Paneler av plattor: topp 5 idéer för användning – nwhistorycourse.org

The BlogPaneler av kakel - perfekt och den ursprungliga versionen av dekorera väggarna i köketPaneler av plattor - ideal och den ursprungliga versionen av dekoration på väggen kuhneUstanavlivaetsya paneler kakel i köket eller badrummet för att bilda en fullständig bild av rummet. Beroende på den dominerande färg, grad av belysnings- och rumsparametrar valda mönster och bildar mönster. En roll i det slutliga urvalet av designen spelar en sanitär plats betyder plats.


Panel av kakel i badrummet: hålla room area

Framgången för den framtida sammansättning beror på den korrekta definitionen av storleken på rummet. Det viktigaste - att hitta en balans mellan den föreslagna sammansättningen och badrum som helhet. När det gäller stora mängder, är det lämpligt att fördela en hel väggpaneler. Abstrakta former, landskap, eller stilleben - varianter sammansättning definierad estetiska preferenser. Vi får inte glömma vissa begränsningar.

Den första är den dominerande nyansen i badrummet. Färg och ton bör vara något annorlunda. I detta fall kommer inte det visuella intrycket att havet målade på en betongvägg. Den andra begränsningen är relaterad till prestanda utrymme.

På täta utseende spår av mögel och fukt kan inte göra alltför stor sammansättning. Annars fukt sakta men säkert förstör intrycket av figuren.

Paneler av kakel gör mycket ofta i badrummet. Korrekt utvalda mönster paneler perfekt komplement till utformningen av badrummetPaneler av kakel gör mycket ofta i badrummet. Korrekt utvalda mönster paneler perfekt komplement till utformningen av badrummet

Avslutar denna lista för val av nödvändig plattstorlek:


 1. Ett stort rum kräver en hel del bitar. Mindre än ögat ser anslutnings sömmarna mellan elementen, desto bättre för den allmänna uppfattningen av en sammanhängande bild.
 2. Stor storlek ställer krav på själva ritningen. Det är nödvändigt att ge upp alltför små element till förmån för ritningar med utsikten.
 3. I små badrum mönster på brickor är alltid kännetecknas av liten storlek och höga komponenter densitet.

Oberoende av storleken av hallen är det tillrådligt att installera paneler av målade glassubstrat. Detta kommer att utgöra en känsla av lätthet i lägenheten som helhet.

Separat designers stannar vid valet av mörka och ljusa stil i bildandet av en panel av plattor. Ljusa nyanser, i motsats till den mörka, inte gav effekten av visuella röran. Det är därför, oavsett hur stor yta i badrummet är bättre att stanna på en light-version.

Keramiska panelen: funktioner val

Olika utföranden presenteras i handel nätverk, så en oerfaren person kan lätt bli förvirrad. Hitta dina bilder är redo att hjälpa konstruktionslösningar. Efter att ha sett dem, är det lätt att välja det bästa alternativet för ditt badrum eller kök. I sina fysikaliska och estetiska egenskaper hos keramiska paneler är slitstarka och motståndskraftiga mot fukt och temperaturförändringar.Dess popularitet är säkrad av vissa prestandaegenskaper som skiljer keramik jämfört med andra material.

Keramiska panelen har många fördelar, vilket är anledningen till i utformningen av sina anläggningar används av många designersKeramiska panelen har många fördelar, vilket är anledningen till i utformningen av sina anläggningar används av många designers

fördelar

 • Den låga självkostnadspriset;
 • Stort urval av färger - täcker Marazzi harmonisk kombination av olika struktur och stil;
 • Olika texturer;
 • Motstå hög fuktighet;
 • Hög yta effekt;
 • Hållbarhet deponerade mönstret.

Kunden väljer det önskade mönstret, men för bättre visuell rumsuppfattning är att föredra ljusa färger. Till exempel bilden av marina utrymmen med flytande delfiner, paradisö eller blommor dekorera rummet. Om du av någon anledning ägaren inte vill se varje dag den traditionella vägg keramiska ska kasseras till förmån för imitation av naturliga material.

Naturliga paneler av granit

Material som används för att skapa en naturlig stämning i köket eller badrummet. Tillverkad av porslin är hållbara.

Med tanke på visuella intrycket av nämnda platta material för att framgångsrikt härma den naturliga stenmur. Oavsett graden av lyxig inredning, passar perfekt in i kupén Kerama.

Naturlig granit paneler ser elegant, eleganta och unika för alla rumNaturlig granit paneler ser elegant, eleganta och unika för alla rum

Innan du köper designers rekommenderar att analysera för- och nackdelar med att köpa det:

 1. Kerama marknadspriset är dyrare än andra material på grund av förbättrad prestanda.
 2. Hållbarhet - under rekommenderade Villkor paneler kommer att pågå under flera decennier.
 3. Som används ritning - strukturen av materialet kräver valet lyx detta. Till exempel, granit - en god grund för det naturliga landskapet. Detta rymliga rum ser bra fält av blommor, och i ett litet rum - orkidéer.

Paneler av plattor för köket: hemligheter installation

Valet mellan abstrakta former och konkreta landskap definierade estetiska preferenser ägaren. Under de senaste åren, ges företräde till den mosaik variant. Å ena sidan kan du dölja fysiska brister väggar. Å andra sidan, kan du lägga till några centimeter visuell rum. Arbetet inleds med anpassningen av väggarna.


Används för detta bruk, inte avdragsgill köket. Det viktigaste - glöm inte att ta bort alla spår av gamla gips.

Om du har ojämna väggar i köket, kan du använda panelerna av plattor. Det är perfekt dölja väggdefekterOm du har ojämna väggar i köket, kan du använda panelerna av plattor. Det är perfekt dölja väggdefekter

Den fortsatta tillvägagångssättet är som följer:

 • Ställ fyrar på cement-sand lösning;
 • Avståndet mellan dem är 10 till 15 cm;
 • Före applicering av plåstret behovet att prima substratet, eller en massiv avhopp livsmedelskomposition;
 • Vidhäftning till den tid som krävs för torkning av lösningen;
 • Ursprungligen kommer sammansättningen att läggas på golvet för att kontrollera integriteten hos elementen;
 • Om panelerna på grund av arkitektoniska detaljer i rummen kräver mindre trimning är det genomförs med den obligatoriska iakttagande av symmetri.

När alla parametrar anges, börjar installationsprocessen. Det viktigaste - att observera regeln om symmetri. Annars kommer bilden bli ojämn.

Funktioner fästpaneler av plattor för köket förkläde

Separat måste vi överväga fallet när sammansättningen av väggen når nivån av rampen. Det rekommenderas att börja med inrättandet av en panel på samma nivå som 75-78 cm från framsidan av golvet. För installation av kakel används specialiserade lim. I de flesta fall använda CD-profil för gips. Han eliminerar risken för att skjuta de övre raderna av keramiska plattor.


Montering av paneler av plattor för ett förkläde i köket kan du göra din egen, inte nödvändigtvis att anställa personal, det viktigaste - att vara i besittning av alla nödvändiga verktyg och materialMontering av paneler av plattor för ett förkläde i köket kan du göra din egen, inte nödvändigtvis att anställa personal, det viktigaste - att vara i besittning av alla nödvändiga verktyg och material

Dessutom frigör antal andra obligatoriska praktiska förslag om hur man undviker problem:

 • Stapling utförs endast på den utjämnade ytan;
 • Profil för CHF kan ersättas med träribbor;
 • Under drift, se till att använda ett litet stativ som skapar en påfrestning på utbudet.

Hur man väljer paneler på golvplattor

Designers rekommenderar att utöva maximal vård i valet av locket på golvet. För det första finns det en funktionell del - motstånd mot nötning och fukt. Klassiker i genren anses vara en beläggning av marmor, men i detta fall lider av en estetisk del. Om ägaren har en önskan att göra golv snyggt, är det nödvändigt att ta hänsyn till några av nyanserna.

För poolen valt att inte så mycket estetiska lika hållbart beläggning.

När du väljer en panel av plattor på golvet, bör du vara uppmärksam på dess funktionalitet och pragmatismNär du väljer en panel av plattor på golvet, bör du vara uppmärksam på dess funktionalitet och pragmatism

I andra fall måste du följa dessa tips:

 1. Bath valda temat i samband med vatten eller exotiska. Till exempel, för att understryka elegans och smak för dyra saker kommer nefrit.
 2. I korridoren lämpliga blommotiv såsom tulpaner.
 3. Dekorera badrum - en separat fråga som orsakar en hel del tvister. Designers tenderar att tro att även i ett begränsat utrymme på golvet kan konverteras. Företräde bör ges åt visuellt utöka utrymmet av ritningarna med utsikten.

Lyxiga handgjorda keramiska paneler

Att dekorera vägg- och innertaksbeläggningar applicerade plattor med en färdig mönster eller modell variant. I det andra fallet, är det keramiska appliceras över den önskade bilden.

Båda varianterna bildade inomhus visuella accenter och var och en av dem skiljer sig i termer av komplexitet. Till exempel, vägg beläggning applicerad över den färdiga kakel, kräver mycket tid för torkning.

Original och vackra keramiska väggmålning handgjorda passar perfekt i det inre av alla rumOriginal och vackra keramiska väggmålning handgjorda passar perfekt i det inre av alla rum

Bland andra funktioner skiljer följande:

 • färdiga alternativ är inte alltid lätt att passa in i rummet med den befintliga inredningen;
 • val av optimal färgsättning av den färdiga bilden tar lång tid;
 • före applicering av bilder till en befintlig beläggning, är det nödvändigt att undersöka arbetsförhållandena i rummet.

Paneler av taket kakel för ett barns rum

Handgjorda produkter kommer att glädja barnet tog lång tid att installera. Framgången beror på rätt val av färglösningar och produkter. Det är ett misstag att tro att Kina i detta avseende värre än Frankrike eller Ryssland. Studien beskriver plattorna minskar risken för fel.

Färgstarka och originella paneler av takplattor för barnrum kommer att glädja dig och ditt barn, skapa ett rum atmosfär av glädje och värmeFärgstarka och originella paneler av takplattor för barnrum kommer att glädja dig och ditt barn, skapa ett rum atmosfär av glädje och värme

Designers gjorde rekommendationer om hur barns design bör vara:

 • Betoning på pastellfärger;
 • Av säkerhetsskäl ska kasseras användningen av glasinsatserna;
 • Användningen av varma färger;
 • Dekorativ beläggning tar hänsyn till barnets bästa.

Paneler gjorda av keramiska plattor (video)

Paneler av kakel - en elegant inredning för rummet, oavsett dess parametrar. Korrekt valt form, färg och storlek på plattorna - nyckeln till framgång. Den andra komponenten är relaterad till brunnen för den förberedande processen. Inriktade väggar, högkvalitativa lim och efterlevnad av ett antal kommuner i samband med installation av dekorativa element - allt detta kommer att öka livslängden på panelerna.

Paneler av plattor (foto)

11--13--159611205--1920x1080resizeinterior14464491365040161-18188saba03z--4321855--5218792-723787083-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

81 − 74 =

Adblock
detector