Renoverad lägenhet: hur man limma vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida – nwhistorycourse.org

The BlogObi vinyl i det inre av vardagsrummet ger rummet en sofistikerad lookObi vinyl i det inre av vardagsrummet ger rummet en elegant vidVidov yta kan vara en hel del, det kan vara keramiska plattor, färg, gips, tapeter. Men om valet föll på den italienska eller tyska vinyl tapeter, kan du inte tvivla på riktigheten av valet - det är säkert en bra tapet dekorationsmaterial.


Snygg vinyl bakgrundsbild på non-woven uppbackning: Fördelar och nackdelar

För information om hur man klistra tapeter, kommer det att vara lite lägre, men nu ska vi överväga för- och nackdelar med materialet.

Fördelarna är bland annat:

 1. Närvaron av utflytningsegenskaper.
 2. Användarvänlighet och installation.
 3. Avsaknad av skada på människor och djur.
 4. Hållbar livslängd.
 5. Vackert utseende.

Vi kan inte säga om omfattningen för designern fantasier som vinyl tapeter gör det möjligt att drömma när dekorera väggarna. Om du väljer tapet för målning, då de kan behöva måla om och om igen, upp till 20 gånger.

Måla din egen mätare kan vara 3 gånger säkert. Förutom det faktum att materialet inte är skadligt, är miljövänlig, den har också utmärkt textur, kan dekorera alla rum.

 Non-woven tapet liknande att rulla ut flera lager av tunt strängsprutat skikt av cellulosavadd. Deras yttre skikt har en intressant textural mönsterNon-woven tapet liknande att rulla ut flera lager av tunt strängsprutat skikt av cellulosavadd. Deras yttre skikt har en intressant textural mönster


Flat vinyl tätare och expand - luften, och det är ett annat alternativ för hemmet smart. Tapetsering är möjligt i alla rum. Om du planerar att tapeter pokleit i köket, är det bäst att inte välja en skum textilier och platt, detta vinyl är lättare att rengöra. Nackdelar material är inte den enda relativa nackdel - de höga kostnaderna för tapeter.

Oberoende reparation: hur man korrekt limmade vinyl en

Det första steget är korrekt markeringar. Endast om markeringen kommer att vara smidig och noggrann meter klistermärke tapeter kommer att vara perfekt. Detta steg kan inte ignoreras, särskilt när det gäller material med mönster och mönster, är det viktigt att matcha. Alla kommer även små avvikelser omedelbart ses speciellt i leder och öppningar med sluttningar. Vid användning av ett vattenpass bör dra en rak vertikal linje.

Innan utarbetandet nödvändigt att avvika från vinkeln på det avstånd som är lika med bredden av tapet målningar, och subtrahera 20 cm. Detta görs för överlappningen på den intilliggande väggen.

Det är viktigt att komma ihåg att det gemensamma i hörnet inte görs. Då måste du göra lim. För vinylmaterial utvecklades ett speciellt lim, som säljs i specialbutiker byggnad. Förbered limmet bör vara i enlighet med instruktionerna. pulver pack används vanligtvis på vattenhinken 10 liter. 5 minuter, och limmet är klar. Varning! Lim bör tillämpas inte duken tapeter och klistra på väggen. För en enhetlig tillämpning av strukturerade valsen används. Nästa steg är själva tapetsering.När man väljer en bakgrundsbild på en pappersbaserad process underlättar att limmet appliceras på väggen och tapeten själva förblir torraNär man väljer en bakgrundsbild på en pappersbaserad process underlättar att limmet appliceras på väggen och tapeten själva förblir torra

Hålla av reglerna: hur man limma vinyl tapeter varmprägling

 1. Det första steget är att skriva ut en rulle, men inte klippa ut allt. Det är nödvändigt att utöka rullen på golvet, rulla plocka upp baguetter och pasta. Det är viktigt att limma strikt avgränsas av markeringar, är det nödvändigt att anpassa linjen.
 2. När banan klistras det bör riktas särskilt spatel. Detta gör det möjligt att utvisa överflödigt lim och luft, och i framtiden kommer tapeten inte blåsor. När man arbetar med en spatel är nödvändigt att flytta från mitten till kanterna. Var inte rädd för att sträcka tyget är non-woven baksida nästan sträckt.
 3. Ett mycket viktigt steg - det är gränssnittet med baguette, de övre taklister. För goda förbindelser som krävs för att pressa med en spatel, i kanten av hans handmålning tapeter i hörnet mellan väggen och taklister. Om det finns överskott tyg, är det nödvändigt att noggrant forma en krök och använda brevkniv och en metall linjal för att skära av alla onödiga. Kniven bör vara mycket vassa annars kvalitativt skära våt bana kommer inte att fungera. Trimma botten bör vara väl, kan du inte vara rädd för att skära ojämn, vilket vanligtvis är botten på tapeten är täckta med golvlister.

För att uppnå önskat resultat är det nödvändigt att följa den teknik tapetseringFör att uppnå önskat resultat är det nödvändigt att följa den teknik tapetsering

Likaså behovet klistra in resten av webben. No big deal, viktigast rätten att göra lederna. Efter klistra, kan du gå igenom alla väggar av rullen, är det väl jämvikt tapeter. Här är hela processen med limning.

Valet av material: lite lim lim vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida

Beslutar att hålla vinyl tapeter Non-woven kan vara säker på att rätt val, som en vacker, hög kvalitet efterbehandling material. Skum - en innovation i modern tid. Tack vare honom, kan du uppnå den perfekta dekoration, skulle tapeter pokleit även en nybörjare i den här branschen. Vinyl tapeter kan vara på papper och non-woven baksida.

Klistra papper vinyl tyg följer samma regler som alla andra. För non-woven baksida har ett antal krav.

Mästare, som är engagerad i reparation, måste veta vilken lim behövs för stick. Om du inte välja rätt lim, ett bra resultat inte uppnås, kommer äktenskapet vara eftersom tekniken är bruten. På förpackningen med limmet ska anges att sammansättningen är lämplig för vinyl Non-woven, är det viktigt att se notation på en rulle.

När du väljer ett lim är bäst att undvika billiga analoger och köpa endast högkvalitativa material från pålitliga tillverkareNär du väljer ett lim är bäst att undvika billiga analoger och köpa endast högkvalitativa material från pålitliga tillverkare

regler limning

 1. Smear lim behövs bara på ytan av väggarna och i hörnen.
 2. Fluff väggen är nödvändigt att mycket noga, det ska inte vara någon torr ön.
 3. Späd limmet nödvändig för normal densitet, bör det inte vara mycket vätska.

Om du väljer rätt lim, skulle limmet vara snabbt och enkelt, och reparationen kommer att glädja många år kommer tapeten inte avgå utan vzduyutsya inte komma loss. Ja, om det efter genomskinliga väggen klistermärke, inte rädd för att, när limmet torkar, försvinner denna effekt. Bakgrund torkar snabbt, på bara 12 timmar.


Grunden för kvalitets reparation - Italienska vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida

Efterbehandling material Non-woven vinyl att påskynda processen med tapetsering väggarna. Fördelen med detta tyg är att i drift den inte sträcka, inte krymper och inte deformeras. Non-woven tapet som gjorts i Italien mer robust och tålig. Italienska efterbehandling material bekanta över hela världen och många intendenter för reparationer föredrar att välja detta material.

Italienska tapet - kvalitetsnormenItalienska tapet - kvalitetsnormen

Recensioner av professionella reparatörer mycket positivt, noterade de att denna typ av tapeter:

 • Det har hälsoindikatorer;
 • Säker för människor och djur;
 • Det är attraktivt;
 • Lätt att applicera och fungera i många år.

Med italienska Tapetklister hantera varje viktigt att följa reglerna, att limma platta band följa när du skär mönster match, använda en bra lim, ingen brådska. En viktig fördel med sådana banor i det faktum att tapeten, om tyget klistras snett den lätt kan avlägsnas och flyttas.


Modern tapet vinyl en Tyskland - vad är det

Bakgrund från tillverkarna samt Tyskland och italienska modellerna är bland de bästa. Denna efterbehandling material är mycket förtjust i designers, eftersom det finns massor av alternativ med olika struktur, mönster, möjligheten att olika färgpalett på marknaden. Fashionabla idag anses tapeten imitera djurpäls och fototapet med klistermärken bromid.

Tyska vinyl tapeter kan hålla inomhus många olika stilar och riktningar, såsom:

 • klassiska;
 • barock;
 • minimalism;
 • Vanguard;
 • Hi-tech.

Tapeter från Tyskland ger rummet en lyxig känsla och ser mycket rikTapeter från Tyskland ger rummet en lyxig känsla och ser mycket rik

Materialet har hög kvalitet, det är vackra och hållbara. Med tapeten lätt att arbeta med, så att välja dem för reparation, kan du vara säker på att få ett perfekt resultat, vilket kommer att glädja befälhavaren och hans familj.

Hög kvalitet tapeter Vinyl a: Specifikationer

Vinyl tapeter på väggarna - det som redan nämnts hög kvalitet, hållbara, vackra material som inte är skadliga för en levande organism. Som den främre skikt av ytmaterialet använt polymermaterial som ger överlägsen prestanda tapeter.

Således skiljer de sig från andra typer av tapeter på egenskaperna hos följande:

 • Resistens mot fädning;
 • Skydd mot mögel och mjöldagg;
 • hållbarhet;
 • Beständighet mot vatten;
 • Lätt att rengöra.

Denna typ av material dag för efterbehandling har en speciell porös struktur, vilket gör det bättre än andra. Tyg andas, men inte passerar vätska. Kännetecknas av praktiska och hållbarhet. Älskare av skönhet och tillförlitlighet under en lång tid att välja denna typ av tapet tyg, att veta om det skiljer sig från andra arter.

Med rätt strategi i teckning i kombination med traditionella tapeter kan göra ett rum unikMed rätt strategi i teckning i kombination med traditionella tapeter kan göra ett rum unik

Hur måla vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida

Målning ska vara korrekt. Om du slutar markeringen på vinyl för målning, då guiden kommer inte att vara en version av sin ansökan. Hur många lager av färg besluta naturligtvis befälhavaren, men experter rekommenderar göra monotona täckning i 2 lager. Det är möjligt att applicera färg på fel sida, men en novis på ett sådant sätt att klara av det kommer att bli svårt, för att inte experimentera bättre. Före målning, är det viktigt att välja rätt färg och verktyg.

En bra färg bör ha följande egenskaper:

 • UV-beständighet;
 • Snabb torkning;
 • renlighet;
 • Täckförmåga applicerade skiktet.

Färg kan vara akryl, latex, polyvinylacetat. Bra färg hjälper dig att välja en specialist, men en målning i en ton för att klara och nybörjare. Målade non-woven tapet vinyl kommer att pågå i många år.

Moderna färgämnen inte skadar strukturen på tapeten. Vid behov kan de tvättasModerna färgämnen inte skadar strukturen på tapeten. Vid behov kan de tvättas

Home klibbig vinyl bakgrundsbild på non-woven stöd i taket

Mount Non-woven tapet i taket området bör vara på samma teknik som på väggen. Det är viktigt att justera tapeten under taklister och en kvalitativ beskärning. Vi måste hålla oss i linje.

bör användas för att göra raden:

 • mel;
 • spetsar;
 • Brush.

För kvalitet bötfälla väggar med tapeter är viktigt att ha rätt verktyg och tillbehörFör kvalitet bötfälla väggar med tapeter är viktigt att ha rätt verktyg och tillbehör

Även när du klistrar in är det nödvändigt att förbereda plattformen. Detta gör det möjligt för lim tapeter beläggning tyger hela. Den mest effektiva lösningen är en enhet byggnadsställningar. Varje band limmas i sin tur flyttar skogen. Limma på taket bättre tillsammans. Putsade tak bör vara som vanligt, men duken tapeten ska vikas som ett dragspel, så det blir lättare att arbeta med.

Hålet för taket utlopp sker genom att punktera tapeten. Det är viktigt att stänga av strömmen till panelen.

Hur man limma vinyl bakgrundsbild på non-woven baksida (video)

Så när du väljer en tapet, är det nödvändigt att betrakta dem skadliga miljövänlig. Välj stil och tänka den övergripande designen. Om du gör allt de regler och väl förberedda, kommer reparationen att ske utan problem.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 46 = 52

Adblock
detector