The BlogBallerina muurschildering zal er geweldig uitzien in de keuken, in de woonkamer of ruimte van het kindBallerina muurschildering zal er geweldig uitzien in de keuken, in de woonkamer of kinderkamer komnatePanno danser kan heel goed te regelen in de kinderkamer, woonkamer of eetkamer. Het hangt allemaal af van wat kleuren gevormde samenstelling, en een belofte het legt meester. Het eindresultaat kan een zacht, schokkend, briljant ... maar wat je wilt! Om het schilderij te voltooien met zijn handen is niet moeilijk, dus het proces werkt, kun je zelfs kinderen aan te sluiten. Indien nodig kunt u het advies van ervaren rukodelnikov die voortdurend hun eigen masterclasses delen te gebruiken.


Panel danser met zijn eigen handen voor beginners

Panel ballerina begint aan het basisconcept te bestuderen. Je moet een foto te selecteren, voorstellen hoe het eruit zal zien en zorg ervoor dat de benodigde materialen voor te bereiden.

namelijk:

 • Basis - voorkeur dik karton;
 • acrylverf;
 • organza;
 • Satijn tape;
 • Decoratieve ornamenten.

De panelen kunnen elke vrouw danser te maken. Het is vrij fascinerend creatieve procesDe panelen kunnen elke vrouw danser te maken. Het is vrij fascinerend creatieve proces

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat op te halen de algemene idee is bijna elementaire. Ballerina kunnen worden weergegeven in een verscheidenheid van posities, waaruit afhankelijk van de verdere inrichting. Het is beter om het licht, bijna vliegen beelden die visueel de ruimte te vergroten kiezen, maken het meer frivole en parmantig.


Ballerina - miniatuur karakter, als symbool van de fragiliteit en kwetsbaarheid. Deze motieven moeten traceerbaar zijn en panelen.

Ook moet je niet al te groot een foto te maken. Alles is goed met mate: een klein beeld heeft een zekere tinteling en trok de belangstelling van iedereen die het ziet. Van enorme schilderijen straalt vaak slechte smaak. Vang het delicate evenwicht van deze overgang erg moeilijk. Daarom, om teleurstelling te voorkomen, is het beter om het niet te riskeren.

Ballerina patroon voor panelen met hun eigen handen

Om een ​​paneel te creëren, moet u eerst een sjabloon te kiezen. Het is mogelijk om te produceren op hun eigen, die uitsluitend gerechtvaardigd is voor mensen met een uitstekende artistieke vaardigheden. Iedereen is wenselijk om te profiteren van het afgewerkte werkstuk, die niet is gevonden in de kelder.

Meestal wordt de wandpanelen uitgevoerd op een stevige achtergrond, waarvoor de Pickup pastel kleuren beter. De zeer silhouet van een ballerina op zwart of wit zijn. Dan kijkt het beeld meest indrukwekkende.Voordat u begint aan een panel ballerina te maken, moet u een sjabloon van een ballerina te selecterenVoordat u begint aan een panel ballerina te maken, moet u een sjabloon van een ballerina te selecteren

Om een ​​feestelijke manier kunt u pailletten dat de figuur van de danser sieren gebruiken bereiken. Zo is het mogelijk om te verkrijgen: een levendige en gedenkwaardige oorspronkelijke panel, die nooit vervelen na verloop van tijd.

Niet te verwarren met de proporties en kies de beste song kunt u masterclasses waarin vakmensen geven tips voor beginners te gebruiken. Het doen van het werk voor de eerste keer, is het mogelijk om hun suggesties dat de gemeenschappelijke valkuilen te vermijden vaststellen. Dan doet het werk volgende keer, kunt u de vrije loop aan uw verbeelding te geven, kunnen meerdere refresh de foto en geef het een vleugje individualiteit.

Waar het paneel te hangen: opties voor het interieur

Door zijn veelzijdigheid, met Ballerina mogen panelen geschikt voor elke kamer zijn:

 • woonkamer;
 • eetkamer;
 • keuken;
 • corridor;
 • Slaapkamers.

Echter, er is een plek waar het meer harmonieuze eruit zal zien - een kinderkamer meisje. Als het de bedoeling is om de kamer te versieren - het is tijd om te handelen.

Ballerina muurschildering zal passend zijn in elke kamer kijkenBallerina muurschildering zal passend zijn in elke kamer kijken

De meest favoriete kleuren en mooi ogende - het is roze en blauw, maar soms kinderen komen tot grote vreugde van een nogal ongebruikelijke combinatie van groen en geel, rood en grijs, enz.
Belangrijker nog, de kleuren waren te licht en niet in strijd met elkaar. U kunt het kind welke kleuren hij wil vragen, of het observeren van jezelf voor zijn voorkeuren. Het resultaat van deze aandacht overtreffen alle verwachtingen.

Peuters, in wiens kamer zijn schilderijen, meerdere malen sneller ontwikkelt de verbeelding, traint het geheugen en aandacht.

Maar wat als het proces van het vervaardigen van een paneel om een ​​kleine bewoner van de kamer te bevestigen? Zeker dan genieten van het meesterwerk hangen aan de muur, zal het veel mooier. Na verloop van tijd, naarmate het kind ouder wordt, kun je hem laten zien een foto, die nu voor hem zal zijn goede herinneringen aan het verleden kindertijd.


een masterclass in stappen: Hoe maak je een rok te maken

Bright accent even welke ballerina is de ongewone rok, genaamd een pak. En, als in het echte leven productie van dit element van de kast die zich bezighouden met professionele ontwerpers, is in het proces van het vervaardigen van een paneel heeft de verantwoordelijkheid valt van de meester zelf. Natuurlijk, jonge geschoolde werknemers om ongewenste naaien proces te trekken, maar om het proces te observeren, kan ze goed zijn. Echter, als het kind al in de categorie van de schoolgaande leeftijd is verhuisd naar hem te belasten met dit ding, zelfs onder toezicht van een volwassene, het is heel reëel.

Maak een rok voor de ballerina heel gemakkelijk. U kunt dit doen met uw kindMaak een rok voor de ballerina heel gemakkelijk. U kunt dit doen met uw kind

De productie van rokken in de volgende volgorde:

 • Keuze van een geschikt materiaal (het beste dat het een volumemaas of licht satijn);
 • stof moet licht worden gesteven, indien nodig;
 • U een geschikte stuk weefsel snijden en draad te trekken;
 • De resulterende stapel moeten de taille Ballerina met lijm zijn bevestigd;
 • Zadekorirovat naad behulp korrels of kristallen.

Hoe maak je een drie-dimensionale muurschildering Ballerina (video) maken


Gemiddeld is de productie van panelen ballerina duurt slechts een paar uur. Verkrijg de kant kan het beeld worden voorbereid voor elke vakantie en vreugde hun vrienden. Het belangrijkste is - niet overdrijven, want zelfs een minimalistische schilderen, met overmatige ijver, u kunt verwennen.

Panel danser (foto)

012a95f8e9b5b9aorig- 1c7a47262cbc6348386a2348fbfg - kartiny-Panno-sirenevoe-pannobalerina-- 3b5fe5061a5a5cd5fd63b5939br1 - kartiny-Panno-balerina- 3ca0b52d0df9fba53aff5cb9e3et - dlya-doma-interera-Panno-tantsuyuschaya-balerina- 4cdbb1108947bb1fb75a4f010al3 - kartiny-Panno-Panno-iz-stekla-fyuzing-balerina- 05e802b30d6db7bb2133c17b3eqz - kartiny-Panno-Panno-baleriny- 5b7548b9f9b0209c7b8f012761br - kartiny-Panno-balerina-rezerv-- 48db3e40b2d7251710da03af8edp - kartiny-Panno--Panno Gobelen-balet-- 53ce7f743fd8a62a2724f8f3c7x5 - kartiny-Panno-Panno-dama-s-golubyami- 58ee0d21fd22da9716c1f7422bi5 - kartiny-Panno-pannobalerina-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 1