Original persienner tapeter med dina egna händer: steg för steg guide – nwhistorycourse.org

The BlogMed en begränsad budget mörkar tapeter kommer att bli en perfekt billiga och vackra saker för våra hemMed en begränsad budget mörkar tapeter kommer att bli en perfekt billiga och vackra saker för domaZhalyuzi av tapeter används ofta på fönster i landet, på balkongen, veranda, balkong, och rum som finns på den soliga sidan. De kan också hängas på fönstret under reparationer, eller om du helt enkelt inte har tillräckligt med pengar. De är ganska original och på dem minimal kostnad. För att göra papper mörkar inte behöver spendera mycket tid kommer att vara tillräckligt bara några timmar.


Hur man gör mörkarna tapet med sina händer, hur man startar

För att göra persienner tapet med egna händer, vi behöver material.

nämligen:

 • Resterna av tapeter;
 • saxar,
 • roulette;
 • linjal;
 • låsa;
 • Normal och dubbelhäftande tejp;
 • Punch eller syl;
 • rep;
 • Släpvagn, som kan vara en kula.

Inte nödvändigtvis för att använda dyra tapeter, ganska lämpligt budgetalternativInte nödvändigtvis för att använda dyra tapeter, ganska lämpligt budgetalternativ

Gör persienner papperstapet hjälper steg för steg instruktioner. Först måste du mäta fönstret med ett måttband. Av längden på fönstret läggs 30-40 cm. När du till fullo bestämma storleken med hjälp av en kniv och en linjal, skära en bit tapet längd. Om fönstret bredd är mer än tapeter, kan anslutas med lim två målningar med hjälp av dubbelhäftande tejp.


Förberett material att vika i ett dragspel med en bredd på 3-5 cm remsor. Försök förform till fönstret och om så är nödvändigt, för att skära av överflödig. I centrum av bälgen görs med en syl för att tränga igenom hålet.

Stark rep träs genom ett hål för att fixa alla tejpen och avbröt onödig änden av repet. För att fixa mörkarna används dubbelhäftande tejp. Det vidhäftas mot det övre bandet av ett dragspel, och bottnen tätas med endast halv. Den nedre delen av fläkten som skall bindas. Vid slutet av tråden att sätta på hållaren med en släpvagn och redan full gjorda blinds limmas till fönstret. Färdiga gardiner av tapeter kan vara dekorerad med paljetter, fjärilar eller motiv. När noggrant används kommer sådana mörkar vara tillräckligt lång.

Blinds tapeter med dina egna händer: en master class för lata

Om det är nödvändigt att installera tillfälliga persienner vars utseende spelar ingen roll mycket, och framför allt, de vill skydda från solen, kan du använda en enkel master class för sin tillverkning. För att göra detta material persienner, du behöver mer än en timme. Du kan ta dem, ta bort och installera igen.

Färg och mönster av tapeter på dem bör justeras i enlighet med den övergripande stilen i rummetFärg och mönster av tapeter på dem bör justeras i enlighet med den övergripande stilen i rummetFör att göra mörkarna på ett enkelt sätt är det nödvändigt:

 1. Ta den skurna bit tapeter och vik den på dragspel veck. Om dragspel för att lösa upp, bör det täcka hela fönstret.
 2. För att väga ner, måste du fastnar på botten av tjock kartong.
 3. Top limmas på bladet och dubbelhäftande tejp för att fixera blinds tight klädnypa alla storlekar.

Det finns många sätt att göra sådana persienner, där olika design, drift mekanism eller dekorativa tillägg.

Blinds tapeter har många fördelar:

 • Låt inte solljuset att tränga in i rummet;
 • Ursprungligen dekorera fönster;
 • Du kan dra någon önskat mönster;
 • Inte störa färger som står på fönsterbrädan;
 • Ekonomisk att tillverka.

Det ser bra ut persienner från hela tyg, som höjs och sänks med hjälp av en speciell mekanismDet ser bra ut persienner från hela tyg, som höjs och sänks med hjälp av en speciell mekanism

Var mycket noga med att matcha persienner med gardiner tapeter. Inte varje tyget ser bra ut på deras bakgrund. Det är bättre att köpa en bra tapeter, som kan målas och göra dem som är lämpliga för gardinerna.

Billig och vacker: persienner tapeter

Hittills mörkarna av olika bakgrunder med dina egna händer har blivit ofta används i huset. Det är inte bara original och tillgänglig del av inredningen, men också att skydda irriterande solen och nyfikna likadana.

Trots det faktum att många människor tror att sådana produkter endast kan användas för stugorna, passar de perfekt i utformningen av någon lägenhet.

Eftersom detta material är ganska specifika, rekommenderar inte att använda den i köket och andra inhemska lokaler.


Det är bäst att inte använda vanligt tapeter och mönstrade, vilket ger en viss chicDet är bäst att inte använda vanligt tapeter och mönstrade, vilket ger en viss chic

Trots att pappers blinds har flera fördelar, de har också en mindre nackdelar:

 • Små livslängd;
 • Snabb avskrivning;
 • Jämfört med jämnåriga, har en billig utseende.

Många väljer persienner tapeter av någon anledning. Även om du gjorde persienner dyra tapeter, kommer de att kosta mycket mindre än snatteri motsvarigheter. Skapandet av sådana persienner tar väldigt lite tid. Om du vill ändra hur många gånger att det viktigaste har en hel del tapetrester. Bra tapeter behandlas med olika impregnering, så de stöta bort smuts och damm, vilket förlänger deras livslängd.

Rekommenderar delatsvetofiltry tapet före målning. Trots att sådana produkter är relativt tunn, är de inte mycket väl skyddad från solljus.

Filter fäster vid fönsterbåge windows, är tack vare fönsterbrädan släpps och att de inte stör med gardiner. persienner monteringsmetod tillåter dem att tas bort och fästas igen så ofta som behövs, utan skador på skjutfönster.


Hur man gör rullgardiner av tapeter

Vissa står inför problemet att välja persienner för fönster. Butikerna kan inte alltid köpa rätt storlek persienner. Därför började de att göra sina egna händer hemma.

Dessa persienner är till fullo kan utföra sin funktion, att inte tillåta solljus in i rummet på grund av densiteten hos materialetDessa persienner är till fullo kan utföra sin funktion, att inte tillåta solljus in i rummet på grund av densiteten hos materialet

För att göra rullgardiner själv, behöver du:

 • borr;
 • bågfil;
 • Resterna av tapeter;
 • av en metall rördiameter - 1,8 cm;
 • För lod trä eller plastremsa;
 • Fästa fönsterluckor till 1,4-2 m, som du kan köpa i butiken;
 • Superlim för att binda tyget till metallen och skruvar.

steg-process

 1. Mät bredden och längden av fönsterbågen.
 2. Från metallröret skära av en bit av en önskad bredd storlek.
 3. Skär tapeten av önskad längd och bredd, tillsätta 2 cm för fåll botten och samma från toppen att limma. Bakgrund bör inte vara alltför tät.
 4. Till luckor hängde smidigt, måste du göra sjunka. För att göra detta måste du böja kanten på tyget och sy, lämnar en ficka i en halv centimeter över hela längden av luckorna. Att sjunka, kan du använda ett plaströr eller en träbit.
 5. Nästa måste föras in i arbetsstycket fäste gjord av metallrör.
 6. Applicera lim på papper och limma dem till röret.
 7. Efter det, gå vidare till monteringsrobotar. På fönsterkarmen på storleken på mörkarna sätta etiketter. Bifoga en annan del av fäst rullgardiner, med hjälp av en borr.
 8. Det sista steget - att sätta sig in i skårorna rulle.

Svarta luckor tapeter perfekt kombination med högteknologisk stil, vilket ger moderna rumSvarta luckor tapeter perfekt kombination med högteknologisk stil, vilket ger moderna rum

Blinds tapeter är bra att de har gjort med sina egna händer, de är gjorda av avfall rester av tapeter, skydda rummet från den ljusa solen. Denna produkt är ett perfekt komplement till utformningen av lägenheten. Persienner tapet, som är gjorda av papper eller fiberduk, multifunktionell. De är också - en värdig alternativ till den redan uttråkad med de vanliga gardiner.

Blinds tapeter med dina egna händer (video)

 

Dessa persienner är lämpliga för nästan alla rum, särskilt till den soliga sidan av huset. För tillverkning av fönsterluckor av den vanliga tapeter med dina egna händer, finns det ingen anledning att spendera en hel del tid och pengar. De kan också vara gjorda av vanligt papper som ritpapper. Därför är dessa mörkar är mycket populära.

Blinds tapeter i det inre (foto)

3cd8f7a6125177b18f50a0799ff7d19bRSZ69012b00d977213100D51001932135669db5c6ad6fbfe173e377da9d4b92e112243117711408529329559325524771982cr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 2

Adblock
detector