The BlogDe slaapkamer moet worden ingericht in een comfortabel voor de bezitter kleurenDe slaapkamer moet worden ingericht in een comfortabele kleur aan de eigenaar gammeTsvetovoe ingerichte kamers - een zeer belangrijke fase van de reparatie. Met licht kamer kan breder worden gemaakt, hierboven. De ruimte kan transformeren in een heldere, rustige en luchtig. Dit heeft invloed op de algehele sfeer die ontspanning en een goede nachtrust zal bevorderen. Dit jaar is de kleur trends hebben een aantal veranderingen ondergaan. Echter, de prioriteit van het gebruik van pasteltinten. Een andere modetrend is te combineren en te spelen met kleur. Met de hulp van kleur kan worden uitgevoerd bestemmingsplannen het hele kamer en de nodige ontwerp accenten.


Welke kleur te kiezen voor de slaapkamer: een goede nachtrust is het belangrijkste

Veel studies suggereren dat de kleur heeft een groot effect op de emotionele toestand van een persoon. Het is vooral belangrijk om de juiste kleuren te gebruiken voor de decoratie van de slaapkamer.

Britse onderzoekers hebben ontdekt dat juist gekozen kleur heeft gunstige effecten op de menselijke slaap. Om te slapen was rustig noodzaak om de kleuren blauw, geel, groen, grijs en oranje te gebruiken.

De groene kleur in de slaapkamer heeft een positief effect op de menselijke psyche, creëert een sfeer van rust en comfortDe groene kleur in de slaapkamer heeft een positief effect op de menselijke psyche, creëert een sfeer van rust en comfort

Het menselijk oog ziet deze kleuren als een rustgevend en ontspannend. Het bevordert diepe en ontspannen slaap.

Gunstige kleuren voor slaapkamers

 • Kalme blauwe. Gunstige. Het creëert een rustige sfeer in de kamer. Het maakt de ruimte visueel ruimer en koeler, die is vooral leuk in het warme seizoen.
 • Geel. Joyful kleur, wat een positief effect heeft op de emotionele toestand van een persoon heeft. Gele kleur breidt visueel de ruimte, die bijzonder geschikt is voor gebruik in een kleine kamer.
 • Green. Kalmeert, creëert een gunstige sfeer in de kamer. Het is belangrijk om lichte tinten van groen te gebruiken en zorgvuldig kiezen het donker.
 • Gray. Juist gekozen kleuren zal de ruimte gezellig en elegant. Deze kleur zal opladen voor de dag mogelijk te maken.
 • Orange. Warm en gezellig kleur. Hij zal een levendige sfeer te creëren, op te vrolijken en leiden tot positieve emoties.

De keuze van de kleur is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van elk. Bij het maken van de slaapkamer is het belangrijk rekening te houden met alleen de belangrijkste factor - de kleur moet niet te irriteren en te onderdrukken. Deze situatie kan leiden tot slecht slapen en zelfs het ontstaan ​​van depressie.


Klassieke slaapkamer zandkleur

Zandkleur - ideaal voor de decoratie van de slaapkamer. Het creëert een rustige sfeer, wat een gunstig effect op de slaap heeft. Zelfs de kleur is een uitstekende achtergrond voor elk interieur.

Voor mensen met een verhoogde nerveuze prikkelbaarheid zand kleur zal een soort therapie. Het zal helpen om de emoties en gedachten in orde is. Zij zullen minder chaotisch, en het zal in slaap vallen sneller en sterker.

Zandkleur kan fungeren als een onafhankelijk ontwerp, en kan worden verdund met meer levendige kleuren. Bijvoorbeeld, helder groen of oranje.

Het maken van kamers in zand tinten - bijna een win-win. Dit kleurenschema helpt om een ​​licht en gemakkelijk sfeer in de slaapkamer te creërenHet maken van kamers in zand tinten - bijna een win-win. Dit kleurenschema helpt om een ​​licht en gemakkelijk sfeer in de slaapkamer te creërenBeste combinatie met een zandkleur:

 • Het ziet er mooi op de zanderige achtergrond afbeelding of foto in het frame.
 • Goede zal sierkussens te combineren in een discrete kleuren.
 • Sand - de perfecte kleur voor een slaapkamer in een klassieke stijl.
 • Perfect kleurencombinaties - zand met een fel groen of oranje.
 • Beech goed met zandige kleuren.

Het gebruik van zandkleurige gerechtvaardigd zou zijn in een kamer met slechte verlichting. De noordkant kan de kamer somber te maken. Een goede aanvulling op het zand de muren zal een mooie klassieke stijl gordijnen.

De juiste keuze van een kleine slaapkamer kleuren

Kleine slaapkamer - een vrij veel voorkomend verschijnsel. Maar dit moet niet een oorzaak voor de aandoening. grootte van de kamer kan visueel te vergroten. En u kunt zowel licht als warm en koud, en donkere tinten gebruiken.

Muurschildering transformeren binnenruimte, maken de kamer mooi en comfortabel, ongeacht de grootteMuurschildering transformeren binnenruimte, maken de kamer mooi en comfortabel, ongeacht de grootte

Met donkere kleuren kunnen visueel verwijderen van de hoeken van de kleine kamer, die de ruimte zal uitbreiden. Maar pak je de kleur zeer zorgvuldig.

Kies kleur beter met een professionele ontwerper. Ontwerptechnieken helpen om niet alleen uit te breiden ruimte, maar ook om de algehele sfeer gunstig te maken, en het interieur - stijlvol.

Voorbeelden van kleuren die geschikt zijn voor kleine ruimtes:

 • Ideaal spel van contrasten. Een muur kan contrasterend, het selecteren voor haar diepe kleur. Dit zal helpen om een ​​bredere smalle ruimte te maken.
 • Revive de situatie zal vrolijk ingerichte slaapkamer. Bijvoorbeeld, de sticker kleurrijke behang aan het bed gebied.
 • Maak ruimte ruime hulp Muurschildering beeltenis van bossen, water, hemel, bergen.
 • Het gebruik van grote schilderijen en foto's zal helpen om de aandacht af te leiden van een kleine ruimte.
 • Goede ontvangst voor de uitbreiding van de ruimte - het gebruik van spiegels.

De combinatie van kleuren en tinten zal helpen om de kamer te verhogen. De oplossing is niet alleen de kleur van de muren.


Het gebruik van spiegels in een kleine slaapkamer zal visueel het gebied van de kamer te vergrotenHet gebruik van spiegels in een kleine slaapkamer zal visueel het gebied van de kamer te vergroten

Om de ruimte met behulp van visuele effecten gecreëerd schilderijen en foto's, die belangrijk zijn bij de keuze van de kleur is ook uit te breiden.

Moderne slaapkamer ontwerp: kleur en foto's

Slaapkamer - een plaats waar een persoon besteedt een derde van zijn leven. Dit is een belangrijke kamer, vooral bedoeld voor recreatie en ontspanning.

Proper kleurenschema is een zeer belangrijke stap in het herstel kamer. Om de kleur te selecteren die u nodig heeft om de aanbevelingen van deskundigen, waaronder de juiste combinatie zal vragen en vertellen hoe kleur van invloed op de psycho-emotionele toestand te overwegen.

Rustige slaapkamer wil niet zeggen dat je geen felle kleuren te gebruiken voor haar ontwerpen. Maar het is belangrijk om te kunnen ze goed met elkaar te combineren.


Varianten van kleurenschema's voor de slaapkamer ontwerp:

 • Witte kleur. De ideale oplossing voor de slaapkamer. Echter, zuiver witte kleur snel vervelen. Het moet goed worden verdund met levendige details, zoals dekens, kussens, gordijnen, schilderijen, de installatie van lichte vloer.
 • mooie blauwe kleur in het comfort interieur. Hij maakt de ruimte optisch groter. Het kan worden gecombineerd met citroen en grijs.
 • oranje sfeer Slaapkamer veroorzaakt positieve emoties, een gevoel van vreugde en geluk.
 • Contrasterende combinaties van heldere gele en turkoois kleuren maken de ruimte evenwichtig, licht en vriendelijk.

Over hoe harmonieus afgestemde kleuren in het interieur van een slaapkamer zal afhangen van de toestand van de geest en stemmingOver hoe harmonieus afgestemde kleuren in het interieur van een slaapkamer zal afhangen van de toestand van de geest en stemming

Bij het maken van de kleur van de kamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de verdunning van kleur. Gekleurde meubels met schilderijen en foto's maken de kamer een origineel, kan echter worden verdund te felle kleuren of versieren te stil.

Fashion ideeën slaapkamers 2017 kleur

In 2017, de ontwerpers pleiten voor een eenvoudige en functionele inrichting van de slaapkamer. Deze eis geldt ook voor de keuze van de kleuren voor de muren.

De trend van dit seizoen wit. Hij gaat nooit uit de mode. White zorgt voor een luchtige sfeer, vult de ruimte van rust en vrede.

Bij het maken van een kamer op deze manier seizoen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de nadruk.

Trendy kleuren in 2017:

 • White. Het creëert de perfecte achtergrond voor de algemene interieur. Het moet extra accenten in de vorm van diepe tinten van meubels en kleurrijke decoratieve elementen.
 • Black. Modieuze goede kleur met het juiste ontwerp. Zwarte kleur benadrukt de geometrie van de ruimte. Met het, kunt u accenten op meubels en textiel doen.
 • Zwart en wit. De trend in 2017. Deze combinatie maakt de kamer een strenge en beknopt.

Geweldige elegante combinatie van zwart en wit verfijnd in design slaapkamers is veelzijdig en kan gebruikt worden als een interieur component in elke stijlGeweldige elegante combinatie van zwart en wit verfijnd in design slaapkamers is veelzijdig en kan gebruikt worden als een interieur component in elke stijl

 Dankzij de nieuwe trends kunt experimenteren met de schijnbaar gewone kleuren. Correct gebruik van kleur kan echt verrassen en ruimte te maken om mee te spelen met nieuwe kleuren.

De beste kleuren voor de slaapkamer: een modieuze palet

Modern design opent een veld voor experimenten. Niet per se naar de laatste mode trends te volgen en gebruik maken van een wit of zwart, als de ziel diepe kleuren en levendige combinaties vereist.

Velen weten niet dat de paarse kleur maakt de sfeer in de slaapkamer mysterieuze en rustgevend. Er moet echter goed worden gecombineerd met andere kleuren.

Het is belangrijk om niet bang om te spelen met verf, zelfs de meest levendige kleuren kan soms verrassen voor zijn kalmerend effect.

De beste voorbeelden van combinaties van kleuren:

 • Aubergine en Marsala of mahonie;
 • De combinatie van room, melk en kersen;
 • champagne kleur en mosterd schaduw;
 • Een kamer in een poederachtige en oranje tinten met een heldere blauwe;
 • Kalk en muur in een vuurrode tint.

Bij het maken van een kamer die u nodig hebt om de juiste kleur te kiezen. Het is belangrijk om niet bang om te experimenteren met kleuren en hun tinten, soms de meest onverwachte combinaties kan de kamer een origineel, stijlvol en modern te maken.

Kleur in het interieur van een slaapkamer (video)

Succesvolle ontwerp slaapkamer hangt grotendeels af van de keuze van de kleuren voor de decoratie van de kamer. Modetrends kleur dit jaar kunt u een kamer in een verscheidenheid van kleuren te kopen. Door de keuze van de kleur zeer serieus moet worden genomen. Kleur beïnvloedt niet alleen de esthetische beleving van de ruimte, maar ook op de psycho-emotionele toestand. Kleur van invloed op rustige slaap, zodat u om te ontspannen en kalmeren. Om de master bedroom niet vervelen zag er, is het belangrijk om een ​​felle kleuraccenten te gebruiken. Welke kleur zou een slaapkamer zijn, iedereen beslist voor zichzelf. Het belangrijkste ding - dat de eigenaar gevoeld in het comfortabel.

Kleur oplossingen slaapkamer interieur (foto)

2b84f1e18fa54d65f46a6e74de59b1b2 10 romanticheskih-i-stilnyh-intererov-Spalen-10 372image 1920x1080resizeinterior10841322651108 1920x1080resizeinterior12344411359669149 2 20750s 1920x1080resizeinterior239991001383296247 796018277c0156f9243d5bb08fa7f943 10305376357864e95ebc5d182160538

Leave a Comment

Your email address will not be published.

20 − 11 =