Praktiska lådor för skor i hallen: 6 typer av konstruktioner – nwhistorycourse.org

The BlogObuvnitsa lätt omvandlas till en multifunktionell sak, om du väljer de bästa alternativen, med fokus på storleken av hallenObuvnitsa lätt omvandlas till en multifunktionell sak, om du väljer de bästa alternativen, med fokus på storlek prihozheyOchen ofta folk inte hålla skor i speciella möbler, och bara kvar på golvet i hallen. Inte ett dåligt alternativ, men om en stor familj, det visar helt enkelt stapla sko i stället för en snygg arrangemang. Och här kommer till undsättning av olika möbler för skoförvaring sk obuvnitsy.


Möbler för skor i korridoren

Obuvnitsy är rent nödvändig del av möblerna i hallen. Dess huvudsakliga funktion - lagring, men om du väljer lämpliga alternativ, kan du få multifunktionella sak.

Obuvnitsa gated ser till att tillgången till skon kommer inte att vara så lätt, vilket innebär att det kommer att vara säker och sundObuvnitsa gated ser till att tillgången till skon kommer inte att vara så lätt, vilket innebär att det kommer att vara säker och sund

Typer av möbler för att lagra skor är en hel del:

 • Den slutna struktur;
 • öppna;
 • garderob;
 • torktumlare;
 • mottagning;
 • Slim.

Slutna skåp är lämplig för dem som har små barn eller husdjur. Obuvnitsa av denna typ säkerställer att tillgången till skon kommer inte att vara så lätt, vilket innebär att det kommer att vara säker och sund. Det finns en stor nackdel - skorna i ett sådant utrymme är torr. Och lukten kan förekomma.


Detta problem löstes genom att tillsätta ett ventilationssystem, men denna möbler är mycket mer värt det. Också på toppen av obuvnits ofta är det en bänk där man kan sitta bekvämt.

Öppna hyllor för skor produkter låt torka väl, för att minimera risken för mögel och dålig lukt. Men det är inte allt så ljus - öppna ytor bidrar till ansamling av damm på skorna. Det finns ytterligare en fördel - hylla står ganska billigt.

En intressant lösning för hallen - ett skåp för skor. Ofta är försedd med en rad olika krokar och galgar för att lagra andra tillbehör - väskor, halsdukar och mössor. Dessutom kan skåpet vara upp till taket, det vill säga att gå in i skon är verkligen en hel del.

För att öppna modeller inkluderar fortfarande torken. Hon har signifikant skillnad - detta är den mest torkfunktionen. Närvaron av en UV-lampa desinficerar och eliminerar otrevliga konsekvenser skor från fukt. Denna torktumlare kräver en anslutning till elnätet, förutom du måste lyssna på instruktionerna för förvaring av skor - inte alla kan torkas på detta sätt.För fans av skor, som har en ganska stor samling, perfekt obuvnitsa-stativ med en roterande mekanism. Höjden kan variera från en liten fläns till taket strukturen. Men denna möbel är mycket instabil, och endast en vårdslös rörelse - Alla skor måste återmontera och ordna.

Slimmad design i allmänhet smala, avlånga höga eller med fällbara hyllor. Ett bra alternativ för en liten hall! Dessutom är oöppnad Slim skiljer sig inte från en vanlig sten, så att du kan sätta på toppen av den nödvändiga detaljer. Skål för nycklar eller en vas med blommor.

Verktyg för skor i hallen: smal modell

Arkitekter ständigt "glädjande" bor i lägenhet konstig layout rum. Entrén är inget undantag. Mycket ofta korridoren göra penna typ, så en normal byrå och inte leverera. Det finns en lösning - smala och höga hyllor. Deras brist på djup exakt ett par, och längden och höjden kan vara åtminstone i väggen.

Om konfigurationen hallen förhindrar användningen av massiva möbler, kan du sy en speciell arrangör av tät väv för förvaring av sommarskorOm konfigurationen hallen förhindrar användningen av massiva möbler, kan du sy en speciell arrangör av tät väv för förvaring av sommarskor

Denna möbel är gjord av flera olika typer av material:

 • trä;
 • metall;
 • MDF;
 • Plast.

Det anses vara den mest tillförlitliga träkonstruktioner. Det upptar en hedersam andra metall obuvnitsa. Ingen förbjuder att kombinera de olika funktionerna - till exempel ett regemente i princip är ett utmärkt lagringssystem, inte bara för skor.

Hylla för skor i hallen: det är nödvändigt att beakta

Hyllor val i korridoren - det är inte så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken.

Det kan vara lämpligt att montera hyllan i en träskiva med ett vackert naturmönster för skoförvaring, såsom lärkträdDet kan vara lämpligt att montera hyllan i en träskiva med ett vackert naturmönster för skoförvaring, såsom lärkträd


Det är viktigt att tänka på flera faktorer:

 • Miljövänliga material;
 • Kapacitet och god funktion;
 • Kompatibilitet med stilen i hallen;
 • Storleken i enlighet med det fria utrymmet;
 • Tillförlitlighet och hållbarhet;
 • Bör vara hyllor för skor i olika storlekar.

Obuvnitsy kan köpa i möbelaffärer som Ikea eller uppsättning av möbler för hall (t.ex. modulär "Nick" möbler). Dessutom kan rack kompletteras med en mängd olika saker: sätta en matta, satte en stol satt under brickan att lagra objekt för skor. I närheten kommer att vara lämpligt avföring.

Mycket intressant utseende smidda metall modell. Ibland bänk eller bänk i korridoren är verkligen lång hållbarhet under skorna, dekorerad med en bra topp klädsel. Det är verkligen möjligt att sitta tyst och normalt sätta på skor - obuvnitsa är en liten, bekväm soffa.

Box skor i hallen

Hylla i korridoren kan vara inte bara en strikt form men också hörnet. Det är bekvämt - oftast vinkeln inte hålla, och en ruta för skor tar det en bra plats. Dessutom finns en ruta av vävnad och organisatör för förvaring av sommarskor - det kan helt enkelt hängas på väggen. Naturligtvis skulle han inte överleva närmare bekantskap med krängt sandaler, men håll balett lägenheter och flip flops i det mycket väl. Obuvnitsy bra av att göra det är inte så svårt med händerna.

Tumba skyddar skor från skador och är en utmärkt lösning som gör det möjligt att hålla saker säkert och elegantTumba skyddar skor från skador och är en utmärkt lösning som gör det möjligt att hålla saker säkert och elegant


För tillverkning av trä obuvnitsy behov:

 • Penna och måttband;
 • sågen;
 • hyveln;
 • skruvar;
 • lera;
 • hörn;
 • Skruvmejsel skruvmejsel;
 • Lack eller färg;
 • Sandpapper.

Först såg sidoväggarna. Efter det, förbereda bärstängerna och balken (tvärgående). Skär fragment som sedan blir hyllor. Alla delar måste vara väl avrundad med sandpapper. Stängerna är fäst vid sidoväggarna med hjälp av skruvar. Bakom fäster metallhörn. I styrelserna sätta hyllorna. Ready obuvnitsu kan lackeras för att markera texturen av trä, klistra över filmen, eller bara måla.

Hyllor för skor i korridoren

Den mest populära typen av möbler för att lagra skor i hallen - det är hyllor.

Bokhylla - utmärkt för att lagra skor i hallenBokhylla - utmärkt för att lagra skor i hallen

De har en hel del fördelar:

 • Höjden kan variera;
 • Den uppsättning tekniker och material att välja mellan;
 • Den passar de flesta designstilar;
 • Mångsidighet.

Oftast av metall hyllor. Metal Art ger utrymme för fantasin - olika monogram, blommor och abstrakta element gör en unik bokhylla. Ju mer så eftersom det kan tillverkas på beställning enligt personliga preferenser och enligt stil korridoren.

Tyvärr bokhyllor är öppna typ av möbler för förvaring av skor. Oavsett hur hårt du försöker, men i hallen kommer alltid att vara mer damm än andra rum, och allt kommer att lösa på skorna. För många är detta argument avgörande, och företräde ges till modeller som är sluten typ design.

Skåp för skor med händerna (video)

Vanligtvis obuvnitsy köpa ännu då, när alla möbler är på plats, förutom att med undantag för möbler uppsättningar där obuvnitsa redan ingår. Därför måste vi noga överväga valet. Obuvnitsa förenkla livet, bli av berget skor, som svarar för cirka alltid snubblar, och kommer att göra hallen mer funktionell och bekväm. Lycka till!

Exempel av möbler för skor i entrén (foton i inredningen)

8uyt5r8uyhgf5312151921f3d4066bbe267206369596354892541039158d155673110468410067260181717PE285194S5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

53 − 50 =

Adblock
detector