The BlogPlakken behang de kamer - het is niet moeilijk, maar het vereist bepaalde vaardigheden en de naleving van de regelsPlakken behang de kamer - het is niet moeilijk, maar vereist bepaalde vaardigheden en de naleving pravilOdnoy van de belangrijkste onderdelen van de reparatie is behangen. Dit lijkt te worden cakewalk kan de stemming sterk bederven, als je niet weet hoe je wallpaper te hangen. Over al de fijne kneepjes van behangen jezelf, lees dan verder.


Behanglijm - vrij lastig ding dat veel tijd, moeite en geld eet. Niet altijd mensen in staat zijn om te betalen voor professioneel behangen, in dit geval is het noodzakelijk om te checken hoe te hangen behang zelf. In behangen zijn er vele nuances die zeer belangrijk om te overwegen zijn. Elk detail is belangrijk, alles moet worden beschouwd.

Zoals pokleit behang zelf: Walkthrough

Voor een vrouw behangen heel lastige taak. Als het meisje doet voor de eerste keer, dit stress. Voor kwaliteit Behangen met je handen moet u de instructies nauwkeurig te volgen.

Plakken behang moet plaatsvinden in verschillende fasen:

 1. De eerste fase - het opstellen van de muur onder het behang, gips;
 2. De tweede fase - het vullen van de wanden;
 3. Derde etappe - tel optimale hoeveelheid van behang;
 4. De vierde fase - Wallpapering. 

Zoals blijkt om behang goed pokleit moeten de vier fasen te observeren. Het negeren van een van hen kan leiden tot "Sisyphean zwoegen". Wallpaper vallen, zijn ze ongelijk pokleit, wil zeepbel. 
Het is ook belangrijk om het type van behang, die een lust voor het oog zal zijn te kiezen. Achtergrond Er zijn verschillende soorten: papier, vinyl, vliesbehang onder de verf. Afhankelijk van het type behang lijmen methode wordt gekozen, maar het later. In de tussentijd is het zinvol om uit te maken van de eerste drie stappen in detail.


  Tegenwoordig kun je kiezen wallpapers voor elke smaak en budget, maar niet voldoet aan de resultaten kunnen teleurstellen technologieTegenwoordig kun je kiezen wallpapers voor elke smaak en budget, maar niet voldoet aan de resultaten kunnen teleurstellen technologie

Hoe de muur behangen bereiden: gepleisterd zijn handen

Uitlijnen van de muur bepleistering is noodzakelijk vastgelijmd aan behang op een perfect vlak oppervlak. Dus zullen ze mooi op de muur, stevig vasthouden aan. Stage stopverf mag niet worden genegeerd, is het noodzakelijk om zo zorgvuldig en verantwoord te gaan.

In het proces van wandbepleistering vrijstellen van oud behang, vuil, vet, vuil en andere ongewenste elementen.

De eerste stap op weg naar het nivelleren van de muur - die primeroplossing. Het kan worden aangebracht met een speciale roller zonder overslaan van de gehele wand een laag te bedekken. Wanneer de bekleding droogt kan rechtstreeks naar stopverf.Verwijder oude behang voordat de nieuwe lijm - een voorwaarde in de voorbereidende faseVerwijder oude behang voordat de nieuwe lijm - een voorwaarde in de voorbereidende fase

Gepleisterde muren gebeurt in twee fasen:

 1. Vanaf stopverf;
 2. De laatste laag. 

Wat is de eerste laag? Fabrikanten noemen het huis stopverf. Het is noodzakelijk in het geval dat de muur in diepe kloven, ze hebben veel gaten en gaten, de aanwezigheid van grote druppels. Een laag van de eerste vulstof mag niet meer dan anderhalve centimeter.

Indien de wand meerdere lagen vulstof vereist, wordt toegevoerd via de maskeerraster. Aangezien de lagen stabiel zijn, zullen vlak oppervlak glad. 

Homepage stopverf moet veel aandacht besteden en proberen om de meest vlak oppervlak te verkrijgen zonder gebreken, onregelmatigheden, etc. Nadat de eerste laag is voltooid, kunt u doorgaan naar de finale. 
Afwerken of laatste laag is ontworpen om kleine defecten van de wand te verwijderen. Om ze te vinden, professionals gebruiken een speciale licht dat kunt u de kleinste gebreken te identificeren in de muur. Voor de laatste stopverf is vereist om een ​​speciale afwerking stopverf te schaffen.

  De afwerking verkregen stopverf ideale oppervlaktewandenDe afwerking verkregen stopverf ideale oppervlaktewanden

Gepleisterde muren: rechts staat voor kwaliteit

Het toepassen van stopverf op de muur moet correct zijn volgens de regels.

Er zijn een aantal eenvoudige tips over hoe je de pleister toe te passen op de muur, als leek:


 1. Toepassing starten stopverf maakte een grote spatel. Moet enigszins hellend worden gehouden, waardoor het gips in kleine porties en bewegen diagonaal overlapt. Om de hoeken te behandelen moet je een spatel hoek te gebruiken.
 2. Wanneer de stopverf is gedroogd (na 24 uur) nodig om naar de uiteindelijke spackling. Hiertoe neemt een kleine en een grote spatel en middengedeelten van de kit gelijkmatig opbrengen niet meer dan twee millimeter.
 3. Voor het aanbrengen van een andere laag van de primer te worden reeds ondernomen gedaan.
 4. Na drogen van de laatste laag plamuur muur moet worden geschuurd met schuurpapier.

Om een ​​perfect glad oppervlak van de muur te bereiken, moet u zich te wapenen met hoogwaardige gereedschappenOm een ​​perfect glad oppervlak van de muur te bereiken, moet u zich te wapenen met hoogwaardige gereedschappen

Degenen die willen dik behang te gebruiken, genoeg voor twee lagen van spackling. Voor de stick dunne laag behang vereist drie gebreken hebben het uitzicht op het behang niet drukken.

Priming de muren: voor wat en waarom

Het vullen van de wand is de laatste akkoord in de bekleding van de wanden onder het behang. Veel mensen negeren deze stap, en dan klagen over de kwetsbaarheid behang, bubbels, en andere nare dingen. Deze stap slaat de problemen en gebreken die de kwaliteit van behangen kunnen beïnvloeden.

In het stadium van priming heeft onmiskenbare voordelen, waaronder:


 • Besparingen lijm;
 • Het voorkomen van de proliferatie van schimmels en algen;
 • Reinigen stof van het oppervlak van de wand;
 • Toenemende resistentie tegen vocht in de muren.

Deze schijnbaar onbelangrijke bonussen van invloed op de duurzaamheid van reparatie kwaliteit. zijn er regels die moeten voor de juiste uitvoering van deze stap voor de toepassing van de primer in aanmerking te worden genomen.

Primer - een schakel tussen de wand en de achtergrondPrimer - een schakel tussen de wand en de achtergrond

De eerste stap is om de bodem te bereiden, de instructies te volgen. Primers mengen oplossing met water worden gebruikt een boormachine met een speciaal mondstuk of maken gebruik van een dikke draad en andere elektrische gereedschappen. Breng de oplossing zou moeten zijn brede kwast uniform lagen.

Het bezitten van een vlakke wand, kunt u een gewone verfroller te gebruiken.

De instructies voor het grondoplossing worden geschreven tijdens het drogen van de oplossing, moet duidelijk zijn te volgen en nog een laag eerst drogen. Dan moet u de primer die wordt gegarandeerd aan de muur te bereiden op behang te herhalen.

Berekenen van het aantal van behang: veel niet goed bedoelen

Berekening van het aantal behang rollen ontdoen van overtollige aan het einde van de reparatie op of aanvullende rollen in het geval van een tekort. Aandacht voor dit probleem zal extra uitgaven, een fout in de kleur en het ontwerp van behang, het probleem van het gebrek aan ruimte te voorkomen.

Om ervoor moet de juiste berekeningen om het wandoppervlak berekenen. Pomer lengte van aangrenzende muren en vermenigvuldig dit cijfer met de helft, krijg je de omtrek.

Na meting van de omtrekswand noodzakelijk om de hoogte van de wand (plafond) te meten. Bijvoorbeeld, indien de hoogte van het plafond van het appartement is 3 meter, en conventionele rollengte is 10 meter, een rol verandert in 3 stroken 50 cm elk. Het aantal rollen nodig is om een ​​kamer gebied van een ruimte voor het bedrag van de breedte van de drie walsen (150 cm) verdelen bepalen.

Wanneer alle berekeningen voor de benodigde hoeveelheid van behang moet nog 1 rol biedenWanneer alle berekeningen voor de benodigde hoeveelheid van behang moet nog 1 rol bieden

Hoe dan ook, de winkel is professionele hulp bij de berekening van het aantal rollen, omdat de lengte en breedte van de rol afhankelijk van het ontwerp, fabrikant enz. D.

Behangen op de muur met zijn handen: van woorden naar daden

Plakken van muren met behang - lastig, niemand stelt. Maar hier is de vacht met een primer gemaakt, berekeningen zijn gemaakt, kocht broodjes. Welke activiteiten gaande zijn. Vervolgens is het belangrijk om te begrijpen waar te beginnen. Als we steken behang met je handen, goed kijken naar het, van taping begint. Het is niet zo belangrijk, maar er is een strikte regel: de eerste band die strikt loodrecht op de vloer. Bovendien is het gebruik hoek als verticale landmark verboden. Landmark moet naar het raam en deuropeningen. Plak op de voorpagina moet rechtstreeks parallel aan de deuropening, waar de label werd gelanceerd.

In onze tijd, wanneer ze worden geplakt behang niet overlappen en kont, het startpunt van plakken doet er niet toe. U kunt, zodra de ramen en deuren te starten. Echter, als de behanglijm begonnen met de klok mee, de richting van de verandering is niet meer mogelijk.

Werkwijze plakken afhankelijk van het type van behang. Als u papier behang eerder gebruikt met de rand eraf geknipt, en de rollen worden naargelang hun kleur.

Voor de montage van uw behoefte om de instructies te lezen op een broodjeVoor de montage van uw behoefte om de instructies te lezen op een broodje

Wanneer de rol evenwijdig aan de tekening uitgesneden wordt uitgevoerd aanpassing. Strooklengte moet in overeenstemming met de hoogte van de ruimte. De rand van het behang gaat snijden. Dun papier behang geplakt via koude vloeibare lijm met een borstel, en daarna onmiddellijk wallpaper vastgelijmd aan de muur. Achtergronden worden afgevlakt met een zachte doek om bellen in de wand te voorkomen. Als de heldere behang, worden ze afgevlakt door een wit laken, onder een doek geplant. Overtollige lijm wordt verwijderd door middel van nat schuim om beschadiging van het behang te voorkomen.

Als een dikke wallpaper, pasten zij warm dubbele lijmlaag. Om te plakken over de muur met stopcontacten en schakelaars, moet u de stroom eerst uit te schakelen. Bijzondere aandacht moet komen naar de trimmen positie voor het stopcontact of schakelaar, met behulp van de speciale gereedschappen.

Hoe wallpaper te hangen met je eigen handen (video)

Men mag niet vergeten dat vasthouden aan het oude behang, moet je niet. Dit zal leiden tot het feit dat de nieuwe behang vallen samen met oude. Als je opnieuw wilt stok behang, nauwgezet op te volgen alle regels en voorschriften. Dan is uw werk niet voorbij tevergeefs. Om behanglijm was het makkelijker om een ​​assistent vriendje of vriendinnetje te nemen, kunnen hun hulp blijken te zijn zeer waardevol en noodzakelijk te zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

66 − 63 =