Praktiska lampor för undertak: hur man väljer – nwhistorycourse.org

The BlogMångfalden av belysningsprodukter kan du välja lämplig modell för sträckan taket och inredningsstilMångfalden av belysningsprodukter kan du välja lämplig modell för sträckan tak och stilen intereraIspolzovanie undertak med intressant belysning blir alltmer populärt, enkelt underhåll, tilltalande utseende och ett brett urval bland färgerna kommer att göra rummet en riktig konstverk. Marknaden är full av olika modeller av belysning för alla takbeklädnad, så kommer inte att vara svårt att välja den mest lämpliga och intressant modell för köparen.


I vissa fall, och vad bättre belysning för undertak

Genom att installera undertaket, kan plocka upp honom nästan alla lampor eller fixturer baserat på modetrender eller preferenser i smak. För installation som bara behöver köpa speciell hårdvara och suspensioner, och taket skärs diameter hålet korrekt. Innan du köper lampor måste definieras i förväg med modellen och utsikt över belysningen, gör det förväg för att göra de nödvändiga förberedelserna och göra installationen mer bekväm och optimal.

För att inte förstöra en dyr tak täckning, måste du lägga vissa krav belysningsutrustning.

Energisnåla lampor vid regenereringen av en spänning tak ser mer att föredra än halogenEnergisnåla lampor vid regenereringen av en spänning tak ser mer att föredra än halogen

Lamp Krav:

  • Spotlights bör inte släpper ut stora mängder värme, det kan skada och smälte det tunna materialet;
  • Rummet bör inte finnas någon temperaturskillnad, riklig uppvärmning eller kylning takbeklädnad;
  • Nödvändigtvis specialister måste beräkna korrekt placering av armaturer från stretch taket, för att undvika att skada den.

Överensstämmelse med de väsentliga kraven i energisparande och LED-belysning produkter, passar de bättre än glödlampor eller halogen.


Strålkastare för tak: hur man väljer utan fel

För att inte gå vilse bland det stora antalet spotlights, och vet exakt vad du har att välja att bli bättre bekant med deras art.

Använda spotlights eliminerar behovet för installation av kraftfulla belysning som sparar energiAnvända spotlights eliminerar behovet för installation av kraftfulla belysning som sparar energi

Det finns 2 typer av Spotlight:  1. Glödlamporna är placerade utanför - med ett sådant konstaterande armatur belägen på ett litet avstånd mellan standard och stretch taket, från vilken den separeras specialiserad plattform. Fördelen är att när en sådan inställning inte utsätts för en värmebehandling eller en tunn innertaksbeläggningen, eller själva lampan. Genom nackdelar experter anser att utseendet försämras på grund av oförmågan att dölja värmeisoleringsringen;
  2. Att hitta ljus inuti - denna typ av arrangemang är mer intressant, och oftare används för reparationsarbeten. Med en sådan lampa är att hitta sig i en spänning tak, vilket skapar en mindre diffust ljus och intressanta effekter. För sådana lösningar är inte lämpliga för alla typer av punktbelysning - lampor till de experter ställer många krav. plats metoden inte låt den svalna snabbt, så värmen bör vara ett minimum. För att komma ur denna situation, hjälp lågenergilampor, kommer de inte bara ta hand om pengar ägare, men har också en hel del positiva egenskaper, bland dem små och fattiga värmeöverföring. Bland nackdelarna - de ger endast om avståndet mellan marken och den spänningsbeläggning är inte mindre än 6 - 10 cm.

Sådan belysning gör det möjligt att inte använda skrymmande belysning, såsom ljuskronor, är de inte behövs, eftersom det är lättare att använda en liten och nätt i utseende spotlights, de kommer att spara pengar och kommer att vara ett utmärkt alternativ i ett rum med låg takhöjd.

Finns det något bättre glödlampa för undertak

Installation av stretch tak i rummet, kan du omedelbart omvandla sitt utseende och skapa en atmosfär av lyx och komfort. Idag finns en mängd olika färger och du kan välja den mest lämpliga för denna typ av lokaler. Efterlevnaden av enkla regler, och valet av erforderlig belysning kommer att öka livslängden på taket av beläggningen.

lampor som ofta används vid regenereringen av undertak, vilket skapar en mjuk omgivande belysninglampor som ofta används vid regenereringen av undertak, vilket skapar en mjuk omgivande belysning

Skador taken kan vanliga glödlampor eller lysrör, de har egenskaper mycket varmt, och en icke-standardstorlek kommer inte att se estetiskt tilltalande.

Det bästa alternativet är att köpa lampor som gjorts av deras halogen metallogalogena eller LED. För en mer spektakulär utseende av taket täck specialister kan kombinera flera olika typer av belysningsanordningar tillåts. Kapslingar för lampor är tillverkade av gjutet aluminium, som sedan färgas med en glansig eller matt färg. De dyra armaturer skapar en lins av glas i en billigare version av färgad plast.

Den mest spektakulära alternativet att kombinera olika belysning är att installera systemet "stjärnhimlen". Lätt och diskret skimmer gör att barnet är mörkrädd och lugn sömn, titta på små stjärnor. Vid vuxna den agerar lugnande och rogivande. Att skapa en sådan mirakel används ljus motor, som driver fiberoptik LED strängar. Ljus glöd glödtråden ändar för att skapa flimmer, vidare dyrare modellerna av kristall är fäst för att summera eller pastor Svarovskis, fungerar de som en ytterligare diffusor och dekorera rummet. Du kan skapa en variant projektionslysdioderna på insidan av spänning tak - om en sådan dagsljus kommer att vara synliga för en normal yta, och på natten - en spridning av blinkande stjärnor.

I förekommande fall spotlights

Oftast spotlights används för dessa rum:

  • badrum;
  • korridor;
  • Kök.

Förutom spotlights, är designers uppmanas att användas för rumsbelysning och ett dekorativt element ljuskrona.


För att skapa maximal effekt på förnyelse av undertak Designers ofta kombinerar spotlights med en ljuskronaFör att skapa maximal effekt på förnyelse av undertak Designers ofta kombinerar spotlights med en ljuskrona

Det finns vissa knep som gör det möjligt att välja rätt armatur - om taket beläggningen har en matt finish, är det nödvändigt att välja en ljuskrona med en riktat ljus på väggar och golv, om den glansiga stretch taket - bör ljuset riktas uppåt.

Novelty är LED-lampor, som ofta används för sovrum och barnrum.

De avger en mjuk, trevlig och dämpat ljus, men den största fördelen är den långa livslängden för deras verksamhet - mer än 10 år. Kvaliteten på belysningen kontrolleras med hjälp av en specialiserad test som ser inte bara korrekt monterade delar, men också överensstämmer med önskad temperatur glödtråd - det tillåter dig att undvika skador på taket som täcker dyra och eliminera äktenskap i det första steget undersökning.

Hängande lampor för tak (video)


Med hjälp av LED-remsan är mycket lättare att arbeta med el och gör interiören mer intressant. Korrekt och jämn fördelning av sådan belysning runt omkretsen av rummet gör det möjligt att inte använda andra extra belysning och ljuset dimmas och inte förblindade vuxna och barn.

Hängande lampor för tak (foto)

0114tochechnyesvetilnikidlyanatyazhnyhpotolkov88de126002f8931d311c3ae0630f5f66-770x4561412374914241361901517fh114422273081ac60ca9e166ba60e009a73432de780adDSCN4378

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 4

Adblock
detector