Rekommendationer: hur man brodera ett kors på duken med ett mönster för nybörjare – nwhistorycourse.org

The BlogFör nybörjare perfekt canvas med pre-belagd med ett mönsterFör nybörjare perfekt canvas med pre-belagd med ett risunkomVyshivat kors på duken med en bild ganska spännande. Denna verksamhet är fortfarande mycket populär i dag, eftersom under brodering lugnar nerverna och förbättrar motorik. För mer information om korsstygn på duk - senare i denna artikel.


Duk broderi sömmen

Duk mönster - ett diagram appliceras med färgmönstret. Figur tillåter dig att engagera sig i broderi som helst, utan att använda systemet och räknas Cross teknik. 

Skador på arbetsyta, gör att produkten brodera utan att använda systemet och utan att tillgripa tekniken "Räknat Cross".

Användning av canvas med en förberedd mönster broderi processen accelererarAnvändning av canvas med en förberedd mönster broderi processen accelererar

Det finns ett stort antal olika siffror på duken. Det finns mönster för nybörjare, och är, för dem som redan har bemästrat den elementära broderi. Stora och komplexa system som är avsedda för avancerade nål kvinnor, därför att börja bättre att ta en liten kontur att brodera lugn och inte att lida.

Ritningar på duk Korsstygn

De hantverksbutiker finns ett stort antal olika mönster. Du kan välja en liten duk med en enkel konstruktion, bör förpackningen även anges vilken storlek duk och ungefär hur mycket tid det tar att brodera.


Ritningar är båda utrymmena, och utan dem. Korsstygn finns särskilda namn duk - Helios, kan du också prova det och förstå, praktiskt om du arbetar med det.

Genom att använda duken kan mönstrade brodera på platser där det inte finns någon möjlighet att bryta ner kretsGenom att använda duken kan mönstrade brodera på platser där det inte finns någon möjlighet att bryta ner krets

påfågel broderi är ganska komplicerat och kräver en hel del sytråd, så till att börja med är bättre att ta små och enkla konturerna av ett mönster, såsom björn eller katt.

Körning snabbt och utan nerver brodera vacker bild. Nu måste vi förstå vad som är bättre: färdiga uppsättningar för broderi, eller köpa dem separat?Uppsättningar med broderi stygn duk med en bild

Nu i butiker för handarbete kan hitta färdiga satser för broderi kors. De finns i olika storlekar och förpackningar, så det är nödvändigt att läsa informationen på förpackningen innan du köper en uppsättning av noggrant.

Färdiga kit innehåller redan alla de delar som behövs för broderi:

 • System för broderi;
 • Tråd tandtråd färger krävs,
 • Nål broderi;
 • bågen;
 • Duk mönster.

Med själv välja tråd för broderi, är det inte alltid möjligt att hitta en lämplig färgMed själv välja tråd för broderi, är det inte alltid möjligt att hitta en lämplig färg

Sådana sy kit har en rad fördelar.

fördelar:

 1. Trådfärgerna i sådana enheter matchas perfekt, vilket sparar tid och gör den slutliga bilden snyggt och vackert. 
 2. Priset på sådana uppsättningar är vanligtvis låg, medan i denna uppsättning har allt du behöver för broderi.

Nu, när alla nödvändiga objekt köpt för broderi, kan du brodera. Hur gjorde det på rätt sätt, med hjälp av duk?

Som tvär sömmar mönster på duken med

Överföring till en önskad vävnad kan vara med hjälp av följande instruktioner.


Den grundläggande regeln om konsten att broderi på duk - inte att starta processen från mittenDen grundläggande regeln om konsten att broderi på duk - inte att starta processen från mitten

broderi tekniken är densamma för alla mönster:

 1. Det första steget är att förbereda alla verktyg för broderi. Arbetsplats nedbrutna fingrar, tandtråd, duk med ett mönster, en sax. Arbetsplatsen bör vara väl upplysta.
 2. Nu måste du mäta tyg. För detta är det nödvändigt att räkna korsningar horisontellt och vertikalt, att dra sig tillbaka från varje sida av 10 cm från början för att passa hela bilden.
 3. Det tredje steget är att mäta tråd och bestämma vilken ände att börja brodera. Oftare än inte starta längst upp till vänster, korsar i detta fall riktas från vänster till höger, rader av sydda en efter en. 
 4. Nästa du behöver för att fixa en sträng utan att använda en knut. Det är bäst att fästa svansen tråden på framsidan av ett kors.
 5. Nu förbereder bågen. Efter fixering av vävnaden måste ta tråden med en nål, lämnar svansen på fel sida är nu nålen förs in i nedre vänstra hörnet och leds diagonalt till det övre högra hörnet. Nu gör samma sak i motsatt riktning för att bilda ett kors. Upprepa vid behov till höger om de diagonala sömmar som visas i diagrammet.
 6. Man bör komma ihåg att korsen bör inte vara för hårt, eller vice versa att vara svag. På kort tid handen vänjer och korsen blir perfekt.

Som tvär sömmar för nybörjare (video)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 1 =

Adblock
detector