The BlogHoe zorgvuldig slaagde er in de muren van de kamer, het maakt niet uit hoe ervaren kapiteins en bemanningen zou niet betrokken zijn in deze business, gebreken zijn meestal nog aanwezig - dit is de realiteit van vandaag in de bouw. Deze kromming is aanzienlijk bederft het uiterlijk van de kamer. Het lijkt erop, en dus brachten veel geld voor reparaties en het gewenste resultaat, op 100%, en niet gemaakt, maar er is altijd een uitweg! Plint plafond: hoe je een hoek te snijden, om te voorkomen dat het algemene beeld bederven, en niet om te zetten in een proeftuin voor de reparatie van eeuwige podmazok en herwerken? Alles is heel simpel.


Hoe de plinten lijm aan het plafond in de hoeken: elementaire eenvoudige

 Lijm het plafond sierlijsten in de hoeken lijkt het huiseigenaren niet alleen zeer moeilijk te bereiken, maar als ik het zo, "donkere bos" kunnen zeggen.

En toch, lijmen hoeken plafond molding is niet iets wat erg moeilijk.

De hoeken zijn veelal lijm, als het proces niet afwijkt van het lijmen van de sokkel op de rechte stukken.

Om dit te doen:

 • Maak de gewenste hechtmiddelsamenstelling. Het hangt direct van het materiaal van plafondlijsten en het contactoppervlak van het materiaal.
 • Goed voor te bereiden de uiteinden van het plafond lijstwerk, knip ze zo nauwkeurig mogelijk.

Uiteindelijk overtuigd van de juistheid van de trim en bevestig de uiteinden baseboards opgesteld aan beide zijden van de hoek, lijm de plinten, met het geschikt kleefmiddel of andere wijze van bevestiging. Indien echter in de hoeken waren er kleine scheurtjes, kunnen ze altijd verdoezelen, het toepassen van stopverf, of een speciale stopverf - het hangt allemaal af van het materiaal van het plafond lijstwerk. Hoe u snel en zonder al te veel moeite om bezuinigingen plinten plafond te maken, zal in de volgende paragraaf worden besproken.


Hoe maak je een hoek op het plafond plint te maken: juist snijden

Hoogwaardige sticky hoeken, ligt vooral bij de voorbereiding, dat wil zeggen, het snijden van plinten plafond.

Hoe u snel te snijden, netjes en mooi, zonder het materiaal te beschadigen? Deze vraag wordt vaak gesteld door mensen die doen dit soort afwerking voor de eerste keer, en, natuurlijk, de ervaring van enige onzekerheid in de krachten.

Dit werk is niet zeer complex, hoeft alleen maar een aantal fundamentele dingen te begrijpen.

Een van de belangrijkste taken in verband met het snijden plafond lijstwerk - nauwkeurigheid. Gap, natuurlijk, zal nog steeds zijn, maar als ze zijn minimaal, ze zijn makkelijk te dekken.Gereedschap voor het snijden van plinten plafond:

 1. Knife Painting:
 2. Mitre;
 3. ijzerzaag;
 4. Potlood.

Wat is de verf mes, waarschijnlijk voor iedereen duidelijk - het is erg handig en een scherp mes. Verstekbak is een apparaat met een gleuf in bepaalde hoeken. Trouwens, loodrecht slechts twee 45 ° en 90 °. Potlood, natuurlijk, handig als markering.

Manieren om plafondlijsten snijden (lijstwerk) zijn twee:

 • Met stuslo;
 • Zonder.

Zeer vele meesters geen gebruik van de mijter vak en bezuinigen op een andere manier.

Hoe maak je snijdt stokbrood, zonder gebruik van een mijter doos:

 1. Frames moet worden toegepast op de plaats van lijmen. Het referentiepunt - hoek van de kamer.
 2. Wij produceren markup geleidende lijn op het plafond van de bovenrand van de plint. De lijn moet niet lang meer duren. Het volstaat om het te maken aan 5 cm. Van de hoek.
 3. Herhaal deze handelingen, gebruik de andere zijde van de hoek. Op het snijpunt van de lijn bleek een potlood kruis.
 4. Opnieuw zetten een eerdere vormwand en voorzet potlood een lijn op de baguette trekken vanaf de bovenrand naar de onderste hoek van het eindvlak. Het blijkt dat ergens rond de 45 °. Sommigen, met ervaring snijden stokbrood, doe het in een keer met een mes, zonder gebruik te maken met potlood geschreven tekst.
 5. Hetzelfde wordt herhaald met een tweede stokbrood.
 6. Vervolgens controleert de docking van twee sokkels. Elimineer kleine onnauwkeurigheden door verf mes voordat lijmen.

Zoals u kunt zien, niets ingewikkeld.

Materialen plafondlijsten: kies uw

Sierlijsten gemaakt van verschillende materialen, die zorgt voor een juiste keuze, die meestal is voornamelijk gebaseerd op de financiële middelen ter beschikking van de huiseigenaar.


Het kiezen van plint naar het plafond, moet je ook rekening houden met de vochtigheid van de ruimte, evenals de temperatuur daalt in het.

Om niet te maken van een verkeerde aankoop, geen rekening houdend met de specificiteit van de kamer, of extra geld uit te geven aan dure sokkel, waarin er geen noodzaak, moet u ten minste een algemeen idee over het onderwerp.

Soorten plint:

 • Wood. Enkele van de meest dure plafondlijsten. Wel lastig te bevestigen omwille van hun aanzienlijke gewicht.
 • Polyurethaan. Meest flexibele plinten, is met succes gebruikt voor het interieur met gebogen plafonds. Vrij duur.
 • Styrofoam. De meest "populaire" optie. Lichtgewicht, goedkoop,
 • Gips. Plint met weidse uitzichten, vooral als ze zijn enorm en breed, met complexe patronen. Heavy. Fasteners moeilijk te wijten aan het gewicht.
 • PVC plinten. Ideaal voor badkamers, douches, zwembaden. Relatief goedkoop.

Met deze informatie, maar ook in overleg met de ambachtslieden en sales consultants, zult u een juiste keuze gemakkelijk te maken.

Baguette van schuim: de beste optie

Baguette van schuim heeft vele voordelen ten opzichte van andere vormen van plinten aan het plafond.


een stokbrood uit schuim te selecteren, je waarschijnlijk niet vergissen in hun keuze.

Schuimgieten is niet toevallig is de meest populaire to-date.

De voordelen zijn:

 1. Lichtheid. Het lage gewicht maakt het gemakkelijk om te plakken zonder het gebruik van lijm, super duur.
 2. Uitstekende hechting. Gemakkelijk gelijmd op vrijwel iedere ondergrond: een tegel, beton, gips.
 3. Gemakkelijk te verwerken. Het is gemakkelijk te snijden, te breken, te corrigeren onjuiste trimmen een verf mes.
 4. Flexibiliteit. Voldoende flexibel tot op zekere hoogte, natuurlijk.
 5. Lage kosten. Uw budget zal niet veel te lijden als u besluit om zo'n plint te gebruiken.
 6. Het is gemakkelijk om te schilderen. Kan in bijna elke kleur worden gespoten, indien gewenst, om een ​​echt "royal" type te bereiken.
 7. Een groot aantal vormen en patronen. Bijna elk ontwerp uw verbeelding kan worden vertaald in realiteit.

Zoals u kunt zien, de voordelen zijn duidelijk, en de keuze is gerechtvaardigd.

Hoe de loonkloof weg te werken na het lijmen plafondlijsten: laag hulp

Maakt niet uit hoe hard je ook probeert, en de kloof tussen de plint en de muur, evenals het plafond, nog steeds, als gevolg van de onregelmatigheden van de muren.

Zelfs de meest hoogwaardige reparatie gaat om kleine oneffenheden van de muren.

Dus, blijf je het plafond lijstwerk, met onverholen teleurstelling besefte dat het werk was niet zo hoge kwaliteit als je eerder gesuggereerd. De spleten tussen de wanden en de bodem van de baguettes plafond plinten, scheuren in de gewrichten vormstukken, evenals de spleet tussen de plinten en het plafond. Wat te doen in dit geval?

Het belangrijkste is, bedenk dan dat uw belangrijkste werk is al gedaan, en deze kleine dingen die je zo slecht overstuur, gemakkelijk te hanteren.

Stel, u hebt gekozen, en dus vast plafondlijsten van schuim. Hoe de genoemde lijmen gebreken te verhelpen?

Optie twee:

 • U kunt zeker kopen een speciale, vrij duur, door de manier, branded stopverf ontworpen voor dit doel;
 •  Mogelijk, en zelfs beter, als goedkoper en gemakkelijker om de meest voorkomende droge afdronk stopverf, die u zeker bent geweest genoeg na het lijmen plafondlijsten gebruiken.

Verdund met water een kleine hoeveelheid van dit materiaal, maak je een stopverf deze lacunes, met behulp van hun eigen vingers, "samen" met een smalle stalen spaan. Spatel zal perfect corners op plaatsen stopverf scheuren te maken. Het hebben daarom, zo niet een perfect resultaat, dan, ten minste, waarvan het resultaat zal niet in het oog te snijden, u zal tevreden zijn met hun werk.

Hoe kan round plafondlijsten in de plooi te krijgen: de gemakkelijke optie

Niet gemakkelijk om plafondlijsten ronden. Hoe kan round sokkel snel en mooi te maken in de plooi, en zonder de uitgaven veel?

Methoden bestaan, hoeft u alleen het meest geschikt voor u om te kiezen.

U kunt, met veel verschillende manieren om het gewenste resultaat te bereiken aangeraakt, maar dit werk kan langer duren dan steken plafondlijsten in het hele huis.

Dus, de bestaande mogelijkheden:

 1. Polyurethaan lijm plint. Langs het weg, en de hoek van slechts één, dan zal de overmaat gewoon weg te gooien of te bepalen voor permanente opslag in de garage.
 2. Selectie en kleven van de gerede vervaardigd uit gips of schuim. Het is nauwelijks mogelijk om af te halen in elk formaat en radius.
 3. Gips, gips in verschillende fasen. De oudste techniek die zij gebruiken, maar het is zeer tijdrovend.
 4. De hoek kan eenvoudig worden gedaan door een eenvoudig hulpmiddel stalen spatel. Deze werkwijze is eenvoudig en goedkoop.

Maak een spatel heel eenvoudig, uit de oude, overbodige spatel. Het is echter mogelijk en van de nieuwe, low-cost voordeel van het.

Stap voor stap:

 • Om dergelijke plamuurmes vervaardigen van een stukje van de plint plafondhoogte van ongeveer 1 cm, en een monster met een profieleinde te hechten aan het oppervlak van een stalen spatel, waarin deze in het blad spatel potlood of marker snijden;
 • Met behulp van de "grinder" snijd het metaal op de markup. Dientengevolge, het verkregen plamuurmes met een profiel van onze sierlijsten, vergeleken met de originele en hechten aan elkaar twee profielen.
 • Verder wordt in een hoek op een muur, en de uiteinden van de plint reeds gelijmd, geschroefd schroeven, geschroefd in deze zachte draad, die als wapening voor de vulstof dient.
 • Toepassing stopverf eenvoudige spatel in de juiste hoeveelheid en het juiste meet, dat wil zeggen de hoek, waar geen plint.
 • Onze nieuw vervaardigde, een speciale spatel, maakt u het gewenste profiel, het uitgeven aan een frisse stopverf zodat het samenviel met het profiel van ons plafond lijstwerk.

Natuurlijk, in plaats van de afronding van deze operatie, is het noodzakelijk om de benodigde pauze vertrekken.

En tot slot wil ik al het bovenstaande samen te vatten. Hoe de hoek plafondlijsten cut - is erg belangrijk, en op hetzelfde moment, een vrij eenvoudige punt. Gewapend met de kennis uit de studie van de artikelen en foto's bekijken en video materialen die u met succes omgegaan met de taak voor je. Zoals pokleit plafondlijsten in de hoeken, en hoe aan te sluiten op de rechte stukken, is nu ook niet de lastige taak. Daarnaast is in de afgelopen jaren hebben sommige fabrikanten aanzienlijk vergemakkelijkt het werk van de huiseigenaar, het vrijgeven van speciale hoeken voor een hoge kwaliteit en een nog eenvoudiger ontwerp hoeken. In ieder geval, het inhuren van artiesten is altijd mogelijk, maar het is niet altijd nodig, vooral als je het gebruiksgemak en de aanzienlijke kosten voor haar rekening. U kunt eenvoudig zelf doen zonder het aantrekken van loonarbeid. Succes in de reparatie!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4