Plattor för trappor: hur man väljer – nwhistorycourse.org

The BlogStil dekorera trappan och göra den ursprungliga, kan du använda vackra kakelStil dekorera trappan och göra den ursprungliga, kan du använda den vackra plitkiOsobenno väl stiliserat träd plattor kommer att se i rum med hög luftfuktighet, var att sätta en verklig trägolv är fylld med skador på könen. Till exempel i omklädningsrummet. Dessutom erbjuder den moderna marknaden köparen en hel del mönster, färger och även former skylt: från standard rektangulär till ovala nymodig. Ett annat plus kakel - de kan täcka stegen på egen hand, utan att tillgripa tjänster reparationspersonal.


Keramiska trappsteg i huset: olika alternativ

Om du vill lägga högsta kvalitet kakel, och har rätt budget, kan du titta på det italienska företaget Kerama Marazzi. Företaget var öppna 1935, och idag är ledande på marknaden av keramiska plattor.

Förutom att leda företaget, det finns dussintals andra, mindre kända, men inte mindre kvalitet tillverkare.

Om du väljer att dekorera trappan med kakel, så ska du bekanta i förväg med kvalitet och tillverkaren av det material som du har valt att köpaOm du väljer att dekorera trappan med kakel, så ska du bekanta i förväg med kvalitet och tillverkaren av det material som du har valt att köpa

När du väljer kakel vägledas av


 1. Recensioner av företags producenter och tar sin plats på marknaden,
 2. kakel design. Det händer ofta att i katalogen kända företag inte kan hitta den modell som passar i registrering rummet eller precis som du. Sedan titta på utbudet av mindre kända företag.
 3. Kombinationen av den valda kakel till rummet inre. Överens Floor kommer stiliserade gotiska prydnad i barnets rum ser åtminstone absurt.

Om du har svårt att välja, kan du alltid ta hjälp av en professionell designer. Med den kan du alltid välja det bästa möjliga alternativet, och varje detalj i rummet kommer att se estetiskt tilltalande.

Själv fodrad trappa kakel: de nödvändiga verktygen

Om du har hittat ett mönster av plattor, är det nödvändigt att hitta och verktyg för att sätta den på golvet.

Sätt plattorna kan vara deras egna händer, det viktigaste - i förväg för att köpa allt du behöver för arbete, bland annat en hammare, en murslev och andra verktygSätt plattorna kan vara deras egna händer, det viktigaste - i förväg för att köpa allt du behöver för arbete, bland annat en hammare, en murslev och andra verktyg

Lista över nödvändiga verktyg: • kakel;
 • PVA lim;
 • glas fräs;
 • Måttband eller linjal;
 • hammare;
 • murslev;
 • spatel;
 • borr;
 • cement;
 • sand;

Observera att när man arbetar med klinkergolv behöver använda cement M200 och ovan mark.

Vi rekommenderar också att du köper två spatel: klassiska och gummi, som på olika platser kommer att vara mer praktiskt att använda olika varianter av den. Gummit kommer in svåråtkomliga nischer, och i andra fall är det bättre att använda den klassiska.

Trappor till huset av plattor: installation av sina egna händer

När du har förberett alla nödvändiga verktyg, kan du börja förbereda trapporna.

Stages för framställning av verandan till slut:

 1. Rikta in scenen med hjälp av bygg band. Kom ihåg att den optimala lutningen för trappan är 2-3 grader.
 2. Titta på stegen för sprickor, och om de visar upp - måla dem. Tekniken ska vara helt iakttas.

Efter det förberedande arbetet kan gå vidare till om kakel.

Innan du lagt en bricka, måste du först göra förberedelser som är förknippade med anpassning och stripp stegInnan du lagt en bricka, måste du först göra förberedelser som är förknippade med anpassning och stripp steg

efterbehandling stadier trapp plattor:

 1. Rengör verandan av skräp och damm;
 2. Prime verandan. För detta kan vi använda en primer blandning eller en lösning för att göra ett vattenbaserat PVA.
 3. Lay kakel trappor. Försök att hålla de mönster och mönster, om någon, på kakel, dockad med varandra. Annars kommer det slutliga arbetet ser unpresentable.

Observera att start om plattorna det mest bekväma dörrsidan. Under inga omständigheter bör inte bråttom i denna fråga - stegen ska putsas på rätt sätt, utan att spara material. Fodrad trappa ser rikare och döljer alla steg defekter.

Tile trappa steg inne i huset och på gatan

Som regel, kakel för trappor delas in i yttre och inre modeller. Först används i utsmyckningen av verandor och entré trappor, och den andra - för dekoration av trappan inne i huset.


Välj kakel till trappan behöver ta hänsyn inte bara kvalitet, men också dess utseendeVälj kakel till trappan behöver ta hänsyn inte bara kvalitet, men också dess utseende

Deras viktigaste skillnaderna är:

 1. Design och utseende;
 2. hållbarhet;

Att tala om prisskillnaden är inte värt det, eftersom det i båda kategorierna finns både billiga och dyra alternativ.

I många moderna stugor populär version av de fullständiga trim kakel trappor i huset. Detta innebär att stegen alla är klar med klinkergolv. Trim används också för de yttre trapporna.

stegram under plattorna i ett privat hus

Om du inte vill göra det själv, då kan du köpa färdiga ramar av stegar har specifika tillverkare. För denna grupp kommer till ditt hem, vilket gör de nödvändiga mätningarna, anger detaljerna med dig, och då kan du bara plocka upp en färdig ram och stammar. Det är redan möjligt att installera och sedan dekorera plattorna gillade.


De mest populära och efterfrågade idag är keramiska plattorDe mest populära och efterfrågade idag är keramiska plattor

De mest populära typer av plattor för trappor:

 1. Metall plattor;
 2. Keramiska plattor;
 3. Keramiska plattor;
 4. Betongplattor.

Metallpannor hade en gång varit marknadsledande inom yttre plattor, men nu är det gradvis ersätta nymodig bana och klinker modell. Men om du tror att din webbplats är mest lämplig trappa med metallfinish - tveka inte att köpa en lämplig modell.

Innan du väljer en konstruktion besättning för att bygga ramen, installation av plattor eller anordningar, kontrollera deras prislista, recensioner om företagen och jämföra information med andra företag. Så du kommer att kunna välja den mest kompetenta företag, och samtidigt behålla lite pengar.

Keramiska plattor för trappor: ett bra alternativ

Keramisk modell anses klassiska och mest mångsidiga utföringsformen lämplig för praktiskt taget alla interiör.

Kom dock ihåg att keramiska plattor för interiör och exteriör skiljer sig från varandra.

Experter rekommenderar att uppmärksamma hållbarhet och styrka av plattan, som är avsedd för efterbehandling trapporExperter rekommenderar att uppmärksamma hållbarhet och styrka av plattan, som är avsedd för efterbehandling trappor

Först av allt, uthållighet prestanda, vilket inte är lämpligt för interiörplattor för externa arbeten. Speciellt att stegen - en plats speciellt rest.

Ladder trottoarplattor - slitstarkt material

Efterbehandling trappor gatan trottoarplattor - ett bra alternativ för dem som inte gillar den klassiska keramiska plattor.

Med hjälp av sprängning du kan ge halk kakel effekt, vilket är särskilt viktigt under vintermånaderna.

Trevlig och snygg att titta trappa betongplattorTrevlig och snygg att titta trappa betongplattor

Många säger att det för närvarande betongplattor - den mest hållbara av alla. Kanske det, men det är inte lämplig för varje webbplats.

Banar plattor för trappor - keramikarter

Tegel - ett slags keramik modell.

Trappor till gatan för att göra originella och vackra, du kan använda keramiska plattorTrappor till gatan för att göra originella och vackra, du kan använda keramiska plattor

Rengöring klinker enklare än andra material, är den resistent mot ljus nötning och täckskiktet. Det har keramiska plattor och nackdelar, främst bland dem - priset. Som regel är det högre än normalt keramik.

I keramiska plattor, såväl som alla andra, finns det en nackdel. På vintern, is otdalblivaya det, du måste göra det försiktigt och utan att använda överdriven kraft. Annars, med undantag för isen kan lätt brytas ned och brickor.

Rätt val av kakel för stegar (video)

Den nuvarande marknaden erbjuder ett stort utbud av plattor för trappor, så att varje kund att välja rätt modell. Kanske din stege är bäst att lägga beläggnings kakel, och kanske det bästa alternativet - standard keramik. Baserat på din personliga smak och, om nödvändigt, tillgripa hjälp av en professionell designer.

En vacker trappa gjorda av plattor (foto exempel)

1stepsnicelg115953da60f429322866f81dd5c2ec2d11b02893301821-13453468252

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 3 =

Adblock
detector