The BlogLath plafond met betrekking tot indrukwekkende schoonheid en stijlLath plafond met betrekking tot indrukwekkende schoonheid en stilemPotolok - element van het interieur, dat betrokken is in een modern design en de samenstelling wordt gecombineerd met de stijl van de kamer, meubels en accessoires. Reconstructie van het plafond coatings - een van de grootste manieren om de ruimte, die niet zo arbeidsintensief optie, zoals de herstructurering van de muren of vloer te veranderen. Daarnaast is er een verscheidenheid aan moderne plafondbekleding indrukwekkende schoonheid en elegantie. Een van de meest populaire vormen van dekking geacht rack plafond.


Verlaagde plafonds metalen lat: types, vormen, modellen

Rack plafond - de meest geschikte vorm van verlaagde plafonds, waarvan de bodem bestaat uit staven en gordijnsystemen. Panelen of rails zijn gemaakt van plastic, metaal of hout, maar de metalen strokenplafonds significant hogere sterkte. Metalen plafonds vaak gemaakt van aluminium, wordt minder staal gebruikt, omdat het staal een aanzienlijk groter gewicht en lage weerstand tegen corrosie.

Rack plafond - handige vorm van verlaagde plafonds, waarvan de bodem bestaat uit staven en gordijnsystemenRack plafond - handige vorm van verlaagde plafonds, waarvan de bodem bestaat uit staven en gordijnsystemen

De belangrijkste voordelen van metalen verlaagde plafonds zijn als volgt:

 • De hoge mate van prestaties. Slijtvastheid en taaiheid zorgen voor de levensduur van ten minste 25 jaar.
 • Waterbestendigheid. Dit maakt het gebruik van verlaagde plafonds, waterparken, badkamers, zwemmen - een perceel met een hoge luchtvochtigheid (Geldt voor aluminium verlaagde plafonds).
 • Brandwerendheid. De hoge mate van brandwerendheid bereikt door het onbrandbare metalen die hoge temperaturen kan weerstaan ​​zonder deze los schadelijke stoffen in het proces. Daarom worden metalen verlaagde plafonds als brandbeveiliging van het gebouw, en in gebieden waar een grote kans branden.
 • Veiligheid en milieu in het dagelijks gebruik.
 • eenvoudig ontwerp en het gemak van installatie.
 • Geluidsisolatie. Gatenrails bieden akustichnost rack metalen plafonds.
 • De lichtreflectie van de kamer. Welke verhoogt de efficiëntie van het gebruik van daglicht.
 • Uitvoerbaarheid van de zorg. Maxima bestand tegen vuil en vocht niet accumuleren stof, vlieg resistent tegen meeldauw.
 • Mogelijkheid om gebreken te verbergen het plafond in de vorm van draden, ventilatiesystemen, etc.

In aanvulling op de vele voordelen die maken verlaagde plafonds tot de meest populaire en betrouwbare soorten plafondbekleding, zijn er tekortkomingen en bepaalde problemen die moeten worden overwogen.


De nadelen van verlaagde plafonds zijn:

 1. Een significante vermindering van de hoogte van de ruimte ontwerp.
 2. De installatie van de plafondpanelen van het rack kostprijs hoger is dan, bijvoorbeeld, verf of whitewash.
 3. Onvermogen om deelmontage. Na de installatie van de juiste ontwerp het communicatiesysteem zonder dat het volledig ontmantelen zal niet mogelijk zijn.

Er zijn twee fundamentele vormen van design panelen (lamellen) - Duits en Italiaans.

Strikt rechthoekige vorm verwijst naar het Duitse type en een kleine ronding - Italiaanse. Elk van de formulieren is breed toepasbaar en geslagen in het ontwerp.

Afhankelijk van de werkwijze voor het verbinden van de panelen in verlaagde plafonds zijn er drie belangrijke types: • Outdoor rack plafond. Het ontwerp is uitgevoerd met een zekere tussenruimte tussen de panelen uitgevoerd, waardoor zichtbaar draagbalk worden.
 • Closed-type rack plafond. Panel leggen op elkaar, met behulp van het principe van de gevelbeplating installatie. Bij dit type plafondafdekking niet noodzakelijk mezhreechnye insert te gebruiken.
 • Gapless type. Gapless rack plafond weergegeven als monolithisch oppervlak zonder hiaten dicht aangrenzende stroken. Bij montage dergelijk plafond gebruikt aanvullende koppels voor montagerails aan de achterzijde.

De perfecte manier om de ruimte te transformeren van de kamer - gebruik maken van een metalen rek en het type rondsel van plafondbekleding, die met zijn prestaties en kenmerken van het ontwerp aandacht en vertrouwen verdienen bij de consument.

Ontwerp rack systeemplafond: de hoofdbestanddelen van het systeem

Structuren voorzien van verlaagde plafonds, afhankelijk van de soort, vorm en materiaal waaruit het paneel.

De basis van de standaard panelen steken rail van staal, aluminium, hout of kunststofDe basis van de standaard panelen steken rail van staal, aluminium, hout of kunststof

De basis van het model set bestaat uit:

 1. Panelen, die verkrijgbaar tot 5 meter lang zijn. (Lath van staal, aluminium, hout of kunststof);
 2. Ophangingen voor traverse;
 3. Gids profiel;
 4. Traversen (stringers) -speciaal draagprofielen, vaak, n-vormig, waarbij specifieke haken voor bevestiging lamellen gesneden;
 5. Montage hardware (schroeven, pluggen, enz.);

Voor montage werd kwalitatieve, en het uiterlijk structuur - maximaal toonbaar kruishoofd en het gebruik van een set van tandheugel type plafond.

Ophangingen strokenplafonds: betekenis en toepassing

Suspensies voor roostervloeren plafonds worden gebruikt om de hoogte van de plafondontwerp passen.

Suspensies worden gebruikt om de hoogte van de plafondconstructie aanpassenSuspensies worden gebruikt om de hoogte van de plafondconstructie aanpassen

Soorten hangers voor verlaagde plafonds:


 • Suspensies met verstelbare pennen (bijvoorbeeld suspensies "alfa");
 • Suspensies met instelbare vering;
 • Schorsingen met schroeven.

Er zijn hangers met gaten (schroeven), die worden gebruikt als de rails niet de lichtbronnen zijn geplaatst. Suspensies met veren en naalden (kunnen) maken instelling van de tussenruimte van 20 cm.

Werkwijzen voor vaststelling hangers aan het plafond:

 1. Door middel van schroeven op pluggen;
 2. Met plafond ankers.

Indien geen ruimte nodig tussen het plafond en de rekstructuur die houder niet worden gebruikt. Bij lage plafond hangers als ongebruikt.

Installatie van verlaagd plafond rack: gefaseerde implementatie van hun eigen handen

Standaard montage en installatie van de rekontwerp kan onafhankelijk worden uitgevoerd, eigenhandig. Het is genoeg om de instructies te lezen, foto's en video's te bekijken op het internet, onderzoekt het ontwerp apparaat.

Verfijnde en ingewikkelde plafond ontwerp ideeën zijn best overgelaten aan professionalsVerfijnde en ingewikkelde plafond ontwerp ideeën zijn best overgelaten aan professionals


Om te werken met een verlaagd plafond kan niet zonder de volgende instrumenten:

 • punch;
 • schroevendraaier;
 • tang;
 • Schaar op metaal;
 • schroeven;
 • Cobbler's mes;
 • Roulette.

In eerste instantie moeten voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd met de muren en het plafond. In deze fase moet je definitief beslist bedrading, climate control en het type systeem van de armaturen (verzonken of gesuspendeerd) in de kamer, zodat alle mogelijke draden in het plenum.

Stadia van het installeren van het ophangsysteem slatted

Partitioneren muren en het plafond:

 1. Het markeren van parallelle lijnen aan de dragers;
 2. Partitioneren bevestigingspunten van hangers aan de draagbanden;
 3. Markeringslijnen voor stroken loodrecht op de lijnen van de dragers;
 4. Markering voor toekomstige armaturen op panelen;
 5. Merkingsconcentratie plafond van de vloer.

traversen installeren (stringers)

 1. Bevestiging aan het plafond hanger met label;
 2. Fastening stringers evenwijdig aan elkaar;
 3. Aanpassing doorkruist aanpassing suspensies.
 4. Installatie van wand plinten;
 5. Het bevestigen van rails.

Na afloop van de installatie alle panelen in het controleniveau of rail.

Indien gewenst, en zorg met de installatie van het plafond rack kan zelfs een beginner te behandelen, zijn echter complex en ingewikkelde plafond ontwerp ideeën het best overgelaten aan professionals.

Populaire hangende rack plafond Albes en toetsing van andere fabrikanten

In de markt van bouwmaterialen diverse verlaagde plafonds, die kunnen afwijken van elkaar vormen, structuren en inrichtingen ontwerp.

Het bedrijf Het bedrijf "Albes" populair rack plafond gebogen vorm

Grote fabrikanten van verlaagde plafonds in Rusland:

 • "Alkonplast";
 • "Bard";
 • "Albes".

Het bereik van rack firma "Bard" gelaagd plafond gepresenteerd patroon met heldere kleurenpalet dat zeer duurzaam zijn.

Het bedrijf "Albes" populair rack plafond gebogen vorm. Het levert aan de Russische markt een breed scala van multi-tier ontwerp en gebogen verlaagde plafonds.

Firm "Alkonplast" produceert een lijn van verlaagde plafonds onder de naam «Česal» positioneren met het leven van meer dan honderd jaar - "100+".

Hoe maak je een rack aluminium plafond in de badkamer (video) maken

Rack verlaagde plafonds sterk indruk met hun diversiteit en stylishness. Elk jaar zijn er nieuwe ideeën, ontwerpen en modellen in de Russische markt, die geschikt zijn voor een verscheidenheid van stijlen zijn. Gestapelde verlaagde plafonds zien er spectaculair uit in grote ruimtes, dus het wordt veel gebruikt in restaurants, cafés, winkels en sport - centra.

Rek verlaagd plafond (foto)

2f305bbdc0ebc78c89eabcd62e78384d 2- 3-1 9d3e622df914d8de7f747b7b8b143c52dab0c29078b67cc69bb51cc1603ffbf6144415157972800px 6f3a2b5f5868b3e888961e47dc2de295 56 65 93f08d91 111c6de20ae5e72ed3e0131277dbad29 112dekorativn

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1