Ordentlig belysning i sovrummet – en bekväm vistelse för hela familjen – nwhistorycourse.org

The BlogBelysning i ett rum avsett för vila och sömn, bör vara lugn, trevlig och tillräckligt ljustBelysning i ett rum avsett för vila och sömn, bör vara lugn, trevlig och tillräckligt sovrum yarkimGlavnoe ändamål är kända för semester. Men behaglig skugga kommer inte att vara en sådan om den förvaras när som helst. Eftersom ljuset bör vara tillräckligt, om du behöver det för arbete, tillämpning make-up, rengöring garderoben, etc.


Ljuset i sovrummet: Vad ska vara belysning

Ett typiskt fel som tillåts i det här rummet - skillnaden. En del belyser stark, och den andra är nästan alltid mörkt. Men ljuset i sovrummet ska fördelas strikt lika, och om ljusförstärkning är nödvändig inom något område, då vi talar om lokal täckning.

Så, till exempel bordslampor används för att läsa. De är placerade på nattduksbordet eller säng möbler, lampor och tillräckligt lätt för att läsa eller titta på en film. Sådana sänglampor kan vara en ovanlig design. Men i klassisk stil lampor fortfarande den mest föredragna.

Klassiska lampor ligger på nattduksbordet, kommer att pryda insidan av varje stilKlassiska lampor ligger på nattduksbordet, kommer att pryda insidan av varje stil

Allmänhet sådana lampor har en lyxig skugga på en metall eller keramisk bas. Om klassisk inredning av ett sovrum, är det möjligt att ta en kristall kandelabrar. Och bekanta alternativ när på båda sidor av sängen är sängbord, och varje lampa. Fixturer måste vara identiska, eller först med den andra för att kombineras enligt någon attribut.

Tak moderna sovrum belysning

Den grundläggande belysning i det inre - en ljus, som kommer från taket. Andra alternativ när ett sovrum utan en taklampa, är extremt sällsynta. Den mest populära typen av belysning är ljuskronan plus spotlights. På samma sätt är detta fallet i vardagsrummet.


Ljuskronor är inte bättre än punktljus är motsatsen också sant. Varje armatur fyller sin funktion, kan vi inte peka på utesluta täckning eftersom vi inte kan utesluta bas.

Den grundläggande belysning i sovrummet är vanligtvis representeras av ett tak ljuskrona. Detta alternativ skulle vara funktionell och diskretDen grundläggande belysning i sovrummet är vanligtvis representeras av ett tak ljuskrona. Detta alternativ skulle vara funktionell och diskret

Och han och den andra typen av belysning kan placeras på taket - den centrala ljuskrona, och den lilla prick svetilnichki ordnade i en ensemble. Då kan du göra två låset och vrid på separata enheter: en ljuskrona vid behov starkt ljus, lampor, när behov av ljuset är mjuk och dämpad.

Belysning i ett litet sovrum: mottagningar

Olika belysningstekniker kan visuellt förstora ett litet sovrum. Det finns ett akut behov av visuell förlängning av utrymme, men ofta ägarna styrs av en annan princip - ett sovrum är litet, då finns det inget att spenderas på belysning. Ibland innehållet i en ljuskrona och en del lampetter.Regler belysning litet sovrum:

  • Ljus ljuskrona med mjuk och diffust ljus;
  • Som en ytterligare ljuskälla kan utföra spegel tak;
  • Nära sängen kan sätta en lampa eller hänga en skans;
  • Spotlights kan placeras längs omkretsen av spegeln.

Små spotlights monterade på möbler eller delar av det inre, tillåter visuellt öka höjden på det låga taketSmå spotlights monterade på möbler eller delar av det inre, tillåter visuellt öka höjden på det låga taket

För att öka ljusstyrkan på lysrör, nära fönstren själva inte installerade rack, hyllor, skåp. Möbler väljs med glansiga ytor, stoppar fönster bokstavligen genomskinliga gardiner. I allmänhet, ett litet sovrum mer lämpade ljusa finish.

Funktioner och en belysningsanordning i ett barns sovrum

Belysning i barnens rum är inställda så att vinkeln på de mörka och svagt upplysta platser inte var i rummet. Bredvid sängen av barnet måste vara belysningsenhet - en lampa, vägglampa eller natt.

Enheten måste vara säkert fastsatt på barnet kan inte flytta den och bryta. Värmeljus ska se ut så att det passar in i konceptet barnet - i form av saga tecken, en intressant inredning och bilder. Övergången från natt ljuset bör alltid placeras bredvid barnets krubba, att han kunde släcka lampan, somna.

Sminkbord i sovrummet med ljus

Sminkbord med spegel, som är fäst ett bra ljus - en lämplig plats för ett hem skönhetsbehandlingar. Detta är inte bara bekvämt, utan också vacker, och spendera pengar på extra vägg belysning krävs.

Med den extra belysningsfunktion kommer toalettbord vara en oumbärlig sak i det inre av sovrummetMed den extra belysningsfunktion kommer toalettbord vara en oumbärlig sak i det inre av sovrummet


Toalettbord i form av installation är uppdelad i:

  • pristennye;
  • vägg;
  • Fribärande eller suspenderas.

Populär modell var dressing table-transformator. Denna möbler, som utför flera funktioner på en gång. Detta kan byrå, i sin sammansättning rörliga bänkskiva utan stöd, eller som har en sidostöd. Genom att flytta en bordsskiva, kan du ha en kantig modell och en del av det är en byrå och en annan del - ett toalettbord. Och spegeln i det här fallet bara på skrivbordet.

Dekorativa sovrum belysning

Belysning kan vara inte bara en grundläggande, lokala, men också dekorativt, som syftar till att ett - utsmyckning. Ofta sålunda dekorerade nisch av gips, och andra liknande strukturer som finns i det inre av ett sovrum.

Bakgrundsbelysning tillbehör - är också ganska inne gången idag. Men inte bortse från belysning, som inte använder elektricitet. Den otroliga skönhet stearinljus sammansättning kan användas på borden, skåp, byråar och ett sovrum fönsterbrädan. Ljus kan vara vidare och aromatisk, det vill säga du är fullt kunna skapa i sovrummet som avkopplande miljö.


Snygg idéer för organisationen av belysning i sovrummet (video)

Belysning i sovrummet bör inte vara påträngande, bör ljuskällorna komplettera varandra. Och om en dekorativ funktion också, glöm inte, eftersom exakt hur belysning kan vara den bästa dekoration för sovrummet.

Den framgångsrika omvandlingen av sovrummet!

Exempel på belysning i sovrummet (foto)

910min38334da97924d2ee62b14-4052f49bb3e50d9481e110b8fa6ef3f9afca8f6c6b488c6389491cam100445181461186240009

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 − = 70

Adblock
detector