Ontwerp wonen in 16 vierkante meter. M: De grote ideeën in kleine ruimtes – nwhistorycourse.org

The BlogOm bewoonbare oppervlakte van 16 vierkante meter. m zag harmonieus, is het noodzakelijk om de juiste kleuren te kiezen voor het ontwerp en rationeel regelen het meubilairOm bewoonbare oppervlakte van 16 vierkante meter. m zag er harmonieus, de kleuren moeten worden juist gekozen voor het ontwerp en rationeel regelen het meubilair Niet iedereen weet dat de kleine woonkamer - dit is de echte ruimte voor experimenten. Het is een vergissing om te geloven dat de prachtige ontwerpen en virtuoze spel, hebben behoefte aan een grote kwadratuur ruimte is om alle noodzakelijke items te passen en leveren de kamer tot het maximum. Het belangrijkste ding - om praktische meubels te kiezen en ontwerpers gebruiken tips voor de juiste zonering van de ruimte en de combinatie van decoratieve materialen om de ruimte aan te passen.


Als u correct de kleurencombinatie en compact meubels te kiezen, de taal niet wenden tot de kamer een "kleine" noemen. Qua uiterlijk heeft ze niet geven in luxe kamers. Interessant feit: de meeste mensen willen is de kleine zalen, omdat ze creëren een gezellige en comfortabele sfeer. In kamers met grote volumes nodig hebben om het meubilair goed te regelen, anders zal het een gevoel van leegte en ongemak te creëren. Met kleine kamers kan het niet eens denken.

Ontwerp wonen in 16 vierkante meter. m: de belangrijke punten in de decoratie

Iedereen begrijpt dat met een oppervlakte van 16 vierkante metrovsilno niet duidelijk, maar dit feit op geen enkele manier een gebrek aan ruimte worden genoemd. Het kleurenschema van de wanden, vloer en plafond, evenals de juiste verlichting kan helpen om de woonkamer te verslaan, zodat ze de meest comfortabele plek in het huis zal zijn! Ontwerp van echte foto's bevestigen dit feit en laat de eigenaars van dergelijke afmetingen niet tot wanhoop, en op elke centimeter van het appartement goed te gebruiken.

In de kleine woonkamer TV in de tegenovergestelde hoek van de bank moet worden geplaatstIn de kleine woonkamer TV in de tegenovergestelde hoek van de bank moet worden geplaatst

Zoals voor het interieur, en het een zeer belangrijke rol speelt, moeten eenvoudige regels worden gevolgd:


  1. Het plafond moet de standaard witte kleur of zelfs delicate tinten zijn. Multilevel de bouw van gipsplaat belachelijk in kleine ruimtes, met een gewicht van meer ruimte. De ideale oplossing - verlaagde plafonds met lichte kleuren: beige, roze, blauw, groen, lila, toegestaan ​​- grijs.
  2. Paul ook aangemoedigd om te doen het licht: vloeren, laminaat, linoleum. Zeer voordelig in de woonkamer kijken materiaal met imitatie houtstructuur. Gebruik een tapijt met een lange dutje - niet een goed idee. Naast het feit dat het een bron van stof, maar vermindert ook de visuele ruimte van de dichte structuur.
  3. De muren zijn niet aan te raden om behang te versieren met verticale strepen. Ze visueel verkleinen van de ruimte, waardoor het plat. Voorkeur is het beter om een ​​lichte coating te geven, hetzij verf of behang, maar in de opzet van de rest van het oppervlak.

Ontwerpers niet het gebruik van zware kleuren voor de bekleding in kleine ruimtes te bevelen. Ze maken plaats geladen en naast deze kleuren zorgen voor een ongemakkelijke situatie en drukte zijn somberheid. Meubels en accessoires kunt u kiezen zwart, bruin, donker grijs, blauw en rode kleuren, maar de wanden, vloer en plafond in dergelijke kleuren niet moeten doen.

Geschikt voor kleine woonkamer design trends: minimalisme, hi-tech, ethno-stijl. Het gaat om een ​​kleine hoeveelheid van meubilair, en eenvoudig ingericht. Precies wat u nodig heeft voor een low-key lounge.

De verlichting in de woonkamer van 16 m2

Het lijkt erop dat de verlichting - het is niet zo belangrijk. Echter, de balans van de schijnwerpers in een bepaalde volgorde te helpen organiseren van het bestemmingsplan gebied. De schakelaar kan zich richten op verschillende delen van de kamer.

Woonkamer van 16 vierkante meter. m uitermate geschikt spots en kleine lampenWoonkamer van 16 vierkante meter. m uitermate geschikt spots en kleine lampenAls om wat voor reden dan ook niet willen spotlights (of niet mogelijk, omdat de noodzaak om een ​​opschorting of verlaagd plafond te monteren) te installeren, zou een uitstekend alternatief voor de verlichting kabel zijn. Deze vorm van verlichting is erg begaan met de ontwerpers: de verscheidenheid van vormen van lampenkappen is geweldig en stelt u in staat om unieke variaties te creëren.

Een kroonluchter in het midden van de kamer - het is niet modieus en praktisch. Het gebruik van meerdere schijnwerpers kunt u meerdere zones in een kamer die is veel beter in de kleine woonkamer te selecteren. Zelfs de kleine vierkante kamer zal schitteren met nieuwe kleuren.

Veel mensen de voorkeur aan de lichten voor hallen dimmen, met het argument dat deze kamer voor rust en ontspanning. De woonkamer dient ook als een kamer voor het ontvangen van gasten, zo ook slechte verlichting is niet nodig. Als u wilt een sombere, ontspannen omgeving te creëren, naast de bank kun je een staande lamp te zetten.

Woonkamer met een oppervlakte van 16 pleinen: bevoegde ontwerp met foto's

Meubels in de woonkamer met 16 m2, moeten voldoen aan de principes van: compact, functioneel, klein. De lay-out van items dient plaats te vinden met het maximale voordeel voor de bewoners.

De appartementen met één slaapkamer of woon studiykah vaak gebruikt als een werkruimte en bed. Maar, hoe te combineren in één ruimte en een slaapbank - niet echt is, kom dan naar de hulp van multifunctionele meubelen. Het transformeert gemakkelijk en vervult de rol van een geheel ander onderwerp.

Om eentonigheid in de woonkamer te vermijden, moet u kiezen voor een vloerbedekking welke kleur verschilt van het meubilairOm eentonigheid in de woonkamer te vermijden, moet u kiezen voor een vloerbedekking welke kleur verschilt van het meubilair

Niet rommel de ruimte, maar in tegendeel, met een goed gebruik van elke centimeter, eventueel met een hoekbank. Het is geschikt voor perfect zich voor een groot aantal gasten, en met de komst van de nacht ontvouwt zich in een volledige bed. Tegenover het bankstel of modulaire muur kast onder de tv en de noodzakelijke dagelijkse dingen.

Speciale aandacht in het ontwerp van kleine kamers moet worden besteed aan de details. Opstelling van verschillende spiegels in de kamer alleen een positief effect op de externe decoratie, evenals maken de ruimte visueel groter. Deze techniek wordt gebruikt door veel ontwerpers. Ongewone oplossingen kunt u gebruik maken van foto-wallpaper of thema schilderijen. Speciale studio geproduceerd doeken met een tekening van een afbeelding voor een interieur kamer.


Rationeel elke centimeter. Zelfs vanuit de woonkamer van 16 pleinen kan een volledige ruimte, een mix van het werkgebied, slaapkamer, keuken te krijgen, en, rechtstreeks, de ruimte voor het ontvangen van gasten. ontwerp ideeën die in de afgeronde projecten bewijzen deze bewering.

Woonkamer van 16 m2: tips en trucs

In kleine appartementen, de zogenaamde "Chroesjtsjov," het is onmogelijk om te zwerven en laat ook weelderige inrichting van de kamer in termen van meubels, afwerkingen en accessoires. Maar deze ruimten zijn gemakkelijk om een ​​zeer mooi en gezellig met de hulp van kleine dingen te maken: foto's, gordijnen, standbeelden, geselecteerd in de algemene categorie.

Wonen in een gebied van 16 vierkante. m beter gelijkspel in felle kleurenWonen in een gebied van 16 vierkante. m beter gelijkspel in felle kleuren

Zeer populair gebouw podiums voor het leven. Met hun hulp, kunt u visueel te identificeren een ontspanningsruimte, evenals een dergelijke structuur werkt als extra opslagruimte. De geheime lade in het podium kan verschillende maten, afhankelijk van de doelen die in de bouw van de woonkamer.

Modern design ideeën woonkamer van 16 vierkante meter. m (video)


Wees niet bang om te experimenteren. Zelfs in de kamer van 16 m2 kan een vriendelijke omgeving op de beste manier te zijn, zonder afbreuk te doen aan de ruimte. We hoeven alleen maar om de selectie van de meubels die elegant en praktisch, vooraf ontworpen project faciliteiten gecombineerd op basis van kant-en-klare ontwerpen zorgvuldig te benaderen.

Ontwerp ideeën en woonkamer van 16 vierkante meter. m (interior foto)

22ed48f8a8aa6194d325d22ef80d092433dsMaxView0102064501151f01ef5d6b17bbf15349b6f3c69a44d16-356571920x1080resizeinterior55751330953066

Leave a Comment

Your email address will not be published.

60 + = 70

Adblock
detector