Ontwerp gezellige kamers: twee slaapkamers zones, foto’s – nwhistorycourse.org

The BlogScheiding ontwerp van de kamer in een slaapkamer en een kantoorruimte kunt u zoneScheiding ontwerp van de kamer in een slaapkamer en kantoor bestemmingsplan maakt prostranstvoRazdelit slaapkamer ontwerp in twee zones nodig kunnen zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld, als je wilt naar een plek om te ontspannen, maar ook voor de receptie te isoleren. Bestemmingsplan kan niet worden uitgevoerd zonder voorafgaande voorbereiding van het project, omdat elk artikel moet in de plaats. Het hoofddoel van de scheiding van de kamer in twee delen is dat het moet worden, niet alleen voorzien van een wand of scherm, maar blijven warm en comfortabel zowel voor huishoudens en voor hun bezoekers.


zonering slaapkamers

Om een ​​project aan te maken moet implementeren technische bevroor de slaapkamer of hal, evenals een exacte functionele taak van elk van haar onderdelen te zetten. De grote ruimte is veel gemakkelijker om hun ideeën en opstelling van het meubilair uit te voeren kan niet gezegd worden over de kamers met kleine afmetingen. Het allerbelangrijkste - het is niet bang om te experimenteren, want soms is dat wat zou de juiste oplossing, in staat om de kamer onherkenbaar veranderen.

Zoning slaapkamers laat ruimte voor verschillende doeleindenZoning slaapkamers laat ruimte voor verschillende doeleinden

Het vangen divisie slaapkamers, moeten worden aangestuurd door de specifieke eisen - is het creëren van comfort voor ontspanning en slaap:

 1. Ongewenste afscheidingsruimte in twee gebieden als de oppervlakte kleiner dan 14 m2.
 2. Ontwerpers zijn van mening dat verdelen de slaapkamer of een kamer in een studio kan worden in een verhouding van 1: 1, dat ten volle zal profiteren van beide delen zonder ongemak.
 3. Als u wilt delen op de slaapkamer om te slapen en werken, moet het bed zo ver van de verlichting apparaten, desktop en computer.

Hoe naar het slaapgedeelte in een studio te scheiden

Als u van plan naar de slaapkamer en woonkamer in het huis te delen, oorspronkelijk aandacht waard om te eindigen met behang dat is eenvoudig genoeg. Mooie afwerkingsmaterialen zal u van dienst voor de komende jaren en zal zijn visie goed te behagen.


Slaapgedeelte in een studio-appartement kan een andere kleur behang, die zal worden gecombineerd met de basiskleur van de muren te selecterenSlaapgedeelte in een studio-appartement kan een andere kleur behang, die zal worden gecombineerd met de basiskleur van de muren te selecteren

Met betrekking tot de keuze van behang, moet je kiezen:

 • mooi;
 • kwaliteit;
 • Niet goedkoop.

Dergelijke producten zullen in staat zijn om echt te voldoen aan de verwachtingen, maar het belangrijkste ding dat ze kwamen naar de kamer stijl. Op dit moment is het erg populair om verschillende soorten behang combineren, zowel in kleur als in textuur. Het is mogelijk om drie verschillende tinten te gebruiken, maar op voorwaarde dat deze niet in strijd met elkaar. Vaak kan de verkoop worden gevonden verzameld sets van behang van verschillende soorten, in staat om een ​​uniforme samenstelling en harmonie in de kamer te vormen.Het is zeer winstgevend om ze te kopen, dus het blijft alleen om zichzelf een finishing proces te maken.

features zonering

De functionele doel van de zaal van de twee zones kunnen worden gecreëerd door jezelf, alleen jij onderzoekt de kenmerken van zonering:

 1. Het is niet aan te raden om te gebruiken twee van heldere kleuren.
 2. Het is niet aan te raden om contrasterende kleuren toe te passen.
 3. Het is niet nodig om een ​​grote achtergrond te gebruiken voor één zone.

De combinatie van witte en bruine kleur in het interieur van de slaapkamer ziet er erg nobelDe combinatie van witte en bruine kleur in het interieur van de slaapkamer ziet er erg nobel

Een natuurlijke verdeling van de ruimte is het behang beige en licht bruin of geel en oranje, groen en licht groen, en dergelijke te gebruiken. Niet moeilijk om een ​​samenstelling te monteren, je voelt de sfeer van de kamer en begrijpen wat je wilt om weg te komen van wordt gemaakt interieur. Opvouwbare ontwerp aanbevelingen, evenals hun eigen voorkeuren, zal zelfs de kamer in twee delen echt aantrekkelijk zijn.

Functionele zonering slaapkamers

Vanwege het feit dat in het merendeel van de appartementen vaak niet genoeg ruimte om een ​​persoonlijke garderobe, slaapkamer, woonkamer hebben en studie niet hebben - dat het wordt verre van eenvoudig probleem. Vermijd te veel ongemak en verwarring in de kamer is mogelijk op afspraak juiste functionele zones in de slaapkamer. Zelfs als je wilt de studie en een plek om te slapen te combineren, dan beseffen dat het echt is, en zodat wanneer rusten op het bed zal irritatie van de verlichting van het werkgebied niet optreden.

Mini-kantoor in de slaapkamer - het is een zeer handige oplossing voor mensen die vaak te maken met het werk thuisMini-kantoor in de slaapkamer - het is een zeer handige oplossing voor mensen die vaak te maken met het werk thuis

Voor de juiste toewijzing van ruimte ontwerpers wordt geadviseerd om:

 • Maak een lijst van waar alle actie, waardoor de kamer zal moeten worden beschreven;
 • Markeer de belangrijkste;
 • Geef een van hen hun voorkeur, en het zal worden gedaan wanneer de helling van het interieur tekening.

Met andere woorden, als het is essentieel in een kamer en het werk en rust, de twee gebieden gelijk moeten zijn, en als de persoon meer tijd om te werken, doet onderzoek en zelf-verbetering, en recreatiegebied een grote rol spelen in de kamer helemaal in plaats van een bed kan een bank zijn, uitklapbare indien nodig.


De aanwezigheid van de mini-kast, in combinatie met een bank of zelfs een bed was om veel van de nieuwe generatie van mensen te organiseren, want dit gezellige en natuurrijke omgeving helpt een stuk beter te concentreren op het werk.

De scheiding van de woonkamer en slaapkamers

Kamer verdeeld in twee delen, kan soms kijken aantrekkelijker dan een kleine kamer. Waarom? Omdat het ontwerp en onderhoud heeft individueel uitgevoerd. Nu kunnen we een heleboel manieren, decoraties en producten, die door de ruimte divisie wordt uitgevoerd, voldoen.

De scheiding van de woonkamer en de slaapkamer maakt het mogelijk om in één kamer, niet alleen ontspannen, maar ook om bezoekers te ontvangenDe scheiding van de woonkamer en de slaapkamer maakt het mogelijk om in één kamer, niet alleen ontspannen, maar ook om bezoekers te ontvangen

Bijvoorbeeld:

 • gipsplaten;
 • Groene omheining;
 • Open haard.

Groene haag natuurlijke gewaardeerd door liefhebbers van natuur en vegetatie. Het bestaat uit een smalle bloempot, die het groene scherm geplant, scheidt een deel van de kamer van elkaar. Opgemerkt dient te worden dat de installatie van de pot niet zou moeten zijn aan de overkant van de kamer, maar alleen op een klein gebied van de dwarse lijn.


In dit geval zal de lucht in de ruimte, licht, en zal haar gebied, dat is belangrijk om niet te verbergen.

Sommige ontwerpers de voorkeur aan de kamer met een open haard zone. Verwar dit niet met een open haard meestal is geïnstalleerd in een eigen huis met een grote schoorsteen. In feite hebben we het over elektrische haarden, die wordt beschouwd als vrij veilig, origineel en vooral betaalbaar. Het zetten van een open haard in het midden van de kamer kan visueel worden opgedeeld in twee delen. Maar omdat sommige modellen kunnen warmte afgeven in de kamer en zal een extra verwarming zijn.

Ongebruikelijke manieren om de kamer te delen

Sommigen geloven dat een kamer met twee gebieden - het is ongemakkelijk en is niet aantrekkelijk, maar het is zo'n afwerkingen zijn het meest populair zijn. Het is modieus om poluperegorodki en podia te bouwen.

Poluperegorodka met nissen - een zeer ongebruikelijke en praktische oplossingPoluperegorodka met nissen - een zeer ongebruikelijke en praktische oplossing

Deze producten in het inwendige bezitten verschillende waarden:

 1. Ze dienen als een inrichting van de kamer en maken het meer stijlvol en modern.
 2. Ze gezoneerd ruimte.
 3. Ze kunnen worden gebruikt als compartimenten voor kleding en kleine accessoires.

Het is onwaarschijnlijk dat iemand de overname van multi-functionele en veelzijdige schermen die de ruimte aantrekkelijker maken en zal zich te ontdoen van de vervelende kasten en planken kon verlaten. Poluperegorodki uitstekend werk met de taak van de ruimte in het slaapgedeelte en de receptie te verdelen, evenals voor de inrichting van potten met bloemen, beeldjes, bekers en foto's.

Hoe naar de slaapkamer in twee zones (video) te verdelen

Dat is hoe ze te versieren afhankelijk van de eigenaar van het huis en van zijn verbeelding, wat betekent dat er honderden duizenden opties om gezelligheid en comfort te creëren. Het is goed te beseffen dat poluperegorodka is gedeeltelijke scheiding van de ruimte, in plaats van de volle.

Zoning slaapkamers (foto's)

2b2640e77baa3f35c076d4f60125c5bb24rVT2p4Hbj06a04d57e018adc7ef3bd649a096f0cbda44ff3242013-10-152043372016-02-3-56b2490580d5d1452841407kvartira-31419322134zonirovanie8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2

Adblock
detector