Praktisch idee: hoekkast in de gang – nwhistorycourse.org

The BlogHoekkast is een multifunctioneel meubel vervult meerdere functies tegelijkHoekkast is een multifunctioneel meubel, om meerdere functies tegelijkertijd Hoekkast uit te voeren in de gang? Waarom niet, als in de hal is er zo'n een "dode" hoek, die kan worden gemaakt aan het kabinet en het vrijmaken van de ruimte die oorspronkelijk bedoeld was voor het kabinet. Een klein hoekje kast - betekent niet dat niet ruim. Typisch, zoals meubilair is indrukwekkend geluid binnenlandse inhoud en zeker niet de eigenaren teleurstellen.


Voordelen: hoek kast in de gang, foto's

De entree is zelden ruimte met genoeg ruimte voor minstens een typische Sovjet-tijdperk appartementen kunnen niet bogen. Hoekkast en zo makkelijk te gebruiken dat het in een lange gang kan worden gebracht, en op het plein, en rechthoekige.

Je moet kiezen voor het kabinet een kleur die afwijkt van de kleur van de muren zou zijnJe moet kiezen voor het kabinet een kleur die afwijkt van de kleur van de muren zou zijn

Onder de andere voordelen van de kasten:

 • Goede capaciteit - vulling kan door middel van denken voor jezelf, elke fabrikant kan ideeën uit te voeren;
 • Ze zijn op zichzelf een decoratief element in de hal - het ontwerp van de kasten is niet beperkt tot drie ideeën;
 • De kast kan ook rechthoekig, en gebogen zijn, de omvang zal afhangen van de mogelijkheden van uw gang.

Maar het belangrijkste is dat de gevangen gebied, dat leeg is. Er kunnen natuurlijk, zet een kleine kast of kast, een etui, zal de beslissing niet zo praktisch. Niet 40x40 (die over het algemeen zeer klein), niet 50x50 en 60x60 - dit is een volledige kast met drie divisies, zo u wilt - met één open zijde.


Hoe maak je een smalle hoek kast in de gang kiezen

Als om welke reden kunt u alleen een smalle gang kast veroorloven, maar dat betekent niet dat het een nogal wat zal bevatten. Er zijn een aantal trucs. Zo kan het einde van de staaf, waardoor kleren voor hetzelfde hangen, dan zijdelings. Dit zal de nodige ruimte besparingen opleveren.

Laat de kast en smal, maar de capaciteit kan worden gerealiseerd als gevolg van het grote aantal lades. Dit is handig in de hal, waarin allerlei spullen opslaat, en het zou goed zijn om te sorteren zijn. En in sommige delen van de kast voor opslag kunnen worden geplaatst speciale manden, kunnen ze worden gemaakt met je eigen handen.

Moet worden geselecteerd in de gangkast, die niet zal bemoeien met een comfortabele passage in de halMoet worden geselecteerd in de gangkast, die niet zal bemoeien met een comfortabele passage in de halKortom, smalle kast ook worden uitgerust met alles wat je nodig hebt om het te gebruiken om het maximum. En dus heeft hij niet eenzaam kijken in de hoek, in de buurt kunt u zontovnitsu zetten. Zo'n hoge vaas rieten mand, waar het is handig voor het opslaan van paraplu's.

Dat een aanvulling op de hoekkast in de kleine hal

Als we de hoek sets te vergelijken in de hal, dan lijn ze de gangen, natuurlijk winnen. Het ruimtelijk ontwerp van deze kasten zorgen voor maximale capaciteit, zonder te downloaden ruimte, en dus een kleine gang.

Vaak ten onrechte geloven dat de eigenaars van kleine gangen - dus net zo geweldig hoekkast stond in een hoek, zou het nodig om meer bevrijde wanden van het meubilair zijn. En er zijn nog enkele kasten, planken, kasten en ladekasten. Maar daarmee ruïneren u het idee van een bevrijde ruimte.

Hoekkast is niet alleen praktisch, maar ook een goede esthetische kwaliteiten, daarom, is in staat om het uiterlijk van de hal interieur te verbeterenHoekkast is niet alleen praktisch, maar ook een goede esthetische kwaliteiten, daarom, is in staat om het uiterlijk van de hal interieur te verbeteren

Het is zinvoller om mooie foto's of foto's in dezelfde frames hangen aan de vrije wand. Het is het beste niet veel kleine en twee grote. Maximum, banken of Ottomanen langs de wanden, en full-length spiegel met een plankje. Decoratieve hoge vaas met interessante kunstplanten - alles, er is geen meubels nodig.

Standard hoek kast in de gang 600x600

Dit model maakt gebruik van de verdiende vraag. U kunt een universele kast, die zal worden in elke hoek van de hal, of links of rechts te kiezen. De parameters van een dergelijke kast is gewoonlijk als volgt: lengte - 600/360, breedte - 600/360, hoogte - 1950.

Waarom is het populair zo'n compact kasten? Ze zullen gewoon niet kijken omvangrijk. Dergelijke gevallen zijn zeer slank, bij wijze van spreken. Maar als je ze liever rechthoekige kasten of kasten, kasten, een veel te verliezen. De vorm van de hoekkast zelfvoorzienend is, is het niet add-ons, decoratie, alle extra onderdelen nodig. De kleur van de kast is ook mogelijk om pick-up van alle - beuken, wengé, noten, appel en ga zo maar door.

Hoe maak je een vulling hoekkast in de gang kiezen

Belangrijker nog, in het geval van de kabinetten te bestellen, u kunt zelf de gewenste inhoud te tekenen. En het is erg handig, als u al pre-planning voor iedereen - en waar het komt te liggen. Kan worden afgestoten van de standaard schema hoekige vulling kast.

Is een hoekkast in de hal waar de dingen alle gezinsleden zetten kiezenIs een hoekkast in de hal waar de dingen alle gezinsleden zetten kiezen


Wat is er in het vullen van de kast:

 • Stroomafnemer - een stang met een handgreep, en een mechanisme voor het verlagen beneden, zodat de bovenste ruimte wordt gebruikt;
 • Schappen voor lingerie en mesh manden - in de gang en kan niet nuttig zijn;
 • Hung mechanische of conventionele - voor hangers;
 • Retractable houders voor broeken - ook een ongewoon ding voor de kast in de gang;
 • Veshalochki kleerhaak om myalas te voorkomen;
 • Multilevel manden (laden) - maar het is een goed idee voor de zaal;
 • Planken voor de opslag schoen (mogelijk niet alleen de plank, maar ook de gehechtheid);
 • Dozen met handgrepen;
 • Laden zonder handgrepen, en ga zo maar door.

De hoekkast coupe vaak roosters voor schoenen, schuin bevestigd. Maar ze zijn niet ruim, moeten daarom extra op te slaan schoenen in dozen. Het is uitgegroeid tot zeer populaire modellen, die zijn samengesteld uit verschillende secties, aangevuld hangers shlyapnitsami, stoelen en schuine planken.

Aanbevelingen voor de planning kasten

Typisch ontwerp behuizing samenvalt met het aantal deuren. Dat wil zeggen, als je twee secties te maken, moeten twee en de deuren zijn. Maar de hoek kast, meestal, het is drie secties.

Geweldige oplossing is om een ​​kast uitgerust met ingebouwde verlichting te kopenGeweldige oplossing is om een ​​kast uitgerust met ingebouwde verlichting te kopen


De bovenste ruimte wordt vaak gebruikt om grote items op te slaan. Omdat plank en dient voldoende hoog te zijn. Als je veel kleren op hangers te gebruiken, is het noodzakelijk om de diepte van de kast te verhogen tot 70 cm, en de netto diepte van de deur, uw ruimtegebruik - 60 cm.

Laden in deze kasten moeten consolideren, zodat het kozijn niet bemoeien met hun beweging. De handgrepen op deze dozen moeten binnen worden verzonken. Top laden zijn uitgerust met vergrendelingsmechanisme, het is de meest handige optie.

Selectie Regels: hoekkast in de hal (video)

Corner kasten worden vaak gebruikt in de slaapkamer, en vandaag in niet-standaard kleine hal ook zij de voorkeur meubels. En het is erg handig - zie voor jezelf.

Heb een mooie keuze!

Voorbeelden van de hoek kasten in de gang: de catalogus (foto)

200411be534f81369f4206cc295b8b67a54036C26EB7D94F-52cd0dd4abc771aa853ed93fc090a0691big526zoom0000607974569ejdfgj39618online-meubilair-store01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 21 = 24

Adblock
detector