Plast paneler för taket på en balkong – nwhistorycourse.org

The BlogPlastpaneler är det bästa materialet för efterbehandling taket på en balkongPlastpaneler är det bästa materialet för efterbehandling taket till balkongen nuförtiden fler balkonger i flervåningshus gjort stängd, men stänga balkongen från yttre påverkan (vind, regn, direkt solljus, gatan buller, damm, etc.) skulle vara önskvärt på ett sådant sätt, så att det ser lockande och inte vanställa utseendet på huset. Det är helt acceptabelt material för efterbehandling balkonger är plastpaneler, inklusive paneler för taket på en balkong.


Konsekvenserna av användningen av olämpliga material i utsmyckningen av balkonger

För inte så länge sedan, bara några decennier sedan, balkongerna också var stängd, men ofta såg ut som en pendel "kyckling coops".

Materialen används främst:

 • Träpanel;
 • aluminiumplåt;
 • Ark av korrugerad plåt.

Detta sätt att dekoration tvingades på grund av bristen på ljus och vackra material med god värme- och ljudisolering, men nu knappa aluminiumplåt "få" Det var ojämförligt lättare.

Tidigare för efterbehandling tak på balkongerna använde träTidigare för efterbehandling tak på balkongerna använde trä


Efter en kort tid, och måla med ett foder av aluminiumplåtar, under påverkan av väderförhållandena, gled och korrugerad plåt täckt med mörk brun rost.

Vy över balkongen deprimerande och uppdatera den från utsidan vågade inte alla, av rädsla för höjder. Som är hängd liknande struktur i form unpresentable. Loggia, i motsats till balkongen, på grund av bristen på öppna änden sidan ser mycket mer fördelaktigt, så att de är i det förflutna, och är nu lättare att avsluta, även om de är större i storlek.

Men dessa dagar är borta, den öppna marknaden, om att söka material för dekoration, kan du hitta vad du vill, för alla smaker och plånböcker.

Taket på balkongen gjord av PVC-paneler

Plastpaneler är utformade för tak dekoration, skiljer sig från väggen. Taket är ett rent dekorativt element, så takpanelerna är tunnare och därför lättare. Plastpaneler finns i 3 grundläggande versioner och på vilken av dessa alternativ att stanna, beroende på applikation och personliga preferenser, men det är nödvändigt att ta hänsyn till de särdrag i var och en av dessa alternativ.PVC-takpaneler för balkong ljus, tunn och billig, så de är nu på modetPVC-takpaneler för balkong ljus, tunn och billig, så de är nu på modet

Sålunda är de plastpaneler är:

 1. matchade, simulera lattor, med måtten 300 x 30 cm, tungan och spåret gemensamma, fastsättning - remmar och hängslen.
 2. kakel, av dem kan vara geometriska mönster. Dessa paneler limmas (vid bustilat, flytande naglar, etc.), men de följer lindring av taket, och kräver därför för-inriktning "den underliggande" yta.
 3. ark, bäst lämpad för arbetskostnader, de varierar på färg och typ av frontytan - präglat, glansigt, etc.

Dessutom är det nödvändigt att undvika skillnader i temperatur som överskrider 20 ° C, t.ex. lodge inuti lufttemperatur bör vara inte är för låg.

Taket i loggian av plastpaneler: Fördelar och nackdelar

De främsta fördelarna med plast trim tak balkonger och altaner inkluderar några fakta.

t.ex.:

 • När märkbar livslängd (upp till tio år), panelytan förblir jämn och taket av renhet tillräcklig för att gnidning med en våt svamp mopp;
 • Estetiskt utseende och det kräver inte någon ytterligare efterbehandling installation;
 • Vid installation paneler på ramen med ett spel, kommer det fria utrymmet av ytterligare barriär till ljud och värmeläckor;
 • Fuktbeständigheten hos plastpaneler, vilket gör det omöjligt att varpning och bildandet av fläckar och andra defekter färg dekorativa ytor.

Plastpaneler ser estetiskt tilltalande för årPlastpaneler ser estetiskt tilltalande för år


Nackdelarna med plastpaneler, är det nödvändigt att inkludera det faktum att människor är mycket misstänksamma särskilt orolig för sin polymer ursprung, trots det faktum att PVC-plast är helt säker. Men vi måste komma ihåg att det ljust färgad plast förlorar livlighet färg när den utsätts för direkt solljus.

De takpaneler i loggian eller en balkong med händerna

De takpaneler i loggian bör försöka göra sina egna händer. För att göra detta måste du göra noggranna mätningar för att göra den första skissen, där genomtänkt nyanserna i utformningen av framtida Headliner: sitt engagemang för den övre plattan balkong, spåra trådar belysning, vilket förhindrar kortslutningar och ram fasad leder med vertikala paneler och andra punkter och då måste du göra en ritning, som kommer att vara huvuddokumentet.

Detta tillvägagångssätt eliminerar förvirring satt på jobbet och spara både tid och pengar.

Innan du avslutar taket på balkongen i plastpaneler, är det nödvändigt att utföra nödvändiga mätningarInnan du avslutar taket på balkongen i plastpaneler, är det nödvändigt att utföra nödvändiga mätningar

För att trimma taket med plastpaneler det var hög kvalitet, först gjorts av anpassningen av taket hudytan i framtiden. Plast bör köpas för ca 10-15% mer, och du kan fylla isolering i rullar och bättre värmeisolering panel; men det kommer att behöva taklister och andra plastdelar för fixering och bearbetning av paneler och deras kopplingar till varandra.


Paneler och hjälpplastdelar måste köpas från goda producenter, inte att engagera sig, från den tänkta ekonomin, med tvivelaktiga företag, har det inte vridas så att inom en kort tid, började plasten att spricka och falla sönder, då kan vara tusen gånger om ursäkt om hans olämpligt "ekonomi".

Om plasten är stram, med inga luftfickor, då han inte borde lysa igenom.

Verktyget måste också tas på allvar, måste det vara helt felaktiga.

Detta krav avser främst elverktyg:

 • borrar;
 • punchers;
 • skruvmejslar;
 • Elektroshlifmashinkam etc.

Innan du arbetar på balkongen med plastpaneler måste förbereda ett verktyg för att kontrollera dess funktionsduglighetInnan du arbetar på balkongen med plastpaneler måste förbereda ett verktyg för att kontrollera dess funktionsduglighet

Status stegar ska vara bra, eftersom arbetet på balkongen med dåliga stegar oacceptabelt. Om det finns en risk för att falla av stegen, att vara ute på balkongen utanför nödvändigtvis krävs för att använda monteringsbandet och fäst karbin åtminstone för barriärområdet.

Sekvensen av taket dekoration i balkongen med plastpaneler

När du är klar måste du följa en viss sekvens.

En exemplifierande sekvens av operationerna är:

 1. Innan du gör ramen för fastställande av plastpaneler i taket, måste du korrekt täcka taket primer för betong, för att undvika nötning.
 2. Nästa ruta fäst i taket av träbjälkar, fördefinierad kontur, som Gaugeable alla hörn och väljs den lägsta, 40-50 mm ger det för att passa in i ramen inbyggda lampan. Från denna punkt är markerad med en horisontell nivå, och längs denna linje i profilen borrade hål för pluggar, är pluggar sedan in och fixeras balkarna runt slingan.
 3. Lina av strängen bestäms av det framtida läget av plastytan av taket, och när man fäster träbalkar enligt det låg bakom foder olika tjocklek till ytan sammanfaller med strängen.
 4. För en fast ram fäst plastpaneler, den skurna storleken av taket eller om förkapning arbete är inte tillämplig, skräddarsy panelen på plats och fästs till balken med skruvar (skruvar).
 5. Taken av plastpaneler är mycket väl lämpad för installation av inbyggd belysning. Efter märkning platsen lampans läge är öppningen utförd i enlighet med monterings dimensioner av armaturen.
 6. På platsen för placering av armaturen lägga till två extra förstärkningsbalk.
 7. Elektriskt skydda den korrugerade plasthölje.
 8. Efter installationen av suspenderade plast takpaneler längs konturen av den takmonterade dekorativa lister utformade för att dölja de oundvikliga brister i taket omkrets.

Efterbehandling balkong plastpaneler (video)

Som kan ses från beskrivningen gör taklisten på balkongen är inte så svårt. Men även om det inte finns någon erfarenhet av sådana frågor, är det värt ett försök, eftersom plast efterbehandling material är inte särskilt dyrt, och i händelse av misstag och misslyckanden kan snabbt och enkelt korrigeras.

Panelerna för taket på balkongen (foto)

1125364319-4681111575original998dc9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector