Regels van Feng Shui: hoe de bed in de slaapkamer met betrekking tot de deur – nwhistorycourse.org

The BlogDe slaapkamer is aan te raden om het bed in de tegenoverliggende hoek ten opzichte van de deur, zodat het niet interfereert met comfortabele beweging rond de kamerDe slaapkamer is aan te raden om het bed in de tegenoverliggende hoek ten opzichte van de deur, zodat het niet interfereert met de beweging van de kamer comfortabele slaapkamer - dit is de meest intieme plek in het appartement, die u wilt een rustige en ontspannen sfeer te creëren. Volgens de statistieken, ongeveer een derde van ons leven, besteden we in de kamer. Het is daarom erg belangrijk om een ​​positieve energie in het te creëren. Dit zal helpen om de regels van feng shui. Met hun hulp is het mogelijk om de slaapkamer uit te rusten met alle nuances.


Slaapkamer feng shui: als

De overgrote meerderheid van de mensen, het concipiëren van reparatie of transformatie van een kleine kamer, niet na te denken over de kleinste details, die een belangrijke rol spelen. Volgens de filosofie van Feng Shui, zelfs de kleine dingen in het interieur dragen een bepaalde energie en zijn in staat om zowel het aantrekken en afstoten succes, rijkdom, geluk en voorspoed. Om te leren hoe de slaapkamer naar behoren uit te rusten volgens de Feng Shui, lees dan verder.

Positieve energie wordt genoemd in de Chinese wetenschap - Qi, gemaakt in de kamer, uitgerust volgens alle regels. Het houdt rekening met alles, van de keuze van de kleuren om de kleinste accessoires.

Paarse kleur is perfect voor de slaapkamer, gemaakt volgens Feng ShuiPaarse kleur is perfect voor de slaapkamer, gemaakt volgens Feng Shui

Slaapkamer interieur is nagedacht over zeer zorgvuldig. De keuze van de locatie van de kamer hangt af van de algemene emotionele toestand tussen twee mensen, het delen van een eenpersoonsbed. , Ligt aan de intieme momenten en privacy is belangrijk voor een comfortabele en ontspannen omgeving te creëren. In feng Shuya deze kamer krijgt veel aandacht.

Amuletten en symbolische beelden zijn welkom. Het belangrijkste ding - het recht op een mascotte voor de slaapkamer kiezen. Geld amulet is niet geschikt voor de intieme zone in any way. Vind de perfecte symbool voor koppels zullen professionals in de winkels de verkoop van de juiste attributen te helpen.

Perfect voor de slaapkamer Feng Shui Richtlijnen en beleid

De positieve energie van Qi, die is gebaseerd op de leer van Feng Shui, er is alleen zo veel ruimte dat onontwikkeld volgens de regels. Als u van plan om het ontwerp van een slaapkamer te overwegen met een overzicht van alle aspecten van de Chinese wetenschap, behoren de meubels en goed ingerichte kamer zal helpen onderstaande punten te regelen.


Regels van de slaapkamer feng Shuya luiden als volgt:

 • room design - zachte en rustige tinten.
 • Het bed bevindt zich op de juiste plaats (dit - lees verder).
 • De meubels in de kamer zijn niet hoekige vorm en izgibistoy.
 • Een bindingsvolgorde in de kamer.
 • De slaapkamer bevindt zich zo ver mogelijk van de ogen van anderen (het binnenland appartement).
 • De situatie staat symbool voor de volledigheid en harmonie, zonder een zweem van eenzaamheid.
 • Reflection wil door middel van artikelen en accessoires (schilderijen, beelden).
 • Juist gekozen verlichting.
 • De romantische sfeer gecreëerd door het interieur details.

De slaapkamer van Feng Shui moet een minimum aantal elementen van het decor, die harmonieus passen in het interieur worden geplaatst, en hem een ​​volledige type zal gevenDe slaapkamer van Feng Shui moet een minimum aantal elementen van het decor, die harmonieus passen in het interieur worden geplaatst, en hem een ​​volledige type zal geven

De bovenstaande regels gelden voor het ontwerp van het interieur woonkamer. Om de positieve energie in de kamer te verhogen wordt aanbevolen om een ​​open haard te installeren. Maar het is goed te beseffen dat de hoeken van de kamer - het is ongunstig gebieden waar negatief accumuleert. Open haard zal slechte energie reflecteren, verspreid door het huis een sfeer van comfort en gezelligheid.

Een kleine aanbeveling - slaapkamer ontwerp niet de aanwezigheid van een aquarium te betrekken. Volgens de Feng Shui, water - een symbolisch teken voor de instroom van geld en geluk. Aquarium in de slaapkamer wordt niet aanbevolen omdat deze kamer is ontworpen voor ontspanning en recreatie. Het is het beste om het in de woonkamer, keuken, kantoor te zetten.Vermijd een groot aantal planten in de kamer. Ideal - Scheffler en Nephrolepis. Ze helpen om de luchtvochtigheid in de kamer en doen uitstekend werk met de lucht van verontreinigende stoffen die vanuit de straat schoonmaken.

De spiegel in de slaapkamer feng shui

Spiegels ... Moeten zij in de kamer en of het mogelijk is voor te stellen ontwerp zonder hen? In feite is de keuze op het gebruik van reflecterende oppervlakken in de kamer individu. Als je naar de zaak vanuit de verte en geleid door feng shui in het appartement heeft een full-length spiegel van de mens te zijn. Op deze manier geef je jezelf om te begrijpen wat je bent - een hele, onverwoestbaar en samenhangend.

Spiegel voor de slaapkamer, volgens de Chinese filosofie, moeten voldoen aan de eisen:

 • Geen hoekige vormen. De spiegel moet strikt cirkelvormig omdat het de menselijke energie kalmeert.
 • De spiegel moet gevat in een frame. Anders zal de positieve energie niet blijven hangen in zijn reflectie.

De grootte van de spiegel kan iedere zijn. Afhankelijk van de grootte van de ruimte, de opties die u kiest, op basis van hun eigen wensen. Maar, onthoud, hoekige vormen! Spiegels mag niet "belasten" de kamer met zijn aanwezigheid, dus gebruik niet meer dan één in de kamer.

De slaapkamer van Feng Shui is noodzakelijk om een ​​spiegel ronde vorm te plaatsenDe slaapkamer van Feng Shui is noodzakelijk om een ​​spiegel ronde vorm te plaatsen

Bij het plaatsen van objecten zelf per se glimlach op de spiegel oppervlak. Een dergelijk gebaar zal aanpassen aan de positieve en verhogen het gevoel van eigenwaarde.

Met betrekking tot de plaatsing van spiegels in de slaapkamer, ook hier zijn er een aantal regels:

 1. Spiegel moet in de voorkant van familiefoto's worden geplaatst. Dus de positieve energie van de goede geheugens worden blijkt niet alleen uit het spiegelend oppervlak, maar ook in de ruimte.
 2. Het is onmogelijk om een ​​spiegel te plaatsen tegenover de ingangsopeningen. Positieve energie zal ontsnappen door de open deur.
 3. Het is verboden om het spiegeloppervlak plaatst tegenover het bed. Vanuit het perspectief van de Chinese wetenschap is het zeer gevaarlijk, omdat de spiegel beschouwd geleiders in parallelle werelden.

Specialisten die zich bezighouden met het inrichten van kamers met alle regels van de Chinese wetenschap, raden "verbergen" de spiegel. De juiste locatie - in de kastdeur. In een dergelijke plaats is het perfect beschermd tegen nieuwsgierige blikken, en niet de ruimte niet overbelasten.

De uitlijning van de spiegels heeft een positief effect op de stemming en het gevoel van eigenwaarde.

Ligging ten opzichte van het bed in de slaapkamer deur

Als u van plan bent om je liefde hoek te maken in de stijl van de Chinese filosofie, aandacht besteden aan het hoofddoel in de kamer.


In eerste instantie moet je de locatie van de slaapkamers te overwegen in het appartement en rust de hoek van de liefde is beter uit de buurt van:

 1. Badkamer of toilet.
 2. Kitchen.
 3. De voordeur.

Bed in de slaapkamer feng shui moet het hoofdeinde naar het zuiden hebbenBed in de slaapkamer feng shui moet het hoofdeinde naar het zuiden hebben

Plaatsing van het slaapgedeelte moet rekening worden gehouden met een dergelijk belangrijk punt, als de locatie van het bed. Het plaatsen van het in de verkeerde plaats, zijn hardnekkige slaapproblemen of onenigheid in het gezinsleven. Ontwikkel de toekomstige vormgeving van de kamer met het advies van de Chinese filosofen.

Volgens Feng Shui is het niet aan te raden om het bed in de slaapkamer te zetten:


 1. Aan het begin van de kamer.
 2. Tussen het raam en deur.
 3. Tegenover de spiegels.
 4. Naast het werkgebied.
 5. Hoofdeinde naar de voordeur.

Locatie bed in de slaapkamer met betrekking tot het doorgaande gat wordt niet alleen beschreven in hair-Hive. Zelfs persoonlijke redenen is niet aan te raden om het bed tegenover de deur te zetten, omdat het intieme plaats van eenzaamheid zichtbaar zal zijn voor buitenstaanders.

De meest gunstige locatie van het bed in de slaapkamer - in het zuiden. Deze plaats helpt om de vitaliteit en energiestromen te activeren. Intieme leven van jonge mensen aanzienlijk veranderd, levendige kleuren en lang vergeten emoties weer prevaleren boven dwang en ontevredenheid.

Tips: hoe de bed in de slaapkamer met betrekking tot de deur (video)

Feng Shui - is de oude Chinese filosofie, gericht op het creëren van een harmonieuze bestaan ​​van de mens en de natuur. Denken ingerichte slaapkamer met alle regels, kun je enorme veranderingen in de emotionele achtergrond van de familie te bereiken en om positieve energie in het huis te brengen.

Ontwerp van de Slaapkamer van feng shui (Foto Binnenlandse Zaken)

9123029-101 miljoen Villa-Ventosa-Monport-Port-Andratx-Mallorca-Spanje633668-BR42014-02-05spalnya-po-fen-shuy1920x1080resizeinterior572389714265931422016/02/24-spbguru-102016-07-11-57837d048bf83

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 + = 82

Adblock
detector