Panelen met hun handen uit afvalmateriaal: 20 ideeën voor creativiteit – nwhistorycourse.org

The Blog



Panelen gemaakt van schroot materialen zullen oorspronkelijk en goedkoop versieren uw huisPanelen gemaakt van schroot materialen zullen oorspronkelijk en goedkoop versier je domaPanno met hun handen uit schroot materialen - een economische en, tegelijkertijd, het originele manier om de ruimte te versieren om uw huis een beetje helderder en uniek. geen canons of verboden: als grondstof, kun je alles wat je wilt gebruiken.


Panelen gemaakt van stenen: de originaliteit in de details

Om het schilderij uit te voeren kunnen worden bereid zee kiezels of de aankoop van hun mini-equivalenten in de winkel. Het belangrijkste is dat alle elementen op vakkundige wijze samengevoegd.

Kennismaken met het werk, is het belangrijk om duidelijk te begrijpen wat je wilt om het resultaat te zien:

 • Nog het leven;
 • Natuurlijke landschap;
 • Portrait;
 • Abstractie.

Vóór aanvang van de werkzaamheden op de stenen van het panel moet het thema overwegen en pick-up stenen of kiezels juiste kleur en grootteVóór aanvang van de werkzaamheden op de stenen van het panel moet het thema overwegen en pick-up stenen of kiezels juiste kleur en grootte

Als basis voor het schilderij is het beter om jute of canvas te gebruiken. Als het mogelijk is, de toekomst beeld schetst van een betere potloodschets dwars door.
Wees niet bang voor experimenten, zijn ze in dit geval zal alleen ten goede komen door het maken van panelen van stenen echt exclusief.


Knutselen voor de kleintjes: een panel van ballen

Wie houdt er niet kleurrijke ballonnen te houden? Maar weinig mensen weten dat hun handen van hen een echt kunstwerk kan maken - decoratieve panelen. Bovendien is het proces kunnen en moeten de kleinste betrekken.

Panelen gemaakt van ballonnen ziet er zeer elegant en zullen zeker genieten van de kinderenPanelen gemaakt van ballonnen ziet er zeer elegant en zullen zeker genieten van de kinderen

Het gehele proces kan worden onderverdeeld in verschillende fasen:



 • De keuze van de onderwerpen;
 • De keuze van geschikte materialen;
 • Markering "canvas";
 • Direct proces decoratie.

Balls kan worden gesneden, een beetje opgeblazen, vouwen in drie-dimensionale beelden: de zon, bloemen en wolken. Verschillende vormen en kleuren ballen opent een groot veld voor de activiteit.

Klassiekers van het genre - een panel van kegels

Het is moeilijk om een ​​persoon die in de kindertijd deed handwerk uit kegels vinden. Deze natuurlijke materiaal is onmisbaar en informeel kunstenaars die willen een exclusieve panel van schroot materialen uit te voeren.

Panelen gemaakt van kegels - een vertrouwde jeugd ambachtelijke productie-technologiePanelen gemaakt van kegels - een vertrouwde jeugd ambachtelijke productie-technologie

Echter, om ervoor te zorgen dat het materiaal goed gedroeg zich tijdens de operatie, is het noodzakelijk om de juiste te kiezen:

 • Alle klonten moeten ongeveer dezelfde grootte;
 • De beste tijd van de collectie - het einde van de zomer - begin van de herfst;
 • Vóór aanvang van de werkzaamheden van de overblijfselen van hars kegels moeten worden verwijderd;
 • Kegels beter te schilderen op voorhand en laten drogen voor meerdere dagen.

Maximaal geduld, een minimum aan ervaring en een panel van kegels gewoon gedoemd tot succes.

Exclusief voor kenners: een panel van foamirana

Handwerk uit foamirana - een relatief nieuwe trend voor lokale kunstenaars, kreeg een relatief korte periode van erkenning en niet-officiële bijnaam - kunstmatige suède. Dat is geen toeval.

Foamiran - een relatief nieuw materiaal, die echter, heeft al populariteit verdiend vanwege zijn aantrekkelijkheid en duurzaamheidFoamiran - een relatief nieuw materiaal, die echter, heeft al populariteit verdiend vanwege zijn aantrekkelijkheid en duurzaamheid

materiaal:


 • slijtvast;
 • Eenvoudig te bedienen;
 • Heeft visuele aantrekkingskracht na verloop van tijd niet te verliezen;
 • Niet bang voor water.

Met het oog op een prachtige muurschildering van foamirana best om bloemen die blijkbaar niet anders zullen te maken krijgen. Dergelijke panelen passen perfect in elk interieur.

Panelen gemaakt van jute - een uitkomst voor elk huis

Denim, die meestal worden gemaakt van zakken, kan niet altijd worden gebruikt voor het beoogde doel, in feite is het een uitstekende springplank voor artistieke experimenten.

Bijvoorbeeld, zoals:

 • Human beelden;
 • bloemen;
 • vruchten;
 • Natuurlijke motieven.

Hoewel dit een eenvoudige, jute kan een uitstekend materiaal voor de vervaardiging van panelenHoewel dit een eenvoudige, jute kan een uitstekend materiaal voor de vervaardiging van panelen


Al deze komen tot leven op de panelen gemaakt van slechts één materiaal - jute. Natuurlijk kan het patroon worden versierd met satijnen linten, kralen, voeg heldere kleuren met behulp van aquarellen ... Dit alles is ter beoordeling van de creatieve.

Decoratief paneel van klei: jeugdherinneringen

Als kind, beelden van klei waarschijnlijk gebeeldhouwd al, maar nu is het tijd om verder te gaan naar een nieuw niveau van excellentie. Elke master class leest weer herinneren vaardigheden om te werken met dit materiaal kan heel goed elke volwassene, met een nogal strak ontworpen uiteindelijk. Als basis voor het schilderen is het beter om een ​​dunne plastic plaat, die het best zal de uitrol van plasticine nemen.

Met de klei gemakkelijk om te werken, dat is waarom van het is gemakkelijk mogelijk om een ​​mooie compositie voor panelen vormenMet de klei gemakkelijk om te werken, dat is waarom van het is gemakkelijk mogelijk om een ​​mooie compositie voor panelen vormen

Met het oog op latere sieren de ruimte, kunt u gebruik maken van de volgende materialen:

 • jute;
 • Atlas;
 • katoen;
 • Herbarium.

De belangrijkste taak - te koppelen tussen een geselecteerde kleur en proberen om een ​​realistisch beeld te tekenen. Een paar uur van inspanning, en een foto zal worden opgehangen aan de muur.

Panelen gemaakt van klei: deze fantastische decor

Het maken van aardewerk behoort tot de categorie van de meest populaire hobby's over de hele wereld. Voordat u begint om een ​​foto te maken, moet het zijn om klei cijfers vormen en te verbranden. Alleen dan kun je beginnen met een panel van klei te bootsen. Alternatief gebruik van een polymere voorvorm klei handvat dat nog eenvoudiger.

Clay - een unieke natuurlijke materiaal, van waaruit u echte meesterwerken kunt creërenClay - een unieke natuurlijke materiaal, van waaruit u echte meesterwerken kunt creëren

Met het oog op een meer effectieve resultaat te verkrijgen, kunt u het werk van de volgende onderdelen aan te vullen:

 • Kunstbloemen;
 • Decoratieve gras;
 • Gedroogde bloemen.

Kijk deze werken heel effectief en, belangrijker nog, gemakkelijk te absoluut geen muur te versieren.

High-tech stijl in het interieur: panelen van metaal

Gesmeed rozen zijn al lang een symbool van romantiek. Panelen gemaakt van metaal - is niet een origineel idee voor een meester? Aankoop metaalstructuren kunnen reeds uitgevoerd in dezelfde uitvoeringsvorm of onafhankelijk gemaakt. Een andere vraag - dit de juiste fixatie, waardoor metaalproducten stevig op de reproductie wordt gehouden.

Om de handen van de metalen panelen maken - niet de taak van de eenvoudige, maar het resultaat is de moeite waardOm de handen van de metalen panelen maken - niet de taak van de eenvoudige, maar het resultaat is de moeite waard

Kan enkele zijn:

 • Lijm fixatie;
 • Speciale haken;
 • Bevestiging met schroefdraad.

metaal kan worden gelakt Desgewenst kunnen echter, lijkt niet minder effectief natuurlijke kleur.

Panelen gemaakt van mos: een ongewone buurt

Een materiaal, zoals mos, gebruikt voor decoratieve doeleinden is zeldzaam genoeg, maar het kan worden gebruikt om heel stijlvol interieur oplossing te krijgen. Islands of mos, moet je voor te bereiden op voorhand, zeer goed gedroogd en geschilderd in de gewenste kleur.

Moss het combineren van verschillende kleuren, kunt u originele composities makenMoss het combineren van verschillende kleuren, kunt u originele composities maken

In dit werk is het belangrijk om te voldoen aan de volgende eisen:

 • nauwkeurigheid;
 • traagheid;
 • Behendigheid.

Het is het beste verkregen uit het mos natuurlijke motieven, harmonieus aan de gebruikte materialen.

Panelen gemaakt van pasta: het is makkelijk en leuk

Elke vorm van pasta te openen echt breed scala voor creativiteit:

 • abstractie;
 • Fantasie beelden;
 • Portretten.

Vandaag op de planken u een breed scala van pasta modellen - waarom ze niet gebruiken voor de productie van panelenVandaag op de planken u een breed scala van pasta modellen - waarom ze niet gebruiken voor de productie van panelen

Je hoeft alleen de juiste vorm van pasta te kiezen. Dan zal het beeld uitzonderlijk zijn.

Hoe maak je een panel van wedstrijden assembleren

Wat kan worden gemaakt van gewone wedstrijden? Ja, wat dan ook, en in het bijzonder, en een prachtige muurschildering. Helder, kleurrijk, easy-to-fulfilment ...

Het heeft een aantal voordelen:

 • Het kan samen worden vervaardigd met kinderen;
 • Het opent mogelijkheden voor het spel van de verbeelding;
 • Het maakt niet verliest zijn aantrekkelijke uiterlijk na verloop van tijd.

De panelen van de wedstrijden is eenvoudig te maken, en het zal je gelukkig voor een lange tijd te makenDe panelen van de wedstrijden is eenvoudig te maken, en het zal je gelukkig voor een lange tijd te maken

Het belangrijkste is - zet de wedstrijd op het doek met lijm onmiddellijke fixatie. Dan zal creaties geen wisselvalligheden van het leven te vrezen.

Leuk en eenvoudig: een panel van katoen schijven

Uit de longen, is de lucht letterlijk wol deeltjes kunnen verbazingwekkende meesterwerken, maar voor de panelen is het beter om een ​​aantal katoen discs te gebruiken. Extern, vooral als ze te schilderen, in tegenstelling tot het stof is volledig transparant.

Op hetzelfde moment, het werken met wattenschijfje, moet u de volgende punten in gedachten te houden:

 • Het is beter om een ​​hoogwaardig materiaal met afgewerkte randen te kiezen;
 • Geschilderde wielen beter uniform onderdompeling in een vloeistof voorverdund kleurstof zijn;
 • Tussen het ontwerp paneel en vlekken moet ten minste 2 dagen;
 • Het is wenselijk om contact met de vingers geschilderd schijven om te voorkomen dat op het product geen sporen.

Wattenschijfjes zal ook geschikt voor decoratieve panelen, de belangrijkste ding - om een ​​hoogwaardig materiaal met afgewerkte randen kiezenWattenschijfjes zal ook geschikt voor decoratieve panelen, de belangrijkste ding - om een ​​hoogwaardig materiaal met afgewerkte randen kiezen

Een paar uur van hard werken en een panel klaar zal zijn.

Panelen gemaakt van zaden - met eersteklas zomer bewoners

In een zomergast is niet gekoesterd doos van zaden die kunnen worden gebruikt, niet alleen voor het beoogde doel zijn opgeslagen?

 Panelen gemaakt van zaden - is van:

 • originaliteit;
 • Elementaire prestaties;
 • Mogelijkheid om een ​​beeld op te hangen in een woonerf.

Als na het zaaien in het land om alle ongewenste zaden hebben - niet haasten om weg te gooien, omdat de panelen gewoon prachtig worden verkregenAls na het zaaien in het land om alle ongewenste zaden hebben - niet haasten om weg te gooien, omdat de panelen gewoon prachtig worden verkregen

Onnodige of niet geschikt voor het planten van de zaden zijn in staat om een ​​goede service te doen. Het volstaat om hen een tweede kans te geven.

Gentle panelen van satijnen lint

Panelen gemaakt van satijnen lint - een van de mooiste vervalsingen, die alleen meesteres kan maken.

Om een ​​compositie te maken is noodzakelijk:

 • Set van linten van verschillende kleuren;
 • Threads op dezelfde toon;
 • Clay;
 • Decoratieve kralen en steentjes.

Satijnen linten zijn in eerste instantie kijken zeer aantrekkelijk - onnodig te zeggen dat de panelen van deze tapes overtreffen alle verwachtingenSatijnen linten zijn in eerste instantie kijken zeer aantrekkelijk - onnodig te zeggen dat de panelen van deze tapes overtreffen alle verwachtingen

Gewoon een beetje - een beetje geduld en prachtige foto zal verschijnen voor de ogen van de kapitein en zijn dierbaren.

Borduren panelen satijnen linten voor beginners

Borduren satijnen linten aan populariteit wint. Hoewel eenvoudige samenstellingen reeds lang voorbij.

Kiezen voor panelen van satijnen linten heeft de volgende voordelen:

 • Resultaten van hoge kwaliteit;
 • De mogelijkheid om werk uit te voeren in verschillende fasen;
 • Om hun potentieel te realiseren, zelfs voor beginners.

Borduren satijnen linten - een tamelijk zorgvuldige werk dat de aandacht en doorzettingsvermogen vereistBorduren satijnen linten - een tamelijk zorgvuldige werk dat de aandacht en doorzettingsvermogen vereist

De wens om te presteren dergelijke samenstellingen typisch pompen de herfst, wanneer de meeste artiesten melancholie weergegeven.

Panelen van kunstmatige fruit: onverwachte beslissing

Maak een foto van kunstmatige fruit, natuurlijk, het is moeilijk, maar niet onmogelijk. Met de juiste aanpak, dreigt het beeld wordt een echt meesterwerk, dat wordt gewaarborgd dat elke keuken ruimte te vullen.

Hulde aan het paneel nodig zal zijn:

 • Favoriete fruit;
 • Lijm onmiddellijke fixatie;
 • Decoratieve linten.

Panelen van kunstmatige fruit kan zeer nuttig aanpak voor de keuken decoratie wordenPanelen van kunstmatige fruit kan zeer nuttig aanpak voor de keuken decoratie worden

Natuurlijk, om kunstmatig gerechten op te lossen is heel moeilijk, maar wees slim, doe het in de kelder.

Ongebruikelijke decoratie: panelen van wegwerpvorken

Van eenvoudige wegwerpvorken, kunt u maakt een nogal ongewone en, tegelijkertijd, een prachtige interieur.

Deze huishoudelijke artikelen kunnen worden vertaald in:

 • Kerstboom;
 • Natuurlijke motief;
 • Landschap.

Wegwerp pluggen is heel goed mogelijk om voor de vervaardiging van platen, bijvoorbeeld door een ventilatorWegwerp pluggen is heel goed mogelijk om voor de vervaardiging van platen, bijvoorbeeld door een ventilator

Er zijn geen beperkingen. Je kunt alles wat in je opkomt doen.

Panelen gemaakt van plastic flessen: eenvoudig en helder

Wat kan worden gemaakt van plastic flessen? Natuurlijk, de prachtige panelen.

Al het werk wordt gedaan in de volgende volgorde:

 • Ontwikkeling van de schets;
 • Creatie van decoratieve elementen uit de fles;
 • Bevestigen van componenten op het substraat.

Plastic flessen (met name de stekker van hen) zal nuttig zijn voor het creëren van interessante en originele panelenPlastic flessen (met name de stekker van hen) zal nuttig zijn voor het creëren van interessante en originele panelen

Alle moet slagen. Het belangrijkste ding - om te geloven en te proberen.

Panelen van de schijven met zijn eigen handen: het is leuk

De oude schijf is heel goed mogelijk om een ​​tweede leven te geven, draaien in een prachtige muurschildering.

Gewone CD-station dat u kunt een tweede leven te geven, waardoor het een decoratief paneel, bijvoorbeeld in de vorm van een visGewone CD-station dat u kunt een tweede leven te geven, waardoor het een decoratief paneel, bijvoorbeeld in de vorm van een vis

Echter, in eerste instantie het basismateriaal voor te bereiden:

 • In schijven gesneden in kleine stukjes;
 • Bond onderdelen met behulp van touw;
 • Beveiligde achtereenvolgens de hoofd doek.

Panelen op de muur met hun handen (video)

Elke kunstenaar is vrij om te doen wat hij wil. Het belangrijkste ding dat hij uiteindelijk kreeg esthetische product, dat niet beschaamd zal zijn om te hosten, of geef een geliefde. Minimale kosten, maximaal resultaat ... Wat kan je meer vragen?

Voorbeelden van panelen met hun handen uit afvalmaterialen (foto's)

10201078110964234c842f82e1cbdd721c2e715aac2781b746beb23cs-960103754P12003177UzGaJgHPLQ089024789706

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 14 = 22

Adblock
detector