Praktisch advies over hoe je wallpaper te hangen in de hoeken: vooral aanbevelingen – nwhistorycourse.org

The BlogPlakken muur wallpaper - het is altijd een goed gebruik van de begroting en milieuvriendelijke coatings voor binnenshuisPlakken muur wallpaper - het is altijd een goed gebruik van de begroting en milieuvriendelijke coatings voor wanden met behang pomescheniyaOtdelka de populairste variant van het versieren van de muren in de kamers. Ongetwijfeld, het plakken van behang op de muur is vrij vlot elementair en vereist slechts een weinig vaardigheid, maar het behang hoeken van de kamer is het technisch moeilijker. Voordat stok wallpaper met je eigen handen moet je de muur goed voor te bereiden.


de stappen en praktisch advies: Hoe wallpaper in de hoeken hangen

Eerst moet u het opschonen van de oude behang of verf, aangebracht op de muren van de grond en plat het oppervlak daarvan. En dan pas beginnen te plakken over behang hoeken.

Dus de reparatiespecialisten onderscheiden de volgende fasen van het proces:

 1. Je moet beginnen met alignment hoeken, hiervoor kunt u stopverf gebruiken en nadat het is gedroogd tot het reinigen met schuurpapier te produceren. De hoek is het zelfs mogelijk om een ​​speciaal apparaat - een plastic Area, die op de vulstof geplaatst. Vergeet niet dat als je niet te ontdoen van oneffen oppervlakken kunnen loslaten van de wallpaper.
 2. De volgende stap is om kleefstof - voordat er in het behang in de hoek van de kamer moet zorgvuldig kleefmiddellaag de gehele hoogte van de hoek. Als de roller zijn werk niet doet, waardoor er geen pluis lot moet een borstel gebruiken.
 3. Direct taping hoek wallpaper - er zijn verschillende klassen van specialisten, die juist wallpapered hoek van de kamer te helpen, is het noodzakelijk om hen te luisteren, maar voor een hogere productiviteit te duiden enkele kenmerken van deze fase: geletterdheid finishers worden niet aanbevolen in de hoeken behangen hele strepen, dit is te wijten aan het feit dat ze kunnen verschijnen scheef en gewrichten zal worden ongelijk.
 4. Doek behang moet worden gesneden zodat de zijde van de zijden bedroeg 50 mm bij staan ​​naast de muur.

de uitlijning van de muren, gevolgd door de release van een werkoppervlak van de oude bestrating - behang goed toe te passen, moet u de standaard procedure uit te voerende uitlijning van de muren, gevolgd door de release van een werkoppervlak van de oude bestrating - behang goed toe te passen, moet u de standaard procedure uit te voeren

De lijm moet worden aangebracht op de strook behang en muurhoek. Vervolgens moet u het behang toepassing op de hoek van de wand als volgt: - wanneer de plakken begint van links naar rechts en links aangebracht op de binnenzijde van de hoek, om het oppervlak glad.


In dit stadium moet het duidelijk zijn dat het behang buiten- en binnenhoeken moeten op verschillende manieren.

buitenhoek

Buitenhoeken kan worden gelijmd op twee manieren: ten eerste, als de buitenhoek een vlak oppervlak, je geen tijd besteden aan zijn aanpassing en onmiddellijk op de hoek behang op de mate van gebruik en meet de rand van de strook naar de rest van de band gelijkmatig gevormd; anderzijds, plakken de buitenhoeken eerst band een hoek op een 4-5 cm hebben, en het bovenste deel van de behangplaksel de volgende. Behulp briefpapier mes om de snijlijn en deze lagen verticaal maken.

binnenhoek

Interne hoeken vereisen een veel aandacht. Wallpapers moeten worden gelijmd, zodat ze naar het aangrenzende oppervlak van ongeveer 3 cm, maar niet meer, en zij zullen gaan met rimpels. Vouwen en twist behanglijm nodig promazyvat. Vervolgens moet je de breedte van het behang, dat zich naast de wand meten merkt vergoeding geplakt kant, die op een afstand van ongeveer 2 cm van de hoek en daardoor met een schietlood gehouden verticale lijn wordt bevestigd - zal markeren de randen gelijmd behang.wallpaper aanpassing vindt plaats door rollen, hiervoor zijn er speciale rollen en spatels.

Alle bovenstaande stappen stickers behang in de hoeken opeenvolgend zijn.

De hoeken van de muren op het behang: wat het is

Plastic hoeken op het behang is een goede afwerking voor het afwerken van de hoeken - ze hebben een beschermende functie en geven de hoek een afgewerkte look.

Rijden behangen in de hoekenRijden behangen in de hoeken

De bouwmarkten bieden verschillende decoratieve hoeken:

 • Hoeken breedte van 20 tot 50 x 20 x 50 mm zijn geschikt voor de hoeken, die aan sterke slijtage onderhevig zijn;
 • De afmetingen van 10 x 10 of 15 x 15 mm een ​​nette afgewerkt uiterlijk geven wall - zij decoratieve hoeken genoemd;
 • Hoeken kunnen variëren in kleur, kan de textuur van hout of metaal te hebben.

Voor arched buitenhoeken beter gebruik van de hoeken met de volgende benaderde afmetingen: 5 x 17,7 x 17,10 x 20 en 15 x 25 mm. Kunststofhoeken, zet gebruik siliconenkit is kleurloos en heeft een goede koppeling. over de lengte varieert 3-7 m, zodat het kan worden aangepast aan de individuele maten.

Hoeken van kunststof decoratief behang helpen beschermen tegen mechanische schade op de hoeken van de muren, bovendien, ze zijn goedkoop en eenvoudig te installeren.

Zoals behanglijm in de hoeken van non-woven: kenmerken en tips

Vliesbehang verschillen speciale duurzaamheid, maar werken met hen is al moeilijk genoeg, met name op de hoek oppervlakken, zoals ze zijn niet flexibel.


Dergelijke plakken via hoekwand wallpaper in het interval gedeelte behang moet rekening 1,5 cm te maken, moet deze voorziening gaan overlappen.

Je moet een klein geheim kennen - sticky vliesbehang is makkelijker als ze een gelijke rand secties over de gehele lengte.

Lijm in dit geval alleen toegepast op de wand behang moet droog worden gehouden. Het werk aan het ontwerp hoek zoals behang is het beter om een ​​pre-hoek te gebruiken, heeft zich niet manifesteren onnodige bochten zitplaatsen. Als de keuze is gemaakt ten gunste van het behang met een patroon, in dit geval is het noodzakelijk om kwalitatieve fit gedrag van de patroon in de hoeken. Om intact figuur in de hoeken te houden, moet u de volgende op grond van de hoek sierlijst onder de foto al geplakte muur.

Om de muren te beschermen tegen slijtage coatings gebruik maken van een eenvoudig, maar de originele versie van decoratieve afwerkingen - PVC hoekenOm de muren te beschermen tegen slijtage coatings gebruik maken van een eenvoudig, maar de originele versie van decoratieve afwerkingen - PVC hoeken

Hier zijn enkele tips:


 • Er moet een kleine overlap op andere wand maken;
 • Gewrichten is het beter om te verbergen in de bovenhoek;
 • Behang met een patroon in de hoeken beter lijm schietlood.

 Meter wallpaper - een breed vlies iets meer dan een meter. Dit soort behang helpt om snel te plakken over een groot appartement en de selectie van de figuur wordt het gemakkelijker. De meter behang in de hoeken te doen overlappen plakken tot 3 cm naar de volgende muur. De rest van de procedure niet van de standaard plakken hoeken zoals hierboven beschreven.

Hoe maak je de hoeken lijm op het behang: Installatieapparatuur

Voor de onderdelen die nodig zijn om nauwkeurig te berekenen het aantal en de grootte te bepalen en op te halen de kleefstof moet duidelijk bewust van wat materiaal wordt gemaakt hoek te installeren.

door okleivniyu muur ontwerp werken op papier dient de hoek van de kamer worden uitgevoerddoor okleivniyu muur ontwerp werken op papier dient de hoek van de kamer worden uitgevoerd

Vervolgens werken op het volgende schema:

 1. Koppeldelen te voorzien van de wand zal sterker zijn wanneer ze vastgelijmd aan de wand, maar niet op het behang;
 2. Aan de binnenzijde van de hoek van het kleefmateriaal gelijkmatig te verdelen;
 3. Toepassing en geperst tot een gewenste locatie op de wand, het overtollige lijm met een servet;
 4. Laat de hoeken niet aan te raken om het drogen van het materiaal af te ronden.
 5. Om beter te kunnen kit in beslag genomen op de site, kunt u de hoek van plakband op te lossen.

Hoe wallpaper in de hoeken (video) hangen

Dus, het kennen van de technologie van het steken van de behang in de hoeken, kunt u een hoge kwaliteit reparaties aan hun handen in aanvulling op families te helpen in deze moeilijke zaak.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 5

Adblock
detector