The BlogDe panelen van de tegels - ideaal en de originele versie van het versieren van de muren in de keukenDe panelen van de tegels - ideaal en de originele versie van de decoratie op de muur kuhneUstanavlivaetsya panelen van tegels in de keuken of badkamer om een ​​compleet beeld van de kamer te vormen. Afhankelijk van de dominante kleur, graad van verlichting en ruimte parameters geselecteerde patroon en vormen patronen. Een rol in de definitieve selectie van het ontwerp speelt een sanitaire plaats betekent locatie.


Panel van tegels in de badkamer: kamer te houden area

Het succes van de toekomstige samenstelling hangt af van de juiste definitie van de grootte van de kamer. Het belangrijkste ding - om een ​​evenwicht te vinden tussen de voorgestelde samenstelling en badkamer als geheel te slaan. Als het gaat om grote hoeveelheden, is het raadzaam om een ​​hele muur panelen toe te wijzen. Abstracte vormen, landschap of stilleven - varianten samenstelling bepaald esthetische voorkeuren. We moeten niet vergeten over een aantal beperkingen.

De eerste is de overheersende kleur in de badkamer. Kleur en toon moet iets anders zijn. In dit geval zal niet de visuele indruk dat de zee geschilderd op een betonnen muur. De tweede beperking is gerelateerd aan de prestaties van de ruimte.

Op veelvuldig opduiken van sporen van de schimmel en vocht kunnen te massief samenstelling niet. Anders overtollig vocht langzaam maar zeker vernietigen de indruk van de figuur.

De panelen van de tegels doen heel vaak in de badkamer. Juist gekozen patroon panelen perfecte aanvulling op het ontwerp van de badkamerDe panelen van de tegels doen heel vaak in de badkamer. Juist gekozen patroon panelen perfecte aanvulling op het ontwerp van de badkamer

Completeert deze lijst van de selectie van noodzakelijke tegelgrootte:


 1. Een grote kamer vergt veel van de stukken. Minder dan het oog ziet de verbindende naden tussen de elementen, hoe beter de algemene perceptie van een coherent beeld.
 2. Groot formaat stelt eisen aan de tekening zelf. Het is noodzakelijk om geven te kleine elementen in het voordeel van de tekeningen met het vooruitzicht.
 3. In kleine badkamers patroon op de tegels altijd gekenmerkt door kleine omvang en hoge gehalten dichtheid.

Ongeacht de grootte van de hal is het raadzaam om de panelen van beschilderde glazen substraat te installeren. Dit zal een gevoel van lichtheid in het appartement als een geheel te vormen.

Afzonderlijk ontwerpers stoppen bij de keuze van de donkere en lichte stijl in de vorming van een panel van tegels. Heldere kleuren, in tegenstelling tot het donker, niet het effect van de visuele rommel geven. Dat is de reden waarom, ongeacht de oppervlakte van de badkamer is het beter om te stoppen op een lichte versie.

Keramische panel: kenmerkt selectie

Verschillende uitvoeringsvormen worden gepresenteerd in de handel netwerk, zodat een onervaren persoon kan gemakkelijk in de war raken. Het vinden van je foto's zijn klaar om het ontwerp-oplossingen helpen. Na het zien van hen, is het gemakkelijk om de beste optie voor uw badkamer of keuken te selecteren. In hun fysieke en esthetische eigenschappen van keramische panelen zijn duurzaam en bestand tegen vocht en temperatuurveranderingen.Zijn populariteit is beveiligd door bepaalde prestatie kenmerken die keramiek onderscheiden ten opzichte van andere materialen.

Keramische panel heeft vele voordelen, dat is de reden waarom in het ontwerp van de faciliteiten worden gebruikt door vele ontwerpersKeramische panel heeft vele voordelen, dat is de reden waarom in het ontwerp van de faciliteiten worden gebruikt door vele ontwerpers

voordelen

 • De lage kostprijs;
 • Grote selectie van kleuren - die Marazzi harmonieuze combinatie van verschillende textuur en stijl;
 • Verschillende texturen;
 • Bestand tegen hoge vochtigheid;
 • Hoge oppervlakte effect;
 • Duurzaamheid aangebracht patroon.

De klant kiest het gewenste patroon, maar voor een goed visuele waarneming van ruimte voorkeur lichte kleuren. Bijvoorbeeld, het beeld van zeegebieden met drijvende dolfijnen, Paradise Island of bloemen aan de kamer te versieren. Als om welke reden de eigenaar niet willen elke dag de traditionele muur van de keramische moet worden weggegooid in het voordeel van de imitatie van natuurlijke materialen te zien.

Natuurlijke panelen van graniet

Materiaal dat wordt gebruikt om een ​​natuurlijke sfeer in de keuken of badkamer te creëren. Gemaakt van porselein zijn duurzaam.

Vanuit het oogpunt van visuele waarneming van genoemd plaatmateriaal met succes bootsen de natuur stenen muur. Ongeacht de mate van luxe inrichting, Kerama past perfect in het interieur.

Natuurlijke graniet panelen van looks elegant, stijlvol en uniek in elke kamerNatuurlijke graniet panelen van looks elegant, stijlvol en uniek in elke kamer

Voor het kopen van ontwerpers raden om de voors en tegens van het kopen van het te analyseren:

 1. Kerama marktprijs is duurder dan andere materialen toe te schrijven aan betere prestaties.
 2. Duurzaamheid - onder de aanbevolen gebruiksomstandigheden panels zal duren voor tientallen jaren.
 3. Zoals gebruikt tekening - de textuur van het materiaal vereist selectie luxe dit. Bijvoorbeeld, graniet - een goede basis voor het natuurlijke landschap. Deze ruime kamer ziet er goed uit gebied van bloemen, en in een kleine kamer - orchideeën.

Panels van tegels voor de keuken: de geheimen van de installatie

De keuze tussen abstracte vormen en concrete landschappen gedefinieerd esthetische voorkeuren van de eigenaar. In de afgelopen jaren, wordt de voorkeur gegeven aan het mozaïek variant. Aan de ene kant kun je verbergen fysieke gebreken muren. Aan de andere kant, kunt u een paar centimeter van de visuele ruimte toe te voegen. Werk begint met de uitlijning van de muren.


Gebruikt voor deze mortel, niet aftrekbaar keuken. Het belangrijkste ding - vergeet niet om alle sporen van oude gips te verwijderen.

Als u oneffen muren in de keuken, dan kunt u de panelen van tegels te gebruiken. Het valt te verbergen wand defectenAls u oneffen muren in de keuken, dan kunt u de panelen van tegels te gebruiken. Het valt te verbergen wand defecten

De verdere handelwijze is als volgt:

 • Set bakens op cement-zand oplossing;
 • De afstand tussen hen is 10 tot 15 cm;
 • Voor het aanbrengen van de pleister noodzaak om primer het oppervlak, of een enorme drop off samenstelling van voedsel;
 • Inachtneming van de tijd die nodig is voor het drogen van de oplossing;
 • Aanvankelijk zal de samenstelling op de grond worden gezet om de integriteit van de elementen te controleren;
 • Als de panelen als gevolg van architectonische kenmerken van de kamers nodig minor in orde maken, is het uit met de verplichte naleving van symmetrie uitgevoerd.

Zodra alle parameters zijn opgegeven, het installatieproces begint. Het belangrijkste ding - om de regel van symmetrie te observeren. Anders zal het beeld blijken ongelijk.

Kenmerken montagepanelen van tegels voor de keukenschort

Afzonderlijk, moeten we het geval beschouwen als de samenstelling van de wand van het niveau van het platform bereikt. Het wordt aanbevolen om te beginnen met de oprichting van een panel op het niveau van 75-78 cm vanaf de voorzijde van de vloer. Voor de installatie van de tegel gebruikt gespecialiseerde lijmen. In de meeste gevallen gebruikt u CD profiel voor gipsplaat. Hij elimineert de mogelijkheid van het verschuiven van de bovenste rijen van de keramische tegel.


De installatie van panelen van tegels voor een schort in de keuken, kunt u uw eigen, niet per se om professionals in te huren, het belangrijkste ding - in het bezit van alle benodigde gereedschappen en materialenDe installatie van panelen van tegels voor een schort in de keuken, kunt u uw eigen, niet per se om professionals in te huren, het belangrijkste ding - in het bezit van alle benodigde gereedschappen en materialen

Daarnaast is de release aantal andere verplichte praktische suggesties over hoe om problemen te voorkomen:

 • Stapeling alleen op het oppervlak glad uitgevoerd;
 • Profiel voor CHF kan worden vervangen door houten latten;
 • Tijdens het bedrijf, moet u een kleine stand die een druk op de levering creëert.

Hoe kan panelen op de vloer tegels te selecteren

Ontwerpers raden om maximale zorgvuldigheid bij het kiezen van het deksel op de vloer. In de eerste plaats is er een functioneel deel - weerstand tegen slijtage en vocht. Klassiekers van het genre wordt beschouwd als een bekleding van marmer, maar dan lijdt esthetisch deel. Als de eigenaar heeft een verlangen om de vloer erg stijlvol te maken, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal van de nuances.

Voor het zwembad wordt gekozen niet zozeer esthetisch als duurzame coating.

Bij het selecteren van een panel van tegels op de vloer, moet je aandacht besteden aan de functionaliteit en bruikbaarheidBij het selecteren van een panel van tegels op de vloer, moet je aandacht besteden aan de functionaliteit en bruikbaarheid

In andere gevallen moet u de volgende tips:

 1. Bath gekozen thema gerelateerd aan water of exotische. Bijvoorbeeld, om te benadrukken de elegantie en de smaak voor dure dingen zullen nefritis.
 2. In de hal geschikte bloemmotieven zoals tulpen.
 3. Het verfraaien van badkamers - een aparte kwestie die veel conflicten veroorzaakt. Ontwerpers hebben de neiging om te denken dat zelfs in een beperkte ruimte van de vloer kan worden omgezet. De voorkeur moet worden gegeven aan de ruimte van de tekeningen met het vooruitzicht visueel uit te breiden.

Luxe handgemaakte keramische panelen

De wanden en plafonds aangebracht tegels met een voltooide patroon of model variant verfraaien. In het tweede geval wordt het keramische aangebracht over de gewenste afbeelding.

Beide varianten gevormd binnen visuele accenten, en elk van hen verschillen qua complexiteit. Bijvoorbeeld wandbekleding aangebracht via gerede tegel, vergt veel tijd voor het drogen.

Origineel en prachtige muurschildering van keramiek handgemaakte perfect passen in het interieur van elke ruimteOrigineel en prachtige muurschildering van keramiek handgemaakte perfect passen in het interieur van elke ruimte

Onder andere kenmerken onderscheiden de volgende:

 • kant en klare opties zijn niet altijd gemakkelijk om te passen in de kamer met de bestaande interieur;
 • selectie van de optimale kleurenschema van het voltooide beeld duurt lang;
 • voor het aanbrengen van beelden naar een bestaande coating, is het noodzakelijk om de werkomstandigheden in de ruimte te onderzoeken.

Panelen van de plafondtegel voor de ruimte van een kind

handgemaakt product zal het kind te behagen nam een ​​lange tijd om te installeren. Het succes hangt af van de juiste keuze van kleur oplossingen en producten. Het is een vergissing te denken dat China in dit opzicht slechter dan Frankrijk of Rusland. De studie beschrijft de tegels zal de kans op fouten te verminderen.

De kleurrijke en originele panelen van de plafondtegels voor de kinderkamer zal u en uw kind te verrukken, maakt u een kamer sfeer van vreugde en warmteDe kleurrijke en originele panelen van de plafondtegels voor de kinderkamer zal u en uw kind te verrukken, maakt u een kamer sfeer van vreugde en warmte

Ontwerpers aanbevelingen gedaan over hoe kinderen het ontwerp zou moeten zijn:

 • Nadruk op pastelkleuren;
 • Om veiligheidsredenen moet het gebruik van glas inserts worden weggegooid;
 • Het gebruik van warme kleuren;
 • Decoratieve coating wordt rekening gehouden met de belangen van het kind.

Panelen gemaakt van keramische tegels (video)

De panelen van de tegels - een stijlvolle decoratie voor de kamer, ongeacht de parameters. Juist gekozen voor de vorm, kleur en grootte van de tegels - de sleutel tot succes. De tweede component is gerelateerd aan het putje voor het voorbereidingsproces. Aligned muren, hoge kwaliteit lijm en de inachtneming van een aantal gemeenten in verband met de installatie van decoratieve elementen - dit alles zal de levensduur van de panelen te verhogen.

De panelen van de tegels (foto)

11-- 13-- 15 96 11205-- 1920x1080resizeinterior14464491365040161- 18188saba03z-- 4321855-- 5218792- 723787083-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 2 =