Populära broderi kors ordningar änglar: kriterier fyra val – nwhistorycourse.org

The BlogBrodera investerade nål del av sin själ i framtiden bildenBrodera investerade nål del av sin själ till framtiden kartinuAngelochkov älskad av både barn och vuxna, särskilt gravida kvinnor, som in i en särskild broderi änglar djupare mening. Broderi - en av de mest lugnande aktiviteter. Det är svårt att komma med något bättre att lugna ner, för att stärka eller återställa finmotorik. Och hur mycket estetisk njutning ger arbeten gjorda med ett kryss. Korsstygn har inga åldersgränser, kan det ta itu med allt från barn till äldre.


Cross Stitch angel - schema

tvärscheman broderi änglar det finns många.

När du väljer ett schema bör vara uppmärksamma på följande parametrar:

 • komplexitet;
 • läsbarhet;
 • Färglösning;
 • Detaljerade beskrivning.

Enligt komplexiteten hos kretsarna är mycket olika, från den enklaste till den fotografiska bilden upprepas. Oavsett komplexiteten bör alla tecken i systemet inte vara för liten, för att inte slå ihop och bli förstådd.

Änglar på broderade lakan symbolisera alltid något gott och ljusÄnglar på broderade lakan symbolisera alltid något gott och ljus


Scheman är indelade i två kategorier: färg och svartvitt. För nybörjare, lämpligare svartvit systemet, för det finns ingenting överflödigt, bara dra.

Färgscheman kräver mer vård, de är trötta syn snabbare. Duk innan du broderar är det nödvändigt att markera systemet. Det är bekvämt att använda små nålar. Det är nyttigt att separera en del av bågen tyget, de inte bara dra tyget, vilket gör det lättare att arbeta, men de kan användas för att begränsa visst område för att göra det lättare att navigera. Storleksguide för den första erfarenheten är bättre att välja medium för att arbetet var inte alltför liten och samtidigt ha styrkan att få den att upphöra.

Det viktiga är hur du planerar att använda broderi, om det är en bild i en ram, är lämpligare schema med några änglar, och om dekoration på kläder eller sängkläder barn - för att bättre välja ett system med en ängel. Systemet ska vara klar är den som kommer att använda det, inte litar yttrandet från säljaren eller vänner. Alltid värt att se innan du köper systemet.

Broderi kit Cross Angels

Nu finns det ett stort antal uppsättningar för broderi. De är indelade i enkla och komplexa, men de är alla tillverkade enligt ett särskilt system för att underlätta arbetet.Det är att föredra att använda kit än att köpa allt separat.

Det är mycket bekvämt att köpa färdiga kit med allt du behöver för broderiDet är mycket bekvämt att köpa färdiga kit med allt du behöver för broderi

När du arbetar med en uppsättning av mer än sannolikheten för att slutresultatet kommer att vara nära bilden, eftersom trådfärgerna väljs speciellt för henne. Butikerna har uppsättningar av kvalitet jämförbar med bilder av konstnärer. Perfekt matchade tråd broderade ansiktet och hjälpa liten del av bilden är mycket naturligt. Men för nybörjaren är detta arbete ganska komplicerat, för det bör tas endast med erfarenhet.

Vad ingår i satsen

 • duk;
 • Den önskade tråden;
 • schema;
 • Ibland nålar.

är annorlunda eftersom de vanligtvis samlas i svartvitt stil Set för broderi av änglar, är en uppsättning färger mycket tyst och smal, oftast svart och vitt broderi. Om apparaten inte innefattar en nål, då bör väljas baserat på bredden av duken cell än cellen, desto fler skikten har den tjockare tråd och nål bör vara, emellertid, att nålen inte passerar genom tyget först efter swinging. Den inställda Igolochka alla viktiga komponenter, om något inte passar, är det bättre att överge denna uppsättning och leta efter en annan. Om vi ​​brodera, av allt bör vara bekväm.

Korsstygn: Angel och barn

Alla tjejer i skolan för att dra lärdom av arbetskraft för att brodera. Genom denna kreativitet är anslutna, även pojkar, till skillnad från flickor, de oftast vill brodera maskiner eller litet torn.

Att brodera ett barns utveckling är mycket användbart, eftersom broderiet är att utveckla:

 • hårt arbete;
 • uthållighet;
 • Kärlek av skönhet.

Brodera barn är mycket användbar: så de utvecklar finmotorik, men också lära sig att uppskatta konstBrodera barn är mycket användbar: så de utvecklar finmotorik, men också lära sig att uppskatta konst

Flickan älskar också att brodera feer, bilder av kattungar och naturligtvis änglarna med barn. Barnet lägger all kärlek i hans skapelse, varje mammas trevligt att få en gåva i julängel, broderade älskade dotter. Denna ängel, inte ens mycket professionellt utförda barn kyss som en konstnärlig mor. Mamma svar också kan ge din broderade ängel, han kommer att bli en talisman för barnet, väktare i världen, och hennes mors kärlek. Det kommer att bli ett slags förmyndare.


Korsstygn änglar för uppfyllandet av önskningar

Sedan urminnes tider, kvinnan som ville graviditet, änglar som broderas på en kudde, och om hon bara sov på det, jungfru Maria gav nödvändigtvis sitt barn. Sedan, när en kvinna kan bli gravid och föda, min mor prydd med broderier barns vaggor och kläder nyfödda. Också ofta på kläder broderas pentagram nödvändigtvis från 4003 kors, skyddar mot onda ögat och förbättrar öde. Broderade närmaste personen änglar ger alltid värme och omsorg och bidra till att övervinna livets svårigheter.

Korsstygn: Angel av lycka (video)

Hantverk som sömnad och broderi har alltid haft en speciell plats i en kvinnas liv, någon gång, var det även hennes huvudsakliga sysselsättning. Nål fordom var begåvad med magiska egenskaper och produkter tillverkade med dess hjälp skulle vi vilja ge kraft till människan, och ta bort den. Framsteg har gjort sina ändringar i denna gamla verksamhet, gjort det mer färgglad och tillgänglig, men änglar broderade med en dolk, som tidigare, är en symbol för kärlek och mot bakgrund av himlen. 

Exempel broderi scheman korsa änglar (foto)

2085caf43c20421002686323389877691367265178918222sandilek-predlohaa14angel2fastsättningb7da77fa8e


Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 − = 73

Adblock
detector