The BlogVäl valda tapeter ränder kan ändra storleken på rummetVäl valda tapeter ränder kan ändra komnatyDom storlek - det egna fristad och dess hjärta, är känd för att leva. Det kommer att alla medlemmar i hushållet, här firar familjen händelser, dela nyheter, är det här den känsla av sammanhållning och enighet i familjen. Så bör vardagsrum vara den mest bekväma och vackra, att allt var det trevligt att vara där och komma tillbaka till sköte familjens hem.


Vackra vita tapeter i det inre av vardagsrummet: bilder och exempel

Några av oss föredrar att ha i rummen av lägenheter och rum var ljusa hus. För detta ändamål den vita tapeten passar perfekt. Till den vita tapeter i det inre av vardagsrummet ser inte "på sjukhuset" steril, kan du använda tillbehör i olika färger i inredningen.

Till exempel kommer en vanlig vit duk tapeter väl kombineras med färger som:

 1. svart. Den så kallade klassiska kombinationen av svart och vitt. Elegant och lite strama inredningen är väl lämpad för affärsmän.
 2. röd. Till exempel, röda kuddar på soffor, ramar väggen för foton.
 3. blå. Till exempel är den vita tapeten väl kombineras blå gardiner. Detta kommer att göra interiören en nypa av lugn och avkoppling. Denna kombination är lämplig för dem som vill ordna vardagsrummet i en nautisk tema Notke.
 4. grön. Kunna ge rummet ett naturligt utseende och en lämplig atmosfär.

vardagsrum inredning med vita tapeter kommer alltid att se elegant och festligvardagsrum inredning med vita tapeter kommer alltid att se elegant och festlig

Således kan göras lättare, och ganska mysigt rum på grund av färgen på tillbehör eller ens möbler.


Dessutom är den vita tapeten väl kombineras med andra färger tapeter.

Inte heller glömma det faktum att den vita färgen visuellt kommer att öka i rummet, särskilt om i det inre av vardagsrummet kommer att användas speglar eller spegel och glasytor.

Den unika designen av vardagsrummet med tapeter i två färger och nyanser foto

Ofta i inredning vardagsrummet hittar du en kombination av två olika färger av tapet eller olika nyanser av en färg.

Samtidigt är det nödvändigt att vara försiktig, kan inte alla färger kombineras med varandra, så valet av tapeter måste ske med stort ansvar.

Överväga de mest populära färgkombinationer för vardagsrummet.Varje variant av grå tapeter kan göra ett vardagsrum elegant och vackerVarje variant av grå tapeter kan göra ett vardagsrum elegant och vacker

Några av dem är byggda på en harmonisk interaktion och som tvärtom, i fullständig kontrast:

 1. gul Det ser bra ut i kombination med olika nyanser av blått, grönt och svart, samt en bra blandning av gult och brunt, är detta en av naturinspirerade kombinationer.
 2. turkos tapet inte så ofta hittas i vardagsrummet design, men glöm inte om färgen. Harmoniskt ser ut i ett par svarta, guld och färgen av mogen vete, liksom beige och rött. Kombinationen av röda och turkosa färger för kreativa individer och är inte rädd för att experimentera och ljusa saker.
 3. lila bakgrunds på väggarna kan kombineras med svart, gul, blå och rosa. Violet kallas färgen av magi, så vardagsrummet, dekorerad med lila tapet ser helt magisk och även fantastiskt. Svart och lila tapet kan ofta hittas i hotellrum.
 4. blå tapeter. Ljusa luftiga färger kommer att hjälpa dig att slappna av och känna lätthet i hela kroppen efter en hård dag. Blå färg som påminner om himlen, eftersom den mest naturliga och harmonisk är dess kombination med vitt. Vardagsrum med blå och vita tapeter tänds dessutom blå, precis som alla andra ljusa nyanser, visuellt ökar rum.
 5. grå tapet. Bakgrund nyanser av grått kan vara så ljus och mörker. I allmänhet är kombinationen av grå och andra färger baserat på tyngdpunkten i form av en kontrasterande färg, såsom gult. Gul pasta tapeter ser elegant, för att understryka den allmänna livsstil. Samma sak kommer att vara harmoniskt samspel grått och violett tapeter. Sådana kombinationer är populära i hotellrum.

Ganska utbredd popularitet nu skrivit och lila bakgrund. Lila - är en av de nyanser av lila, och han kan mycket väl också vara i harmoni med färger som beige, ljusrosa, pärla, korall.

Okonventionella beige tapet i det inre av vardagsrummet: bilder och layout

Beige färg, tack vare det breda utbudet av färger, kan hittas i utformningen av inredningen i många lägenheter och hus.

Denna färg kommer att skapa en varm komfort i vardagsrummet och visuellt utöka utrymmet i rummet.

Sådan vägg kan vara i form av monofoniska banan och användas i kombination. Beige tapet kan kombineras med många olika färger.

Detta kan vara:

 • Växlingen av beige och annan färgad bakgrund.
 • Närvaron av en blommönster på beige duk.
 • Band. De kan vara både horisontell och vertikal, och diagonala eller brutna linjer, vågiga och kombinationer av flera typer av band av olika bredd.
 • Närvaron på duken tapet geometriska mönster i olika färger.

Bakgrund i vertikal remsa som löper vinkelrätt mot golvet, visuellt öka takhöjdBakgrund i vertikal remsa som löper vinkelrätt mot golvet, visuellt öka takhöjd


Randiga tapeter, en ganska populär lösning för vardagsrummet. 

Tillåtna kombinationer av beige tapeter och ränder av andra färger:

 • blått;
 • gul:
 • guld;
 • Brown.

Denna kombination är oftast finns i vardagsrum, utformade i en lantlig stil. Beige, i kombination med brunt, det ser väldigt naturligt och naturligtvis, särskilt om i vardagsrummet kommer att vara möbler eller äkta trä tillbehör, såsom ett skrivbord och hyllor, stolar och dekorativa element av stoppade möbler: infoga eller armstöd.

Applicera mörk bakgrundsbild i det inre av vardagsrummet: foto och design

Som regel, mörk tapet som används i det inre av en "utspädning" av en ljusare nyans av samma färg som den viktigaste tyg tapet, eller harmonisk förhållande med den andra färgen tapeten.


För att skapa lätt minimalist levande atmosfär vald mörka toner tapeterFör att skapa lätt minimalist levande atmosfär vald mörka toner tapeter

Vanligtvis utformningen av vardagsrummet kan du hitta en sådan mörk bakgrundsbild som:

 • brun;
 • grönt;
 • blått;
 • Lila.

Bakgrund mörka färger förekommer som vanligt och randiga eller mönstrat. Mönstret kan vara av en annan färg, och kan vara samma färgskala som den hos basbanan tapet, men, till exempel, en ljusare eller mörkare nyans.

Snygg tapet med ränder i det inre av vardagsrummet (video)

Välj rätt betongblandningen ditt vardagsrum är egentligen inte så svårt som det verkar, men till att börja med bör du välja vilken stil kommer att bli en levande, och vad atmosfär du vill skapa den affär, lugnande, toning, etc.

Design randiga tapeter i vardagsrummet (inredning foto)

4ea891edcb094 ---- 474 648 1130 1920x1080resizeinterior1910311376458777 1920x1080resizeinterior16701323705895 283 2016-05-26-57468af22aa44- 999.065

Leave a Comment

Your email address will not be published.

61 − = 52