Praktisk design omklädningsrum: bilder, stil och exempel 4 – nwhistorycourse.org

The BlogDesign omklädningsrum bör göras så att han var inte bara vacker, men också funktionellDesign omklädningsrum bör göras så att han var inte bara vacker, men också funktionell Många anser att klä enda kvinnliga infall, men det är inte så, och fann att rummet kan vara och starkare könet. Dressing hjälper till att fördela allt att organisera och hålla dem i ordning. Tyvärr har inte varje lägenhet eller hus måste skapa detta utrymme. Läs mer om vilka typer av förband, och hur man bäst ordna nedan.


Design omklädningsrum

Design omklädningsrum för män och kvinnor är olika. Till exempel i damernas omklädningsrum set eller en stor spegel eller flera mediet så att den kan utvärdera din bild i för män omklädningsrum, som regel, en medelstor spegel.

Inredningen i omklädningsrummet bör ordna omkretsenInredningen i omklädningsrummet bör ordna omkretsen

Precis efter de viktigaste skillnaderna är:

 • Olika färger och garderober, för män alla strikt - svart, mörkblått och grått och i den kvinnliga domineras av varma och ljusa nyanser;
 • I damernas omklädningsrum ofta väggarna är dekorerade med tapet eller färg, de män - en sten eller tegel imitation;
 • Olika omklädningsrum och lagringssystem - kvinnor är många hyllor och hängare, män oftast allt staplade på hyllor eller i lådor, hängare nästan där;
 • I damernas sovrummet är inte alltid en mycket ljus, kan det bara vara bekväm på grund av små lampor och män presentera alltid ett överflöd av lampor.

Men i garderoben, som regel, det finns ingen ljusa färger, allt material endast i lugna toner, oavsett värd kön.


Modern design dressing 2017: bilder och moderna idéer

2017, några populär design riktning för utformning garderob.

De är:

 • High-tech;
 • moderna;
 • minimalism;
 • Loft.

Den ursprungliga lösningen är att använda den inbyggda omklädningsrum lampor monterade i hyllanDen ursprungliga lösningen är att använda den inbyggda omklädningsrum lampor monterade i hyllanDessa moderna idéer har mycket gemensamt - används naturliga material, tysta basfärger, det finns tillräckligt med ljus. Hyllor och ställningar finns i alla stilar, modern och loft kan ofta hitta metallhängare.

Tanken står för skor av trä - passar alla stilar. Beroende på vilken stil du väljer, kan de vara av olika färger. För en modern och minimalistisk bättre kostym svart och vit hyllor och loft till brunt. Interiören i resultatet är ganska strikt och återhållsam. Möbler i omklädningsrummet beror på rummet utrymme och den valda stilen. Modernitet och minimalism skåp, eller byggas, eller ersättas av hyllor och lådor. Lådor för skor är mycket populära i moderna designtrender.

Naturligtvis kan du göra ett omklädningsrum möbler med sina egna händer. Om du planerar att göra din egen ram, noga läsa instruktionerna och plocka upp de nödvändiga material för dekoration.

Garderob, välj ett medelstort rum, göra nödvändiga mätningar skapa en plan. Om du har en massa saker, eller om du vill gå samman med den manliga kvinnliga garderob, vardagsrummet, är den som passar bäst för att skapa en klädkammare. Det viktigaste är att kvadratmeter var tillräckligt för att hålla alla klädesplagg.

Idéer för dressing

Skapa en vacker omklädningsrum under kraft av varje, besluta att börja med en bild av en garderob systemet, då efterbehandling material och möbler.

I omklädningsrummet bör ha nedanstående tabeller och hyllor - topI omklädningsrummet bör ha nedanstående tabeller och hyllor - top

För närvarande finns det några garderob system:

 1. Inbyggd omklädningsrum - den mest perfekta utformningen av detta rum. I denna typ av skåp och hyllor tar liten plats, visar det rymliga och bekväma omklädningsrum. Du kan fritt välja önskade kläder, utan att behöva oändliga galgar och stöder för skor.
 2. Mesh dressing - perfekt för lägenheter och hus där det inte finns något utrymme. Det är en separat bilaga och lådor, samt en ram som kommer till dig. Denna typ av förband är vanligt, både i hemmen och på arbetet. Kliva in i rummet, kan du hänga saker i omklädningsrummet på nätet. Detta förband kan bekvämt stuva saker, speciellt jackor och kappor. Välj detta förband systemet, om du har en massa olika ytterkläder, för här råder galgar som noggrant kommer att hålla alla dina klädesplagg.
 3. Stommen omklädningsrum - ett alternativ för dem som älskar och vet hur man mixtra. Med hjälp av ramen, kan du alltid skapa ett omklädningsrum, som alltid har drömt. Det liknar den tidigare versionen, men fortfarande anses vara mer tillförlitlig. Med hjälp av ramar kan du bygga önskat antal lådor och klädhängare. Om du har flyttat, och planerar att bo på ett ställe under en lång tid, uppmärksamma detta alternativ dressing system.
 4. Panel dressing - ett utmärkt alternativ för människor som är villiga att spendera på förbättring dressing stora mängder kontanter. I det här rummet väggarna mantlad med särskilda paneler, som är fästa under hyllan för saker och hängare för kläder. Det är denna typ av förband systemet är den mest tillförlitliga och användarvänliga, men samtidigt och ganska kostsamt. Panelen dressing lätt att hitta saker, och ser ut som det är verkligen lyxigt.

Designlösningar för konstruktion garderob är mycket varierande, med ett urval av tapeter och möbler, noggrant läsa alla typer av garderob system och granska alternativen.


Skapa en garderob kan vara ännu på den stora balkongen, här är frågan bara i bekvämlighet. Om saker och ting är inte så mycket, är det fullt möjligt att skapa hyllor och hängare i loggian.

Ideal dressing: praktiska tips

Ideal omklädningsrum - rymliga och bekväma rum, som är placerade saker. De bör vara en mycket ljus på varje avsnitt, ställ in belysning för att göra det bekvämt att hitta nödvändiga saker.

Varje garderob bör innehålla åtminstone en stor avdelning för ytterkläderVarje garderob bör innehålla åtminstone en stor avdelning för ytterkläder

Du kan ge några råd att skapa den perfekta dressing:

 • Sprid saker garderob sektioner jackor och kappor i ett sommar skjortor i en annan, klänningar och tunikor i tredje;
 • Skor distribuerar även säsongsbetonad och arrangera i montern, vara noga med att ordna hyllorna och skor, stövlar, skor;
 • Innan du hänga saker, avgöra vad du ska vara säker på att bära, eftersom det inte finns någon perfekt garderob skräp och skräp;
 • Installera så många fack, särskilt med galgar, måste det finnas mer än boxar.

Generellt kan man säga att den ideala dressing innehåller ett tillräckligt antal hyllor och hängare, inom räckhåll. Saker du använder oftast ligger närmare. Underkläder och accessoarer sätta i lådor.


Hur man gör designen omklädningsrum (video)

Omklädningsrum - ett rum som inte finns i alla lägenheter och hus, men kan vara mycket användbar med rätt design. Till att börja, plocka upp efterbehandling material, göra de nödvändiga mätningarna och köpa möbler. Slakta onödiga saker och lämna endast de som verkligen sätta på. Om du gör det rätt, är klädkammare ett bra ställe, kommer att bidra till att hålla saker i ordning, snabbare och enklare att skapa bilder.

Konstruktion omklädningsrum (fotoexempel)

1002RGBcolor0001122-2130417301288d9f1de4612c0dcf0ca14b76ca477b4e3079227Slide-16841920x1080resizeinterior69464521442305772595.153427560807

Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 − 75 =

Adblock
detector