Ontwerp opties voor het plafond van het appartement: 7 interessante ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogEr zijn vele opties van afwerkingen voor het plafond, zolang ze een aanvulling op het ontwerp van de kamerEr zijn veel keuzes van afwerkingen voor het plafond, zolang ze het ontwerp komnatyKak plafond kwestie aan te vullen? Deze vraag wordt gegeven, misschien, elke persoon die de revisie begonnen. Voor het afwerken van het plafond, kunt u gipsplaten, lijstwerk, tegels gemaakt van bamboe of polystyreen gebruiken. Ook als afwerkmateriaal gebruikt behang en verven op waterbasis. Het is opmerkelijk dat de plafonds in het appartement begint met een reeks voorbereidende werkzaamheden.


De beste manier om een ​​laag plafond regelen

Als het appartement is een laag plafond, gebruik dan gipsplaat en soortgelijke bouwmaterialen is niet wenselijk, omdat ze de installatie van speciaal frame nodig. Om de ruimte visueel uit te breiden, kunt u regelen gespecialiseerde plafond spiegel tegels.

Spiegel tegels kunnen zelfs op een betonnen plafond worden gemonteerd. Echter, deskundigen adviseren niet te vergeten de primer en stopverf ondergrond verwaarlozen. Als de ondergrond niet deuken of scheuren, wordt de gespiegelde plafond vlakker liggen.

Mirror platen zijn ideaal voor diegenen appartementen, waar sprake is van een laag plafondMirror platen zijn ideaal voor diegenen appartementen, waar sprake is van een laag plafond

Montage gespiegeld tegels op het oppervlak:

 1. Breng aan het plafond lay-out.
 2. Snijd de tegels. Te snijden is het het beste om een ​​speciale molen gebruiken.
 3. Bij het gebruik van een boor, boor een gat voor elke tegel bevestigingsschroeven.
 4. Zet de schroef rubber hoed. Het is nodig om schade aan het glas te voorkomen.
 5. Bevestig de tegels op de ondergrond.
 6. Op plaatsen waar de schroeven zijn bevestigd, installeert chroom caps.
 7. spiegel plafond LED-linten kunnen naar wens worden ingericht.

Het maken van de muren en het plafond appartement bamboe platen

Onlangs, zeer populair bamboe plaat. Ze worden gebruikt voor wanden en plafonds voor decoratie. Dit materiaal niet vervormt onder invloed van temperatuurschommelingen, en wordt goed verdragen hoge luchtvochtigheid. Installatie van bamboe panelen op het plafond en de wanden zijn op een overeenkomstige sequentie.


Als u besluit om het plafond en de muren van bamboe te registreren, bedenk dan dat de tegels moeten verplicht zijn behandeld met speciale antiseptische oplossing. Anders kan het materiaal zijn duurzaamheid te verliezen.

Bamboo platen op het plafond en de muren een perfecte aanvulling op het creatieve ontwerp van uw kamerBamboo platen op het plafond en de muren een perfecte aanvulling op het creatieve ontwerp van uw kamer

Het installeren van bamboe platen gemaakt met zijn eigen handen die in de volgende volgorde:

 • Breng primer aan het oppervlak.
 • Scheuren gerepareerd met kit.
 • Breng op het oppervlak markeringen.
 • Pas indien nodig de tegel grootte met behulp van een ijzerzaag.
 • Op een plaat hechtmiddel.
 • Bevestig de plaat aan het oppervlak en duw het materiaal.
 • Overtollige lijm met een servet.
 • Nadat u alle borden te stellen, sluit de naden met behulp van een kit.

Goedkope opties Plafond ontwerp

Om te versieren het plafond is mooi, niet per se om een ​​grote hoeveelheid contant geld door te brengen. Als u op zoek bent naar goedkope opties van registratie kunt u gipsplaten of platen van piepschuim te gebruiken. De plafonds zijn versierd met de hulp van deze materialen, kijk dan niet erger. Bovendien bovenop de systeemplaten en het schuim kan worden toegepast verf of ander afwerkmateriaal.Vellen van gipsplaten moet worden vastgesteld op een speciale krat. Voor de vervaardiging van het frame is het aanbevolen om aluminium profielen te gebruiken, omdat ze meer duurzaam en langdurig.

Gipsafdekplaten zijn perfect voor een budget versie van het plafondGipsafdekplaten zijn perfect voor een budget versie van het plafond

Installatie van gipsplaten aan het frame:

 1. Ga in de gipsplaat gat lampen.
 2. Bevestig het paneel met schroeven.
 3. Zodra alle panelen worden geïnstalleerd, moet u de verbindingen tussen hen af ​​te dichten met behulp van stopverf oplossing.
 4. Tot slot, moet je het plafond te schilderen en de lichten op te lossen.

Hoe kan het schuim boards te installeren aan het plafond:

 • Breng de primer aan het plafond, en bovenop een laag van stopverf.
 • Markeer het oppervlak.
 • Toepassing op de achterzijde plaat kleefstofoplossing.
 • Hechten aan de plafondplaat en duw haar handpalmen.
 • Zodra u alle panelen op te lossen, doen de gaten voor spot verlichting of een kroonluchter.
 • De spleten tussen de platen zashpaklyuyte.

De eenvoudigste ontwerp van moderne plafond

Als u op zoek bent naar de meest eenvoudige ontwerp van het plafond, gebruik behang. Plakken van data materiaal oppervlak is zeer snel. Bij het gebruik van behang, moet u eerst de stekker uit het appartement en sluit de ramen. Ook, vergeet dan niet op het oppervlak van de primer en plamuur te zetten.

Voor het afwerken van het plafond wordt aanbevolen vinyl of vliesbehang gebruiken. Ze zijn meer duurzaam en sterk. Bovendien kunnen vinyl- en vliesbehang geschilderd van tijd tot tijd.

Voor een zeer eenvoudig ontwerp van het plafond, kunt u een primer, plamuur en wallpapers te gebruikenVoor een zeer eenvoudig ontwerp van het plafond, kunt u een primer, plamuur en wallpapers te gebruiken

Afwerking het plafond behang in verschillende fasen:

 1. Meet de lengte van de kamer.
 2. Knip een stuk behang nodig. Merk op dat alle stroken dezelfde lengte en breedte.
 3. Breng lijm aan de achterkant van het behang. Desgewenst kan de kleefstofsamenstelling worden aangebracht op het plafond.
 4. Lijmstrook aan het plafond door middel van een rol.
 5. Plat strip spatel.
 6. Lijm resterende banden eveneens.
 7. Vouw de rand van behang bekleding en trim.
 8. Kleur logo. Het is raadzaam om een ​​verf op waterbasis te gebruiken.

Het maken van de plafondlijsten met hun handen

Voor registratie kunt u de plafondlijsten gebruiken. Ze zijn gemaakt van polyurethaan, hout of kunststof. Vormstukken zijn als hoekijzers. Dit materiaal is gelijmd aan de wand.


Voor het afwerken gebogen plafond moet uiterst flexibele lijsten gebruiken. Ze zijn gemaakt van polyurethaan, zodat ze gemakkelijk te buigen. Flexibele lijsten zijn bevestigd met nagels die zijn verwijderd als gevolg.

Lijstwerk op het plafond zal ziet er geweldig uit, als aanvulling op het totale ontwerp van uw huisLijstwerk op het plafond zal ziet er geweldig uit, als aanvulling op het totale ontwerp van uw huis

Hoe kan lijstwerk aan het plafond te installeren:

 • Randdelen gesneden om de gewenste hoek met de verstekzaag.
 • Aanbrengplaats behandelen primermengsel en plamuur.
 • Op de keerzijde lijstwerk, breng lijm.
 • Bevestig de vormen aan de oppervlakte, en druk het zachtjes.
 • Na een paar minuten, verwijder de overtollige lijm.
 • Spleet tussen het plafond en de afdichting vormen via een afdichtmiddel.

Stretch plafonds in de woonkamer - ideeën en ontwerpen opties (video)

Bij de keuze van de stof leunen op uw eigen voorkeuren en de hoogte van de kamer. Voor het afwerken van laag kamers is ongepast om bouwmaterialen die op het frame worden geïnstalleerd. Kijk ook eens naar het ontwerp van de kamer bij het kiezen van de stof. Bijvoorbeeld, bamboe tegels niet passen in het interieur van de kamer, in de stijl van een klassieke of fusie.


Het maken van het plafond in het appartement (foto)

672559675603c4492025ccpalna12Articles1459757109design22Dizajn-podvesny-h-potolkov-iz-gipsokartona-3Dizayn-podvesnyih-potolkov-3Dizayn-potolki-iz-gipsokartona1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 6

Adblock
detector