Reparatie plafond plafond met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogOverlap - het draagt ​​bouwelementen scheidt het inwendige van het gebouw naar de verdiepingenOverlap - het draagt ​​bouwelementen scheidt het inwendige van het gebouw op etazhiPerekrytie een horizontale structuur, waarbij de verticale hoogte van de ruimte scheidt. Gewoonlijk worden alle verdiepingen verdeeld over de grond, onderlinge communicatie, het dak en de zolder. Als materiaal voor het bedekken van de betonplaten worden gebruikt, metaal en hout. Regelingen plafonds plafonds zal afhangen van de ontwerpkenmerken van het terrein.


Plafond zonder beamless verdiepingen: types en kenmerken

Girderless overlap vormen een structuur die is gemaakt van massief betontegel.

Isoleer 3 types beamless verdiepingen:

 1. Monolithic.
 2. team
 3. Prefab-monolithische.

Om beamless vloeren te installeren moet je een vooraf ingestelde bekisting te maken. Dit kan gedaan worden met behulp van watervast multiplex. Structuur wordt aanbevolen om de behandeling met een speciale verbinding die de kleefmateriaal zal tegengaan.

Elementen van verschillende soorten vloerenElementen van verschillende soorten vloeren

Na het installeren bekisting back overlappen het frame en bevestig een wapeningsnetwerk. Van boven naar betonconstructies gieten.


Het kiezen van het plafond overlap in een houten huis

Tijdens de reparatie van houten huizen gebruiken over het algemeen balken. Base zoals afwerkingen zijn houten balken, die aan de steunwand structuren worden ondersteund.

Als u besluit om de balken van het plafond te gebruiken, op zoek naar hout materiaal. Het is wenselijk om een ​​bladverliezende of naaldhout grondstof gebruikt. Het materiaal moet goed worden gedroogd.

Bij het installeren van de balken in het houten huis te overwegen een dergelijke nuances:

 • De afstand van de bundel naar de schoorsteen moet meer dan 50 centimeter.
 • Het hout in een speciale antiseptische te behandelen te voorkomen schimmel.
 • Elke andere bundel moet de wand met een stalen anker bevestigd. Deze methode zal de sterkte van de constructie te vergroten.

Rijden hardhouten vloer met aparte balkenRijden hardhouten vloer met aparte balkenVoor het afwerken van houten huis geschikt tegelvloeren. Ze worden veel minder vaak gebruikt omdat ze een hoog gewicht. De voordelen van de tegel overlappingen zijn onder andere duurzaamheid, brandwerendheid en hoge mechanische sterkte.

Wat moet de lengte van de plafondplaat zijn

Om de vloerconstructie had een hoge sterkte te hebben, is het noodzakelijk om een ​​voorlopige berekening te maken. Om dit te doen, moet je rekening houden met de lengte van de overspanning toepassing van de constructie van de roulette.

Als uw huis is gemaakt van blokken, balken moeten van dichtbij in het nest tot een diepte van niet minder dan 100-150 mm. In huizen met bakstenen muren overspannen lengte vergelijkbaar.

Als uw huis is gemaakt van hout, moet u balken te leggen tot een diepte van 70 mm.

Apparaat vloer balken in een houten huis (video)

Welk materiaal wordt gebruikt voor de plafondplaat

Als u de reparatie van de plafondplaat in het huis begonnen, moet u het juiste materiaal te kiezen. Schakel het plafond, kunt u het hout, metaal en beton te gebruiken.

Houten balken efficiënt gebruik in een houten huis, omdat het niet verzwaren de structuur. Bovendien zijn dergelijke materialen niet veeleisend en heeft een hoge sterkte. De voordelen van een houten vloer kan ook een goedkoop materiaal en geen gebruik van speciale bouwmachines.

Metalen plafonds zijn minder vaak gebruikt, want ze zijn gevoelig voor corrosie in de lokalen een hoge luchtvochtigheid. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk te verzorgen. De voordelen van metalen plafonds kunnen ook de mogelijkheid om reparaties uit te voeren op een grote overspanning ruimte.

Dankzij de praktische bruikbaarheid en duurzaamheid, betonplaten zijn de populairste plafond gebruikt bij de bouw van residentiële gebouwenDankzij de praktische bruikbaarheid en duurzaamheid, betonplaten zijn de populairste plafond gebruikt bij de bouw van residentiële gebouwen


Om een ​​metalen plaat te installeren, moet u:

 1. Channel.
 2. Metalen balken.
 3. Gips mesh.
 4. Waterdicht materiaal.
 5. Gips.
 6. Vloeren planken.

Zoals u kunt zien, voor de installatie, vindt u een groot aantal materialen nodig. Dit is de reden waarom blokkeert het plafond door een metalen constructie is onpraktisch als je een beperkt budget.

Vloeren van gewapend beton worden gebruikt in particuliere woningen is uiterst zeldzaam. Dit komt door het feit dat deze structuur een groot deel. Bovendien is de installatie van de betonplaat moet gespecialiseerde bouwmachines.

houten plafond platen regeling Installatie

Voorafgaand aan de installatie begint, moet je om materialen te bereiden. Om het werk uit te voeren zal een boor, een zaag, een bijl, een hamer, spijkers, niveau bevestigingsmiddelen nodig. Bij het kiezen van een houten aandacht besteden aan de kwaliteit ervan. Het moet goed worden afgevoerd en hebben geen gebreken.


Installatieschema van balkenInstallatieschema van balken

Bij het installeren van een hardhouten vloer die u nodig hebt:

 • Hout dat is behandeld met een antiseptische oplossing. Indien de bundels aan de wand, die in beton worden ondersteund wikkelen in een aantal lagen dakbedekkingsmateriaal.
 • Maak een nest onder een balk. Klaring slots vullen met schuim.
 • Op de muur van de chassisbalken om extra racks installeren.
 • In vastbed kleureenheid laag warmte-isolatiemateriaal. Perfect minerale wol. Dit materiaal is duurzaam en heeft een lage kostprijs. Opgemerkt wordt dat tussen de balken en de isolator niet de geringste kloof.

Als u de installatie vloeren, moet u roll naar voren te doen. Hiertoe langs de zijrand van de bundel noodzakelijk craniale speciale bars verslaan.

Gebouw vloeren in een houten huis (video)

Genereer overlap met hun eigen handen Reparatie gewoon om de fundamentele regels en voorschriften onderworpen. Wilt u een overlap te maken voor een houten huis, moet u de juiste berekeningen te maken. Gunst ontwerpen met een laag soortelijk gewicht. Als u van plan bent om een ​​plafond overlap tussen de vloeren te maken, moet u om vooruit te rollen. Dit zal de structuur te beschermen tegen de stam.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

21 − 11 =

Adblock
detector