The BlogAls gevolg van de juiste spiegel te kiezen, hal ziet er visueel ruimer en lichterAls gevolg van de juiste spiegel te kiezen, hal ziet er visueel ruimer en yarcheObychno, een spiegel opgehangen aan de muur in de gang. Het is erg handig en praktisch. Om kam het haar hoeft niet opnieuw de schoenen worden verwijderd en gaan in de ruimte achter de spiegel. Een grote spiegel zal u toelaten om jezelf te zien in volle en vinden van de juiste outfit, als je gaat om ergens uit te gaan van het huis. Deze eigenschap wordt ingevoerd in elk interieur, als je de juiste maat voor zijn gang te plukken. Spiegels hebben verschillende vormen en afwerkingen, dus je hebt een goede optie om te kopen is er een die bij u past.


Het kiezen van een grote spiegel in de hal op de muur

U hebt besloten om de situatie en de plaats in het interieur van de hal spiegel te veranderen. Wanneer gekozen moet rekening houden met een heleboel factoren. Spiegel voor deze kamer moet groot zijn. Spiegeltjes zal niet passen. small size modellen zijn niet in staat om volledig beeld van je figuur. Dit is belangrijk, want je wilt een weerspiegeling van al haar vorm te zien bij het verlaten van het appartement.

Als je een kleine spiegel hangen aan de muur in de gang, je moet een goede kleine model vervangen. En je zult merken dat je veel gemakkelijker om te kijken naar mezelf in de weerspiegeling zal zijn.

Veel modellen van spiegels aan de muur gehangen. Als gevolg van het zal u het interieur van uw corridor een mooi en veelzijdig te maken. Met de juiste locatie, kunt u een spiegel toe te voegen in de gang licht toe te voegen en de ruimte uit te breiden.

Een grote spiegel in de hal creëert een gevoel van integriteit en veiligheid van de gebouwenEen grote spiegel in de hal creëert een gevoel van integriteit en veiligheid van de gebouwen

Wat spiegel is meer geschikt voor de hal:


 • groot;
 • normaal;
 • Ovaal of rechthoekig;
 • Wall.

Op basis van deze prioriteiten, zult u in staat om de juiste originele spiegel te kiezen en toe te voegen schil aan uw interieur.

Horizontale wand spiegel wordt voordelig om te kijken in de kleine gang zijn. Het is visueel uitbreiden van de ruimte. Spiegel, ontwierp drukken, ziet eruit als een afgewerkt product. Maar, het kan zonder.

Vertical Mirror kunt u reflecteren in alle groei. Met een laag plafond, kunt u visueel te verhogen met zo'n spiegel.Ovale spiegels geven het mysterie kamer. Circle (ovale) is een symbool van vrede, harmonie en rust. Ideaal als je wilt om deze kwaliteiten te benadrukken in het interieur.

Originele spiegel met licht in de gang

Spiegels eindigen sommige modellen maken gebruik van een stokbrood. Het kan worden bevestigd baguette lichten. Soms is het extra licht in de spiegel is een must. De hal heeft toegang tot zonlicht, omdat deze kamer heeft geen ramen. 

Het is belangrijk dat de verlichting was heel kwalitatieve en verlicht alle gebieden van de spiegel en het dichtstbijzijnde gebied eromheen.

Verlichting kan worden gedeeld, de bovenste of lokaal. Het laatste type heeft een goede verlichting parameters om het voor een muur in een hal spiegels.

Originele verlichting in de spiegel zal dienen als een extra lichtbronOriginele verlichting in de spiegel zal dienen als een extra lichtbron

De LED-lampen worden gebruikt als lichtbronnen, die kan worden bevestigd:

 • Voor de outdoor vloer lamp;
 • Schrijf een keerpunt armaturen of lampen;
 • Aan het frame (stokbrood).

Veel functie LED-strip aan de uiteinden van de spiegels of ramen. Het creëert een ongewone en prachtige effect.

Als je een spiegel, kunt u LED-strip lijm te kopen op basis van haar eigen en te installeren. Deze verlichting verbruikt weinig stroom, en de lampen zijn goedkoop. Wand spiegel met licht, ideaal voor het interieur. Een low-cost LED-verlichting kan worden gekocht bij elke speciaalzaak.


Grote spiegelwand in de gang

Spiegels kunnen van verschillende grootte zijn. Als je niet als een gewone spiegel, kunt u een spiegel in de gang muur te maken. Daarin zul je jezelf zien in alle groei. Dergelijke wanden zijn praktisch. Ze zijn in staat om de kleine ruimte van de gang uit te breiden. Mirror lakens kijken niet alleen mooi, maar ook is een multifunctioneel element.

Installatie van spiegelwanden tijdens reparaties uitgevoerd.

Het enige negatieve: deze oppervlakken moeten de kwaliteit en de constante zorg. Maar het is de moeite waard om uw hal heeft kunnen kijken uit over een paar keer.

Spiegelwand in de gang kan een maximum geven, waardoor het hogereSpiegelwand in de gang kan een maximum geven, waardoor het hogere

Als u besluit om de spiegel doek te installeren, dan moet je de volgende besluiten:


 • De positie van de spiegel vel in de kamer;
 • De afmetingen van het doek.

Spiegelende stof kan worden versierd met mooie en elegante patroon op de zijkanten. Patroon kan kiezen om behang in de gang, en produceren een glad oppervlak op aanvraag.

Spiegel in de hal op de wand met een baguette

Spiegels zijn anders van vorm. Ze kunnen vierkant, rechthoekig, rond, ovaal. Ontwerp en de inrichting van de meest uiteenlopende.

Sommige spiegels kan een frameconstructie bevatten. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen: hout, kunststof, gipsplaat. Baguette, kleine spiegels, voert een decoratieve functie. Het heeft een licht gewicht.

Indien de spiegel aan de wand is bevestigd, het gestel speelt ook een rol kooi. Het is door haar spiegel aan de muur.

Met een spiegel van een bepaalde grootte, kun je jezelf een geschikt beeld voor hemMet een spiegel van een bepaalde grootte, kun je jezelf een geschikt beeld voor hem

Om een ​​frame met je handen produceren, kunnen van de volgende materialen:

 • Massief hout;
 • MDF of multiplex;
 • plastics;
 • gipsplaten;
 • Glass.

Versieren spiegelwand kunnen worden geïmproviseerd materialen: kleine stenen, schelpen, takjes, parels. De spiegel kan zijn voorzien van een plank aan de stokbrood. Je zet het op al de meest noodzakelijke kleine dingen: een kam, lip te krijgen, behandelen en klein van formaat en het gewicht van de items.

Hoe de muur spiegel in de hal (video) te kiezen

Als u besluit om een ​​spiegel te hangen in de gang, moet je op voorhand weet waar het zal hangen. In eerste instantie kiezen voor een winnende positie, en pak dan een spiegel of spiegelwand grootte. Locatie van dit attribuut in de hal is een heel belangrijk moment. Vanaf het zal afhangen van uw comfort en uitstraling voor het verlaten van het huis.

Ontwerp wand spiegel in de hal (foto in het interieur)

3d47d1fd9af9b99c5c39aa69f24387e8 069cc216534acaXXXL 15 0950ca92a4dcf426067cfd2246bb5ff3 26original 7067-1389626923 1920x1080resizeportfolio1329981340004900 14095605564 Verbazingwekkende 2014-Entry-Hall-Ideas-Decor-Designs appartement-home-interior-decoreren-accommodatie-real-estate-Scandinavische-home-8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1