Plattor på gips i badrummet: 4 rådets förordning – nwhistorycourse.org

The BlogPlattor på gips i badrummet - det är inte bara vacker, men också praktiskPlattor på gips i badrummet - det är inte bara vacker, men också praktichnoSegodnya fler konsumenter är oroade över att efterbehandling ytor är inte bara funktionella, men estetiska och bar en last av lokaler. Det är därför många människor föredrar att belägga ytan av keramiska plattor. Att det är bättre att gå väl till ytan, många först göra installationen av gips. Den har en slät yta som gör det lätt och hög kvalitet plattsättning. Keramiska plattor på gips i badrummet passar just, om du vet en strikt sekvens av operationer.


Att lägga kakel i badrummet på sheetrock: Fördelar yta

Facing badrummet kakel utför ofta. Läggningsprocessen kan vara ganska tidskrävande, om väggytan har oregelbundenheter och variationer. Tidigare, innan om kakel ytbehandlad gips, sand eller plåsterlösning.

Många människor föredrar att välja kakel för dekoration gipsskivor, eftersom det är säkert för hälsanMånga människor föredrar att välja kakel för dekoration gipsskivor, eftersom det är säkert för hälsan

Idag fler och fler artister föredrar att lägga kakel direkt på de installerade gips ark.

Denna typ av material kan du trimma utan damm och smuts. Samtidigt lägger kakel tar mycket mindre. Plattsättningen på gipsskivor har många fördelar.

Fördelar som lägger GCR:


 • Säkerhetsmaterial för hälsan;
 • Den höga graden av brandbeständighet;
 • Höga värmeisoleringsegenskaper;
 • Styrka.

För att ytan är stabil och pålitlig, är det nödvändigt att uppmärksamma valet av material. Skivor av gips bör vara lämpliga för kakel. Badrum den bästa lösningen är att köpa en vattentät GCR.

Gips i badrummet för plattsättning: vilket alternativ att välja

Badrum föremål för frekventa svängningar i temperaturen. Trots att dagens utläggning av kakel på ett plåster yta - ett ganska vanligt fenomen, många vet inte vilken typ av gips att föredra. Från valet av material beror på framgången för reparationer.

För beklädnad kakel passar två typer gipsovolokna. Har dock varje art sina egna egenskaper, som påverkar kvaliteten på installationen.

För att avsluta badrummet är bättre att välja vattenavvisande GipsFör att avsluta badrummet är bättre att välja vattenavvisande GipsVid val av gips är viktigt att uppmärksamma markeringarna. Gips i badrummet bör väljas med ett märke - gipsskiva. Detta innebär att en speciell hydrofoba impregnering har tillämpats på arken.

Alternativ för att använda gips:

 • Enkelt. I de flesta fall används för att FÖRHYDA väggar och tak i bostadsområden i reparation och zonindelning rum.
 • Den hydrofoba. Gipsskivor impregnerade, som inte tillåter vatten att deformera materialet.

Vattenresistent gipsskiva - tillförlitlig täckning som tillåter dig att utföra kvalitets beklädnad kakel. Med detta material är det på modet att vara säker på att konstant exponering för fukt och vatten inte leder till oanvändbar gipsskivor och därmed kakel.

Hur man limma brickor på badrum Gips: steg-för-

Plattsättningen på gipsskivor kan göras själv. För att göra detta måste du först läsa instruktionen och underhållsstegen. Inledningsvis bör ytan vara klar med gipsskivor.

Hur man gör installation av gipsskivor kan läsas online på specialiserade webbplatser.

Innan du börjar lägga plattor ombeds att bekanta sig med utvecklingen av reparationerInnan du börjar lägga plattor ombeds att bekanta sig med utvecklingen av reparationer

Det är viktigt att installera gipsskivor så att deras yta är stabil och stark, då kakel kommer att hålla fast och tillförlitligt sätt. Det är bäst att använda under installationen och rostplattan. Ytmonterade bör noggrant primas och poshtukaturit.

Fasas stack plattorna:


 • Applicera lim på del storlek i sq. M.
 • Stick brickor på gipsskivor.
 • Flera gånger för att träffa plattan med en gummiklubba.

Att limma brickor på gipsskivor märkte inte mycket tid. För att vara säker på tillförlitligheten limning, är det nödvändigt att välja hög kvalitet lim. På dess typ kommer också att bero på ett fast anslutningsytor.

Kakelfix på gips i badrummet

Valet av lim för limning brickor för att gipsskivor kan väsentligt påverka resultatet av reparationsarbeten. Det är viktigt att notera att inte alla typer av lim kan limma plattorna till gipsskivor. Det är därför att hitta rätt typ av behovet att göra i förväg.

Till kakel säkert och stadigt limmade till gips, är det nödvändigt att välja en kvalitet lim från en betrodd tillverkareTill kakel säkert och stadigt limmade till gips, är det nödvändigt att välja en kvalitet lim från en betrodd tillverkare

Montering av brickor för att gipsskivor kan utföras med hjälp av två typer av lim. Inköp kan göras i specialbutiker eller på nätet.

Tillverkare erbjuder en färdig torr mix, måste du förbereda dig. Valet av tillverkaren beror på personliga preferenser och reparation budget. Utföra beredningen limblandning är nödvändigt enligt instruktionerna, vilket indikeras på förpackningen.


Olika typer av lim:

 • elastisk;
 • Cement.

För framställning av flexibelt lim behöver vatten och torr blandning. Cement bindemedel kan användas när man arbetar med pappersytor. Det är viktigt att komma ihåg att limmet har förmåga att snabbt stelna, så att inte bara laga hela kompositionen.

Plattsättningen på gips i badrummet (video)

Badrum - rum, vars yta kräver en speciell finish. Det bör vara hållbara, pålitliga, motståndskraftig mot fukt och temperaturförändringar. Det är därför många kommer till beslutet att sätta plattor på badrumsytor. Det är bäst att sätta plattor på den vattenresistenta gips. Den har en jämn yta, som bidrar till en tillförlitlig bindningsmaterial. Reparationer bör utföras i strikt ordning. Lay kakel efter installationen plattan och uppfylla sin primer och spackel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 3

Adblock
detector