Origineel behang Companion: 33 foto-voorbeeld – nwhistorycourse.org

The BlogDoor het combineren van wallpaper alle mogelijke combinaties van kleuren, vormen, texturen, creëren een bijzondere sfeer en geven het interieur een dynamischeDoor het combineren van wallpaper alle mogelijke combinaties van kleuren, vormen, texturen, creëren een bijzondere sfeer en geven dynamiek intereruOboi zijn een integraal onderdeel van het kleurenschema van elke ruimte, of het nu een woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of keuken. Dat waaier van kleuren, wand en plafond zorgt voor de algehele indruk van de kamer. Desktopmetgezel - wordt afwerkingsmaterialen, die in verschillende combinaties dezelfde kamer te versieren. Desktop Companion, foto waarvan voorbeelden worden gegeven, niet alleen door de ruimte van de verbeelding, maar geven ook de mogelijkheid om de kleur van het interieur variëren, zal ook helpen om de kamer zone, of zich richten op een specifieke details van de situatie.


Desktop Companion in het interieur 

Bij het kiezen van een complexe combinatie van behang opties metgezel is het beste om van de diensten van professionals zoeken.

Het kleurengamma van elke kamer omvat de hoofdcomponenten van de kleur van het interieur, zoals:

 • De wanden en het plafond;
 • meubelen;
 • textiel;
 • Paul.

De beste optie voor kleur oplossing en dus de keuze van behang - het is een combinatie van 2-3 kleuren, omdat een grote verscheidenheid van kleuren werkt het overgrote deel op de psyche. Bovendien, wanneer het kiezen van een kleurbereik metgezel behang moet eerst beslissen of behang met elkaar gecombineerd (nyuansnoe kleurenschema), of het contrast. Dus, als nyuansnom besluit als wallpaper metgezellen hebben de neiging om een ​​wallpaper patroon kiezen, maar iets anders van toon.

Deze optie is geschikt voor horizontale combinatie van behang. Als contrast oplossing wordt in het algemeen gekozen verticale locatie van de contrasterende kleur van bekledingsstoffen.

Bij het kiezen van een wallpaper metgezel is het belangrijk om niet te overdrijven met het aantal kleurenBij het kiezen van een wallpaper metgezel is het belangrijk om niet te overdrijven met het aantal kleuren


Naast horizontale en verticale combinatie wallpaper companion andere uitvoeringsvormen mogelijk - uitvoering behangen wanden in de techniek "patchwork" toepassingen, etc. Deze technieken vereisen een combinatie van meer dan 3 kleuren, die de realisatie van een harmonieuze kleurenschema bemoeilijkt.

Mooie reparaties aan hun handen: hoe wallpaper Companion hangen

Methode behangen metgezel is afhankelijk van de keuze van de combinatie van variant behang.

Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende basisopties voor de combinatie van behang metgezel: • Verticaal (2-3 combineren van kleuren);
 • Horizontaal (combinatie van niet meer dan 2 kleuren);
 • "Quilt";
 • Decoratieve appliques en al of insertie.

Een achtergrond van de twee soorten pokleit, is het noodzakelijk om de juiste kleuren en patronen, geschilderd door te kiezenEen achtergrond van de twee soorten pokleit, is het noodzakelijk om de juiste kleuren en patronen, geschilderd door te kiezen

Elk van deze opties combinaties obojnyh webben heeft de eigenschappen van de praktische uitvoering. Bijvoorbeeld, als u de horizontale nyuansnogo combinatie van behang te selecteren en vervolgens in de regel moet eerst van toepassing behang op de top van de muur. Maar onderwanden okleivayut wallpaper banen donkerder een hoogte ongeveer 40% van de totale hoogte. De grens van de twee banen van verschillende kleuren zijn versierd met friezen, lijstwerk, enz. Bovendien, de mogelijke uitvoering van de voegen niet alleen gladde, maar ook tanden, golven, en anderen.

Verticale combinatie van behang - de meest veelzijdige optie het versieren van de muren.

De combinatie van wallpaper - het is niet alleen een geweldige kans om het recreatiegebied in de kamer te benadrukken, maar ook een kans tegen minimale financiële kosten voor een echt origineel en luxueus ingericht creërenDe combinatie van wallpaper - het is niet alleen een geweldige kans om het recreatiegebied in de kamer te benadrukken, maar ook een kans tegen minimale financiële kosten voor een echt origineel en luxueus ingericht creëren

Voor verticale nyuansnom of contrasterende combinatie van behang moet aan de volgende beginselen:

 1. Verticale strepen behang moet dezelfde breedte hebben;
 2. Het is beter om niet meer te combineren dan 3 kleuren.

Wanneer de horizontale en verticale combinatie bekledingsstoffen worden gebruikt niet alleen een combinatie van de contrast verwante of tegengestelde kleuren, maar ook om patronen bekledingsstoffen combineren. Bijvoorbeeld, een goede combinatie van uitvoeringsvormen patroon behang (bloemen, geometrie, etc.) en doeken zonder afbeeldingen.

Interessante andere combinaties, zoals behang met verticale strepen en behang met een bloem patroon, etc.

Muur ontwerp met behulp van de techniek van "patchwork" - een nogal ingewikkeld en tegelijkertijd interessante optie van afwerking.

Het materiaal voor het interieur in de stijl van patchwork kan niet alleen de overblijfselen van behang en kranten, maar ook oude ansichtkaarten en handgeschreven brieven dienenHet materiaal voor het interieur in de stijl van patchwork kan niet alleen de overblijfselen van behang en kranten, maar ook oude ansichtkaarten en handgeschreven brieven dienen


Bij het maken van een kamer op deze manier moet rekening worden gehouden met verschillende nuances:

 • . "Patches" dimensies moeten in verhouding met de rest van de details van de situatie - meubels, textiel, schilderijen, etc;
 • Alle stukjes moeten dezelfde kleur motief te hebben.

Zoals voor het verfraaien van gewone muur applicaties en decoratieve inserts, zal de volgende wallpaper perfect voor dit doel.

soort:

 • Voor toepassingen (silhouetten van dieren, mensen en dergelijke) kunnen worden gebruikt met de basis contrasterende achtergrond behang en andere facturering grotere dikte;
 • Voor decoratieve inserts fit behang, die kan worden vergeleken met de fundamentele achtergrond van de muren, maar in combinatie met de kleur van de andere delen van het interieur - meubels, textiel en anderen.

Een mooi en netjes ingerichte kamers met traditionele behang metgezel vooral afhankelijk van de juiste keuze van behang. De beste optie - het is een wallpaper textuur, dikte, en op dezelfde basis.


Het originele interieur: behang metgezel naar de hal

Kamer of een woonkamer - dit is vaak de meest ruime kamer in het huis, dat het mogelijk maakt om een ​​kamer in een originele metgezel behang versieren. Voor de hal kunt u een bepaalde techniek te combineren wallpaper metgezel gebruiken.

De combinatie van behang kan visueel de afmetingen van de kamer te veranderenDe combinatie van behang kan visueel de afmetingen van de kamer te veranderen

mogelijkheden voor combinatie

 1. normaal;
 2. horizontaal;
 3. Inleg.

Als het ruim was, de witte lichtbron en de hoogte van het plafond, kunt u de combinatie van verticaal metgezel 3-4 kleuren te gebruiken. Maar in kleine kamers het behang metgezel te helpen pas het lichtniveau en de ruimte zone (indien nodig).

Cruciaal bij het kiezen van behang aanvulling op de hal is de grootte van de ruimte en de verlichting.

Desktop Companion slaapkamer: zachte combinatie

Met behulp van Achtergrond metgezel voor slaapkamer hangt af van de grootte van de kamer.

Door het combineren van het behang in de slaapkamer is het beste om een ​​rustige geen flashy kleuren, met elkaar gecombineerd kiezenDoor het combineren van het behang in de slaapkamer is het beste om een ​​rustige geen flashy kleuren, met elkaar gecombineerd kiezen

Het is het best geschikt voor de opties slaapkamer een dergelijke combinatie, zoals:

 • normaal;
 • horizontaal;
 • Inleg.

De gecombineerde aantal schilderijen - niet meer dan 2 lichte kleuren als een slaapkamer - een plek van rust.

In de slaapkamer, kunt u zich richten op een aantal details van het interieur (niches, richels) door het te plakken behang hun contrasterende kleuren.

Style oplossing voor de keuken: wat om een ​​optie te kiezen

In de keuken, is het raadzaam om de muren van afwasbaar behang heldere kleuren versieren.

Wallpaper voor de keuken moet duurzaam zijn, wasbaar, waterbestendigWallpaper voor de keuken moet duurzaam zijn, wasbaar, waterbestendig

Om de keuken wallpaper geschikte opties te combineren, zoals:

 • Vertical combineren;
 • Inlays, toepassingen.

Omdat de keuken - een kamer waar veel meubels, huishoudelijke apparaten, enz., Is het aangewezen om vreedzame kleuren. Ideal - plakken van een wand (meest open) behangen met een origineel patroon, terwijl de rest kan worden versierd mono muur materialen.

Speciale comfort in de keuken maken van een thema-wallpaper toepassing van donkere kleuren in de vorm van bekers, katten, bloemen, enz.

Opties voor het combineren van wallpaper (video)

Desktop Companion, in tegenstelling tot de traditionele methode van afwerking muren toelaten creatief ontwerp van de kamer. De naleving van de richtlijnen over de keuze en het werken met een metgezel behang kan een realiteit van de meest gedurfde kleurencombinaties maken.

Desktop Companion in het interieur (foto)

1-Dizain-gostinoy1wetwetcc34ghryrt703wetd5d22-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd04-01-311953217440-1024x768374f4f901bf207998a75e9860233370d351.736-spalnyafin

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 2 =

Adblock
detector