The BlogHet schuim tegelplafond perfect gecombineerd met diverse elementen van het interieurFoam plafondtegels perfect gecombineerd met verschillende elementen intereraPenoplast - het is een gemakkelijke goedkoop en zeer handig voor thuis spullen. Wilt u snel en goedkoop maken afwerken van het plafond, dan moet u de optie met het schuim te overwegen. Indien het wordt gedaan correct te plakken, maar ook kiezen voor het juiste materiaal, het resultaat kan je meer dan een dozijn jaar te behagen! Ontdek de rassen van schuim platen en functionele kenmerken van elke soort.


Soorten platen van geëxpandeerd polystyreen plafond

Ondanks het wijdverbreide geloof dat het schuim is slechts één soort, in werkelijkheid zijn er maar liefst 3 soorten schuim, die verschillen in vele opzichten. Het is daarom belangrijk om te weten wat een ieder vormt.

Piepschuim platen van het type productie zijn drie types:

 1. Gestempelde plaat. Dit soort gedaan met de hulp van de pers, het uitroeien van de bouwstenen van piepschuim. Gestempelde plaat goedkoopst in verhouding tot andere soorten boards, is het gemakkelijk aan te slaan aan het plafond kan worden geschilderd met latex verf. Ondanks al deze voordelen, dit type heeft zijn nadelen: de omtrek van deze panelen is rand, als gevolg van wat elke plaat aan het plafond wordt toegewezen. Maar misschien is de belangrijkste nadeel - is de kwetsbaarheid van een dergelijke plaat.
 2. Injectieplaat. Deze tegel is dikker gedrukt. Het is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, bakken in de mallen. Ook de dikte maakt het mogelijk een reliëf patroon leidingen voor installatie bijna onzichtbaar zetten, waardoor het plafond lijkt een stuk. Dit plaatmateriaal is dooft vanzelf uit bij het branden, dus ik ben veilig in het vuur.
 3. Geëxtrudeerde plaat. Het wordt vervaardigd door extrusie van polystyreen en heeft een grijswitte kleur. Deze plaat is de sterkste, maar het is zo dun als een gestempelde plaat. Het nadeel is een relatief hoge prijs, maar ook in het feit dat de afmetingen van het produkt zijn niet nauwkeurig genoeg en de installatieruimte worden verkregen.

Brandveiligheid en geluidsisolatie - de belangrijkste voordelen van de plafondtegels van schuimBrandveiligheid en geluidsisolatie - de belangrijkste voordelen van de plafondtegels van schuim

Van de drie types van de beste optie in termen van prijs en kwaliteit is een injectie. Daarom, als je wilt langdurige mooie tegels, precies kiezen dit soort.

Afwerking het plafond schuim tegels: de voors en tegens van oplossingen

Als u besluit om dit materiaal voor het afwerken van uw plafond te gebruiken, is het raadzaam om kennis te maken met de voor- en nadelen, die het materiaal.


De nadelen van schuim omvatten de volgende:

 • Het ontbreken van indicatoren voor de milieuprestaties van het materiaal. Styrofoam is niet ademt, het is volledig gemaakt van niet-natuurlijke materialen daarom noodzakelijk om fatsoenlijk ventilatiesysteem voor een correcte luchtcirculatie.
 • Platen worden gesmolten bij hoge temperaturen, zodat er beperkingen op de locatie van schuimmaterialen.
 • Niet schokbestendig. Als er een risico op het krijgen van acute of scherpe voorwerpen op het plafond, is het het beste om zich te onthouden van het schuim op het plafond.
 • Ontoonbare. Als je niet te veel over de selectie van hoge kwaliteit en originele platen lastig vallen, kan het resultaat niet zo aantrekkelijk zijn: zichtbare naden, afbrokkelende randen, hobbels en andere problemen bederven de algemene sfeer van de kamer. Derhalve goed kijken naar de kwaliteit van het materiaal en het patroon op de voorgestelde schuimplaten.

Het schuim tegel heeft het risico van vergeling bij blootstelling aan zonlichtHet schuim tegel heeft het risico van vergeling bij blootstelling aan zonlicht

Alle nadelen van schuim boards met meer dan betrekking hebben op de voordelen: goedkoop en makkelijk te polystyreen tegels verbergt kleine foutjes van het plafond, evenals naar de kamer met de juiste aanpak van de keuze van de tekening en de installatie te versieren.

Hoe de plafondtegels van schuim lijm

Dat werd geproduceerd plakken plafondoppervlak met een schuimplaat, moet eerst de status van de oorspronkelijke plafondoppervlak controleren. Vergeet niet dat de platen zijn echt in staat om kleine gebreken aan het plafond te verbergen, maar geen vertrouwen in de schuim verdieping en lost meer dan een halve centimeter.Als uw plafond is relatief glad, schoon en klaar voor het plakken, voer dan de volgende stappen:

 1. Markeer het plafond diagonalen van hoek tot hoek.
 2. Begin plakken vanuit het middengedeelte met een bijzondere oplossing voor de adhesieve basis.
 3. Drukt de plaat te stromen met weinig inspanning, maar teneinde een maximale grip.
 4. Elk van de volgende plaat moet zo dicht mogelijk bij de vorige te gaan; voorkomen dat er gaten.
 5. Indien gewenst kunt u de plafondlijsten plakken. Dit maakt het plaatje compleet.

Tegels schuim kan worden gelijmd op vrijwel elk oppervlakTegels schuim kan worden gelijmd op vrijwel elk oppervlak

Om een ​​gevoel van opluchting of spanning plafondtegel naadloos gebruik van hoogwaardige materialen te creëren.

Het plafond van de schuimplaten: kenmerken bedrijfsuren

Als u al het schuim plafondtegels hebt geïnstalleerd, dan hebt u misschien helpen in sommige gebieden van de werking van een dergelijk plafond nodig. Het feit dat het vaak slordig bij het plakken van één of meer platen kunnen zijn oorspronkelijke plek. In dit geval moet de tegels worden vervangen. Als overtreden tegels intact gebleven, moet het alleen verwijderen van de restanten van de oude lijm en plak het item opnieuw. In het geval van storing onderdelen moeten er hetzelfde uitzien.

Bij de aanschaf moet u de plaat berekenen 5-10 stukken in het geval van de plaat schade. Misschien over een paar jaar, zult u niet in staat zijn om een ​​tegel die u nodig heeft.

Om de inrichting van de kamer bij te werken, wordt het plafond gemaakt van PVC-tegels kunnen gemakkelijk recolorOm de inrichting van de kamer bij te werken, wordt het plafond gemaakt van PVC-tegels kunnen gemakkelijk recolor

Er is een manier om alle mogelijke risico's en problemen die samenhangen met het schuim plafond te minimaliseren. Op deze manier, een schilderij van het plafond.

Welke functies moet u overwegen als u besluit om het plafond van het schuim te schilderen:

 • Bij het schilderen is het beste om watergedragen verven te gebruiken.
 • Schilderij zal helpen verbergen van de naden van plafondtegels.
 • Juist gekozen verf zal transformeren voorbij schuim erkenning.
 • Als het patroon op de plaat te veel opluchting, is het noodzakelijk om niet alleen de rol, maar de borstel te gebruiken.
 • Breng de verf mag alleen op een schone, droge ondergrond.
 • De verf wordt vaker toegepast in meervoudige lagen na volledige droging van de vorige.

stylingschuim tegels op plafond (video)


hangt grotendeels af van het ontwerp van de kamer, het plafond eruit ziet. Om ervoor te weinig geld om een ​​mooie oppervlak te maken, kunt u pokleit nette platen zijn niet goedkoop, en het positieve effect van de verf te gebruiken te verbeteren. Als u wilt zien de kamer gezellig en goed onderhouden, de plafondtegels kunt u zelfstandig weer een saai plafond in een aangenaam voor het oog oppervlak.

Plafondtegels van schuim (foto)

97f2c35d7041eae204ecedb-2 165 1666110 49311679-e1410956632791 1263815487img9277thumb0 13585125681264919758sdc12732 1422539768antonwol777gmailcom20121221195707 a9bec7f1cbf07d698d70b83dc77a0f59 a652196ebe3d7fa1f4d66be-2 dekorativnye-potolki-14

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + = 13