Praktische inhoud van kasten en kasten: 3 voordelen van een goede organisatie – nwhistorycourse.org

The BlogElke kast moet een plank voor schoenen, kleren, hangers voor kleding, nachtkastje voor sokkenElke kast moet een plank voor schoenen, kleren, hangers voor kleding, nachtkastje voor sokken Veel mensen hebben de mogelijkheid om walk-in closet of garderobe opslagruimte. Ze kunnen worden gemonteerd in bijna elke kamer, als de ruimte het toelaat. De eenvoudigste manier om de kleedkamer in een privéwoning te maken, is het mogelijk om te bouwen in de kelder, de zolder en andere delen van het huis gratis.


Vullen dressing verschillende opslagsystemen

Om kast of kast om de functies van de opslag van dingen met succes uit te voeren, moeten ze worden gevuld met verschillende opslagsystemen. Die weer is gekozen op basis van de grootte dressing van de dingen, schoenen, enz. Als grootte kleedkamer is niet erg groot is, moet u storage systemen gemaakt van metaal te overwegen.

Voordelen van dergelijke opslagsystemen zijn:

 • Licht gewicht, grote sterkte, mobiliteit - kunnen eenvoudig te monteren en gemakkelijk te demonteren zijn;
 • Grote modulariteit mogelijk om het basismetaal staanders andere opslagsystemen, rekken, manden, rekken versterkt, enz.;
 • Ook kan een dergelijk systeem worden samengesteld uit chromen pijpen met zijn eigen handen, die aanzienlijk vermindert de kostprijs van metaal opslagsystemen.

Het is uitgerust met een kleedkamer met zoveel opslagsystemen om dingen alle gezinsleden zettenHet is uitgerust met een kleedkamer met zoveel opslagsystemen om dingen alle gezinsleden zetten

Met deze opslagsystemen efficiënt alle kleedruimte kunt gebruiken, bijvoorbeeld, zijn er speciale mobiele systemen dat de verticale kunt navigeren. Volstaat dergelijke systemen hechten horizontale buisdeel en kan de kleren onder het plafond roeren. Het enige nadeel van een dergelijk systeem is dat het een lage belastbaarheid en is alleen geschikt voor lichtere dingen.


Met de hulp van metaal opslagsystemen kan comfortabel kneden schoenen. Er is een modulair systeem met een terugtrekbare pen, wat handig te roeren schoenen zijn dergelijke systemen, bijvoorbeeld, is in verkoop in Ikea.

Daar kunt u kopen en anders schorsing organisatoren, die gebaseerd zijn op een metalen rooster. Om het anders haken, draadmanden, etc. te bevestigen Een dergelijk raster is handig om de wand, op de deur van de dressing, en is ook verbonden met de verticale metalen rekken.

Dressing dozen voor het verplaatsen, of het gebruik ervan tijdens de reparatie

Als u de woonplaats of voor de korte termijn verplaatsen, wijzigen, zoals een vakantiehuis in het appartement tijdens de winterperiode is het noodzakelijk om een ​​heleboel dingen, waaronder kleding en schoenen te dragen. Veel mensen gewoon opgestapeld dingen in elk containers, dozen, tassen, koffers en ga zo maar door. D. Maar dit is niet altijd handig, de dingen een beetje, ze verkreukelen, en dan moeten ze lay-out van de soort pereglazhivat en hangen in kasten.

Om niet mash dingen als je beweegt, is het raadzaam om een ​​dressing box gebruiken, uitgerust met een pijp en hangersOm niet mash dingen als je beweegt, is het raadzaam om een ​​dressing box gebruiken, uitgerust met een pijp en hangersOm dit alles te voorkomen, kunt u de kast box te gebruiken. Dit ontwerp is een bijzonder grote bakken van gelamineerd karton, en het bovenste gedeelte ervan horizontale buis, waarbij de kledinghangers hangt samen.

Dergelijke dozen voor het verplaatsen van zeer comfortabel, maar, en niet over een grote capaciteit, maar toch, ze zijn erg populair en ook andere handige functies.

namelijk:

 • Ze kunnen meerdere keren gebruikt worden, zoals dozen wordt tijdelijke opslag, bijvoorbeeld voor reparatie;
 • Dozen voor verplaatsen kan een verscheidenheid van vormen en afmetingen, geschikt voor elk geval;
 • Ze kunnen herhaaldelijk worden gebruikt, en met het gebruik van vacuüm zakken voor kleding waar kun je een heleboel dingen te zetten.

Na het plaatsen van items in een doos is gesloten, en voorkomt dat dingen instorten, wat belangrijk is voor kleding gemaakt van fijne stoffen, merken. Ook deze dozen om de kleding tegen stof vuil te voorkomen.

Het vullen van kasten accessoires

Veel mensen worden gedwongen in het pand met een klein gebied om te wonen en zijn onmogelijk om de kleedkamer, die nogal een groot gebied kan nemen kneden. En in dit geval, kan helpen een kast, waar u kunt ook gemakkelijk dingen te zetten. Opties kasten meubelfabrieken produceerde een grote hoeveelheid, met inbegrip van ze kunnen worden besteld op een individueel project.

Koop accessoires voor kasten zijn verkrijgbaar in elke speciaalzaakKoop accessoires voor kasten zijn verkrijgbaar in elke speciaalzaak

Kasten hebben een aantal voordelen:

 • Ordelijke opslag van dingen in een relatief kleine ruimte, en gemakkelijke toegang tot hen;
 • In financiële termen, zoals systemen zijn goedkoper in vergelijking met volledige walk-in closets;
 • Verbeterde luchtcirculatie, evenals de mogelijkheid om de lay-out van kasten te veranderen, zelfs na de installatie van alle dingen opslag.

Te plaatsen dingen zouden een garderobe essentiële accessoires vullen. Onderaan de behuizing gemonteerde laden en schoenen opslagsysteem, indien mogelijk. Op het gemiddelde niveau geplaatst dingen die vaak worden gebruikt. Op dit niveau worden de staven aangebracht, die is opgehangen aan klerenhangers, waarbij de metalen stang ten opzichte van de achterwand van de behuizing loodrecht of parallel worden geplaatst.


Planken en kleine laden zijn ook gemonteerd op het middenniveau ongeveer ooghoogte, in plaats van de vakken kan worden gebruikt glijdende gaas manden.

Aan de bovenkant heeft een open rek waarop de hoofddeksels te plaatsen. Algemeen Kledingkast uitgerust met verschillende systemen van staven, manden, dozen, planken, enz., En de universele voltooid zijn, hoe kleiner de garderobe. Een universeel systeem voor het vullen kasten kunnen worden gekocht bij gespecialiseerde winkels zoals Ikea en Leroy Merlin.

Maak een dressing kamer gevuld met zijn eigen handen in verschillende opslagsystemen

Het komt voor dat een persoon niet graag een van de opties voor de kleedkamers en kasten, evenals opslagsystemen, in welk geval het neemt de zaak zelf, het creëren van een kleedkamer en een opslagsysteem naar uw wens.

Om de kleedkamer vloer te maken op hun eigen, moet naar haar kamer te wijzen en het verwerven van de nodige meubels en systemen voor de opslagOm de kleedkamer vloer te maken op hun eigen, moet naar haar kamer te wijzen en het verwerven van de nodige meubels en systemen voor de opslag

 Wardrobe kunnen worden gemaakt op verschillende plaatsen de lokalen:


 • In plaats daarvan, bijkeuken kamer, of een andere soortgelijke bedrijven;
 • Op plaatsen een niche, alsook op het gebied van architectuur uitsteeksels in de kamer;
 • De hoeken van het terrein, evenals in het doodlopende van de gang.

Bij het ontwerpen van de kast, moet u overwegen het algemene ontwerp van het appartement, en in de vorming van de lijst van de opslag dingen, moet u overwegen het totale bedrag, seizoensinvloeden, etc. Het belangrijkste is om niet te ontsiert de kleedkamer.

opslagsystemen en andere apparatuur worden verdeeld in drie delen, enerzijds wordt voor het opslaan seizoenkleding, dit deel moet staven voorzien hangers.

Het tweede gedeelte wordt ontworpen voor een breed scala van opslagsystemen, rekken, laden, gaas manden, enig gesuspendeerd organisatoren. En het derde gebied is ontworpen voor de opslag van schoenen, alsmede alle soortgelijke dingen. Het moet worden uitgerust met planken waarop om schoenen op te slaan in dozen. Als de ruimte het toelaat, kunt u ook een kamer voor het veranderen van kleding uit te rusten en zet de spiegel. Dat is makkelijk genoeg met zijn eigen handen, met behulp van moderne opslagsystemen, verworven in Ikea of ​​Leroy Merlin naar een kleedruimte regelen.

Het vullen van de kleedkamers in het appartement

Niet alle appartementen in de bouw van opslagruimten werden geleverd en een plaats voor alles kleedkamers. En zo de levende bewoners moeten hun eigen handen te bezitten om opslagruimte te organiseren. Bijvoorbeeld, kunt u een kleedkamer of garderobe set in een niche te regelen, als deze is aanwezig in het appartement. Deze niche kan de partitie algemeen isoleren en maken het de deur, alleen om noodzakelijke ventilatie en verlichting systeem.

Een uitstekende optie is de locatie van de kast in de tegenovergestelde hoek van de kamer van de deurEen uitstekende optie is de locatie van de kast in de tegenovergestelde hoek van de kamer van de deur

U kunt vervolgens doorgaan met de installatie van de benodigde apparatuur voor de opslag - het kan zijn:

 • Horizontale pijp, die op hangers worden opgehangen kleding;
 • Planken van verschillende grootte, van kleine vakjes voor kleine dingen tot grote, verschillende mesh manden;
 • Muur organisatoren, planken, veersystemen kleine kisten, enz. wat handig is om verschillende dingen, niet alleen kleding en schoenen mengen.

Over het algemeen binnen de kleedkamer in vrijwel elke opslagsysteem kan worden geplaatst, alles hangt af van de financiën, kledingkast, het aantal dingen. Zij moet zorgen voor eenvoudige aanpassing of zelfs een complete parse indien nodig.

Comfortabele kasten en systemen in de een-slaapkamer "Chroesjtsjov"

Ondanks het feit dat in veel steden is er een actieve bouw van woningen, appartementen, gebouwd in de jaren 60-70 van de zogenaamde "Chroesjtsjov", zijn populair, ondanks een bescheiden gebied. Om ze in kast systemen, moet slim zijn. Een alternatieve opstelling van het opslagsysteem dressing hoofdzaak bestaat uit planken is nabewerking standaard kast nabij de toegang naar de kamer.

Een van de voordelen van kasten vermeldenswaard een goede capaciteit en een lange levensduurEen van de voordelen van kasten vermeldenswaard een goede capaciteit en een lange levensduur

Voor de wijziging moet het volgende doen:

 • Verwijder volledig de deur van de kast aan de rechterkant van de vloer tot het plafond, alsmede boven de deur van de kamer moet worden bevestigd aan het metalen profiel dat vervolgens dik multiplex moeten opnemen;
 • In de kast is de moeite waard om twee stangen om kleding te hangen, en de rest werd een spatie dient te worden meerdere schappen, laden en opslagsystemen, zoals manden mesh;
 • Om niet gezien te worden geplaatst dingen in de nieuw gecreëerde opslagsysteem kunt u schuifdeuren zetten of netjes hangen het gordijn onder de prachtige kleur aan de achtergrond van de ruimte.

Zo is het mogelijk met weinig inspanning met hun eigen handen om een ​​soort dressing te maken, zelfs in een klein appartement.

Beoordeling van inhoud voor kasten en kasten (video)

Dus het organiseren van een competente en systematische opslag van dingen kunnen worden in een huis of appartement. Het belangrijkste is om dit proces te benaderen met het verstand en kies uw opties: hardware, doos en andere interne onderdelen van de doos.

Details: het vullen van de kleedkamer (foto voorbeelden)

201856-7-1024x85588d9f1de4612c0dcf0ca14b76ca477b4e3079227Slide-16846640705211463083248garderobnaya-s-dvumya-ryadami-shtang1476207756gallery73garderobnayakomnataAL11ar4541351859696

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 2

Adblock
detector