The BlogGenom att kombinera tapet alla möjliga kombinationer av färger, former, texturer, skapa en speciell stämning och ger interiören en dynamiskGenom att kombinera tapet alla möjliga kombinationer av färger, former, texturer, skapa en speciell stämning och ge dynamik intereruOboi är en integrerad del av färgschema alla rum, vare sig det är vardagsrum, sovrum, barnkammare, hallen eller köket. Det utbud av färger, väggar och tak skapar helhetsintrycket av rummet. Desktop Companion - är efterbehandling material, som i olika kombinationer för att dekorera samma rum. Desktop Companion, foto exempel som ges inte bara av utrymme fantasi, men också ge möjlighet att variera färgen på inredningen, också kommer att bidra till zon rummet, eller fokusera på några specifika uppgifter om situationen.


Desktop Companion i det inre 

När du väljer en komplex kombination av tapeter alternativ följeslagare är bäst att söka tjänster av proffs.

Färgomfånget i varje rum har de viktigaste komponenterna i färgen på det inre, såsom:

 • Väggar och tak;
 • möbler;
 • textilier;
 • Paul.

Det bästa alternativet för färglösning och därmed valet av tapet - är det en kombination av 2-3 färger, eftersom en stor mängd olika färger verkar övervägande på psyket. Dessutom, när du väljer en färgskala följeslagare tapeter måste först avgöra om tapeter i kombination med varandra (nyuansnoe färgschema) eller kontrast. Så när nyuansnom beslut tapeter följeslagare tenderar att välja en tapet mönster men något annorlunda i tonen.

Detta alternativ lämpar sig väl för horisontell kombination av tapeter. Som en kontrast lösning väljes vanligtvis vertikala läget av kontrasterande färg av möbeltyger.

När du väljer en tapet följeslagare är det viktigt att inte överdriva det med antalet färgerNär du väljer en tapet följeslagare är det viktigt att inte överdriva det med antalet färger


Förutom horisontella och vertikala kombination tapeter följeslagare andra utföringsformer är möjliga - exekvering wallpapered väggar i applikationer konsten "patchwork", etc. Dessa tekniker kräver en kombination av mer än 3 färger, vilket komplicerar förverkligandet av ett harmoniskt färgschema.

Vackra reparationer på sina händer: hur man hänga tapeter Companion

Metod tapetsering följeslagare beror på valet av en kombination av variant tapeter.

Som nämnts ovan finns det flera grundläggande alternativ för kombinationen av tapet följeslagare: • Vertikala (2-3 kombinera färger);
 • Horisontell (kombination av högst två färger);
 • "Täcke";
 • Dekorativa applikationer och eller inser al.

För att pokleit bakgrund av de två arterna, är det nödvändigt att välja rätt färger och mönster, målade avFör att pokleit bakgrund av de två arterna, är det nödvändigt att välja rätt färger och mönster, målade av

Var och en av dessa alternativ kombinationer obojnyh duk har funktionerna i praktiska genomförandet. Till exempel, om du väljer den horisontella nyuansnogo kombinationen av tapeter, då som regel bör först ansöka bakgrundsbild på toppen av väggen. Men bottenväggar okleivayut tapeter banor mörkare till en höjd om 40% av den totala höjden. Gränsen mellan två banor av olika färger är dekorerade med friser, lister, etc. Dessutom är det möjligt utformningen av lederna inte bara smidig, men också tänder, vågor och andra.

Vertikal kombination av tapet - den mest mångsidiga alternativ dekorera väggarna.

Kombinera tapet - det är inte bara en stor möjlighet att betona rekreationsområdet i rummet, men också en chans till minimal finansiella kostnader för att skapa en verkligt originella och luxuöst inreddKombinera tapet - det är inte bara en stor möjlighet att betona rekreationsområdet i rummet, men också en chans till minimal finansiella kostnader för att skapa en verkligt originella och luxuöst inredd

För vertikal nyuansnom eller kontrasterande kombination av tapeter måste följa följande principer:

 1. Vertikala ränder tapet ska ha samma bredd;
 2. Det är bättre att kombinera högst 3 färger.

När de horisontella och vertikala kombination möbeltyger kan användas inte bara en kombination av kontrastrelaterade eller motsatta färger, men också för att kombinera mönster möbeltyger. Till exempel, är en bra kombination av utföringsformer mönstrade tapeter (blommor, geometri, etc.) och dukar utan grafik.

Intressanta andra kombinationer, såsom tapeter med vertikala ränder och tapeter med ett blommönster, etc.

Väggkonstruktion med hjälp av tekniken med "lapptäcke" - en ganska komplicerad och samtidigt intressant alternativ efterbehandling.

Materialet för interiören i stil med lapptäcke kan tjäna inte bara resterna av tapeter och tidningar, men även gamla vykort och handskrivna brevMaterialet för interiören i stil med lapptäcke kan tjäna inte bara resterna av tapeter och tidningar, men även gamla vykort och handskrivna brev


När du gör ett rum på detta sätt bör ta hänsyn till flera nyanser:

 • "Lappar" dimensioner bör stå i proportion med resten av detaljerna i situationen - möbler, textilier, målningar, etc.
 • Alla rester måste ha samma färg motiv.

När det gäller att dekorera vanlig vägg applikationer och dekorativa insatser kommer följande tapeten vara perfekt för detta ändamål.

arter:

 • För tillämpningar (silhuetter av djur, människor och liknande) kan användas med den grundläggande kontrasterande bakgrundsbild och andra fakturering större tjocklek;
 • För dekorativa skär passar tapeter, som kan jämföras med den grundläggande bakgrunden av väggarna, men i kombination med färgen på de andra delarna av inredning - möbler, textilier och andra.

En vacker och prydligt inredda rum med traditionell tapet följeslagare beror främst på rätt val av tapeter. Det bästa alternativet - det är en tapet textur, tjocklek, och på samma sätt.


Den ursprungliga interiören: tapet följeslagare till hallen

Rum eller ett vardagsrum - detta är ofta det mest rymliga rum i huset, vilket gör det möjligt att dekorera ett rum på ett originellt följeslagare tapeter. För hallen kan du använda någon teknik som kombinerar tapeter följeslagare.

Kombinera tapeter kan visuellt ändra måtten på rummetKombinera tapeter kan visuellt ändra måtten på rummet

alternativ för kombination

 1. vertikal;
 2. horisontell;
 3. Inlägg.

Om det var rymliga, vita ljuskällan och takhöjden kan du använda en kombination av vertikala tapeter följeslagare 3-4 färger. Men i små rum tapeten följeslagare för att justera ljusnivån och till zon rummet (vid behov).

Avgörande när man väljer tapeter följeslagare till hallen är storleken på rummet och dess belysning.

Desktop Companion sovrum: mild kombination

Använda Bakgrund följeslagare för sovrummet beror på storleken på rummet.

Genom att kombinera tapeten i sovrummet är bäst att välja en lugn inga flashiga färger, i kombination med varandraGenom att kombinera tapeten i sovrummet är bäst att välja en lugn inga flashiga färger, i kombination med varandra

Det är bäst lämpad för sovrum alternativ sådan kombination, till exempel:

 • vertikal;
 • horisontell;
 • Inlägg.

Den kombinerade antal målningar - högst 2 ljusa färger som ett sovrum - en plats för vila.

I sovrummet, kan du fokusera på några detaljer i inredningen (nischer, avsatser) genom att klistra tapeter sina kontrasterande färger.

Style lösning för köket: vad man ska välja ett alternativ

I köket är det lämpligt att dekorera väggarna i Tapeter tvättbara ljusa färger.

Bakgrund för köket bör vara hållbara, tvättbara, vattenavvisandeBakgrund för köket bör vara hållbara, tvättbara, vattenavvisande

Att kombinera köket tapeter lämpliga alternativ som:

 • Vertikal kombinering;
 • Inlägg, applikationer.

Eftersom köket - ett rum där en hel del möbler, hushållsapparater, etc., är det lämpligt att lugna färger. Ideal - klistrar en vägg (mest öppna) wallpapered med ett originalmönster, medan resten kan dekor monofoniska väggmaterial.

Special komfort i köket skapar ett tema tapet tillämpning av mörka färger i form av koppar, katter, blommor, etc.

Alternativ för att kombinera tapeter (video)

Desktop Companion, i motsats till den traditionella metoden för efterbehandling väggar tillåter kreativt utformningen av rummet. Håll dig till riktlinjerna för att välja och arbeta med en kamrat tapeter kan göra verklighet av de mest vågade färgkombinationer.

Desktop Companion i det inre (foto)

1-DIZAIN-gostinoy 1wetwetcc34ghryrt703wetd5d 2 2-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd 04-01-31195321 7 4 40-1024x768 374f4f901bf207998a75e9860233370d 351.736-spalnyafin

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1