Rekommendationer än täcker väggarna i stället för tapeter i lägenheten: moderna typer av beläggningar – nwhistorycourse.org

The BlogValet av beläggning för väggar beror på många faktorer och metoder för att användaValet av beläggning för väggarna beror på många faktorer och metoder primeneniyaPokrytie vägg kan vara mycket olika, och om inte ta dyra material behöver för att identifiera fem huvudtyper av beläggningar som används för att täcka, i synnerhet, såsom tapeter, flytande tapeter, moderna gips, måla väggar flock beläggning.


Varje dekorativ beläggning är ett överlägset alternativ till konventionell tapeter, särskilt eftersom det finns mer intressanta och miljövänliga säkra material, så att du kan använda dem för alla rum, utan undantag.

En värdig alternativ till tapeter väggar

En värdig alternativ till en vanlig tapet - dekorativa gips. Det är dock värt att notera att denna typ av efterbehandling material är ganska dyrt nöje. Dekorativa gips appliceras på den för-preparerade ytan, som först måste färdiga gipskärna och fyllmedlet. Med hjälp av gips kan ges en helt färg och glans, samt önskad konsistens. Det kan vara i åldern artificiellt genom att imitera ganska gammal sprucken vägg eller väggen för att göra några textur med hjälp av konvexa linjer.

Fördelen med denna beläggning är att:

  • Beläggning av väggar utan sömmar;
  • Det är möjligt att platta den ojämna ytan av väggarna;
  • Du kan välja vilken färg och konsistens.

Dekorativa gips - ett miljövänligt material liknande beläggningen av väggarna med tapeterDekorativa gips - ett miljövänligt material liknande beläggningen av väggarna med tapeter


Denna beläggning har många fler fördelar, eftersom det är praktiskt och hållbart.

En mycket intressant utföringsform är en flock beläggning. Det är värt att notera att en sådan beläggning lös, så när de appliceras på väggen se till att tillämpa en särskild lim.

När en sådan partikelformig beläggning kommer att appliceras fullt på väggen är nödvändig för att täcka den med efterbehandling beläggning. Typiskt, som en slutbeläggning används pärlemor eller glitter.

En sådan dekorativ beläggning döljer perfekt alla brister och jämnar ut ojämnheter av väggarna. Dessutom är det mycket praktiskt och hållbart och är mycket miljövänlig, så att den kan användas på ett helt alla rum, inklusive plantskola.Dekorativa paneler på väggen istället för tapet

Dekorativa paneler är en av de mest populära moderna material som används som väggbeklädnad. Vid installation av dekorativa paneler inte kräver någon förbehandling av väggarna.

Dekorativa paneler har höga krav och är konstruerade för hög kvalitet efterbehandling av lokalerDekorativa paneler har höga krav och är konstruerade för hög kvalitet efterbehandling av lokaler

Sådant dekorativt överdrag för väggarna är representerad i brett område och kan utföras genom:

  • Trä av olika raser;
  • Keramiska plattor;
  • sten;
  • metall;
  • sand;
  • Marmor.

Det är bara otroligt skönhet, med vilken det är möjligt att dekorera väggarna i en helt alla rum. Detta kommer att skapa en ganska ovanlig och mest ovanliga utformningen av rummet. De mest populära och eftertraktade typ av paneler, är de som är gjorda av träplankor. Sådana material har hög hållfasthet och fuktbeständighet. De klarar högsta möjliga belastning och extrema temperaturer.

Tyg på väggarna i stället för tapeter: avancerade material

I stället för tapeter på väggarna, kan du använda en naturlig tyg, är det helt tapetserade väggar. Fördelarna med denna metod för att klistra in är att du kan dra i samma stil väggar, fönster och använda tyget för att sy gardiner. För att skapa en unik interiör kök, gjort i stil med landet, är det nödvändigt att använda ett tyg blomma, tapetserade hennes kök förkläde och ytterligare dissekera den med flera lager av lack för att göra den vattentät. Från samma tyg är det möjligt att sy vackra gardiner, dukar, ordförande omfattar och servetter. Denna konstruktion ger en mycket elegant och originell.

Dekorera väggarna med en trasa fäst till en speciell komfort lokalerDekorera väggarna med en trasa fäst till en speciell komfort lokaler

Väggdekoration naturliga tyg kräver särskild skicklighet och skicklighet, så det är lämpligt att anlita proffs.

För utformningen av väggarna med en trasa, måste du först noggrant förbereda väggarna, eftersom alla brister på väggarna är omedelbart märkbar. Klistra in av väggar naturliga material som används för efterbehandling är inte ett helt rum, men bara en del av det. Ofta sådant material kombineras med en trä väggpaneler. Wall klar med tyg, det är central för hela rummet och lockar fokus.


Den ursprungliga kork underlag på väggen istället för tapet

Det används ofta som en avslutande kork underlag, monteras på väggen, som är en av de mest populära och eftertraktade nog av efterbehandling material. Cork underlag - det är en vacker och mångsidigt material, med vilken du enkelt kan rita en perfekt yta på väggarna.

Användningen av sådana material är kännetecknat av att det är möjligt att anpassa kvalitativt väggen innan applicering av grundtyget.

Cork - utmärkt material för ljudisolering i rummetCork - utmärkt material för ljudisolering i rummet

Dessa väggpaneler kännetecknas av mycket hög prestanda, tåla tunga laster, och de är mycket miljövänliga. Tack vare dessa siffror, att väggpanelerna är det möjligt att använda en helt alla rum, oberoende av dess syfte, eftersom de är helt säkra för hälsan. Den mängd olika färger och texturer möjligt att använda väggpaneler dekorera varje rum och gör den unik och unik.

Hur kan dekorera hallen i stället för tapet för att skapa en sofistikerad design i en lägenhet

Många undrar vad som kan ersätta tapeten, vilket ut korridoren så att det ser rymligare och intressant. När du gör en korridor måste klokt välja färg och konsistens av material.


Väggpaneler i hallen - den ursprungliga versionen av inredningen av bostäderVäggpaneler i hallen - den ursprungliga versionen av inredningen av bostäder

För att göra rummet mer rymliga, är det nödvändigt att välja ljusare nyanser av material, men det är bäst att använda varma färger annars rummet kommer att verka kall och obekväm.

När du väljer efterbehandling material för korridoren behöver använda hållbara och resistenta efterbehandling material som kan rensas utan problem. Detta är mycket viktigt eftersom det är i korridoren ackumuleras den största mängden smuts från gatan.

väggpaneler är idealiska för dekoration av hallen, som ser ganska elegant och unik. Förutsatt den horisontella deras placering, är det möjligt att uppnå en visuell ökning rum.

Miljövänlig naturmaterial och är vacker dekorativa gips, som har ett brett spektrum av färger för att skapa en simulering av olika strukturer. Denna beläggning är resistent mot aggressiva ämnen och mekaniska skador.

Alternativ väggar (video)

Oavsett efterbehandling material för väggarna är nödvändigt att överväga alla regler för bearbetningsanläggningar. Varje rum ska se bara unik, så du måste använda din egen unika stil.

Väggbeklädnader på insidan (foto)

1-122e396118bbe85a5e40ea5023f874398233d-333D29c8c5edcac0b357bca970bed970f7a759e5569a066a521d2da81bf7bb710182040000.065

Leave a Comment

Your email address will not be published.

62 + = 65

Adblock
detector