patchwork tegels voor de keuken, evenals andere kleinigheden patchwork – nwhistorycourse.org

The BlogPatchwork in de keuken interieur ziet er fris en ongewonePatchwork in de keuken interieur ziet er fris en neobychnoA of het nodig is om een ​​patchwork in het interieur gebruiken? Impliceert een toepassing van complexe patronen of gewoon kleurcontrast. Is niet alles wat het te proeven. Bijgevolg is de eerste noodzaak om erachter te komen of het comfortabel voor de toekomstige eigenaar van het huis zal zijn. Toch moet worden opgemerkt dat in de keuken interieur patchwork ziet er fris en ongebruikelijk. Zo kunnen niet alleen de keramische tegels of kunststof (PVC, polyethyleen, polycarbonaat, enz.).


Patchwork stijl in het interieur van het huis

Patchwork ontwerp kan worden gebruikt om:

 1. gordijnen;
 2. gordijnen;
 3. in de decoratie van het plafond en wanden (of verlaagde plafonds of zelfs de eenvoudige wallpaper);
 4. in meubels ontwerp (modulaire keukens worden vaak ingericht op een zodanige wijze).

Patchwork maakte een interessante design meubelenPatchwork maakte een interessante design meubelen

En last but not least - een stijl, zelfs met zijn eigen handen kan worden ingesteld. Alles is eenvoudig - je nodig hebt om dezelfde tegel van dezelfde textuur te nemen, maar met verschillende patronen en handig om zich te hechten aan een weg. Het zal precies hetzelfde patchwork combinatie. Houd er echter rekening mee dat wanneer u dit ontwerp op één element - het moet worden gecombineerd met anderen.

Bijvoorbeeld, wanneer het keukenmeubel met voordeel geïnstalleerd gesmeed staal bekleed met glas, het ideaal zou een combinatie van een lappendeken van witte en donkere kleuren (het spel op het contrast) zijn.

Dit geldt voor de gordijnen, en zelfs het plafond (duplex gipsplaten met twee kleuren of een combinatie van glanzende film spanning).


Is het mogelijk om eventuele fouten in het ontwerp te vermijden bij het kiezen van een lappendeken? Het is inderdaad mogelijk, als, bijvoorbeeld, is genomen om het contrast van donkere en heldere kleuren kleurrijk. Blunders - het gebruik van eenvoudige interieur van kleurrijke tegels met enkele abstraktsionnym ornament. Het uiteindelijk zal belachelijk en chaotisch.

Gordijnen patchwork: Opties

Interior ontwerp begint, zoals u weet, met verlichting. En het wordt geregeld door middel van gordijnen. Maar met textiel verging het veel beter dan met de selectie van materialen voor het afwerken van gerechten.

Gordijnen en gordijnen patchwork versieren elke keukenGordijnen en gordijnen patchwork versieren elke keukenNatuurlijk, als het gaat om zowat gordijnen voor de keuken, en er is beter om gordijnen, gordijnen, of de zogenaamde Romeinse tinten gebruiken. Hoewel het moet worden verduidelijkt dat sommige fabrikanten hebben zelfs blinds met gevormde ornament. Maar ze mogen niet gebruikt worden zonder raadpleging van een ontwerper - je kunt alleen schadelijk voor het interieur.

Op welke variant om te stoppen? Moeten worden geleid door een keuken en de grootte van de raamopeningen:

 • Voor kleine keuken ideaal - traditionele gordijnen patchwork tot het niveau van de dorpel.
 • Voor middelgrote (tot 15 vierkante meter) met een zonwering kan worden gebruikt in de Romeinse stijl. Ze hebben niet alleen kunt u de hoeveelheid zonlicht dat de kamer binnenkomt aan te passen, maar ook kijken heel elegant, duur.
 • Voor grote keukens met weinig ramen, kunt u de patchwork gordijnen die zijn ingesteld in het midden van het venster opening in een onzichtbare richel gebruiken.

En waar de gordijnen in de stijl van patchwork krijgen? Er zijn twee opties - hetzij op hun eigen maken ze (natuurlijk, dat de voorkeur doorschijnende stof) of kopen kant-en-klare door de fabrikant. Natuurlijk, is het beter om het zelf te doen, maar het is niet elke webmaster zal worden bij de hand.

We moeten niet vergeten dat gordijnen, patchwork kan worden gecombineerd op één doek textiel van verschillende textuur en zelfs soorten - dit alles toegestaan.

Het belangrijkste ding - het is een mooi eindresultaat. Door het aansluiten van de verbeelding kan alleen gordijnen pereobustroit uw keuken onherkenbaar! En alle ideeën geen beperkingen hier. Dat is wat is het belangrijkste voordeel van patchwork.

Patchwork producten voor de keuken: dressing

Welke andere producten kunnen worden gebruikt voor het verfraaien van de keuken kamer? De eerste voor de geest te komen zijn gedekt, evenals nauwsluitende meubilair. Maar dit alles kan worden aangevuld, en andere kleine voorwerpen, waaronder servetten, handdoeken en zelfs staan ​​voor bekkens.

keuken decor kan worden aangevuld met servetten en staat voor bekkens in het ontwerp van patchworkkeuken decor kan worden aangevuld met servetten en staat voor bekkens in het ontwerp van patchwork


Overal patchwork ziet er aantrekkelijk en gepast. En het is niet per se alles wat het nodig heeft om te naaien. Patchwork in principe overal worden gebruikt, zelfs in de productie van kookgerei. En overal is het toegestaan ​​om te gebruiken. Bovendien kan dit alles worden besteld bij bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerp en de inrichting.

Een meer tegels zal een goede aanvulling om alle details zijn. Zoals hierboven vermeld, het belangrijkste ding - de juiste combinatie. Dat wil zeggen, als u gebruik maakt van een aantal kleurrijke ornamenten in dezelfde tegel, is het raadzaam om te gebruiken op servetten, borden, beddenspreien of tapijten die aan de deur zijn geplaatst. En het is de kleine dingen een gunstige en comfortabele sfeer. In de keuken - dit is zeer belangrijk, omdat hier niet alleen eten, maar ook voor een vakantie voor het hele gezin geestelijk feest.

Dus, in sommige keuken items patchwork zeggen:

 1. is uitgesproken
 2. in de keuken accessoires, zoals servetten, handdoeken;
 3. in meubelen;
 4. in een pot.

Het is natuurlijk dat deze gordijnen kunnen toevoegen. De kamer heeft geen eenvoudig om alle ideeën van de eigenaar uit te voeren zijn. Grotendeels alle elementen in harmonie kan zelfs 4-6 vierkante meter.

Patchwork en badkamer

Heeft patchwork en badkamer gecombineerd? Over, maar alleen als we het hebben over de finish, want er wordt voornamelijk gebruikt minimalistiki stijl. Dus, zoals in de keuken, voeg een patchwork ontwerp in een paar kleine dingen - overbodig zou zijn. Maar als het badhuis heeft een enorme omvang en lijkt meer op een sauna, is er een lappendeken zou passend zijn. Maar in de meeste huishoudens deze kamer kost meestal slechts een paar vierkante meter.


Patchwork zal passende in de badkamer grote zaal zijnPatchwork zal passende in de badkamer grote zaal zijn

Wat tegel is geschikt voor de badkamer? Beter om kant-en-klare pakketten patchwork kopen. Het feit dat de vloer- en wandtegels van verschillende diktes. Maar het voorste deel daarvan moet hetzelfde zijn. Als we willen een aantal ongelooflijke lied te maken, is het het beste om een ​​tegel kleur dicht te kiezen. Ornament - het is een klein deel. Er wordt verondersteld om een ​​verscheidenheid aan vormen aan te sluiten, variërend van eenvoudige patronen en patronen, kleuren en afwerking met mariene kwesties.

Maar er zijn basisregels badkamers versieren. dus:

 • Sheer bad (of douche) dient te bestaan ​​uit een aantal rustige tinten. Hier patronen en ornamenten zijn uitsluitend toegestaan ​​de glasplaten, die dezelfde cel of hydromassagesysteem gesloten.
 • Patchwork op het plafond - niet de beste optie. Het is beter om de traditionele witte of beige gipsplaten, film spanning te gebruiken. Tegel is over het algemeen niet nodig.
 • Patchwork decoratie stond slechts één wand. Zo kunnen bijvoorbeeld de leegte boven de gootsteen en de spiegel (indien plafondhoogte dan 2,5-3 meter).

Je kunt ons niet alleen beperken tot keramische tegels. Als de badkamer eenvoudig is bedekt met een gordijn, zal er passend in dezelfde patchwork design met muren. Maar al moet nog steeds heel voorzichtig zijn met een dergelijke keuze.

patchwork tegels voor keuken (video)

In het algemeen, lappen deken design - dit is nogal een controversiële beslissing. Het is moeilijk te combineren en te kiezen. Maar als je de eenvoudige regels van het ontwerp te volgen, het eindresultaat is zeker indrukwekkend.

patchwork tegels voor keuken (foto)

08676b4f6d152fXLpatchwork tegels voor de keuken, evenals andere kleinigheden patchwork04 ----0acf51b846b606XL5Pechvork7c79d72f0055e4554d4a439eb65c8f8454fe058a45256958original1053

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 59 = 68

Adblock
detector