The BlogHörnskåp är en multifunktionell möbel fyller flera funktioner samtidigtHörnskåp är en multifunktionell möbel, för att utföra flera funktioner samtidigt Corner skåp i korridoren? Varför inte, om det i hallen finns en sådan "död" vinkel, som kan göras till skåpet och frigöra utrymme som ursprungligen var avsedd för skåpet. En liten hörnskåp - betyder inte inte rymlig. Normalt är sådana möbler imponerande ljud inhemskt innehåll och absolut inte svika ägarna.


Fördelar: hörnskåp i hallen, foton

Entrén är sällan rum med tillräckligt med utrymme för åtminstone en typisk Sovjettiden lägenheter inte kan skryta med. Hörnskåp och så lätt att använda att den kan sättas i en lång korridor, och på torget, och rektangulära.

Du bör välja skåpet en färg som skulle skilja sig från färgen på väggarnaDu bör välja skåpet en färg som skulle skilja sig från färgen på väggarna

Bland andra fördelar med skåp:

 • Bra kapacitet - fyllning kan tänka igenom själv, alla tillverkare kan genomföra idéer,
 • De är i sig ett dekorativt element i korridoren - utformningen av skåpen är inte begränsat till tre idéer;
 • Skåpet kan också vara rätvinkliga och böjda, storlek beror på funktionerna i din hall.

Men viktigast av allt, att bildområdet, som är tom. Det kan naturligtvis sätta en liten garderob eller skåp, ett pennfodral, kommer beslutet inte att vara så praktiskt. Inte 40x40 (som i allmänhet är mycket liten), inte 50x50 och 60x60 - det är en hel garderob med tre divisioner, om man så vill - med en öppen sida.


Hur man väljer en smal hörnskåp i korridoren

Om du av någon anledning har råd bara en smal hall garderob, betyder det inte att det kommer att innehålla en hel del. Det finns några knep. Till exempel, kan det vara slutet av stapeln, vilket gör det möjligt att hänga upp kläder framför densamma, i stället för i sidled. Detta kommer att ge det nödvändiga utrymmet besparingar.

Låt skåpet och smal, men dess kapacitet kan realiseras på grund av det stora antalet lådor. Detta är praktiskt i hallen, som lagrar alla möjliga saker, och det skulle vara bra att sortera dem. Och i vissa delar av skåpet kan placeras speciella korgar för förvaring, kan de göras med dina egna händer.

Måste väljas i hallen garderoben, som inte kommer att störa en bekväm passage ner i korridorenMåste väljas i hallen garderoben, som inte kommer att störa en bekväm passage ner i korridorenI korthet kan smal skåp också utrustas med allt du behöver för att använda den för att maximalt. Och så han inte ser ensam i ett hörn, i närheten kan du lägga zontovnitsu. En sådan hög vas vide-korg, där det är lämpligt att lagra paraplyer.

Som kompletterar hörnskåpet i den lilla entrén

Om vi ​​jämför vinkel uppsättningar i hallen, då de linje korridorerna, naturligtvis, vinna. Den rumsliga utformningen av dessa skåp ge maximal kapacitet, utan att ladda ner utrymme, och så en liten korridor.

Ofta felaktigt tror ägarna till små hallar - så det är bara så underbart hörnskåpet stod i ett hörn, skulle det vara nödvändigt att lägga mer befriade väggar av möbler. Och det finns fortfarande några skåp, hyllor, skåp och byråar. Men därmed förstöra du tanken på en frigjord utrymme.

Hörnskåp är inte bara praktiskt, men också en bra estetiska kvaliteter, därför kan förbättra utseendet på hallen interiörHörnskåp är inte bara praktiskt, men också en bra estetiska kvaliteter, därför kan förbättra utseendet på hallen interiör

Det är mer förnuftigt att hänga vackra bilder eller bilder i samma ramar för den fria väggen. Det är bäst att inte många små och två stora. Maximala, bänkar eller dyschor längs väggarna, såväl som full längd spegel med en liten hylla. Dekorativa hög vas med intressanta konstgjorda växter - alla är det inte behöver någon möbler.

Standard hörnskåp i hallen 600x600

Denna modell använder välförtjänt efterfrågan. Du kan välja antingen en universell garderob, som kommer att vara i varje hörn av hallen, eller i vänster eller höger. Parametrarna för ett sådant skåp är vanligtvis enligt följande: längd - 600/360, bredd - 600/360, höjd - 1950.

Varför är det populära sådana kompakta skåp? De bara inte ser skrymmande. Sådana fall är mycket tunn, så att säga. Men om du föredrar dem rektangulära skåp eller garderober, skåp, till en hel del att förlora. Formen på hörnskåpet är självförsörjande, det kräver inte tillägg, dekoration, alla extra delar. Färgen på skåpet är också möjligt att plocka upp någon - bok, wenge, valnöt, äpple och så vidare.

Hur man väljer en fyllning hörnskåp i korridoren

Viktigast när det gäller skåp på beställning, kan du själv dra önskat innehåll. Och det är mycket bekvämt, eftersom du redan har förprojektering för alla - och där det kommer att ligga. Kan stöts från standard schema vinkel fyllning skåp.

Är att välja ett hörnskåp i korridoren på sig att ställa saker och ting alla familjemedlemmarÄr att välja ett hörnskåp i korridoren på sig att ställa saker och ting alla familjemedlemmar


Vad kan vara i fyllningen av skåpet:

 • Strömavtagare - en stång med ett handtag, och en mekanism för att sänka ner så att det övre utrymmet har använts;
 • Hyllor för underkläder och maskkorgar - i korridoren och kan inte vara användbara;
 • Hängd mekanisk eller konventionell - för hängare;
 • Infällbara hållare för byxor - också en ovanlig sak för skåpet i hallen,
 • Veshalochki klädkrok för att undvika myalas;
 • Multilevel korgar (lådor) - men det är en bra idé för hallen,
 • Hyllor för förvaring skon (kan vara inte bara hyllan, men också fastsättningen);
 • Lådor med handtag;
 • Lådor utan handtag, och så vidare.

Hörnskåpet coupe ofta trådhyllor för skor, fast i en vinkel. Men de är inte rymlig, därför måste dessutom lagra skor i lådor. Det har blivit mycket populära modeller, som består av flera delar, kompletteras hängare shlyapnitsami, säten och vinklade hyllor.

Rekommendationer för planering garderober

Vanligtvis utkast kapsling sammanfaller med antalet dörrar. Det vill säga, om du gör två sektioner, ska vara två och dörrarna. Men hörnskåpet, oftast är det tre sektioner.

Bra lösning är att köpa en garderob utrustad med inbyggda lamporBra lösning är att köpa en garderob utrustad med inbyggda lampor


Den övre utrymmet används ofta för att lagra stora objekt. Eftersom hyllan och bör vara tillräckligt hög. Om du använder en massa kläder på galgar, är det nödvändigt att öka djupet av skåpet upp till 70 cm, och netto djup dörren, ditt utrymme användning - 60 cm.

Lådor i dessa skåp behöver konsolidera så att dörrkarmen inte störa deras rörelse. Handtagen på dessa rutor måste infälld inuti. Topp lådor är utrustade med låsmekanism, är det mest praktiska alternativet.

Urvalsregler: hörnskåp i hallen (video)

Hörnskåp används ofta i sovrummet, och i dag i icke-standard liten hall de möbler för föredraget. Och det är mycket praktiskt - se själv.

Ha ett bra val!

Exempel på hörnskåp i korridoren: katalogen (foto)

2 004 11be534f81369f4206cc295b8b67a540 36C26EB7D94F-5 2cd0dd4abc771aa853ed93fc090a0691big 526zoom 000.060 797 4569ejdfgj 39618online-möbler-store01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

37 − = 31