Ontwerp van de kleine slaapkamer 12 vierkante meter. m: ideeën en foto’s stijl – nwhistorycourse.org

The BlogJuist gekozen interieur zelfs kleine slaapkamer maakt een comfortabele en stijlvolleJuist gekozen interieur maken zelfs een kleine slaapkamer en een gezellige kleine kamer stilnoyPri reparatie veel problemen voordoen. Het is noodzakelijk om functioneel de kamer te vullen, is het niet te missen op het comfort en de slaapkamer niet om te zetten in meer kleine en rommelige kamer. Slaapkamer - lounge, een eigen ruimte. Ondanks het feit dat de slaapkamer meer intieme kamer en de gasten kijken zelden krijgt daar moeten we niet vergeten dat in uw slaapkamer atmosfeer zal de toon voor uw stemming te plaatsen.


Het eigenlijke ontwerp van de slaapkamer 12 vierkante meter. m: foto

In de slaapkamer komen we met pensioen te gaan, te ontspannen, tijd doorbrengen met dierbaren. Het eerste wat we zien bij het wakker worden - dit is onze slaapkamer. Het gevoel van lichtheid van de kamer moet, zelfs na reparatie en uitlijning van alle accessoires en accenten blijven. U kunt altijd iets te veranderen, zelfs de kleinste kamer na de doelbewuste reparatie is een favoriet voor de privacy.

Maak slaapkamer interieur kan harmonieus met de hulp van praktische meubels en prachtige decor elementenMaak slaapkamer interieur kan harmonieus met de hulp van praktische meubels en prachtige decor elementen

Het interieur slaapkamer was opgeruimd en modern, is het noodzakelijk om te kiezen:

 • stijl;
 • Kleurenspectrum;
 • Nodige meubilair.

Slaapkamer ontwerp kan van alles zijn, kan het een ontwerper op basis van wensen van de klant te creëren, hij of ruimte gastheer, het maakt niet uit. Het belangrijkste om te onthouden dat het niet uitmaakt wat de stijl van de toekomst van de kamer niet was geselecteerd, worden alle aanbevelingen voor reparatie van kleine slaapkamers zijn bindend.


Voordat u begint met de reparatie moet rekening worden gehouden met alle parameters van een toekomstige slaapkamer. Ten eerste, wie zal de gastheer zijn? Zal deze baby? Of een kamer van een tiener? Of de kamer zal een vesting voor de haard van een jong stel zijn? Ten tweede, de vorm van de kamer is erg belangrijk. Kan smal rechthoekig, vierkant kan zijn. Ten derde is er een slaapkamer met een balkon of loggia. Zal het mogelijk zijn om de kamer uit te breiden.

Kleur ontwerp slaapkamer 12 vierkante meter. m in de stijl van een succesvolle

De eenvoudigste manier om een ​​kleine slaapkamer te maken 12 m2 doelmatig, comfortabel en functioneel inhoud - zonering. De klassieke manier van zonering van hun huizen - het ontwerp van de muren in verschillende stijlen. Lichte tinten aanwezig kan zijn in de kantoorruimte, en meer gepassioneerd tinten zoals rood, in een zone van rust en slaap. Misschien regelen stijl in beige kleur. Plain slaapkamer in beige ontwerp ziet er stijlvol.

De meest succesvolle kleine slaapkamer eruit zal zien in beige kleurDe meest succesvolle kleine slaapkamer eruit zal zien in beige kleurDe blauwe kleur zal de sfeer in de slaapkamer, gelegen aan de zuidzijde, een koeler te maken, en de azuurblauwe noten zullen uitbreiden van de ruimte.

Zachte tinten groen, kruiden traditioneel beschouwd als rustgevend. Slaapgedeelte in zo'n goede kleur geschikt voor ontspanning. De kleur van passie - rode en haar schakeringen, ondanks het feit dat ze zijn donker, gewoon aanwezig zijn in het interieur van de slaapkamer te zijn als de meester en meesteres van de kamer - een hartstochtelijke natuur.

Een romantische naturen passen roze en paarse ontwerp van de slaapkamer. Verschillende bloemkleuren. De toewijzing van rechthoekige lichtvlekken, is een effectieve manier om verschillende functiegebieden scheiden. Misschien is het gebruik van scheidingswanden, muren, maar wanneer gebruikt om aandacht te besteden aan het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Alle gebruikte materialen zijn bij voorkeur geselecteerd lichte structuur. Je moet veel omvangrijk en massieve structuren te vermijden.

Design Ideas slaapkamer 12 vierkante meter. m: een bevoegde reparatie

Het belangrijkste idee van het ontwerp van de twaalf meter slaapkamers, gericht op de visueel en mogelijk de uitbreiding van de werkelijke ruimte.

Visueel uitbreiden van de ruimte in de slaapkamer, kunt u de spiegel oppervlakken gebruikenVisueel uitbreiden van de ruimte in de slaapkamer, kunt u de spiegel oppervlakken gebruiken

De hoofdkleur regel - lichte stijgingen en dalingen het donker:

 1. Koude tinten de voorkeur, bijvoorbeeld, blauw, ruimte zal uitbreiden, en het zal oranje verminderen.
 2. U kunt rechte lijnen, donkere vlekken, contrast cut ruimte te gebruiken. Visueel juiste kamer rechthoek is verdeeld in delen, uitsluiten.
 3. Vermijd te duidelijke kleurcontrasten. Een contrast detail kan alle inspanningen om de ruimte uit te breiden ontkrachten.

Gebruiken om zijn huis te verhogen - licht. Licht zal niet alleen comfort te creëren in de slaapkamer, maar zal alle ruimte van de kamer te onthullen. Als de zon niet in voldoende hoeveelheid treedt, aandacht besteden aan kunstlicht.

Zich te ontdoen van rommel. Vooral memorabilia, natuurlijk, je kunt laten, maar niet proberen om elke beschikbare centimeter snuisterijen vullen. Minimum details.

Aanzienlijk helpen om de slaapkamer lichte vloer en plafond te verhogen. Met behulp van één kleur beleid in het ontwerp van de muren en het plafond, je de kamer uit te breiden. ruimte spiegel elkaar. Aankoop meubels gemaakt van glas en spiegels, spiegel tegels betrekking hebben op de muren, en je zal een wonder te zien.


Smalle gezellige inrichting kleine slaapkamer 12 vierkante meter. m

Op het probleem van een klein gebied kan worden toegevoegd en vormen nog steeds een probleem terrein. Kamer rechthoekig, smalle, langwerpige verergert de situatie iets vierkant. De enige uitweg lijkt de scheiding van de smalle ruimte in twee functionele zones. Deze methode lijkt waar te zijn, maar kan aan een grote kamer.

Mooie en hoge kwaliteit verlichtingsarmaturen kan de slaapkamer meer gezellig en comfortabelMooie en hoge kwaliteit verlichtingsarmaturen kan de slaapkamer meer gezellig en comfortabel

Sla de situatie kan een aantal technieken, waardoor de ruimte wordt comfortabel. De belangrijkste taak - van rechthoekige vorm om een ​​vierkant te maken. Verwijder gewoon de focus van de lange muren en markeer kort.

Design Ideas:


 1. Sofa Sofa. Deze werkwijze verdeelt de kamer in twee, verzameld in combinatie met een lage tafel, een woonkamer verandert. Als de bank zal worden gedemonteerd, het deel van de kamer wordt een slaapkamer. In combinatie met een computer tafel, een kamer krijgt. Benodigde apparatuur gewoon staan ​​plek op.
 2. kleur bestemmingsplan. Met behulp van een vrolijke en rijke kleuren in de slaapkamer, en room en beige in een andere zone, visueel af te bakenen ruimte.
 3. Lighting. Minder verlichte kant van de slaapkamer is om een ​​helder en licht, self-gekleurd behang met een kleine figuur te bieden. de donkere kant van de verlichting moet worden gemaximaliseerd.
 4. Licht parket. Maximaal gebruik maken van het effect van licht vloer, moet parket paneel loodrecht worden vastgesteld om de lengte van de wand.
 5. Meubels langs de korte muur.
 6. Podium. Construct het podium, met een glijdende opslagsysteem hieronder. Dit ontwerp kan ook een echte slaper, maar het leggen van een matras ontwerp en versier kussens.
 7. Fotobehang, moet de nadruk op de korte muur geplaatst worden. Lange muur, blijft neutraal.
 8. Mirrors. Heeft betrokken spiegelende oppervlakken, vanwege de gezellige kamer te krijgen, kan de ruimte worden omgezet in een danszaal.

Het interieur van een kleine slaapkamer in een particulier huis van 12 vierkante meter. m: foto

De gelukkige eigenaren van particuliere woningen kunnen veroorloven om de slaapkamer voor andere doeleinden te gebruiken. Geen behoefte om te slaan in een kleine ruimte functionaliteiten van meerdere kamers. Opslagruimten in termen van het huis, in de regel worden toegewezen aparte kamers. Private house project omvat in eerste instantie individuele aanpak.

Bij het maken van kamers moeten aandacht besteden aan zelfs de kleinste details van het interieur, om de sfeer in de kamer en een onvergetelijke thuisBij het maken van kamers moeten aandacht besteden aan zelfs de kleinste details van het interieur, om de sfeer in de kamer en een onvergetelijke thuis

Dienovereenkomstig, het aantal kamers en de functionaliteit van tevoren worden gepland.

Slaapkamer in een huis kan worden geregeld categorisch verschilt van de algemene sfeer van stijl. In deze kamer is het mogelijk om alles te realiseren van hun fantasieën, want er is geen noodzaak om te proberen om visueel de ruimte zo veel mogelijk uit te breiden. Het is genoeg om de kamer licht, comfortabel, beknopt te maken.

Hoe maak je een kleine kamer van 12 meter leveren

Basis ontwerpprincipes hebben we al besproken, en wat om uw huis te regelen, en niet verknoeien met het effect van de doordachte decor?

Voor een kleine slaapkamer, experts aanbevelen aan een compact, maar functionele meubels te kiezenVoor een kleine slaapkamer, experts aanbevelen aan een compact, maar functionele meubels te kiezen

aanbevelingen:

 • De maximale ruimte te maken. Gebruik de ingebouwde lampen en kroonluchters, geen lampen en de enorme lampen nachtkastje.
 • Multifunctionele meubels. De moderne markt biedt een verscheidenheid aan modellen van het meubilair. Als je niet op te pikken in masmarkete, om voor u om het even welke fantasie meubels vervullen. Bijvoorbeeld, hechten de plank aan de wand, die kan worden gebruikt als een nachtkastje.
 • Kleine kamer - voor een kleine meubels. Vergeet de enorme kasten, grote hoekbank en stoelen in de kit.
 • Maak optimaal gebruik van de ruimte. Bijvoorbeeld, boven de deur van de kamer, kunt u een aantal dingen gewoon bevestigen haken hangen.
 • Het bed is het beter om te kiezen, zodat het was niet alleen te slapen, maar ook een manier om dingen zelfs beddengoed en kussens te houden. Of om netjes te regelen het bed of verbergen, bijvoorbeeld getrokken uit de niche. Vermijd enorme hoofdeinde van het bed.
 • Air matras is zeer comfortabel om te gebruiken als een bed. blazen Net buiten het wanneer het niet nodig is.
 • Bureaus kan worden vastgeschroefd aan de wand en voor andere doeleinden of voor het schap.
 • Kasten kunnen ook worden bevestigd aan de top.
 • Planken en meubels, kies de hoek om elke hoek van uw huis was gevuld met functioneel.
 • In plaats van een grote kast in de muur met behulp van een eenvoudige hanger voor opslag.
 • Gordijnen moet het raam heen, vooral als het groot is. Vervang de dichte stof licht tule.

Net helpen minimalistische setting. Gebruik niet te veel kleine details.

Fabulous ontwerp kinderen slaapkamer 12 vierkante meter. m: Ideeën

Het creëren van het interieur in een kleine kwekerij, moet u beslissen of u daadwerkelijk de ruimte (maximale afgifte van de ruimte) zal toenemen of het zal de visuele toenemen. Als u besluit om een ​​strook van het interieur te gebruiken, bedenk dan dat visueel vergroot de horizontale lengte en de verticale breedte van de kamer. Lichtpuntjes kunnen alle vrije ruimte visueel te eten.

Children's slaapkamer kan worden gerangschikt in een sprookjesachtige stijl, versieren een kamer met een lichte inrichtingChildren's slaapkamer kan worden gerangschikt in een sprookjesachtige stijl, versieren een kamer met een lichte inrichting

Echter, de slaapkamer van de kinderen niet de saaie beige, witte tinten te accepteren. slaapkamer's Design kinderen, hoewel klein, moet lichtpuntjes, sappige foto's bevatten, volgt de logica van het gebruik van kleur en visuele ze zorgvuldig om resultaten te krijgen. Bright elementen geven het interieur vitaliteit en maken het interessant.

Bij het kiezen van kleuren en het meubilair in de slaapkamer van een kind, vergeet dan niet over zijn leeftijd.
warme rustige kleuren worden aanbevolen voor de baby. Verduisterende gordijnen voor de ramen zal te sterk zonlicht blokkeren. Interieur voor de baby op de leeftijd van 3 jaar oud vereisen zacht en warm tapijt. Om de baby was comfortabel te kruipen op de vloer.

In een tijd waarin het kind begint om de wereld te verkennen, moet u niet vergeten over de veiligheid ervan. Kies meubilair met afgeronde hoeken. Grote vreugde voor het kind om creatieve zone, de mogelijkheid gebruik te maken van een groot doek, waarschijnlijk op speciale wallpaper of stands zijn.
Bij het ontwerpen van het interieur voor de school-age kind met grote zorg moeten worden genomen om het werkgebied van het kind. Het gebied waar het kind besteedt de maximale hoeveelheid tijd aan lessen, het lezen, het ontwikkelen, moet worden goed verlicht. Stoelen beter om te kiezen met verstelbare poten.

Het ontwerp van de kamer voor de meisjes kan aanwezig zijn vlinders, bloemen, harten. Blauw en cyaan wordt beschouwd als de beste voor de jongens. Het thema van de ruimte voertuigen en mariene design - van oudsher geschikt voor jongens geacht.

Wij maken ontwerp kleine slaapkamer 12 vierkante meter. m (video)

Als u niet rommel de kamer met meubels, het juiste gebruik van kleurencombinaties, slaapkamer oppervlakte van 12 m2 kan als voldoende zijn om slaapkamers één en mogelijk meerdere kinderen worden beschouwd.

Ontwerp van de kleine slaapkamer 12 vierkante meter. m (interior foto)

1-162-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd9-4012kvm146915-3394011250113501139

Leave a Comment

Your email address will not be published.

75 + = 79

Adblock
detector