Ontwerp project van de keuken-woonkamer: 10 stijlvolle ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogHet combineren van de keuken en de woonkamer wordt gedaan met behulp van architectonische elementen die de ruimte in functionele gebieden te verdelenHet combineren van de keuken en de woonkamer wordt gedaan met behulp van architectonische elementen die de ruimte in functionele zonySovremenny keukendesign verdelen vereist de combinatie met de woonkamer, die het mogelijk maakt uit te breiden van de ruimte en maken het luchtig en licht. Ontwerp project van de keuken-woonkamer hangt af van vele factoren. Op het ontwerp van invloed kan zijn indeling van de ruimte, het aantal mensen dat in het appartement, de smaak voorkeuren van de gezinsleden. Echter, er zijn algemene regels die moeten worden gevolgd op het moment dat het ontwerp project keuken-woonkamer is ontstaan.


keuken ontwerp project, gecombineerd met de woonkamer: plussen en minnen

Het opstellen voor de keuken en de woonkamer - een zeer belangrijke stap voor de decoratie van de kamer. Het is te danken aan het project kan worden gehouden met de nuances die sterk de hele sfeer van invloed kan zijn in het interieur worden genomen.

Het belangrijkste in de voorbereiding van het project design - het vermogen om goed te combineren stijl, schoonheid en functionaliteit. Het is belangrijk om na te denken over elk detail: het materiaal en de locatie van het meubilair tot het kiezen van de juiste verlichting.

Men mag niet vergeten dat sommige van de acties om het appartement herontwikkelen van een vergunning, die moet worden verkregen voor de reparatie nodig heeft.

Het combineren van de keuken en de woonkamer, moet u overwegen alle negatieve aspecten van het proces: een complexe schoonmaak van de gebouwen, de aanwezigheid van vreemde geuren, gebrek aan harmonie in de ruimteHet combineren van de keuken en de woonkamer, moet u overwegen alle negatieve aspecten van het proces: een complexe schoonmaak van de gebouwen, de aanwezigheid van vreemde geuren, gebrek aan harmonie in de ruimte

Voor- en nadelen van de gecombineerde keuken-woonkamer:


 • Heel vaak, wanneer het wordt gecombineerd keuken en woonkamer je opnieuw wilt planning, waarvoor een vergunning vereist. Voor oude gebouwen kan het moeilijk procedure, in een nieuw gebouw om het een stuk gemakkelijker te maken.
 • De verspreiding van geur in de gezamenlijke ruimte is onvermijdelijk. Zelfs met een salon kan worden gevormd aanhoudende geur van voedsel.
 • Maak de kamer is moeilijk als een keuken moeten de dagelijkse schoonmaak.
 • De gecombineerde ruimte lijkt visueel groter. Dit kan de perfecte oplossing voor de decoratie van het pand met een klein gebied.
 • Het combineren van de keuken en de woonkamer maakt het mogelijk om multi-functionele ruimte te gebruiken.

Moderne ontwerpers weten vele manieren waarop het pand kan niet alleen correct te combineren, maar ook om het ontwerp te voldoen, zodat het was leuk en op hetzelfde moment de meest praktische.

keuken ontwerpen, gecombineerd met de woonkamer: het gebruik van meubilair

Selectie en installatie van meubelen - een belangrijke stap die moet worden benadrukt. Succesvolle projecten keuken, gecombineerd met woonkamer, hangt grotendeels af van de juiste keuze van materialen voor meubelen in verschillende gebieden en hun harmonieuze combinatie.

Het is belangrijk te onthouden dat de meubels voor de keuken mag alleen worden gekozen met waterbestendig en afwasbaar. Voor de woonkamer - meubilair functioneel, praktisch en comfortabel.

In de keuken, gecombineerd met woonkamer, comfortabel geschikt voor een bank, boekenkasten en een open haardIn de keuken, gecombineerd met woonkamer, comfortabel geschikt voor een bank, boekenkasten en een open haardBij het kiezen van meubels is het belangrijk om niet te vergeten over huishoudelijke apparaten. Er zij gecombineerd harmonisch mee. Daarom hebben veel ontwerpers gebruiken de receptie mount technology met meubilair.

Hoe om meubels te zetten

 • Gestoffeerde meubels moeten worden verdeeld, zodanig dat het niet interfereert met de vrije beweging tussen de zones.
 • Een goed idee is om beweegbaar meubels of converteerbare meubels gebruiken. Het gebruik van haakjes voor uw TV kan veel ruimte te besparen.
 • Kleuren bekleding, decoratie moet in harmonie zijn in alle gebieden van de ruimte.

Voor het opstellen van een ontwerp project voor een gecombineerde keuken-woonkamer is het beste om de hulp van een professionele ontwerper zoeken. Hij zal u helpen kiezen woninginrichting, huishoudelijke apparaten en decor op een manier die ruimte is harmonieus en het uiterlijk en de functionaliteit om de smaak voorkeuren van de eigenaren te voldoen.

woonkeuken projecten in een huis in de "Provence" stijl

Creëer een gezellige sfeer in de gecombineerde ruimte zal helpen het platteland en verbazingwekkend stijl - Provence. Deze stijl bestaat uit het maken van een lichte en luchtige sfeer.

In de eetkamer, gemaakt in de stijl van In de eetkamer, gemaakt in de stijl van "de Provence", is het meestal gelegen meubels, versierd met elementen die de verfijnde schoonheid van de rustieke stijl te benadrukken

Doorgaans wordt deze stijl gebruikt voor het ontwerp van de land-verdiepingen tellende huis. Het kan ook worden gebruikt om een ​​stadsappartement te ontwerpen.

Provence zal de sfeer van keukens te maken en het leven van een vrolijke, feestelijke, ongelooflijk comfortabel en gezellig.

Tips voor de vrije ruimte

 • Het gebruik van natuurlijke materialen;
 • Besteed aandacht aan de inrichting;
 • Besteed speciale aandacht aan de inrichting van muren en plafonds;
 • Het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen.

eten projecten in een eigen huis zal bijdragen aan het creëren van een professionele ontwerper die de huidige trends in het ontwerp van gecombineerde ruimte kent.

Varianten van het interieur woonkamer-keuken: zoning gebied

Bij het oplossen van het combineren van eten en de hal is belangrijk om de details, die onvermijdelijk de activiteiten in dezelfde ruimte zal beïnvloeden herinneren.


De vloerbedekking is een belangrijk ontwerpcomponent, scheidt de ruimte in verschillende werkgebiedenDe vloerbedekking is een belangrijk ontwerpcomponent, scheidt de ruimte in verschillende werkgebieden

Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat de keuken en het werkgebied moet goed worden verdeeld, anders wordt het proces van het koken en het eten van een familielid kan interfereren met andere meer gaan richten op het werk.

Om goed gezoneerd terrein, moet u bekend met de technieken en nuances die moeten in de verdeling van de ruimte in aanmerking moet worden gehouden.

afwerking van de vloer

Scheid de keuken van de woonkamer zal helpen om de grond af te maken. Het kan worden gemaakt van verschillende materialen, hebben verschillende kleur en textuur. Populaire versie van het ontwerp keuken tegel gebied, en woonkamer - vloeren, laminaat of tapijt.

Het verfraaien van de muren

Het is belangrijk om de afwerking van de muren harmonieus met de vloer en plafond afwerking. Afwerking elke regio moeten onderling verschillen, maar moet worden uitgevoerd in dezelfde stijl.


verlichtingssysteem

Goed ontworpen verlichting systeem zal helpen om het functionele gebied en recreatiegebied te delen. 

Bartafel - de voornaamste samenstelling kern dienende grens tussen keuken en woonkamer, en die een soepele overgang van de ene naar de andereBartafel - de voornaamste samenstelling kern dienende grens tussen keuken en woonkamer, en die een soepele overgang van de ene naar de andere

U kunt het plafond te gebruiken met verzonken lampen, lampen in de muur en op de vloer, kroonluchter, lampenkap, wandlampen en tafellampen.

Het gebruik van de bar en de catwalk

Dit is een populaire en handige methode van distributieruimte. De receptie is niet veel ruimte in beslag, maar het heeft een functionele en esthetische belasting.

Het gebruik van scheidingswanden

Om dit te doen, gebruik maken van alle soorten schermen, wanden, balies, glazen wanden en gipsplaten.

Het gebruik van meubilair als scheidingswanden

Met de hulp van het interieur items kunnen worden gedistribueerd werkruimtes en recreatiegebieden. Voor dit doel, planken en tafels.

Zonering ruimte om beter met de hulp van professionele ontwerpers uit te voeren. Zij beschikken over de nodige set van kennis, die kant en klare opties voor een stijlvolle en efficiënte combinatie van ruimte zal bieden.

Connection keuken en woonkamer: ontwerper tips (video)

Voordat u begint met de twee woonruimtes verzoenen: keuken met woonkamer, opzet van het project, project toekomst ruimte. Misschien zal het extra tijd en kosten voor het verkrijgen van een bouwvergunning nodig. Design project moet rekening worden gehouden met de belangrijke nuances van de niet-naleving waarvan het interieur is onvoltooid of overbelast. Wanneer u een keuken-woonkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van muren, vloeren en plafonds, de selectie en rangschikking van meubels, het kiezen decor items.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer (foto)

7oai81byv2Y8-1024x10241315 gostinaya-s-kuxney4fd556082c77d7c998f01b41c3d0c07164071511380561984kuhnya-s-gostinoy-13789.8031442665905dizayn-kuhni-gostinoy-9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 1 =

Adblock
detector