Opties en eigenschappen: non-woven behang op non-woven drager – nwhistorycourse.org

The BlogBehanglijm nonwoven eenvoudig de lijm slechts aangebracht op één oppervlakLijm vliesbehang simpele feit dat de lijm alleen wordt toegepast op een van poverhnosteyPokleyka wallpaper - voor veel echte straf, maar er is een grote categorie van de eigenaren, die brengt meer leed het proces van het kiezen van een behang. Wat mee te nemen, Duits of Russisch, vinyl of niet-geweven, en kan een glazen wand zijn? Kortom, voordat pokleit ruimte om meer dan één selectieprocedure zijn.


Non-woven behang op non-woven drager: als lijm en dat is het

Fleece is een dichte vezelachtige baan bekend is voor iedereen wie naait. Van fleece vaak genaaid wat kleren elementen - mouwen, kraag. Meer in het bijzonder, met behulp van de niet-geweven stof, waardoor hun kracht en draagbaarheid toe.

Onder de onmiskenbare voordelen vliesbehang - het maskerende effect. Zij vasthouden aan de wand verschaft een verstopt aantal oppervlaktefouten. Wallpapers zwaar genoeg zijn, dus maak je geen onregelmatigheden doorheen schijnen hen, en behang plakken, als experts nota, is het gemakkelijk.

Het moeilijkste deel van lijmen vliesbehang - hoeken, omdat ze heel vaak zijn ongelijkHet moeilijkste deel van lijmen vliesbehang - hoeken, omdat ze heel vaak zijn ongelijk

Informatie over lijmen vliesbehang:


 • Verwijderen oud behang uit de muren, reinigen van de wand van stof en vuil;
 • Aankoop in-store speciale lijm, oplossen in water in een geschikte houder;
 • Lijm wordt aangebracht met een kwast of roller;
 • Zelf vliesbehang in het proces van lijmen direct niet bevochtigd;
 • Wallpaper niet gaan zitten, niet onder de bubbels, de voegen tussen de strepen is niet daadwerkelijk zichtbaar.

Lijm voor behang op non-woven drager: welke beter

In dat geval kunt u vijf voorbeelden van de lijm, die de beste reviews te verzamelen geven. Dit is niet een strak schema, kun je niet accepteren, maar als u worden geleid door de reviews, kunt u luisteren naar het.

Vijf merken van lijm voor behang non-woven:

 • exclusief - hoogwaardige lijm wordt gewerkt met elite flizelinovoj behang, omvat methylcellulose, gemodificeerd zetmeel, alsmede speciale toevoegsels met schimmelwerende eigenschappen.
 • Metylan - Duitse technologie heeft zich bewezen zeer goed. Maar vasthouden aan een lijm vereist een zorgvuldige voorbereiding van de wanden, druppels, scheuren en onregelmatigheden verwijderd.
 • Quelyd Het beschouwd als de beste lijm voor vliesbehang voor het schilderen;
 • PUFAs Het biedt een breed assortiment lijmen van de elite om de lijm met kleur indicator;
 • Kleo - een Franse professionele kleefkracht, gebruikt voor zware vliesbehang.

Russische composities niet inferieur aan buitenlandse producten, het belangrijkste ding - het recht om lijm kweken en er alles aan doen volgens de instructiesRussische composities niet inferieur aan buitenlandse producten, het belangrijkste ding - het recht om lijm kweken en er alles aan doen volgens de instructiesAls alles correct is gedaan, problemen, zoals "behang bubble" en "all komen unstuck" gewoon niet. En, natuurlijk, vergeet dan niet om oude behang van de muren te verwijderen.

Waar te beginnen met het behang hangen op non-woven drager

Door dit te doen is wenselijk vanuit het primaire lichtbron - het raam. Als je begint met het lijmen van de hoek, het boegbeeld moet naar de voorlopige verticale lay-out van de muur. De wanden van de brede kwast of roller is ingevet met lijm. De breedte van het aanbrengen van lijm mengsel - de breedte van het behang, voor elke band moeten promazyvat vereiste aantal wanden. Als u het merk een groot gebied missen, deze plaatsen heel snel droog.

De gerede strook wordt aangebracht op de bovenrand van de wand met een vergoeding van 3-5 cm, uitgelijnd op een verticale indeling. rol wordt vervolgens van boven naar beneden, zodat de pakker behang naar de wand uitgevoerd. Vervolgens wordt de rol uitgevoerd van binnen naar buiten, behang ingedrukt, zodat de lucht wordt verwijderd en de overtollige lijm. Clay, die gemaakt wordt verwijderd met een vochtige spons.

Schema juiste volgorde lijmen slijtvast standard roomSchema juiste volgorde lijmen slijtvast standard room

Butt gewoon vastgelijmd aan de volgende band. De voegen tussen de stroken gewalst smalle roller om een ​​nauwsluitende pasvorm.

Textielbehang on non-woven drager karakteristieke

Ongeacht hoeveel variatie er was geen behang, wordt textielbehang nog altijd beter uitzien dan de meeste - elegant, stijlvol en overtuigend. Fleece wordt gebruikt als het substraat, waardoor de operationele kenmerken van dergelijke behang verbetert.

Textile opties hebben de volgende voordelen:

 • Externe effectief;
 • Stealth gewrichten;
 • Milieuvriendelijk;
 • Aanvullende akoestische en thermische isolatie van muren.

Dit soort behang worden vaak gebruikt om het accent in het interieur benadrukkenDit soort behang worden vaak gebruikt om het accent in het interieur benadrukken


De nadelen van behang zijn: speciale zorg (wassen het behang is niet zo eenvoudig, maar om dit te doen zou moeten vaak), de penetrante geur kan dringen in het behang, behalve textielbehang stof aantrekken.

Structurele wallpaper op non-woven drager: Properties

Vliesbehang structurele en gaan vaak voor het schilderen. Zij zijn vertegenwoordigd op de markt van vandaag is zeer breed. Dit materiaal is zeer goed in het verbergen vlekken muur die geschikt is voor reparatie in een nieuw gebouw.

De rugzijde van de baan - is dun en glad, doorschijnend. Hiermee kunt u de achtergrond van de coating te maken door het schilderen van het doek op tijd voor de verkeerde kant.

Het gebrek aan structurele behang in licht waardoor allerlei mechanische schade, waarbij de keuze die ze niet zo vaak vallenHet gebrek aan structurele behang in licht waardoor allerlei mechanische schade, waarbij de keuze die ze niet zo vaak vallen

Waarom hebben zoveel weigeren deze optie? Als je huisdieren thuis met scherpe klauwen, zelfs verf, de vaststelling van de structuur van de ondergrond en spuiten zal niet helpen. Wallpaper, of liever spuiten zal worden bekrast, en de sticker op de muur van de nieuwe wallpaper er dringend behoefte aan.


In reliëf behang op non-woven drager: beschrijving

Het kan worden gezegd, ook, behang voor het schilderen, die zij tot zeven schilderwerk zal staan. Dit is het belangrijkste voordeel van reliëf behang.

Indien het oppervlak is zeer reliëf ertegen soms snel stof ophopen. Omdat nat reinigen zo vaak wordt gehouden mogelijk.

Indien het reliëf dik is, is gevoeliger voor mechanische beschadiging. Deuken en krassen is ook heel snel kunnen worden weergegeven op een dergelijke behang. Het is niet aan te raden om behang te hangen in de kamer voor de kinderen - de kans op een snelle beschadiging van het behang wordt nog hoger.

In reliëf gemaakt behang in het interieur ziet er erg elegant en kan drastisch invloed hebben op de toekomst van het interieurIn reliëf gemaakt behang in het interieur ziet er erg elegant en kan drastisch invloed hebben op de toekomst van het interieur

Maar zulke behanglijm lichter dan het behang op hetzelfde papier gebaseerde - ze niet krimpen, omdat de lijm op het web niet langer wordt toegepast op zichzelf.

Wallpaper hot stempelen op papier basis: beoordelingen en tips

Typisch, in dit geval het gaat om vinyl behang hot stamping niet-geweven. Dit is een zeer mooi behang, die de muren van elke kamer kan versieren. Hot stempelen - een diepe behandeling. Behang door een speciale oven wordt behandeld bij hoge temperatuur, de baan wordt daardoor dichter elastisch.

Soorten behang hot stamping:

 • zeefdruk - licht en dun behang met een glad en esthetisch structuur;
 • Heavy vinyl of CD Vinyl - grote dikte te verbergen wand gebreken;
 • remde - hoge sterkte, bestand tegen reinigingsmiddelen.

Wallpaper hot stamping zijn zeer goed bestand tegen stoom, vocht en UV-licht. Een van de voordelen van geïsoleerde behang gemak bij het schoonmakenWallpaper hot stamping zijn zeer goed bestand tegen stoom, vocht en UV-licht. Een van de voordelen van geïsoleerde behang gemak bij het schoonmaken

Onder de reviews kunt u regelmatig complimenten vinden, zoals behang is echt een lange service. De meeste fabrikanten beweren levenscyclus in maar liefst 15 jaar.

Achtergrond op non-woven drager: hoe te lijmen (video)

Vliesbehang voor een lange tijd niet uit de mode. Door het selecteren van de juiste optie, kijk, zoals blijkt uit de markering (of wallpaper wasbaar), evalueren ontwerp slechts uitrollen een rol, kies een strikt speciale lijm.

Succesvolle vernieuwing!

Voorbeelden van non-woven behang op papier (foto binnenkant)

12310033-3 --- f956.43305057284eae59b96080df2eecefcecd44497218304101250062014080900062720151204144755b948618429538e3dfa38d9288993a9f8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 59 = 60

Adblock
detector