PVC Stretch Plafonds: goedkoop en esthetische oplossing – nwhistorycourse.org

The BlogPVC Stretch plafonds al tientallen jaren met succes gebruikt voor het interieurPVC Stretch plafonds voor enkele tientallen jaren zijn met succes gebruikt voor de decoratie van het pand Geschiedenis van spanplafonds gaat ver terug in de oudheid, begonnen ze te organiseren in het oude Rome. Echter, PVC spanplafonds, natuurlijk, verscheen in Europa in de jaren '60 van de vorige eeuw. In ons land - een beetje later, echter, en gedurende die tijd wordt dit plafond afwerking bleek zich uitstekend als een vlekkeloze uiterlijk en duurzaam, relatief goedkoop coating. Deze laag maakt het mogelijk om volledige uitvoering van de brutaalste ontwerp fantasieën, die met succes wordt gebruikt in het ontwerp een grote verscheidenheid van gebieden.


PVC Film voor verlaagde plafonds: kies uw plafond

Het plafond van de vinylfilm kan worden gemaakt niet alleen verschillende afmetingen, maar ook volledig individueel configuratie.

mat, glanzend, satijn: De film kan van verschillende texturen zijn.

We hadden aangegeven de meest interessante en populaire texturen.

Glanzende PVC plafond laat visueel te vergroten de ruimte en geeft een gevoel van ruimteGlanzende PVC plafond laat visueel te vergroten de ruimte en geeft een gevoel van ruimte

wonen;


 • Gloss plafonds. Het is vanuit deze moeder, in termen van design, is het mogelijk om de meest interessante effecten te bereiken, ook rekening houdend met het kleurengamma. Bijna een spiegelbeeld op het oppervlak van het plafond is van bijzonder belang voor de consument. Dit is overigens, draagt ​​bij aan een toename van de visuele ruimte bij gebruik zo'n stof.
 • Plafonds mat. Dit zijn klassieke één. Dit plafond past perfect in elke omgeving, "zonder de aandacht op zichzelf," - dat wil zeggen, de nadruk ligt niet op het plafond en meubilair, verschillende decoratieve elementen. Op zo'n een dak geen verblinding zijn. Het kleurenschema net naast.
 • Plafonds satijn. Grotendeels lijken frosted plafond, maar het reliëf in casu gladder, en dankzij lichtreflecterende eigenschappen, het plafond lijkt perfect wit. Deze structuur verschaft een lichtreflecterende effect, waarbij de baan een parelachtige glans.

Gezien al deze kenmerken, natuurlijk, er zijn genoeg om uit te kiezen, gezien hun eigen individuele smaak.

Voordelen van de moderne PVC spanplafond: ze zijn voor de hand liggende

Voor het kiezen van een materiaal voor verlaagde plafonds, moet een gedetailleerde studie van hun eigenschappen zijn.

Natuurlijk, heeft absoluut alle materie zijn voor- en nadelen. Het is alleen nodig om degene die je het merendeel van de parameters zal houden te kiezen.

De voordelen van verlaagde plafonds zijn duidelijk, al was het maar omdat die gecontroleerd in de tijd, en het is vrij groot. Ze hebben geen verliezen hun oorspronkelijke uiterlijk gedurende de service.Voordelen van PVC spanplafond zijn duidelijk: ze ziet er geweldig uit, zijn eenvoudig te reinigen en zeer duurzaamVoordelen van PVC spanplafond zijn duidelijk: ze ziet er geweldig uit, zijn eenvoudig te reinigen en zeer duurzaam

voordelen:

 1. Makkelijk schoon te maken: het heeft geen speciaal gereedschap en schoonmaakmiddelen nodig hebben;
 2. Zeer lange levensduur - 10 jaar;
 3. Met succes gebruikt in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. In badkamers, sauna's, zwembaden, enz.
 4. Verliezen zo laag als de hoogte van de ruimte - van 3 cm.;
 5. Rijke kleuren kan voldoen aan alle eisen van de klant, het kiezen van stof voor zijn unieke interieur;
 6. Lage kosten van de Moeder van het web;
 7. Eenvoudige verwijdering en nieuwe installatie, indien nodig. Soms is er een behoefte aan communicatie pereprokladke: elektrische bedrading, ventilatie, waterleidingen, enz.

Rekening houdend met al het bovenstaande, kunnen we veilig hun keuze te maken op het gebied van materiaal uitgerekt canvas.

PVC spanplafond: de optimale temperatuur voor werking

Het optimale temperatuurtraject voor de werking van verlaagde plafonds varieert van 10 tot + 40 ° C

Het is onder deze omstandigheden de spanning stof behoudt zijn integriteit en elasticiteit.

Bij lagere temperaturen wordt het materiaal harder en scheuren, het verliezen van zowel esthetische en prestatie-eigenschappen.

PVC spanplafonds hebben een vrij breed temperatuurbereik van gebruik, echter, het instellen van de ingebouwde verlichting, in gedachten houden dat ze ook het weefsel kan verwarmenPVC spanplafonds hebben een vrij breed temperatuurbereik van gebruik, echter, het instellen van de ingebouwde verlichting, in gedachten houden dat ze ook het weefsel kan verwarmen

Aangegeven maximale temperatuurverschil nul - 100 ° C, maar in de praktijk indicatoren moeten veel lager voor de volgende redenen:


 • Warmte wordt altijd naar boven streven, waardoor de temperatuur in het bovenste deel van de kamer is altijd hoger dan bijvoorbeeld in een middendeel ervan;
 • Plafond, afhankelijk van de ontwerpparameters kunnen ook enigszins de temperatuur te verhogen, waardoor werktemperatuur - 5-50 ° C, ingesteld op 5 graden in beide richtingen.

Natuurlijk, deze temperatuur bereik is zeer geschikt voor het huis, en zelfs met een ruime marge, waardoor een groeiend aantal consumenten de voorkeur aan dit type plafond decoratie in huizen en appartementen.

Installatie van verlaagde plafonds PVC: Maak uw keuze

Er zijn verschillende manieren van toenemende spanning plafond.

Na bestudering van de materialen op deze kwestie, in de vorm van artikelen, foto's en video materiaal, krijgt u een beter idee over het onderwerp te krijgen.

Installatie van een spanplafond is heel goed mogelijk om te doen met hun handen, zonder het inhuren van professionals.

Er zijn verschillende hoofdtypen van PVC plafondmontage, echter, zijn de meest populaire harpoen en shtapikovyEr zijn verschillende hoofdtypen van PVC plafondmontage, echter, zijn de meest populaire harpoen en shtapikovy


Montage methoden:

 1. Harpoen. Deze installatie proizvoditsyas gebruik harpoen rand, die is gelast naar het web. Harpoen meerdere systemen, hoewel het gebruik van slechts één systeem wordt gevonden van alle beschikbare. We moeten niet vergeten dat om alles efficiënt te doen, moeten we exact, zorgvuldige metingen.
 2. "Wasknijper". Geschikt voor verlaagde plafonds, waarbij naadloze structuur wordt gebruikt. Opgemerkt dient te worden dat dit systeem is niet de goedkoopste, maar dit ontwerp wordt zelden gebruikt. De huidige ontwikkeling wordt gedaan om de installatie kan zelfs een leek run te verzekeren, maar niettemin, deze methode nog niet wijdverbreid gebruik opgedaan.
 3. V. Voor installatie met een wig die in het profiel geplaatst en houdt de stof. De methode geldt vooral hoge luchtvochtigheid. Het systeem is vrij duur, maar ook van zeer hoge kwaliteit.
 4. Shtapikovy. De methode is gebaseerd op een eenvoudig principe. Glaslat in een speciaal profiel geplaatst van metaal en zeer stevig vasthoudt internet. Deze methode is een manier om de begroting en daarom is op grote schaal gebruikt. Het enige negatieve is alleen dat frequente demontage van een dergelijk systeem kan niet worden gedaan, dus als je buren zijn op de top van je vaak in te vullen, moet je nadenken over het al dan niet om deze methode te gebruiken.

Opgemerkt wordt ten slotte dat de werkwijze voor het monteren shtapikovy en harpoenen meest toepasbaar.

Teneinde de spleet tussen het plafond en de wand te verbergen, wordt een decoratief inzetstuk dat in het profiel wordt gestoken.

Installatie van het plafond van pvc: alles in orde

Installatie van verlaagde plafonds tolereert geen haast en incoherentie.

Om te werken moet serieus genomen worden, dus je hoeft niet te wijzigen of te bederven opgespannen doek.

Correcte installatie is de sleutel tot een goede kwaliteit van het werk.

Als algemene regel geldt dat de installatie van verlaagde plafonds bezig het bedrijf te installeren, maar als u dat wenst, kunt u de PVC plafond vast te stellen en onafhankelijkAls algemene regel geldt dat de installatie van verlaagde plafonds bezig het bedrijf te installeren, maar als u dat wenst, kunt u de PVC plafond vast te stellen en onafhankelijk

Installatie procedure:

 • De baan wordt bepaald door hoeken variëren van de hoek van de basis, en verder schuin. Hoeken worden verwarmd met een warmtepistool. Voor een beter begrip van het proces, moet u zorgvuldig de bijgeleverde instructies.
 • Zijn bevestigd door de hoeken "krokodil" - klemmen met een speciale pakking, die de baanspanning voorkomt beschadigingen.
 • Verdere opwarming van de folie van de eerste (basis) hoek "krokodil" verwijderd en met behulp van het mes, die leiden in een groef rand, wordt de baan schroefdraad een stokbrood.
 • Net draai de andere hoeken. De werkwijze is in principe eenvoudig, maar het werk wordt gecompliceerd door het einde van het proces, zonder een assistent gemakkelijk - dit punt moet rekening worden gehouden voren.
 • Verder bevestigd met een recht blad.

Stap voor stap aanwijzingen beter te begrijpen, indien nog het hulpbeeld op de verpakking te verkennen.

In plaats van elke gaten in het spanplafond gemonteerd plastic ring, om verdere verspreiding van het plafond van de film tijdens de operatie en voor decoratieve doeleinden voorkomen.

En het is de moeite waard aandacht te besteden aan een innovatie dat als je niet een rage huiseigenaren zijn geworden, is het waarschijnlijk dat binnenkort zou kunnen ze worden. It - wanddecoratie PVC-film. De gevormde film aan de muur, met succes door het vervangen, dus de goede oude muurschildering.

Producenten van films: kies de juiste

Producenten van PVC-films heel veel en begrijpen dat overvloed, die ons voorziet van de bouwmarkt, in de vorm van een film in rollen - is uiterst moeilijk.

U kunt zeker geld te besparen op het merk, maar vaak ook goedkope PVC-folie is van slechte kwaliteit, en dat is natuurlijk niet zonder de deelname van de Chinese fabrikant. De levensduur van een spanplafond, in de regel - 10-15years. In ieder geval zegt dat de meerderheid van de fabrikanten.

Natuurlijk, de Chinese goederen is alomtegenwoordig, en het is moeilijk om rond te komen. Echter, de reviews van consumenten zeggen over verschillende dingen. Sommigen zeggen dat in het algemeen is het niet nodig om te communiceren met Chinese goederen, anderen beweren dat er een kwaliteitsproduct.

Helaas, heel vaak geven slechte kwaliteit goederen voor een eerste klas Europese. Hoe kon dit allemaal begrijpen?

Bij het kiezen van PVC spanplafond is het beter om aandacht te besteden aan de bekende merkenBij het kiezen van PVC spanplafond is het beter om aandacht te besteden aan de bekende merken

De kwaliteit wordt beïnvloed door:

 1. Producent. Natuurlijk, is het beter om normaal merk te gebruiken, bijvoorbeeld, het Duitse bedrijf Lackfolie. Natuurlijk zullen deze plafonds kost je veel duurder, maar zal langer duren.
 2. Het is zeer wenselijk om de samenstelling van het aangekochte materiaal te leren kennen.
 3. Er moet rekening worden gehouden met deze parameter, de filmdikte.
 4. Milieuveiligheid. Natuurlijk kan een certificaat dat te doen, dat is niet te onderscheiden van het heden. Maar bovenal, een aantal Chinese bedrijven produceren stof met een sterke, letterlijk afstotende geur. Dus voordat u het segment of een broodje te kopen, gebruik dan in ieder geval dit advies, hoewel, lees de beschrijving voor dit product, zal je nog steeds geen pijn.

Natuurlijk, niemand wil extra betalen, evenals goedkope goederen van slechte kwaliteit te kopen - de zogenaamde "gulden middenweg" nodig, zoals, inderdaad, in ieder geval.

Veelgestelde het niet beter zijn om een ​​plafond van kunststof panelen te monteren? Immers, plastic, waarschijnlijk witter duurzaam. Natuurlijk is plastic gebruikt voor een lange tijd, maar misschien is het meer aangewezen in de badkamer of op het balkon, hoewel de badkamer, heeft deze optie lang overleefd het nut ervan als een anachronisme. Daarnaast, plastic heeft een hoog brandrisico - zodat de conclusies zelf suggereren.

Leren plafonds: alles wat u moet weten over hen (video)

Tot slot, is het noodzakelijk om het volgende toe te voegen. PVC Stretch plafonds - is niet alleen een briljante film in de traditionele zin, en het brede scala van kleuren en tinten die zowel glanzend en mat kunnen zijn, evenals met de textuur van satijn. Satijnen structuur, in het bijzonder, dienen imitatie Bole dure plafond en, heel belangrijk, zal het plafond perfect om vocht dat je goed van pas zal dienen in geval van lekkage van de buren boven te houden. PVC film zal toelaten om al uw ontwerp plannen die u zich kunt voorstellen te realiseren. Voor wat betreft de duurzaamheid van PVC spanplafond, dit artikel is ook niet onbeheerd - een dergelijke verzekering is lang. Dus maak uw uiteindelijke keuze, en de bovenkant van uw plafond te veroveren!

Ontwerp verlaagde PVC plafonds (foto)

1-12pvh3-13-25c174231acbdfd85365cc97129180696091605-520321da54e25827d02af4f56e0c0866867d765d4156

Leave a Comment

Your email address will not be published.

92 − 89 =

Adblock
detector