Ontwerp verlaagde plafonds in de kamer: 9 goede ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogSpanplafonds dankzij de keuze van een breed scala van kleuren en texturen laten originele manier te regelen elke kamer appartementenSpanplafonds dankzij de keuze van een breed scala van kleuren en texturen laten originele manier te regelen elke kamer appartementen De meeste mensen kiezen om plafonds. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar. Bovendien, met de hulp van elastische stoffen kunnen visueel vergroten worden zelfs een kleine kamer. Spanplafond kan zelfs in een kleine studio worden geïnstalleerd. Wilt u de ruimte in functionele gebieden te verdelen, kunt u een speciale partitie te gebruiken.


Strek mooi plafond in de kamer: de voors en tegens

Voorafgaand aan de installatie van verlaagde plafonds nodig hebben om de "voors" en wegen "cons." Het ontwerp heeft een aantal voordelen en nadelen. Spannen van de baan kan worden gemaakt uit polyvinylchloride, gipsplaat en weefsel. Elk materiaal heeft ook een aantal functies.

Als u wilt het verlaagde plafond in een lange, smalle ruimte te installeren, gebruik dan alleen het weefsel web. Dit materiaal ziet er geweldig uit en heeft geen speciale kisten nodig.

Glossy plafonds geven de ruimte een speciaal effect van luxe, waardoor het meer memorabel voor de gastenGlossy plafonds geven de ruimte een speciaal effect van luxe, waardoor het meer memorabel voor de gasten

Verlaagde plafonds Voors:

 1. Elastische stoffen kan worden geïnstalleerd in een rechthoekige ruimte, en de kamers ongebruikelijke vorm.
 2. Opschortingsstructuur helpt om cosmetische gebreken aan het basisvlak verbergen.
 3. Elastische stoffen van PVC of vochtbestendige gipsplaat, dienen voor het vervaardigen van de badkamer plafond.
 4. Plafonds zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die geen giftige stoffen uitstoten. Uitzonderingen zijn films van PVC, aangezien deze toxinen kunnen produceren bij blootstelling aan hoge temperaturen.
 5. De relatief lage prijs.
 6. Stretchstof geluiddichte kamer.
 7. Verlaagde plafonds geen speciale zorg nodig hebben.
 8. Met een breed scala van kleurenpaletten en texturen, kunt u het model dat perfect zal gaan met meubels of andere details in het interieur te kiezen.

Nadelen stretch stoffen:


 • Bij installatie van de span- stroken gereduceerde hoogte van de ruimte.
 • De gebruikte voor opknoping schilderijen materialen, gemakkelijk vervormd onder invloed van mechanische schade.
 • Spanplafonds van kunststof folie worden vervormd onder invloed van lage temperaturen.
 • Voor het installeren van het plafond moet een speciaal frame te bouwen.
 • Bij het installeren van PVC-panelen moeten een warmte-pistool.

Hoe modern verlaagde plafonds in de ruimte: een stap voor stap handleiding

Het installeren van een opgehangen doek in de woonkamer - een eenvoudig, maar belangrijk proces. Montage start vanaf het richtvoet oppervlak en muren. Dit wordt gedaan met behulp van een primer en stopverf. Scheuren afgedicht met kit.

Met de hulp van een spanplafond is het mogelijk om zonering van de ruimte uit te voeren, aandacht voor de specifieke gebied armaturenMet de hulp van een spanplafond is het mogelijk om zonering van de ruimte uit te voeren, aandacht voor de specifieke gebied armaturen

Het speelt een belangrijke rol pre-markering ondergrond. Het zal u helpen om het vereiste aantal materialen en bevestigingsmiddelen te kiezen. Om de lay-out precies toe te passen, is het noodzakelijk om een ​​laser-niveau te gebruiken.

Hoe de spanplafond te installeren: 1. Installeer hangers. Vergeet niet om ze te koppelen aan het web.
 2. Bevestig de vormen aan de muren. Voor bevestiging via pluggen.
 3. Voer de bedrading. Vergeet niet te doen in het web gaten spotlights of kroonluchter.
 4. Als u PVC-doek, warme kamer met een warmte-pistool. Als de stof wordt gebruikt of gipsplaten, niet hoeft te doen.
 5. Zet de hoeken. Voor de bevestiging van het gebruik van clips.
 6. Bevestig de stretched canvas met schroeven. Als je doek gemaakt van PVC te gebruiken, is het niet nodig om zelf te tikken schroeven te gebruiken, zoals PVC platen hebben speciale slots.
 7. Installeer verlichting en sierlijsten.

Kan ik verlaagde plafonds in een kleine kamer

Veel mensen geloven dat het installeren verlaagde plafonds kan alleen in een grote kamer. Echter, deze mening is onjuist. Met de juiste keuze van materialen en inrichting, plafonds ziet er geweldig uit in een kamer met een oppervlakte van 12-18 vierkante meter.

Verlaagd plafond backlit met beperkte ruimte zou visueel te vergroten de ruimteVerlaagd plafond backlit met beperkte ruimte zou visueel te vergroten de ruimte

Het interieur van de kleine ruimte passen perfect plafonds met een glanzende textuur. Ze laten u toe een visuele uitbreiding van de ruimte te krijgen. Daarnaast is de glossy plafond in harmonie met elke stijl.

Als u besluit om een ​​verlaagd plafond in een kleine ruimte te installeren, overweeg dan een aantal nuances:

 • Hulp visueel te vergroten de ruimte plafonds gemaakt van PVC met 3D-printen. Bijvoorbeeld kan het doek worden toegepast op het sterrenhemel aan.
 • Als verlichtingsinrichting via een LED strip. Het vereist geen installatie van speciale inserts vereist en wordt direct aan de oppervlaktespanning van de baan.
 • Kies doek koude tinten. Het is wenselijk dat ze in lijn met de wanden en andere interieuronderdelen. Liever doeken blauw of lichtgroen.

Wij selecteren het ontwerp voor de kamer met een spanplafond

Kies een ontwerp verlaagde plafonds is eenvoudig. Je moet rekening houden met het kleurenschema en de stijl waarin de kamer is opgelopen. Daarnaast is het raadzaam om rekening te houden met de functionele doel van de kamer.

Een uitstekende optie voor grote kamer zal een combinatie van geel glossy plafond met beige behang zijnEen uitstekende optie voor grote kamer zal een combinatie van geel glossy plafond met beige behang zijn

Spanplafonds kunnen zijn:

 1. Layered. Dit ontwerp wordt gebruikt wanneer de hoogte van de ruimte dan 2,7 meter. Multilevel plafonds gemakkelijkst om gipsplaten te maken. Om dit ontwerp te installeren op een speciale krat doen.
 2. Glass. Dit ontwerp wordt gebruikt voor het afwerken van het plafond in de badkamer of de woonkamer. Bovendien zijn de glazen stretched canvas gebruikt indien nodig de visuele expansieruimte bereiken.
 3. Volumineuze. Imitatie van volume wordt bereikt door het gebruik van 3D-graphics. Volumineuze plafonds - een geweldig idee voor het ontwerp van de ruimte van kinderen of de woonkamer.
 4. Geschilderd. In dergelijke plafonds toegepast sieraad gemaakt in het Grieks of Afrikaanse stijl. Het doek kan afzonderlijk worden aangebracht met een latex of olieverf.

Als u niet wilt dat een plafond voor 3D-tekening van volume gezet kan worden bereikt door het gebruik van fluorescerende kleurstoffen. Het is vermeldenswaard dat de verf oplichten alleen 's nachts, dus de dag het plafond eruit zal zien als een normale monochrome oppervlak.

Mirrored plafonds in de kamer 18 m²

Voor de registratie van een kamer van 18 vierkante meter aanbevolen spiegel plafonds dunne polyvinylchloride film. Voor het monteren dergelijke constructie moet de montageprofielen gebruiken. De film zal het interieur te transformeren onherkenbaar.


Experts raden het gebruik van stof met een glanzende textuur, omdat ze een hoge lichtreflectie, zodat kan de visuele expansie ruimte te bereiken. Het beste is om wit of zwart gespiegeld plafonds te gebruiken in combinatie met schijnwerpers.

Voor liefhebbers van reflecterende elementen in het interieur is een uitstekende optie zou het gebruik van spiegel spanning maximaVoor liefhebbers van reflecterende elementen in het interieur is een uitstekende optie zou het gebruik van spiegel spanning maxima

Voordelen van de SLR film:

 • Een brede selectie van kleuren.
 • De film niet vervormen onder invloed van vocht, zodat de gespiegelde plafond zelfs in de badkamer worden gemonteerd.
 • Eenvoudige installatie.
 • Plafonds niet zorgvuldig onderhoud nodig.
 • Lage kosten. De gemiddelde kosten van de glanzende film is slechts 120-150 roebel per vierkante meter.
 • De film zakt niet, en door overstromingen van de buren van boven zal helpen om schade aan meubels te voorkomen.

Opties Ontwerp verlaagde plafonds in de kamer (video)

Spanplafonds - uniek design, omdat ze kunnen worden geïnstalleerd, zelfs in kleine ruimtes. Met een breed scala van schilderijen, kunt u de gewenste kleur en textuur zonder moeite kiezen voor de meest geschikte materiaal. Voor het uitvoeren van de installatie van een spanplafond mogelijk onafhankelijk. Om dit te doen, pick-up schroeven of ankers, en een solide krat bouwen.


Ontwerp verlaagde plafonds in het interieur (foto)

013belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m215 natyazhnye-potolki-v-gostinnoy254666962-20336633f06dc596e9cfd4d5763c4da125333d89435f5318606676455553767

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 3

Adblock
detector