alle materialen en gereedschappen voor te bereiden te laten afleiden tijdens het werkZorg ervoor dat alle materialen en gereedschappen voor te bereiden te laten afleiden tijdens het werk

Met name, zoals:

 • schroeven;
 • Saw;
 • schroevendraaier;
 • antiseptische;
 • Bouw lijm;
 • Roulette.

Een optimaal ontwerp zal 4600h500 mm groot, aangezien het voldoende stevig, stabiel en gemakkelijk in gebruik is. Stappen moeten zorgvuldig worden vastgezet in speciale groeven van de snaar. Steunpoten nodig aan de boven- en onderkant, om de twee meter trap worden vastgesteld. Bij het vervaardigen van het ontwerp speciale mondstukken moet gebruiken versterken, vooral als de ladder in het werken in de zachte grond geïnstalleerd. In dit geval speciale pads staan ​​pennen dragen.

Op de top van de trap, kunt u speciale haken die een veel betere bevestiging verzorgen, te installeren.

Bij het samenstellen van de ladder, moet u rekening houden met het feit dat de bodem iets breder dan de top zou moeten zijn. Optimaal zou zijn als de bodem is 40 cm, en de top -. 30 cm Voor de montage van de stappen op de voorbereide steun nodig om een ​​voorlopige lay-out te doen, en zet nummers op het podium zelf. Dit zal, indien nodig, snel te herstellen en vervangen van de beschadigde notch.

Belangrijk! Voor het uitvoeren van alle noodzakelijke werk dat nodig is om de tekening te doen, omdat het de betrouwbaarheid en de sterkte van de vervaardigde structuur garandeert.

Ladder gemaakt van hout jezelf: behandeling en het lakken

Door het maken van een ladder van natuurlijk hout, moet u grondig reinigen en schilderen van het eindproduct uit te voeren.

Om ladder lang duren, moet worden voorbehandeldOm ladder lang duren, moet worden voorbehandeld


trappen verwerking is verplicht, omdat het stelt u in staat om:

 • Bescherm hout rotten;
 • De betrouwbaarheid te verbeteren;
 • Om de periode van de dienstverlening te verbeteren.

Volgens de regels beveiliging te gebruiken olieverf voor het schilderen van ladders verboden. Het gebruik van olieverf voor het schilderen stairs stappen maakt het heel glad, dat het gevaarlijk is, vooral bij het werken op hoogte. In plaats van olieverf is het beste om een ​​drogende olie gebruiken. Moet worden aangebracht op het gehele oppervlak van het hout, bij voorkeur in meerdere lagen, en vervolgens, na volledige droging van het produkt tot een kleurloze vernis te dekken. De koppeling kan aanzienlijk worden verhoogd wanneer aangebracht op het oppervlak van de stappen primer, die van verschillende soorten.

Voorbehandeling en schilderen van hout te vermijden zwelling en kromtrekken als gevolg van precipitatie. Dat in het proces van het hanteren van de verf niet malen schroeven slots best los te schroeven, en na voltooiing van alle procedures, geschroefde bodemplaat. Paint is zeer eenvoudig aan te brengen en u kunt een kwast of roller voor dit gebruiken.

Zoals gemaakte houten ladders: GOST

Ladder is noodzakelijk in elke prive-huis, want het is erg handig en praktisch ontwerp voor de klim naar grote hoogte tijdens de bouw, installatie en reparatie werkzaamheden. U kunt kant en klare ladder kopen of maak het zelf, het is heel eenvoudig en neemt niet veel tijd vergen. Bij de vervaardiging van ladder per se nodig om zich strikt aan alle normen GOST, evenals de vereiste berekeningen uit te voeren, omdat dit het ontwerp echt betrouwbaar en veilig in gebruik zal maken.


Waardoor ladderdiagramma moet daarbij rekening worden gehouden met de hoogte en breedteWaardoor ladderdiagramma moet daarbij rekening worden gehouden met de hoogte en breedte

Volgens GOST bij de vervaardiging van de trap moet rekening worden gehouden met factoren zoals:

 • Item lang;
 • De afstand tussen de banden;
 • De bekledingssamenstelling.

De optimale hoogte van de trap mag niet meer dan 5 meter, dient de hellingshoek niet meer dan 60 graden. Na de trap worden gemaakt, moeten alle vereiste tests uitvoeren om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de afzonderlijke elementen te waarborgen. Bovendien zijn alle benodigde tests volgens de bestaande regelgeving moet worden eenmaal per jaar moet plaatsvinden.

Functionele addl houten trap met zijn handen: tekening (video)

Ladders, gemaakt van hout, hebben een speciale plaats in het huis, omdat ze onmisbaar zijn bij het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden op hoogte zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 32 = 36

Adblock
detector