The BlogVal av tapeter är ett viktigt steg i reparationen av lägenheten, och det avgör inredningen och komforten i rummetVal av tapeter är ett viktigt steg i reparationen av lägenheten, och det avgör inredningen och komfort komnatyVybor tapet - den viktigaste delen av reparationen av lägenheten. Det tapeter skapa inredningen och atmosfären i rummet kan öka utrymmet visuellt gör rummet ljusare. När du väljer efterbehandling material behöver fokusera på resten av designobjekt som möbler och gardiner, samt följer de senaste modetrenderna. Så hur gör du bestämmer konsistens, färg och mönster på tapeten, eftersom byggmarknaden just nu är ett stort utbud av olika utseende och priset på tapeten. Information om att välja efterbehandling material - i den här artikeln.


Vad är bättre att välja tapeter 2017

Det bör först noteras att den östra kalendern, 2017 är året för apan, och sedan i modet ljusa färger: orange, rött, gult. Men mycket få människor använda sådana levande färger tapeter i det inre, är det bättre att kombinera dem med de vanliga enfärgat ljus, eller välj nyanser som inte anstränga ögonen dåligt.

Också populära är tapeten med en rad olika teman mönster, såsom asiatiska tecken samt ritningar av växter, vinrankor, bambu.

För sovrummet, kan du välja tapeter lugna monokromatiskt ljus färger, tapeter pokleit i vardagsrummet med stora abstrakta mönster.

År 2016 ansåg trendiga tapeter ljusa och rika färger samt med abstrakta mönsterÅr 2016 ansåg trendiga tapeter ljusa och rika färger samt med abstrakta mönster

Generellt kan man säga att 2017 är bättre att köpa tapeten av ljusa och rika färger är också bra bakgrund i pastellfärger med abstrakta och tematiska mönster.


Den största effekten är för enrumslägenheter, liksom för stora områden har färg färger, inklusive celadon, wenge, fuchsia, kaffe med mjölk och andra nyanser av kaffe, khaki, alla nyanser av grönt, smaragdgrön bakgrund.

Val av tapet i rummet: skapandet av en inre

Den viktigaste delen av ett inre rum kan säkert kallas tapeter, eftersom de ger all den komfort och atmosfär i rummet. Det är nödvändigt att bestämma möbler att välja perfekt konsistens och färg på tapeten, eller kontrasten av tillbehör och avslutas kommer att framgå, är situationen absurd.

Under köpet av tapeter du måste ta hänsyn till storleken på rummet, till exempel, är ett litet rum bättre att dekorera ljus tapeter, vilket kommer att hjälpa visuellt utöka utrymmet.Ett bra alternativ är också tapeter med vertikala ränder och paljetter, de också öka rummet.

Bright tapet med ett fint mönster eller vertikala ränder och paljetter visuellt öka utrymmet för ett litet rum. Tapet med ett stort mönster som lämpar sig för stora rumBright tapet med ett fint mönster eller vertikala ränder och paljetter visuellt öka utrymmet för ett litet rum. Tapet med ett stort mönster som lämpar sig för stora rum

Stora mönster som strider mot visuellt minska rummet, så om du avsluta väggarna och i de färgglada material är det bara i den rymliga rum. Den fint mönster är väl lämpad för små lägenheter och rum. Tapet med en mönster hjälp dölja ytoregelbundenheter, visuellt rikta väggen.

Färger och nyanser

 1. Mörk Tapetklister behövs endast i rum med tillräcklig belysning.
 2. I rum med dålig belysning är bättre att hänga tapeter varma färger, men i ett rum i söderläge, är det bättre pokleit tapeter svala färger.
 3. Blev på modet och välkommen kombination av zonindelning, till exempel matsalen trim i brokig tapet, men direkt i vanlig kök.
 4. FIELD tvätt kan urskiljas tapet med en stor bild, tapetseras det återstående utrymmet lugna toner.
 5. fantasi är inte begränsad i vardagsrummet, kan du kombinera olika texturer, använd en matt och blankt tapeter, alternerande olika färger av samma tapet.

I rum med låga ljusnivåer behöver limma tapeter ljusa nyanser. För närvarande mycket populär mottagning zonindelning och kombinera tapeterI rum med låga ljusnivåer behöver limma tapeter ljusa nyanser. För närvarande mycket populär mottagning zonindelning och kombinera tapeter

Väggen bakom soffan kan vara klar med fototapeter. Det viktigaste - att fullfölja inre utseende, och hans ögon är inte bländas av det överflöd av färger, allt ska vara med måtta. Möbler bör också kombineras med tapeter, till vardagsrummet med dyra möbler är bättre att välja tapeter lugn matt choklad eller beige nyanser, för att skapa komfort.

Som en riktlinje vi tillägga att ett urval måste vara i enlighet med vissa parametrar, med hänsyn till färgen på laminat (linoleum, kakel) och draperier. Tja ser tapeter Tiffany short och citron-färgad. De skall göras en smidig övergång. För att göra detta, använd färger "elfenben", liksom terrakotta, kräm, korall, cappuccino, kakao och champagne färg.

Tillverkarna rekommenderar användning av gyllene färg. Ivory Apple - kan fastna på den norra sidan.

Val av tapeter för dekoration färger och deras val för inredningen

Color Wallpaper påverkar upplevelsen av rummet. Till exempel den röda färgen ökar aptiten i sovrummet rött och blått kan vara irriterande, så för dessa rum är bättre att välja lugna beige toner.

Glöm inte den klassiska kombinationen av svart och vitt, denna lösning ser alltid elegant och passar alla inredningar.

Sovrum tapeter med hjälp av ljusa färger. Kombinationen av svart och vitt är alltid elegant och lämplig för alla stilarSovrum tapeter med hjälp av ljusa färger. Kombinationen av svart och vitt är alltid elegant och lämplig för alla stilar


Ljusa färger utöka utrymmet, mörka vice versa. Desktop kalla färger måste limmas till ett ljust rum, ljus tapeter i rum med otillräcklig belysning.

För ett barns rum är bättre att välja mjuka pastellfärger, såsom rosa är lämplig för sovrummet flickorna, mjuk blå för en pojke. Köket är bättre att kombinera ljusa färger med lugn, såsom röda skåp är bättre positionerade i köket med ljusa tapeter.

golv färg bör inte smälta in färgen på tapeten, bör du också vara uppmärksamma på att strukturen på tapeten, matt och glansigt material med samma färger ser annorlunda ut och skapa en annan stämning.

Bakgrund val av färg på möblerna

Om möbler köps, då bör väljas från en specifik färgskala. Vardagsrum med dyra möbler är bättre att välja tapeter lugnande rika nyanser som choklad, kräm, beige, vinröd.

För möbler ljusa toner kan köpa tapeter levande färger eller tapet med ett mönster till rummet verkade inte alltför dyster.

Bakgrund bör kombineras med möbler i rummet, men inte vara en nyans och färgBakgrund bör kombineras med möbler i rummet, men inte vara en nyans och färg


För möbler med stoppning kombination kan klistra in samma tapeter, till exempel, är tre väggar dekorerade med tapeter i svartvitt, och en vägg i ränder eller mönstrad för att matcha klädseln eller kuddar.

För moderna möbler lämplig tapet med abstrakta mönster och klassiska ränder, klassiska typ av möbler kräver traditionella tapetmönster med små och lugna färger.

Hur man väljer tapeter

Mot bakgrund av tapeten ser bra ut en ton ljusa möbler av ovanlig design. Sovrummet tapeter kan välja att sängkläder, sängväggen dekorera andra tapeter för att passa till gardiner eller andra tillbehör.

Det finns flera höjdpunkter i valet av tapeter:

 1. Gör layouten av rummet för att se vad nyanser bör vägledas.
 2. Know-upplyst rum som är också lättare att välja färger.
 3. Välj möbler till tapet val eller vice versa, ungefär föreställa sig situationen.

För val av tapeter stod upplyst rum, vilka möbler kommer att installeras och en exemplarisk inställning i rummetFör val av tapeter stod upplyst rum, vilka möbler kommer att installeras och en exemplarisk inställning i rummet

För svagt ljus och små stora rum att välja ljusa tapeter, annars - mörkt.

Stort utbud av tapeter: hur man inte ska gå vilse i det stora utbudet

Just nu marknaden för efterbehandling material erbjuder ett brett utbud av olika bakgrunder.

De kan delas in i:

 • papper;
 • textil;
 • vinyl;
 • fleece;
 • vätska;
 • Glasfiber.

Papper är den vanligaste och billigaste alternativet. De är svåra att limma, är det troligt att bildandet av bubblor, kan de inte tvättas och lätt att bryta. Nackdelar ganska mycket, men det är den mest prisvärda typen av tapeter, limma dem bättre i sovrummet eller vardagsrummet.

Textil tapeter är ganska dyra, men det ser mycket snyggare och har värmeisolering.

Men de vill inte vattnet och snabbt blir smutsig som pappers motsvarigheter. Textiltapetklister är bäst på kontoret eller i vardagsrummet.

För närvarande är de byggmaterial lagrar ett stort urval av tapeter, såsom: non-woven, papper, flytande, textil och glasfiberFör närvarande är de byggmaterial lagrar ett stort urval av tapeter, såsom: non-woven, papper, flytande, textil och glasfiber

Vinyl tapeter är mer praktiskt, kan de vara våt. De har också en ganska hög styrka, de ser trevliga och ljusa. Vinyl Tapetklister typer kan vara säkert i köket. Vinyl tapet kan vara en speciell typ av lim i badrummet, de är vattenavvisande.

Non-woven tapet inte slits, har en hög värmeisolering. Denna tapet kan målas, liksom vinyl, samt lätt att limma.

Flytande tapet ser ovanligt, de är flytande, som liknar gips. Denna typ av tapeter har hög buller och värmeisolering, kan de tvättas. De tillåter dig att dölja oegentligheter av väggarna, är det bäst att använda flytande tapeter i korridoren.

Glasfiber är mycket praktisk, hålls målning ovanpå dem kan tillämpas på gips. De är resistenta mot vatten och stam, de kan användas under slutarbetet i köket och i badrummet.

Bakgrunds mint färg: var och hur man bäst använder

Mint - mycket trendig färg, tjänar det att betona stilen i rummet, samtidigt slappnar av och ser fräsch. På rummet, som gjorts i olika nyanser av mint, inte kräver extra tillbehör, visuellt expanderar rummet och göra det lättare.

Använd bakgrundsbild mint färg kan vara i alla rum:

 1. I vardagsrummet, de betonar den moderna interiören i sovrummet kommer att lägga sinnesro och kommer att sätta ljusa accenter i köket.
 2. Tapeten kan delta i en mängd olika mönster och mönster, till exempel den klassiska utformningen av rummet perfekt tapet med guldmönster.
 3. Mint färger som lämpar sig för alla möbler, vare sig det är ljusa, moderna möbler och klassisk stil.

Mint färg slappnar av och betonar inre rum expanderar utrymme och gör det lättareMint färg slappnar av och betonar inre rum expanderar utrymme och gör det lättare

Det är säkert att säga att tapeten mynta färgerna lämpar sig för alla rum och inredning.

Bakgrunds oliv färg i inredningen

Olive - lugn färg är bäst lämpad för sovrummet. Det är bäst att hänga tapeter som färg i ett rum med ljusa möbler, det hjälper att slappna av och varva ner.

I köket kan olive green främja aptit, med tapeter som färg i kombination med både mörker och med ljusa möbler.

Bakgrundsoliv färger gör rummet mörkare, och används i stora rum samt färgen slappnar av och orsakar aptitBakgrundsoliv färger gör rummet mörkare, och används i stora rum samt färgen slappnar av och orsakar aptit

Dock är denna färg visuellt gör rummet mörkare och mindre, så det är bäst att använda den i de rymliga sovrum och vardagsrum.

Pistachio färg tapeter

Bakgrund pistage färger ser dyrt och elegant, men det är bäst att växla dem med bruna ränder. Bäst av allt, det här ser färg i köket, det är ganska lugnt och naturlig, smälter väl med köksmöbler och beige toner.

Pistachio färg effektivt i kombination med möbler av mörkt trä, att kombinera färgerna på tapeten kan alterneras med tapeten i grå och vita färger.

Bakgrund pistasch färgade kostym möbler beigeBakgrund pistasch färgade kostym möbler beige

Plus pistage tapeten är deras lätthet, de är lämpliga för alla interiör och alltid ser snyggt.

Hur man väljer tapeter i rummet (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att det viktigaste som tapeten med övriga inredningen bildar en sammanhängande miljö. Bakgrund bör utgöra en komplett design skapar komfort och stil. Välj tapeten bör vara av storlek och ljusstyrka i rummet, inte glömma möbler, bör det kombineras med tapeten. Det är inte nödvändigt att ansluta en ljusa möbler med ljusa tapeter, bör rummet inte överbelastas. I allmänhet, den valda tapeten är ganska lätt, du bara ge det här fallet lite tid.

Bakgrund i det inre av lägenheten (foto)

3 4 2 5 7 8 9 6 10 11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 8 = 1