Optimale verlichting in de hal: 5 basisregels – nwhistorycourse.org

The BlogMaak de hal een gezellig en comfortabel, kunt u de verlichting van hoge kwaliteit te gebruikenMaak de hal een gezellig en comfortabel, kunt u niet alleen van toepassing op de mens, maar ook voor een deel naar zijn huis met de hulp van kwalitatieve osvescheniyaBytuyuschaya de mensen die zeggen "dress voor succes is voldaan." "Clothes" voor het huis is dat eerste blik presenteert zijn gasten: in aanvulling op de buitenkant afwerking, is natuurlijk, gang. Velen zijn niet om een ​​speciale set ontwerp van deze kamer gebracht, en tevergeefs, want dankzij modern design trucs en het spel van licht kun je een klein onopvallend kleine kamer smaakvol ingerichte kamer te zetten, visueel zijn gebied uit te breiden.


De organisatie van de verlichting in de gang en de betekenis ervan

Licht en zijn organisatie speelt een belangrijke rol in het interieur en niet alleen vanwege de directe doel. De installatie van de verlichting in de gang, evenals in andere kamers, vereist ook een competente aanpak en de juiste ontwerpbeslissingen. In feite, hal - het is een portal waarmee we elke dag uit zijn serene rustige kleine wereld gaan in de wereld van de belangrijke dingen en de drukte.

Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het uiterlijk van de verlichting, zodat ze perfect aanvulling op het interieur corridorHet is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het uiterlijk van de verlichting, zodat ze perfect aanvulling op het interieur corridor

Wanneer het apparaat interieur hal is het belangrijk om aandacht te besteden, niet alleen voor de functionaliteit, maar ook de esthetische kant.

In de meeste gevallen, met name de hal is een compleet gebrek aan natuurlijk licht bronnen. En onder de vele foutieve perceptie dat voor de verlichting van de gang slechts een kleine low-power lamp. Echter, als een persoon plotseling verandert van een donkere kamer in het licht, en integendeel, zijn visie zo snel werkt niet en er is een korte-termijn desoriëntatie. Vermijd dit probleem zou goed geplande verlichting te helpen in de hal met voldoende verlichting en corrigeren van hun positie.

Het licht in de gang: de basisregels van de organisatie

Bij de keuze van armaturen en het bepalen van hun locatie, moet je aandacht besteden aan een aantal regels die de meest comfortabele interieur gang zal verstrekken, doen alles met de hand.


Vind het licht gang kunt u zelf, zonder de hulp van deskundigenVind het licht gang kunt u zelf, zonder de hulp van deskundigen

de verlichting eisen van de gang:

 1. Dim het licht in de kamer zal niet genoeg zijn. Voor een klein aantal relatief moeilijk om het gewenste object in de gang vindt of in de spiegel.
 2. Als de gang kleine ruimte en plafondhoogte klein is, moet het de mogelijkheid van de installatie van lampen en bepaalde soorten loft armaturen uit te sluiten. Anders is er een grote kans op schade tijdens de operatie kamer.
 3. Overmatige hoeveelheid licht in de gang om iets te sterk contrast bij de ingang van een donkere kamer een negatieve invloed hebben visie. Daarnaast is duidelijk te zien zelfs de kleinste fouten in de afwerking.
 4. hal graad van verlichting dient niet sterk verschillen van de andere kamers. Het zal dus worden gemaakt een harmonieuze ruimte zonder al het licht verandert. Met het oog op het niveau van het licht in de hal op verschillende tijdstippen van de dag aan te passen, moet er een paar lampen zijn.

De sfeer in de zaal moet comfortabel en laten om te ontspannen. En als de hal is ook klein in omvang - na te denken over het ontwerp van de verlichting je nodig hebt is letterlijk in de details.Verlichting een kleine hal en gang onregelmatig gevormde

Verlichten de ruime hal speciale werkt niet: het is alleen belangrijk om de optimale belichting te kiezen en markeer de gewenste zone. Voor kleine of niet-standaard kamers - we hebben behoefte aan een speciale aanpak, die zal helpen verbergen van de gebreken van de kamer.

Een lange smalle gang kan worden uitgerust met spots, ze te installeren op gelijke afstanden langs de gehele lengte van de kamer.

Voor corridors met hoge plafonds, zou het het beste zijn om de muur verlichting te gebruiken: een aanpak om de ruimte visueel uit te breiden, waardoor de hoogte visueel verminderen. Een te smalle gang wand verlichting worden geïnstalleerd op één van de wanden.

Voor een kleine gang passen perfect schijnwerpers die kunnen overal in het plafond worden geplaatstVoor een kleine gang passen perfect schijnwerpers die kunnen overal in het plafond worden geplaatst

Een kleine hal optimale oplossingen:

 • Spots. De veelzijdigheid van het ras armatuur maakt het verzenden plafond in verschillende richtingen, om het gewenste resultaat te bereiken.
 • Schijnwerpers. Geplaatst over het plafond vlak en gelijkmatig verlichten de hele kamer. Lichtsterkte spotverlichting is vergelijkbaar met het effect van de fluorescentielampen die voor zichzelf spreekt.
 • Muur kroonluchters. Als het lampje aan het plafond wordt verzonden, wordt de hal visueel ruimer te wijten aan de vermindering van visuele grenzen.

Zoals voor de kleine kamer, is het belangrijk om de verlichting te regelen, zodat gelijkmatig licht raakt alle hoeken van de kamer. Anders zal de kamer nog meer verkrampt lijken.

Moet ik hang schansen in de gang

Het verstrooide licht is het beste voor de gang. Hij bereikt met matte lampenkappen met de richting van primair licht omhoog stromen. Gereflecteerd licht van de aankomst, ontstaat er een gelijkmatige belichting in voldoende hoeveelheid. Dat is de reden waarom voor sommige gangen beha - de beste oplossing.

Een aanvulling op een interessante interieur in de gang kan gemakkelijk mooi en praktisch behaEen aanvulling op een interessante interieur in de gang kan gemakkelijk mooi en praktisch beha


In het geval van hoge plafonds gebruiken schansen visueel uitbreiden van de ruimte, waardoor het minder.

Vaak lampen naast de hoofdverlichting en slechts zelden kan onafhankelijk lichtbronnen. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor bijna diverse interieur oplossingen. Bra in een smalle gang is beter om zo vast te stellen dat ze langer dan een man was. Hierdoor wordt eventuele beschadiging van de lamp te voorkomen.

Wat is de vloer verlichting in de gang

vloer verlichting zorgt voor comfort en benadrukt de subtiele details van het interieur. In de appartementen, waar de ingang is een corridor scheiden van de kamers, kan niet te fel buitenverlichting dienen als een 's nachts licht, het verlichten van de weg. vloerverlichting kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

In de gang, kunt u een speciale vloer-verlichting, die functioneel en praktisch zullen makenIn de gang, kunt u een speciale vloer-verlichting, die functioneel en praktisch zullen maken

Verlichting opties:


 • Flexibele neon;
 • Lichtpunt;
 • LED strip;
 • Rope;
 • Halogeenlampen;
 • Flexibele neon;
 • lichte vloer inrichting.

De laatste soort zijn licht modules die onderdeel zijn van de vloer. Ze kunnen op geen enkele manier vond gemonteerd worden. Ze creëren een uniek design in de kamer en hebben twee onmiskenbare voordelen, het is belangrijk voor de hal. Het is schokbestendig en vochtbestendigheid.

Installatie van verlichting in een kleine zaal (video)

Helaas kan niet iedereen trots zijn op een ruime hal juiste vorm te zijn. Het grootste deel van het heeft zijn gebreken, maar met de hulp van goed georganiseerde verlichting kan verbergen, ten minste gedeeltelijk. Om energie te besparen, een goede oplossing is om switches, uitgerust met bewegingssensoren en doorschijnende deuren van aangrenzende kamers (daglicht lengte vrij aanzienlijk besparen op kunstlicht) te installeren. Wees niet bang voor innovaties zijn, werken alle mogelijke opties voor reparaties, zoals een belangrijk onderdeel van de woning, als de gang. Immers, goed geplande verlichting - de sleutel tot een comfortabel verblijf in de kamer.

Lichtontwerp corridor in het appartement (foto interieur)

1-1635809411414568a86e4da5adBartoliDesignjpg57dd42b4039340d5d6e48ac1a0e4047611162013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie2015-11-18-564c6498cba7e25053098

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 73 = 75

Adblock
detector