The BlogPlafond - is een speciaal gebied van het appartement, waaraan aandacht moet worden besteed aanPlafond - is een speciaal gebied van het appartement, waarvoor moet worden betaald vnimaniePo feite is het plafond - een partitie die de vloer verdeelt. In appartementsgebouwen wordt op voordelige wijze gemaakt van betonplaten (met metalen wapening binnen). De inrichting is zeer eenvoudig - de fundering en het versterkingsmateriaal, waarbij de weerstand en de mogelijke toelaatbare statische belasting toeneemt.


Huisdieren plafonds: Opties

De houten plafonds zijn ideaal voor particuliere woningenDe houten plafonds zijn ideaal voor particuliere woningen

In een woonhuis vaak plafonds zijn gemaakt van hout. Zo doen ze niet het gewicht van de gehele structuur (dit zal aanzienlijk besparen op de fundering) te verhogen, evenals de prijs verlagen van de bouw. Uiteraard is het mogelijk om te leggen en betonplaten, maar het zal duurder zijn en vereisen extra apparatuur te gebruiken.

De moeilijkste optie - het is de plafond. In de meeste gevallen is het gewoon vervangen, maar het is mogelijk en te herstellen, de versterking van houten balken. Bovendien - dit is de echte fashion trend in modern design.

Total, de plafonds zijn:

 • beton;
 • hout (balken, planken, log, putten);
 • Sama (hier kun je bakstenen en andere bouwmaterialen draaien in deze klasse).

Hoe kan ik het plafond in een oud huis te verhogen, wat u hoeft te doen

Met het oog op de plafonds in uw huis te verhogen, moet je uit elkaar te halen of ontwerp, maak een nieuwe deksel of het frame te verhogen door het monteren van de onderste schaal (geschikt voor houten huizen zijn niet groot).


Het verhogen van het plafond - een moeilijke taak. Op de hoogte van het plafond is beter zal zorg dragen aan het begin van de bouw van het plafondHet verhogen van het plafond - een moeilijke taak. Op de hoogte van het plafond is beter zal zorg dragen aan het begin van de bouw van het plafond

Gewoon handen te doen het zal niet werken - noodzaak om extra apparatuur te gebruiken. Ideal - op het dak verwijderen om te verhogen tot de gewenste hoogte van de muur en hebben naar een nieuw niveau van het plafond te creëren.

Als het gaat om de twee verdiepingen tellende huis, dan is een dergelijke werk zal niet rendabel zijn - is het beter om het idee te verlaten. Dat wil zeggen, de maxima te verhogen kan alleen worden van zolder.

We moeten niet vergeten dat op hetzelfde moment nog moeten: • versterking van de basis en de stichting;
 • uitlijnen LEVELTRIMin hoofdaandrijving en de toegevoegde lagen;
 • voorkomen dat condensatie op de gewrichten (afgedicht met basalt vezel).

Wat moet de hoogte van het plafond in het huis

Hoe hoger het plafond, hoe comfortabeler in de kamerHoe hoger het plafond, hoe comfortabeler in de kamer

In bijna alle oude huis plafondhoogte kruist iets meer dan 2 meter. Modern standaard - 2.4 meter. In toenemende mate echter de standaard hoogte toeneemt tot 3 meter. Maar we moeten niet vergeten dat in die huizen die zich buiten de stad, te hoog plafond zorgt voor een heleboel ongemak. Zo zal een kachel om de kamer te verwarmen veel moeilijker zijn. Daarom is een comfortabele hoogte wordt beschouwd als allemaal hetzelfde 2.4 meter zijn.

In een onverwarmd huis, kunt u nog minder doen. Maar zeker isolatie van de zolderverdieping nodig.

Om al deze redenen is de optimale hoogte:

 • 2.1 meters - voor woningen die worden verwarmd door kachels;
 • 2.4 - vergast voor woningen;
 • 3 meter - wanneer het plafond is gemaakt in de monolithische structuur (maar ze zijn nog steeds zeer zeldzaam).

plafond apparaat in het huis met zijn eigen handen: de opties

Plafond, zelfs van hetzelfde materiaal kan worden gelegd door verschillende werkwijzen. Bijvoorbeeld van een boom - de balken of het kruis procedure (dwars op de lengterichting suspensies). In elk geval, indien de wanden zijn gemaakt van baksteen of beton, moeten ze Stroebe, dat wil zeggen een uitsparing voor het docking maken. Provis helpt ook alleen bij de montage van het valse plafond.

Wat doen attachment - de eigenaar van het huis beslist, op basis van de stabiliteit van de constructie, evenals de betrouwbaarheid van de funderingslaag. Universele variant - gemiddelde arrangement shtrobirovaniya en installeer de versterkingslaag (het is mogelijk zelfs met een koppelaar van het anker).

Goed plafondplaat is die een statische belasting overschrijdt in 2-3 keer real heeft. Dat wil zeggen, het moet zowel gemakkelijk en betrouwbaar zijn.

De eenvoudigste opties:


 1. Plafond adobe (een mengsel van hout en bakstenen met stro).
 2. Houten plafond (met houten balken of een bekleding).
 3. Dekvloer op bakens. Gebruikte cement met de versterking van mesh. Een dergelijk plafond is niet bedoeld voor hoge belasting.

Adobe huis plafond met zijn handen hoe te maken

Adobe plafond brandgevaar. Houd hier rekening mee als je het gebruiktAdobe plafond brandgevaar. Houd hier rekening mee als je het gebruikt

Als het nodig is om het plafond regel in een adobe huis is, is het beter om het hout of adobe monteren. En u kunt deze opties combineren - een kist gemaakt van hout te maken en het allemaal dicht klei en stro mengsel. In principe, net als tot 80-er jaren van de vorige eeuw, bijna alle huizen land type.

Het enige nadeel van de adobe - hij zweet in de verwarmingsperiode en licht ontvlambare materiaal. Dat wil zeggen, is het noodzakelijk om een ​​verwarmingssysteem van de vloerbedekking of burzhujku (kachel), die buiten het huis (om in de bijlage) zal worden gelegd voor het verwarmen van het huis te installeren.

Dat wil zeggen, de basis van het plafond te monteren technologie in een adobe huis:


 • zet kwaliteit krat (idealiter - met log);
 • zet op de krat adobe;
 • gelijk het niveau van klei en stro mix.

Maakt zichzelf een plafond is het mogelijk zelfs in een flatgebouw. Als hij wil de visuele verbergen - u kunt de schorsing structuren te gebruiken.

Wat plafonds maken het huis: de opties

Als het huis niet is gemaakt van hout, gebruik dan een betonnen plafondAls het huis niet is gemaakt van hout, gebruik dan een betonnen plafond

Terugkerend naar de oorspronkelijke vraag kan worden beantwoord, dat elk geval - een individu, dus het is onmogelijk om te zeggen wat het plafond is het beter te doen in een bijzonder huis.

De meest duurzame en betrouwbare - beton, maar ze zijn niet smontiruesh in adobe of klei huis (en in de gehakte, blok). Waarom? Omdat het noodzakelijk is om rekening te houden met de maximale statische belasting op de kist (ondersteuning van het maximum).

Beperkingen niet voorgedragen, tenzij de regeneratie van het plafond in het beton en baksteen huizen, waaronder zich een solide fundering. Dat wil zeggen, moet u eerst overleggen met een specialist of een ingenieur, die aangeeft of het ontwerp is in staat om de toename van het gewicht te weerstaan.

Bij het kiezen van een plafond constructie is nodig om alleen dat te onthouden:

 • tree - is niet betrouwbaar, en vraagt ​​om een ​​bijzondere zorg;
 • adobe - niet visueel aantrekkelijk, dus het zal moeten de trim te sluiten;
 • Concrete - de beste optie, maar om hen aan te zetten tot het plafond in een houten huis zal niet draaien.

Zelfs bakstenen is niet geschikt voor het lint foundation.

En, natuurlijk, elke bouwer die de opstelling van het plafond ondernam dient rekening te worden en hun financiële mogelijkheden genomen. Reviews zeggen dat het gebruik van adobe - de meest winstgevende ding, als het dan niet de dure afwerking te dekken. Als de close finish, zal het niet minder dan het plafond met hout en beton, en nog duurder kosten, dus deze optie is meer geschikt voor de rijke mensen.

Hoe maak je een plafond in de monolithische huis maken

Als u een solide huis, let dan op het plafond. In de toekomst zal de correctie duur je doetAls u een solide huis, let dan op het plafond. In de toekomst zal de correctie duur je doet

Het belangrijkste probleem dat bij de regeneratie van het plafond in de monolithische huis - de onmogelijkheid om de latere demontage. Dat wil zeggen de base op de snij groeven (die geplaatst afstandhouders) in de wand.

De reeds gevormde binnenshuis zal alleen houten plafond. Borden leveren komt niet uit zonder het verwijderen van het dak. En we moeten begrijpen dat hier alle muren - versterkt, zo niet door hen stroppen passeren. Daarom, om het niveau af te stemmen - zal niet werken. Misschien behalve ter vervanging van een plafonddecoratie, of maak een nieuw vals plafond van dezelfde gipsplaten, bijvoorbeeld.

Dat wil zeggen, bij het maken van een plafond in de monolithische huis moet de volgende punten te overwegen:

 1. Het ontwerp wordt gehouden in groeven (uitsparingen in de wand).
 2. Bouw van een extra verdieping - het is onmogelijk, dus de belasting op het plafond laag is (voor een zolder - geschikt is, maar niet meer).
 3. Stel de hoogte van het plafond - is niet mogelijk.
 4. Voor groot onderhoud plafond is beter om een ​​valse basis te creëren. Rough dezelfde basis gewoon versterkt, indien nodig.

Het plafond in zijn huis met zijn eigen handen (video)

Natuurlijk, het plafond arrangement opties - veel meer dan hierin beschreven. Nu zelfs het glas wordt gebruikt voor de bouw, maar in woningen - is geen optie. De optimale keuze - hout en beton. Saman - voor het oude land huizen zonder metselwerk. En altijd hetzelfde montagetechniek - of het krat of door te snijden groeven.

Het plafond in zijn huis met zijn eigen handen (foto)

6-raspisnoi-potolok 7a317de3269cfe42f6e33b95984bec4d 12 18 1241 2509f63465fc1826143b8bdae69eedb6 12956-kak-sdelat-potolki-iz-gipsokartona 286440956wsn7k4qac 28644102tqhed6d2m6 1441476327reechnyi-potolk-dlya-Vanoi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 53 = 61