The BlogHall - det är det första rummet, där gästerna kommer och göra det intressant interiör kommer att kombinera tapeterHall - det är det första rummet, där gästerna kommer och göra det intressant interiör kommer att kombinera oboevZahodya i alla hem, är det första besökarna se - en hall. Det är viktigt att det första intrycket var positivt. Ofta ägare lägenheterna gör ett oförlåtligt misstag, med lite tid att reparera hallen. Men en noggrann och ansvarsfull ägare uppmärksamhet på detaljer: i form av tyget, färgpaletten; stilistisk riktning.


Skapa en hall i lägenheten, alla vill vara i korridoren var en unik, modern och elegant. Gör interiören en exklusiv och ovanlig kombination av hjälp efterbehandling material, samt rätt mix av möbler och belysning.

Hur man väljer tapeter för hallen kombineras: Design

Korridor förorenat snabbare än någon annan lokal i huset, så valet av tapeter måste närma sig mycket försiktigt. Naturlig tapet i hallen ska vara lätt att rengöra och vara hållbara och fukt. Det är inte nödvändigt att limma fuktresistent, dyra tapeter runt omkretsen, kan du ordna dem på platser särskilt utsatta för kontaminering.

Bakgrund i hallen bättre att välja en hållbar och är lätt att tvättaBakgrund i hallen bättre att välja en hållbar och är lätt att tvätta

Olika typer av tapeter för hallen

Resistenta, starka, hållbara tapeter är indelade i följande typer:


 1. Vinyl. Det här alternativet är det mest bekväma att använda. Bakgrund inte bränna ut, inte raderas, lätt att tvätta. Om väggarna inte är rak, då materialet kommer att bidra till att dölja denna defekt. Denna typ av tapet smälter väl med andra. Vinyl ark kan skummas, tät och platt.
 2. Akryl. Denna typ av tapet mindre robust, men fuktresistent. Vid beröring den är mjuk, sammetslen, dess kombination med andra typer av material perfekt för reparation korridoren. Men när vårdar en sådan tapeter inte engagera sig i tvättmedel och borstar.
 3. Fleece. Mycket stabilt material. Dessa tapeter anses inte miljövänliga, men de kan målas flera gånger, ändra stämningen i korridoren och den övergripande utformningen av rummet. tapeter också resistenta mot fukt, lätt att tvätta, de är hållbara.
 4. Glasfiber. Detta är den mest aktuella och krävde typ av tvätt tapeter. Detta material är miljövänliga som det är tillverkat av naturliga komponenter. Dessutom skapar materialet skydd mot mögel och mikroorganismer. Glasvägg kan målas, det är också ett plus när du ändrar utformningen av hallen.
 5. Flytande tapeter. Appliceras på väggen gips. Ett mycket bra alternativ för korridoren. Det går bra med andra tapeter. Flytande tapeter miljövänlig, kan de användas för att skapa intressanta mönster, gradvis övergång från en ton till en annan. De är lätta att kombinera med metalliska eller non-woven tapet.
 6. Metallic tapeter. Det nya i världen av efterbehandling material. Papperet från vilket de görs porös, täckt av ett tunt folieskikt, och färgen mönstret. Denna tapet av ett antal dyra, eftersom det ofta täcks av sprutning och handmålade. Denna tapet är fuktresistent, men finns i mörka färger.
 7. Cork. De har en vaxartad beläggning, ekologiska, allergivänliga. Utmärkt överföring av fukt har värme och ljudisolering. Det enda negativa är gles palett.

För att skapa en vacker och elegant inredning hallen rekommenderas att använda 2-3 typer av tapeterFör att skapa en vacker och elegant inredning hallen rekommenderas att använda 2-3 typer av tapeter

Idéer för kombinationen av tapeter kan vara mycket varierande. Det viktigaste är inte att överdriva. Designers rekommenderar att kombinera högst 2 typer av dekorativa material, kommer det att skapa harmoni och komfort, i korridoren.

Några hemligheter om hur du kan kombinera tapeten i korridoren

När vi kombinerar rummet efterbehandling material för väggar, kan vi visuellt utöka utrymmet, gör hallen mer visuellt lättare och även ändra sin form. Det är viktigt att observera en kombination av en harmonisk kombination av färger och använda högst två material.urvalsregler

När du väljer färger måste styras av följande regler:

 1. Den mindre korridoren måste ljusare nyanser väljas. Om hemmet har barn och husdjur, sedan längst ner kan du sätta en mörk färg, och överljus.
 2. Ljusa färger är inte lämpliga för hallen, de sätter press på ögonen och passar sig. Om en stor familj bättre att inte välja ljusa färger.
 3. Mjuka färger visuellt avsevärt minska utrymme, men en ljus accent i form av paneler ger hallen individualitet.
 4. Om korridoren är mycket litet behov av att välja coola färger, grå eller blå. Svart och lila färger visuellt minska utrymmet. Dessa färger bör kombineras med varma toner.
 5. Ljusa accenter kommer att göra hallen ett originellt och intressant.
 6. Vertikala linjer i figuren och mönstret visuellt höja taket. Horisontella linjer gör rummet bredare, men taket samtidigt visas nedan.
 7. Det är viktigt att blanda tapeter till möbler och inredning.
 8. Det är lika viktigt att korridoren design i harmoni med stilistisk riktning hela lägenheten eller huset.

Kombinera ljusa tapeter kommer att bidra till att visuellt förstora loppet av hallenKombinera ljusa tapeter kommer att bidra till att visuellt förstora loppet av hallen

Observation tips designers kan få en fin individuell interiör som kommer att glädja hela familjen.

Hur man kombinerar tapeten i korridoren: viktiga inslag

Genom att kombinera flera typer av tapet med ett mönster eller mönster, är det viktigt att handlingen tillsammans. Du kan pokleit konvex struktur och jämna tapeten.

Som ett komplement, kan du använda:

 • lister;
 • klistermärken;
 • Klädsel tejp.

Vi kan inte glömma tjockleken på tapeten, bör det vara ungefär densamma. Skarvar bör inte vara mycket att stå ut, även om de kan dekorera smala paneler eller lister.

Korrekt kombinera tapeten i korridoren: ett antal olika sätt

Designers rekommenderar flera alternativ för att kombinera tapeter.


De vanligaste alternativen är följande:

 • horisontell;
 • vertikal;
 • I en panel från flikama.

Vertikal kombination av tapeter är idealisk för smala hallarVertikal kombination av tapeter är idealisk för smala hallar

Det första alternativet är idealiskt för högt i tak. På botten av brunnen pokleit mörk fuktresistent tapeter. Klassisk stil stör inte, och en strimma av ljus. Mer än tre färger för att ta det är inte nödvändigt att vara en chur ljust. Vertikal kombinera väl lämpad för trånga korridorer. Dessutom är denna metod väl lämpad för korridorer med ojämna väggar. Sätt att avsluta en väggmålning för lokaler i fri stil.

Design som kombinerar tapeter i korridoren

Kombinationen av tapeter kommer att skapa sin egen unika stil i rummet. Litet rum som kombinerar expandera med ett lågt tak korridor blir högre och hall med böjda väggar görs smidigt och snyggt.


Alternativ kan vara en kombination av många, det viktigaste att följa enkla regler och matcha tapet med:

 • möbler;
 • tillbehör;
 • Utformningen av lägenheten.

Bakgrund i en korridor interiör (video)

Särskilda färdigheter för att arbeta på att kombinera krävs. Klarar även en lekman, som aldrig har deltagit i reparation. Du kan experimentera i all oändlighet, som förkroppsligar de mest otroliga idéer.

Kombinera tapeten i korridoren (foto)

089fe13165f985XL 004baf97ce235a2569dd74e8bb092cfd00b245ca 7 130 21 1331 484265971 14080186063 20152704021658 Bezhevyie-oboi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

15 − = 9